Ανάλογα τα ποσοστά φρούτου που χρησιμοποίησες. Καλό θα ήταν να περιμένεις να ωριμάσουν και αν νιώσεις τη γεύση του φρούτου άτονη ή πνιγμένη, συμπληρώνεις.
Έχε υπόψιν πως κάποια φρούτα είναι γλυκά και γλυκαίνουν περισσότερο με την ωρίμανση. Έφτιαξα έναν κλώνο nana's cream με dragon fruit, banana cream & φράουλα και μετά από 1,5 μήνα το υγρό είναι πετιμέζι. Τι lemon sicily έριξα, τι σταγόνες κανονικού λεμονιού, τίποτε.
Γι αυτό το λόγο καλό θα είναι να μη χρησιμοποιείς τη red για dessert συνταγές. Να το γλυκάνεις μπορείς εκ των υστέρων, να αφαιρέσεις γλύκα δύσκολα...