Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

462 επισκέπτες, 7 χρήστες
infierno, georgeboy, manoslykos, Amcm, Lazy Dog, Tem, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 228421 φορές)

Αποσυνδεδεμένος joy.tech

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
ψάνω για κάποιο άρωμα που να δίνει γλύκα για υγρό που μου βγήκε κάπως άνοστο κ να χρησιμοποιείται και σε άλλες συνταγες. Σε μαγαζί που πήγα μου πρότειναν το caramel tpa - γιατί από κρέμες έχω αρκετά. Μετά παρατήρησα οτι μου έδωσαν το caramel candy. Θα μου χρησιμεύσει; Μήπως να πάω να πάρω κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αιτωλία
  • Φύλο: Άντρας
  • Reboot: 8/9/15
Ποιο είναι το άνοστο υγρό ή αν είναι δικής σου έμπνευσης, γράψε τουλάχιστο τι περιέχει.

Αποσυνδεδεμένος joy.tech

• e-medium ατμιστής
  • **
είναι δικής μου έμπνευσης το υγρό. Δε θυμάμαι ακριβώς τη συνταγή, πάντως είχε κάτι σε κρέμα, μέλι κ φιστίκι. είχε γίνει πολύ βαρύ απ το μέλι, φουλ μέλι δλδ κ  το αραίωσα. Αλλά το παράκανα τελικά με την αραίωση  κ έγινε άνοστο- άγλυκο. Ψάχνω τώρα τι μπορώ να προσθέσω να το διορθώσω.

• Φουγαροκαραβάνα
Στις συνταγές δικής σου εμπνεύσεως να σημειώνεις ακριβώς αρώματα και αναλογίες γιατί αν μετά από ένα μήνα ωρίμανσης βγει κάτι το φανταστικό, δεν θα μπορείς να το αναπαράγεις.
Γιατί δε δοκιμάζεις να προσθέσεις κρέμα και φυστίκι να δεις αν σου αρέσει με τις νέες αναλογίες?
Αν θες γενικά να δώσεις γλύκα σε υγρό, μπορείς να προσθέσεις μαλτόλη ή σουκραλόζη ή marshmallow. Σε όξινα φρούτα (φράουλα, berries κλπ) βάλε σουκραλόζη. Η μαλτόλη τα πνίγει με την ωρίμανση...

Αποσυνδεδεμένος joy.tech

• e-medium ατμιστής
  • **
ναι, έκανα το τραγικό λάθος να μη σημειώσω τπτ και τώρα πρέπει να δοκιμάσω κάμποσα μπουκαλάκια ένα ένα :wall:
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου, είσαι κατατοπιστικότατος!! Επίσης, γι αυτό που λες για τη μαλτόλη, θα έχω πρόβλημα με πιο φρουτένια υγρά με τη red βάση από pink mule που έχει κ 1% ethyl maltol; σε ρωτάω γιατί ήδη έκανα μερικά φραουλένια, ένα με λάιμ και ενα τύπου λέμονάτο μπισκότο με μαρέγκα μ αυτή τη βάση κ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να δω αποτέλεσμα. Αν προσθέσω λίγο φρούτο παίζει να στρώσουν;

• Φουγαροκαραβάνα
Ανάλογα τα ποσοστά φρούτου που χρησιμοποίησες. Καλό θα ήταν να περιμένεις να ωριμάσουν και αν νιώσεις τη γεύση του φρούτου άτονη ή πνιγμένη, συμπληρώνεις.
Έχε υπόψιν πως κάποια φρούτα είναι γλυκά και γλυκαίνουν περισσότερο με την ωρίμανση. Έφτιαξα έναν κλώνο nana's cream με dragon fruit, banana cream & φράουλα και μετά από 1,5 μήνα το υγρό είναι πετιμέζι. Τι lemon sicily έριξα, τι σταγόνες κανονικού λεμονιού, τίποτε.
Γι αυτό το λόγο καλό θα είναι να μη χρησιμοποιείς τη red για dessert συνταγές. Να το γλυκάνεις μπορείς εκ των υστέρων, να αφαιρέσεις γλύκα δύσκολα...

Αποσυνδεδεμένος joy.tech

• e-medium ατμιστής
  • **
τώρα που το σκέφτομαι, στην περίπτωση που θες να "αφαιρέσεις" γλύκα δε βοηθάει λίγη αραίωση με βάση; βέβαια θα μου πεις αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; αραίωση/ προσθήκη κάθε τόσο; Τελικά το πιο ασφαλές για τα φρουτένια καταλήγω πως είναι να κάνουμε μικρές ποσότητες για να καταναλωθούν πριν παραγλυκάνουν   ::)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Υπάρχουν κάποια αρώματα (πρόχειρα πρόχειρα, μου έρχονται τα DK Tobacco Base & M type της TPA, ΦΩΤΙΑ της atmosLAB) τα οποία εύκολα θα έκαναν κάτι τέτοιο, φυσικά με την ανάλογη χρήση βάσης. 
Επίσης και κάποιο πρόσθετο νομίζω κάνει κάτι τέτοιο (Bitter??), αλλά η ενασχόλησή μου με αυτά είναι μηδενική και δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά.

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΒΟΥΛΑ
Bitter wizard της FA. Είναι ακριβώς γι αυτή τη δουλειά! ;)

Αποσυνδεδεμένος slayer

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιεραπετρα
θελω να κανω αυτη τη συνταγη,αλλα χρειαζεται Lorann's (LA)κρεμα μπανανα

Υπαρχει καποιο μαγαζι με αυτα τα αρωματα?

αν βαλω της Τpa η kαποιας αλλης εταιριας,θα επηρεασει πολυ λετε?

http://e-liquid-recipes.com/recipe/49573/Bombies+%2527nana+cream

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 150.000 mg
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: neverland
  • What can change the nature of a man?
δύσκολα θα βρεις Ευρώπη LA οπότε βουρ για ΤPA, capella, FA
και ναι θα είναι διαφορετική αλλά ούτως ή άλλος δεν θα ξέρεις την orginal οπότε δεν θα σε νοιάζει!

Αποσυνδεδεμένος slayer

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιεραπετρα
ισως το καλυτερο υγρο που εχω δοκιμασει,ειναι το yaya dream
απο λ,απο οσο γνωριζω ειναι κλωνος του nana s cream..

αυτο θελω να πλησιαζει..

Αποσυνδεδεμένος fasolia

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
καλησπέρα σας,

θέλω να ρωτήσω το εξής:

πιο το ποσοστό pyrazine που χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας 
κ επίσης πόσες σταγόνες ανά ml?? διότι σε μικρό παρασκεύασμα, είναι δύσκολη η μέτρηση απόσο γνωρίζω.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα - Κάτω Πατήσια
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
Ανάλογα με τις προτιμίσεις. Αλλά έπειδή έιναι δυνατό σαν άρωμα, θα σου πρότεινα 0.5 έως 1% να ξεκινήσεις. Σε σταγόνες, εγώ στο 10μελο 2-4 σταγόνες αναλογα τι φτιάχνω

Αποσυνδεδεμένος Tortugas

• Ταμω τα γελωνεια.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καπου στο Αιγαιο
    • Τα DNA Color Themes μου μπορειτε να τα βρειτε εδω
θελω να κανω αυτη τη συνταγη,αλλα χρειαζεται Lorann's (LA)κρεμα μπανανα

Υπαρχει καποιο μαγαζι με αυτα τα αρωματα?

αν βαλω της Τpa η kαποιας αλλης εταιριας,θα επηρεασει πολυ λετε?

http://e-liquid-recipes.com/recipe/49573/Bombies+%2527nana+cream
Λιγο καθυστεριμενα αλλα καλιο αργα παρα ποτε.. LA, TPA κλπ εχει το chefsflavours.co.uk, απο κει αγοραζω. Εχω 20-30 αρωματα, απο κει ολα. Η banana cream της LA δεν ηταν του γουστου μου και εβαλα της TPA σε αυτην την συνταγη, οπως και σε αλλες. Αν τελειωσει η TPA θα παω σε LA απλα δεν την προτιμω. Σε πολλους αρεσει παραπανω η LA. Επισης ενω ειναι ξακουστη η ripe strawberry της TPA εμενα μου ανακατεβει το στομαχι κ βαζω κανονικη. Οτι αρεσει στον καθενα, δεν αλλαζει τοσο η συνταγη με ενα μονο παρομοιο αρωμα, στα πολλα ισως υπαρξει θεμα.
Τα ποσοστα ειναι πιο σημαντικα για μενα αλλα κι εκει το φτιαχνεις αν δεν σ'αρεσει κατι. Π.χ. pyrazine και ειδικα graham crust που ειναι κυριαρχα και εντονα αρωματα, με ενοχλουν επισης αρκετα. Αρα βαζω το μισο ή λιγοτερο στις συνταγες που τα εχουν για να μπορω να τα ατμισω.

@fasolia Συμφωνω με τον nekos στα ποσοστα, ειναι πολυ δυνατο και αν βαλεις πολυ παιζει να σου χαλασει ολο το υγρο. Με 2% που εφτιαξα καποιες συνταγες πηγαν κατευθιαν νεροχυτη. Ειμαι σιγουρος πως η μυρωδια του σκοτωσε μεχρι και το τελευταιο μικροβιο εκει μεσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 21, 2017, 20:51 από Tortugas »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1472 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259181 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719243 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374448 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389661 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263337 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681049 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1337 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22299 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2378 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888415 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.