καλησπερα και απο εμενα!!!
Όλες οι δοκιμές των υγρών έγιναν στον phenomeno lite με kanthal 0.30mm, εσωτερική διάμετρο 2 mm,5-6 σπείρες περίπου 1.2 ohm στο Evic vct mini.ολα τα υγρα ειναι με 3 mg!
Βάση
η βαση πρωτα δοκιμάστηκε μονη της,τελειως αοσμη-αχρωμη χωρις γλυκα,ανετα ατμιζεται και μονη της,εμενα μου φαινότανε σαν να ατμιζα αερα με χτύπημα!
σε μίξη της βασης με αρωμα μπισκοτακι της ιδιας εταιριας πηρα ενα πολυ καλο αποτελεσμα σε γευση το αρωμα εδεσε σχετικα γρηγορα σε μια εβδομαδα και εγινε σαν το ετοιμο που αγοραζω!
επισης δεν αφηνει σχεδον καθολου καταλοιπα!!!
θα την ηθελα προσωπικα με περισσοτερη vg 8/10
1)Divino Cigar.
Ξηρό καπνικό με αρωμα πούρου χωρις γλυκαδες και τετοια,η αληθεια ειναι οτι μετα απο 3 ml με μπούχτισε λιγο αλλα για ποτακι ειναι μια χαρα! 8/10.
2)Old Harbor.
εδω εχουμε ενα πολυ καλο καπνικο το οποιο ειναι για ολοημερο ατμισμα,μου βγαζει μια γευση βανιλιας πολυ ελαχιστη αλλα ειναι εκει!πραγματικα δεν με κουρασε καθολου!ειναι η αιτια που ξαναγυρισα στα καπνικα 10/10!
3)Hellas Str8.
Αλλο ενα καπνικό,εδω μου εβγαλε μια γευση λιγο πιο γλυκιά μαλλον θα υπαρχει καποιο φρουτακι μεσα,δυστυχώς δεν μπορεσα να καταλαβω ακριβως αλλα ειναι ακρως εθιστικο!!! 9/10
4)Black Horse.
αλλο ενα καπνικο υγρο τις σειρας που επειδη σιγουρα εχει μεσα σοκολατα και ειναι εντονη το καπνικο ερχεται σε δευτερη φαση και κυριαρχει η σοκολατα!ειναι μια σοκολατα που δεν μπουχτιζει ομως, μαλλον μαυρη σοκολατα κατα τη γνωμη μου! 9/10
5)cinnamon cookie.
φευγουμε απο τα καπνικα και παμε σε ενα αλλο υγρο το οποιο ειναι κανελομπισκοτο,η γευση της κανελας με το μπισκοτο ερχοντε σε πληρη αναλογια,χωρις να καλυπτει το ενα το αλλο,αν σκεφτει καποιος οτι η κανέλα ειναι σαν αρωμα αρκετα εντονη και υπερκαλυπτει ολα τα αλλα αρωματα,δεν ξερω πως τα καταφεραν αλλα αυτο το υγρο με εχει τρελενει τα 20 ml του μπουκαλιου εγιγαν σε 2 ημερες,ακρως εθιστικο. 10/10
6) max berry.
καθαρη γευση βατόμουρο,σε σχεση με τα αλλα υγρα αρκετα εντονη σε σημειο που με 2 ml με μπουχτισε και δεν μπορουσα να κανω αλλο,δεν θα βαλω βαθμολογια για τι δεν μου αρεσουν καθολου τα βατομουρα!!!
7)American Pie.
αμερικανικη πιτα στα ελληνικα,εγω περιμενα να δοκιμασω μια πολυ ωραια μηλοπιτα προετοιμασμενος απο τα αλλα υγρα αλλα απογοητευτηκα πληρως,καμια σχεση με μηλοπιτα,εγω πηρα γευση μανταρινι μαζι με πορτοκαλι αρκετα μπερδεμενα,το ατμισα χωρις να χαλαστω αλλα δεν πηρα αυτο που περιμενα 5/10
8)Tangelo Dream
εδω περα κυριαρχεί ο γλυκάνισος,μου εδωσε και λιγο λεμονακι στο βαθος,θα συμφωνισω και εγω με τους συνατμιστες καραμελακια mez για οσους εχουν δοικιμασει!δεν μου αρεσει καθολου ομως ο γλυκάνισος!δεν θα βαλω βαθμολογια ουτε και εδω!
9)Eden's Garden.
αρκετα πολυπλοκο υγρο,υπαρχει κερασι,σε γευση σαν την γρεναδινη,επισης υπαρχει και βανιλια και καποιο φρουτα οπως σταφύλι και κατι λουλουδενιο!ανετα για ολοημερα ατμισμα,δεν με μουχτισε καθολου 9/10
10)Pink Friday.
εδω εχουμε ενα υγρο που ειναι λουκουμι τριαντάφυλλο και τιποτα αλλο,αυτο ηταν μια πολυ ευχάριστη εκπληξη για εμενα,απο την περιγραφη δεν περιμενα να μου αρεσει καθολου αλλα οταν δεν το ατμιζω το αναζηταω 10/10
αυτα τα λιγα απο εμενα,να πω οτι τα υγρα ειναι 60 PG 40 VG εχουν αρκετο ντουμανι και το χτυπημα δινει αυτο που λεει 3 mg!
σιγουρα θα αγορασω αρκετα απο αυτα!αν σκεφτει κανεις οτι και η τιμη τους ειναι αρκετα καλη!