Παρέλαβα κι εγώ από το κατάστημα Θεσσαλονίκης, όπου και κατέφτασα με φρεσκοστημένους ατμοποιητές και έκανα τις πρώτες δοκιμές.
α) american pie, PHENOMENON, ti 0.2 6 σπ 2ρι αξονάκι, 0.43ohm, οργανικό βαμβάκι, σε IPV2 193oC και KL+ με kanthal 0.2 5 σπ. 2ρι αξονάκι, 1.5ohm, οργανικό βαμβάκι σε dna20, 11.5 watt
Οντως, η κλασική αμερικάνικη μηλόπιτα δεν είναι. Εχει το εσπεριδοειδές της, το οξινάκι της, το κατιτίς γλυκό - η ζύμη που λέγαμε. Καλό υγρό, αλλά του λείπει ο πολύ ιδιαίτερος χαρακτήρας που έχουν άλλα της εταιρίας. Αλλά πάλι... δεν είμαι και των όξινων και των εσπεριδοειδών γενικά, στα υγρά που ατμίζω. Το άτμισα σε πολυκαρβονικά τανκ χωρίς πρόβλημα, για όσους ενδιαφέρει το θέμα. 7/10
β) old harbor, ErlPrinz, kanthal 0.2, 6σπ 2ρι αξονάκι, 1.7ohm, οργανικό βαμβάκι, σε istick30
Δεν κάπνισα ποτέ στριφτά, δεν ξέρω τι εστί old holborn, αλλά το συγκεκριμένο υγρό είναι καλό, είναι καπνικό, είναι ξηρό και έχει χαρακτήρα. divino cigar δεν είναι, αλλά θα αρέσει σε πολλούς. Από τα λίγα καπνικά της αγοράς χωρίς γλυκάδα, αν και η ecig γενικά έχει αρκετά στην γκάμα της. 8.5/10
γ) str8. eviva ni200 0.2 5σπ, 2ρι αξονάκι, 0.14ohm, οργανικό βαμβάκι σε istick40
Eνα ήπιο ξηρό καπνικό, για όλες τις ώρες, χωρίς αυτό το κατιτίς που θα με κάνει να το αναζητώ συνέχεια, αλλά και χωρίς τη γλυκάδα άλλων καπνικών. Μια καλή πρόταση για λάτρεις των καπνικών και νέους ατμιστές. 8/10
Μ΄αυτά τελείωσαν και οι δοκιμές μου στα υγρά του πακέτου.
Γενικές παρατηρήσεις.
Τα γυάλινα μπουκαλάκια με το μυτερό σταγονόμετρο προσθέτουν αξία στο προϊόν. Θα χρησιμοποιηθούν για diy, thanks ecig.
Στο πακέτο υπήρξαν γεύσεις που μου άρεσαν για συχνή χρήση. Θα αγοραστούν σε έτοιμο ή άρωμα.
Η ecig έχει κάνει μεγάλα βήματα στον τομέα των υγρών. Εχοντας προσανατολισμό και στους δυο τομείς, αρχάριοι και έμπειροι χρήστες, μπορεί να καλύψει επάξια και τις δυο κατηγορίες, με ποικιλία γεύσεων, με έτοιμα υγρά, με αρώματα αλλά και με βάσεις καλής ποιότητας. Μέσα στη γκάμα της υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές γεύσεις, όπως το divino cigar, sea satin, aromaclub, σοκολάτα, oldharbor, pink friday κλπ....
Για να κάνω και λίγο χιούμορ, ανακάλυψα στο κατάστημα Θεσσαλονίκης αρώματα όπως λεβάντα, γιασεμί, ευκάλυπτο, οπότε και αναφώνησα: τέλεια! η ecig βγάζει τώρα αρώματα και για τη ντουλάπα μας, τα ρεσώ και το κρυολόγημα.
Οι δειγματοδιανομές ήταν μεγάλο δώρο για μας, ευχαριστούμε! Το ίδιο και η πολιτική εκπτώσεων της εταιρίας.
Δεν έβαλα σε όλα τα υγρά υψηλές βαθμολογίες, διότι το γούστο είναι υποκειμενικό και δεν μπορούμε όλοι να ατμίζουμε εξίσου ευχάριστα φρούτα, γλυκά και καπνικά. Κάποια υγρά δεν μας ταιριάζουν. Αλλά η αντικειμενική παρατήρηση είναι πως στον τομέα των υγρών η ecig είναι πλέον βασικός παίκτης. Αυτά!