vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
Με συγχωρείς τότε, πάνω στη βιασύνη μου να απαντήσω δεν διάβασα καλά αυτό που ζήταγες.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
Παιδια τελευταια εχω δοκιμασει τα καπνικα απο αυτη την σειρα υγρων και ολα ηταν απιστευτα αλλα το number one και εθιστικο για ολη την μερα ειναι αυτο της φωτο.
Το γνωριζει κανεις και αν το ξερει που μπορουμε να βρουμε το αρωμα του για diy?
Εξαρτηση λεμε. :wall:

Εκανες εσύ 6άρα νικοτίνη?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Ναι τωρα που μεγαλωσα αστοδιαλο χαλασα  :laugh1: :laugh1:
Φταινε οι ατμοποιητες .Μεχρι ενα σημειο αντεχα την 36αρα αλλα απο την στιγμη που εμπλεξα με τους subohm και τους dripper με clapton (Χρηστο δεν θα σε πετυχω  :fight_box_anface: :)) ) παει δεν αντεχετε.
Αχ 510 και  901 ευλογημενοι  :)) :)) ουτε καταναλωση ουτε τπτ  :laugh1: :laugh1:
Ρε δεν αφηνετε τα χαζα να βρουμε ποιο αρωμα φοραει το συγκεκριμενο μοντελο που εχω εθιστει  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Στείλε δείγμα να σου κάνω ανάλυση, την οποία θα προωθήσεις στον kostas44 και θα σου φτιάξει συνταγή!  ;D

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Ααα εσυ εισουν με την 36ρα καλα το θυμομουν οτι καπου σε καπιο νημα το ειχα δει αλλα δεν θυμομουν σε πιο
Καλλα πωσ το ατμιζησ τετιο πραγμα μια φωρα ειπα να κανω 18ρα και ειδα το χριστο φανταρο
Ουτε ο ΡΟΜΠΟΚΟΠ να εισαι

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Φίλε Γιώργο, με το συμπάθειο, αλλά όταν άρχισε ο μάστορας να ατμίζει, με τα εργαλεία που υπήρχαν τότε, και λίγη που ήταν η 36ρα, τη 18ρα ίσα που την άκουγες...

Αποσυνδεδεμένος stergis

• **
  • 146
τα αρώματα της MOLIN BERRY τα ξέρει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Φιλε  cruiser δεν ξέρω πώς ηταν το ατμισμα με παλιό εξοπλισμό αλλά κάπου όπως είπα σε κάποιο νήμα
είδα ότι κάποιος έκανε 2 εμελ 36ρα και από τότε ήμουν με την απορεία πώς και γιατί .....φυσικά και νιώθω από τους τυχερούσ ατμιστεσ λογο οτι ο ατμιστικοσ εξοπλισμοσ πλέων έχει αναβαθμιστη παρα πολύ   
Και πιστεύω οτι στο μελων έχουμε να δουμε ακόμα πολλα

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• **
  • 289
Ερώτηση. Γιαούρτι μπορούμε να βρούμε από Ελλάδα? Όχι atmos όμως

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
Καλησπέρα έχω φάει τον κόσμο να βρώ στην Ελλάδα το Oak Wood από Flavour Art ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει δοκιμασει το red oak απο TPA και αν ναι αν μοιάζε με αυτό της Flavour Art
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 14, 2015, 16:43 από drakmor »

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1360
Castle long μου μυρίζει  :hmmm:

Μπορείς να βάλεις το red oak άφοβα και κόψε και 0,5%.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
Ακριβώς με έσωσες φίλε μου σε ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος BlackAngelGR

• **
  • 125
καλησπερα μια ερωτηση σορρυ αν ειμαι σε λαθος μερος..
ψαχνω ενα αρωμα που ειναι ιδιο με μπαμπαλου,απλα δεν το βρισκω ξερει κανεις που μπορω να το βρω?
η αν εχει καποιος και δεν κανει να μου το δωσει

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
Ποιας εταιρειας ειναι το αρωμα που ψαχνεις?
Υπαρχουν αρωματα τυπου τσιχλοφουσκα απο διαφορες εταιρειες.

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
Επίσης υπάρχουν πολλές διαφορετικές Bubbalou, γίνε πιο συγκεκριμένος για την γεύση που ψάχνεις...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 133 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20292 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1088 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878167 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362723 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467471 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1910641 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520391 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1624 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376189 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702302 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ