vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

380 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, stauros53, Ηρακλης

Υγρά eCig.gr

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Υγρά eCig.gr
« Απάντηση #270 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 18:35 »

Άβυσσος η ατμιστική ψυχή.Κόντρα σε όλους λοιπόν για το pink friday θα πω πως εμένα μου έφερε πιο πολύ σε χαλβά φαρσάλων στη γεύση παρά σε λουκούμι τριαντάφυλλο.Στην εκδοχή που περιέχει βούτυρο κιόλας.Είναι ένα υγρό σχετικά άγλυκο που δε μπουχτίζει μα κρεμώδες ίσως βανιλάτο, αμυγδαλωτό και βουτυρώδες.Το τριαντάφυλλο μάλλον στη μυρωδιά στο βάθος το αναγνωρίζω κι όχι τόσο στη γεύση.Στο βουτυρώδες όμως σταματά και η περιγραφή μου γιατί δεν αντέχω.Αυτό δεν το κάνει κακό υγρό.Ίσα ίσα, είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ πρωτότυπο υγρό που πιστεύω ότι θα αγαπηθεί πολύ από κάποιους.Απλά δεν είναι καθόλου στις προτιμήσεις μου αυτές οι γεύσεις.Για τον ίδιο λόγο που δε μου άρεσε και το black horse.Γάλα και βούτυρο ακόμα και αν είναι υπόνοια μέσα σε άλλες γεύσεις στο δικό μου ουρανίσκο γιγαντώνονται και δε με αφήνουν να απολαύσω τίποτε άλλο.Εύγε για την πρωτοτυπία παρόλ'αυτά στην ecig που καθώς φαίνεται προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω, λίγο πιο ψαγμένο στους ατμιστές και μέσα από τη μαμά και τη γιαγιά του καθενός μας, να διαφημίσει λίγο τις γεύσεις και την κουλτούρα μας σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2015, 20:13 από Papadopoulou Ioanna »

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• **
  • 270
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #271 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 19:16 »

Δοκιμές σε Magma / 1.4ohm μονή αντίσταση 2.5mm / Koh Gen Do / 17W
Cinnamon Cookies
Απλά μία εξαιρετική απόδοση φρεσκοψημένου μπισκότου κανέλας που μόλις βγήκε από το φούρνο. Στη γεύση εμένα μου έρχεται λίγο η ζύμη που παραπέμπει σε μαλακό μπισκότο που δεν έχει ψηθεί πολύ. Η κανέλα είναι εκεί βεβαίως σε καμιά περίπτωση έντονη ή μπουχτιστική. Συνοδεύει άψογα τον καφέ, για μένα είναι ένα εξαιρετικό υγρό μόνο και μόνο που η κανέλα δεν καλύπτει τα πάντα όπως στα περισσότερα υγρά του είδους αλλά μένει στο παρασκήνιο. 9/10

Max Berry
Καπνικό με έντονα αρκετά τα μούρα, και μου έρχεται και κάτι σε μπαχαρικό χωρίς να μπορώ να εντοπίσω τι ακριβώς. Παρότι έχω κόψει τα καπνικά εδώ και τρία χρόνια το ατμίζω με ευχαρίστηση 8/10

Black Horse
Άλλο ένα καπνικό να μου θυμίσει τον πρώτο χρόνο μου στο άτμισμα. Με κρεμώδη υφή, απαλή επίγευση βανίλιας και σοκολάτας. Κι αυτό ατμίζεται ευχάριστα ενώ αντιπαθώ πλέον κάθε τι το καπνικό κι αυτό σίγουρα λέει πολλά 8/10

Pink Friday
Σε καμία περίπτωση δε θα δοκίμαζα αυτό το υγρό αν κάποιος μου έλεγε ότι είναι λουκούμι με ροδόνερο. Στη γεύση μου έρχεται ακριβώς αυτό και συνοδεύει άψογα τον καφέ μου. Πολύ ευχάριστη έκπληξη και κάτι τελείως πρωτότυπο και διαφορετικό. 9/10

Eden's Garden
Μία εξαιρετική αρμονία φρούτων (κεράσι, σταφύλι και ίσως και άλλα) ελαφριές νότες από κάποιο λουλούδι ίσως και βανίλια. Απίθανο υγρό που όσο το ατμίζεις τόσο το αναζητάς κι άλλο. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια μικρή υποψία καπνικού ή απλά κάτι άλλο το οποίο να με μπερδεύει. Σίγουρα θα το αγοράσω όταν κυκλοφορήσει. 10/10

Old Harbor / Hellas Str8
Γι αυτά τα δύο να ζητήσω συγγνώμη αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και δεν θα είμαι αντικειμενικός μετά από 3 χρόνια αποχής από οτιδήποτε καπνικό. Θα χαριστούν ώστε να τα απολαύσει κάποιος νέος ατμιστής.

Κλείνοντας λοιπόν την παρουσίαση όλων των υγρών να ευχαριστήσω την ecig  για την υπέροχη προσφορά. Απλά εξαιρετικά υγρά όλα, πολλά συγχαρητήρια από εμένα, κερδίσατε ένα πελάτη σίγουρα.

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2015, 19:26 από atsirtsis »

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
« Απάντηση #272 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 19:16 »
Έχουν γίνει στατιστικές σχετικά με τους καπνιστές πούρων
Τα αποτελέσματα έδειξαν πως αν καταφέρεις και μαζέψεις 10 καπνιστές πούρων, οι 3 με 4 μόνο καπνίζουν αποκλειστικά και μόνο πούρο,
λίγο αναλυτικότερα, άλλες στατιστικές έδωσαν 30% και άλλες 40% για καθεαυτού "πουρούς"

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #273 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 19:44 »
Hellas Str8, kayfun, 2χιλ κόιλ,28άρι σύρμα, 1.6 ωμ, 10-12 βατ

Όταν έλαβα τα υγρά, τα μύρισα όλα ένα προς ένα.Ποτέ δεν έκανα καπνικά υγρά και νόμιζα ότι δε θα άντεχα καν να τα δοκιμάσω.Κι όμως, οι μυρωδιές τους μου ήταν αρκετά ευχάριστες μπορώ να πω προς έκπληξή μου.Στο άρωμα αυτό μου φάνηκε το πιο απαλό και είπα μετά την ευχάριστη επαφή μου με το max berry να δοκιμάσω κι αυτό.
Ένα υγρό καπνικό μα απίστευτα απαλό και διακριτικό τόσο στη γεύση όσο και στο χτύπημα.Ανεπαίσθητα καπνικό με γλυκιά επίγευση που δεν παραπέμπει σε βανίλια αλλά σε κάποιο ποτό ή σιρόπι φρούτου.Το φρούτο σα φρούτο δε μου είναι διακριτό σα γεύση δίνει όμως πια μικρή οξύτητα σε κάποιες τζούρες που εξισοροπεί τη γλύκα.Ενδιαφέρον υγρό, δε θα το αγόραζα όμως θα το ατμίσω ευχάριστα.

Αποσυνδεδεμένος makis66

• 3076
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
« Απάντηση #274 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 21:23 »
Aς γράψω και γώ με τη σειρά μου την γνώμη μου για τα 10 υγρά της ecig Hellas αφού πρώτα ευχαριστήσω και πάλι την εταιρεία για την ωραία κίνηση να μας δώσει την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε.

Οι δοκιμές των υγρών γίνονται σε Kayfun Lite Plus (Κanthal A1, 0,32mm, 1,6 Ohm 12W) και Ego One Mega (CLR κεφαλή Ni 200, 0,12 Ohm σε TC)

Μέχρι στιγμής δοκίμασα τα εξής 5 υγρά (1 υγρό την μέρα):

BLACK HORSE
Ένα υγρό με έντονη γεύση σοκολάτας γάλακτος - πραλίνας ελαφρώς καπνικό.
Στην εκπνοή μου αφήνει και μία υπόνοια βανίλιας και έντονης γαλατίλας.
Θα ήθελα η γεύση του γάλακτος να μειωθεί γιατί για τα γούστα μου είναι πολύ έντονη και κουραστική.

ΕDEN'S GARDEN
Γεύσεις από φρούτα δάσους που κατά τη γνώμη μου κυριαρχεί το κεράσι. Μου αφήνει μια υπόνοια από ρούμι αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αρκετά δροσερό που σου αφήνει μία γλύκα. Ευχάριστο υγρό αλλά όχι για όλη μέρα.

MAX BERRY
Ελαφρύ καπνικό υγρό με δροσερές νότες από άγρια βατόμουρα. Και αυτό ένα πολύ καλό υγρό.

TANGELO DREAM
Καθαρή γεύση ούζου με γλυκάνισο και ίσως να συνυπάρχουν κάποια φρούτα τα οποία τα νιώθω στο βάθος αμυδρά. Κουραστικό υγρό για μένα επειδή δεν τα πάω καλά με τα οινοπνευματώδη υγρά.

OLD HARBOR
Επιτέλους και ένα καθαρά καπνικό. Γεύση ξηρού στριφτού καπνού. Αρκετά βαρύ. Στους λάτρεις των καπνικών θα αρέσει. Μου άρεσε πολύ και ελπίζω να βγαίνει και σε άρωμα.

Αυτά προς το παρόν.
Από αύριο θα αρχίσουν οι δοκιμές με τα υπόλοιπα 5 υγρά. :)

Αποσυνδεδεμένος Nekzo

• **
  • 156
« Απάντηση #275 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 21:27 »
Καταρχήν θέλω να  ευχαριστήσω την εταιρεία για την προσφορά της στην ατμιστική μας κοινότητα. Πάμε τώρα στο "ψητό ". 1. Συσκευασία προσεγμένη σε γυάλινο σκούρο  μπουκάλα κι και ετικέτα με όλες τις ενδείξεις και προφυλάξεις, Βαθμολογία 10/10.     2. Βάση Pg -vg 12 . Η αλήθεια είναι ότι η βάση αυτή μου είναι γνώριμη. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές .Είναι άοσμη και αγευστη , χωρις φαρμακιλα, όπως πρέπει να είναι μια βάση. Θα ήθελα  να έχει περισσότερη ένταση για 12 άρα. Βαθμολογία 8/10.

Στάλθηκε από το SM-G355H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #276 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 21:44 »

Αφού παρέλαβα πριν 3 μέρες και μετά από τις πρώτες πεταχτές δοκιμές, έκατσα σήμερα και τα δοκίμασα όλα από την αρχή.

Οι δοκιμές έγιναν όλες σε Le Magister και Evic VTC Mini με Ti στα 0.3Ω, 20W και 200C

Μέχρι σήμερα ότι καπνικό είχε τύχει να δοκιμάσω, ή μου βρομούσε τασακίλα, ή δεν είχε καμία σχέση με καπνό τσιγάρου. Οπότε το είχα ρίξει μόνο σε γλυκά με ιδιαίτερη προτίμηση σε διακετ....έεεε custards. Πώς είναι ο Cruiser? Έ το ανάποδο τελείως Περιέργως είχα μεγαλύτερη περιέργεια να δοκιμάσω τα καπνικά που παρέλαβα και τελικά δικαιώθηκα.

Hellas str8

Πολύ ελαφρύ καπνικό, με νότες φρούτων. Δεν κατάφερα να διακρίνω τα φρούτα ξεχωριστά αλλά το σύνολο ήταν πολύ καλό και δεν με κούρασε. Θα το ξαναδοκίμαζα.

Old Harbor

Όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ, το Old Harbor είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Σαν πρώην καπνιστής Old Holborn κίτρινου, δεν νομίζω πως θα βρω άλλο υγρό να πλησιάζει τόσο κοντά. Αμιγώς καπνικό, όσο αρωματικό το θέλω και όσο ξηρό πρέπει. Για όσους ξέρουν τους Holborn, νομίζω πως είναι κάπου ανάμεσα σε κίτρινο και μπλε
Σίγουρα να μπει στο μόνιμο ρεπερτόριο.

Divino Cigar

Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα φίλος των πούρων, χωρίς όπως να με απωθούν κι'όλας. Το Divino Cigar είναι ένα υγρό που θα άτμιζα ευχάριστα στην δερμάτινη πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι με ένα ποτήρι κονιάκ (In my miiiiiind). Δεν είναι ADV σίγουρα, αλλά για μία στο τόσο υπό κατάλληλες συνθήκες είναι άψογο.

Black Horse

Δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι το Black Horse όταν το το άνοιξα. Η γεύση του με εξέπληξε ευχάριστα. Αρκετά περίπλοκο υγρό με το καπνικό υπόβαθρο εμφανές και την σοκολάτα σε πρώτο ρόλο. Οι υπόλοιπες γεύσεις δένουν το σύνολο όπως πρέπει. Δεν θα το άντεχα για πολλές ώρες όμως.

Max Berry

Το τελευταίο καπνικό ήξερα από πριν ότι δεν θα μου αρέσει γιατί δεν τα πάω καλά με τα μούρα. Άσπρα ή μαύρα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως σε όσους αρέσουν, το υγρό θα τους ευχαριστήσει. Νομίζω πως έχει σωστές αναλογίες καπνού και φρούτου άσχετα αν δεν είναι του προσωπικού γούστου μου.

Cinnamon Cookie

Η καλύτερη κανέλα-μπισκότο που έχω δοκιμάσει, με διαφορά. Στην αρχή η κανέλα υπερισχύει, αλλά στην πορεία το μπισκότο γίνεται πιο εμφανές και ισορροπεί την γεύση. Μου έκανε εντύπωση που ενώ όλοι γράφουν για τραγανό και φρεσκοψημένο μπισκότο όμως, εμένα μου έκανε περισσότερο σε ζύμη για μπισκότο, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό βέβαια.

American Pie

Όπως οι περισσότεροι, περίμενα μηλόπιτα. Χα! Γεύση από ξύσμα εσπεριδοειδών με ζύμη μηλόπιτας. Υγρό που στην αρχή δεν με ενθουσίασε αλλά μετά "ξέχναγα" να το αλλάξω. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια καραμέλα από τα παιδικά μου χρόνια μου θυμίζει, αλλά δεν μπορώ.

Tangelo Dream

Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω πως δεν αντέχω το ούζο. Ούτε σαν ποτό ούτε σαν οτιδήποτε άλλο. Ούτε οι καραμέλες ούζου δεν μου αρέσουν. Το ίδιο και για όλα τα anisée ποτά (Pernod, Sambuca κλπ). Φυσικά ήμουν διστακτικός να δοκιμάσω το Tangelo Dream αφού το ούζο ήταν το πρώτο που μύρισα μόλις το άνοιξα. Παρόλα αυτά το άτμισμα του ήταν ευχάριστο. Δεν θα το ξαναπάρω αλλά όχι επειδή δεν είναι καλό.

Eden's Garden

Μέχρι στιγμής μου άρεσαν όσα υγρά είχα δοκιμάσει και είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως το γεγονός ότι μου τα χάρισαν είχε επηρεάσει την αντικειμενικότητα μου. Μόλις δοκίμασα το Eden's Garden κατάλαβα ότι δεν ίσχυε αυτό. Το υγρό μπορώ να το περιγράψω με 3 λέξεις: Glade Μανιτάρι Μαγικό!. Άρωμα αποσμητικού χώρου, από εκείνα τα παλιά που είχαν μέσα ένα ζελέ που μύριζε υποτίθεται ωραία. Neeext.

Pink Friday

Και τελειώνω με την αποκάλυψη της σειράς. Τριαντάφυλλο και λουκουμάκι κόκκινο. Τέλεια ισορροπία γεύσης, χωρίς να κουράζει ή να λιγώνει. Θα μπορούσε να είναι το ADV μου ά-ν-ε-τ-α!

Τα συγχαρητήρια μου στην E-Cig και για την προσφορά και για τα υγρά της και για τις τιμές της!

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #277 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 22:04 »
Ας γράψω κι εγώ για τη βάση μιας και την ατμίζω την τελευταία ώρα κι έτσι κι αλλιώς δεν θ'αλλάξει κάτι στην εμπειρία μαζί της.
Πρόκειται λοιπόν για μια πεντακάθαρη βάση και παρόλο που η εμπειρία μου σε σκετες βάσεις είναι πολύ μικρή (μόλις δύο έχω δοκιμάσει ) διαπίστωσα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η πιο άγευστη και χωρίς καμία -μα καμία όμως- υποψία φαρμακίλας στη γεύση της! Μια αναίσθητη γλύκα αισθάνομαι κι αυτή υποθέτω ότι οφείλεται στην 6άρα νικοτίνη που την επέλεξα, όχι κάτι που να με χαλάει όμως αφού μου έκατσε απίστευτα βολική και μπορώ πανεύκολα να την ατμίσω χωρίς να προσθέσω μέσα της το παραμικρό!

Μωρέ μπράβο, κοίτα που θα γίνω "βασάκιας" στο τέλος και θ'αλλάζω  στήσιμο μια φορά τη βδομάδα.. :laugh1:

..και κάπου εδώ τελείωσαν τα δικά μου reviews, οι δοκιμές όμως θα συνεχιστούν μέχρι να καταναλωθούν όλα τα υγρά - εκτός το πουρίσιο που εγώ τα ξαναείπα. 10 στα 11; Απόλυτη επιτυχία!

Συμπέρασμα; Πρόκειται για μια πολύ καλή "σειρά" υγρών που νομίζω ότι μπορεί να καλύψει ένα μεγάλο μέρος ατμιστών, πολύ καθαρά με ισορροπημένες γεύσεις και προσωπικά διέκρινα ότι δεν "λερώνουν" εύκολα σύρματα και βαμβάκια. Μεγάλο ατού!
 Να ευχαριστήσω γι'ακόμα μια φορά την ecig για την προσφορά της κι εύχομαι αυτή της η προσπάθεια να αποδώσει τόσους καρπούς όσοι κι οι ίδιοι οι άνθρωποι που την υλοποίησαν δεν περίμεναν ποτέ!
Για εμένα προσωπικά δεν το συζητώ, υπήρξε παρελθόν και θα υπάρξει και μέλλον, έχω αρκετούς λόγους πέρα απ'τον συγκεκριμένο για να υπογράψω σ'αυτό.
Να είστε καλά!

:)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
« Απάντηση #278 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 22:16 »
Black Horse: σοκολάτα γάλακτος, αφήνωντας στο στόμα γλυκιά γεύση βανίλιας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί ως καπνικό.

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1049
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
« Απάντηση #279 στις: Νοεμβρίου 14, 2015, 22:59 »
Mama's best: Eden's Garden. Twisted Messes RDA μονη αντισταση 6 X 0,3 κανθαλ σε πλεξουδα των 2 σε αξονα 3 mm 5 σπειρες 40 βαττ(οτι πιο γευσοαποδοτικο εχω).
Απο την ονομασια νομιζα θα ηταν μηλο (κηπος εδεμ, τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?), αλλα απο το μπουκαλακι μυριζε κερασακι με βανιλια. Στη γευση ειναι σαν  γλυκο λικερ κερασι, και δεν ειναι το κερασι το φρεσκο, αλλα το κερασι σε αλκοολη η σε σιροπι αυτο που βαζουν σε παγωτο βανιλιας. 10/10. Καλη γευση για τους λατρεις των γλυκων.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2015, 00:40 από sergor »

Αποσυνδεδεμένος boson

• **
  • 176
« Απάντηση #280 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 12:37 »

AMERICAN PIE - EDEN'S GARDEN

Ανετα θα αντέστρεφα τα ονόματα των δύο υγρών.
Ξεκίνησα με το πρώτο, περίμενα να βρω γεύση βανίλλιας και ζύμης.
Αρχικά σοκαρίστηκα και δεν μου άρεσε προφανώς γιατί δεν ανταποκριθηκε
η γεύση του υγρού με τις προσδοκίες μου. Του έδωσα χρόνο για να το
καταλάβω. Κάποια στιγμή μου θύμισε ένα αποσμητικό χώρου με λεβάντα,
νομίζω κάπου διάβασα για λεβάντα. Πάντως για μένα κυριαρχεί η γεύση
lime και λίγο από πορτοκάλι.Στη προχθεσινή μου έξοδο ήπια ένα ποτό που περιείχε γρεναδίνη
και ταίριαζε φανταστικά με τη γεύση που άτμιζα.Ταίριαζε και με το
προηγούμενο που περιείχε πορτοκάλι.Φαίνεται να πηγαίνει με κοκτέιλ.
Το δεύτερο υγρό. Αμέσως ήρθε στο νου μου η λέξη "pie". Γεύση βανίλιας
και ζύμης. Πολύ έντονη γεύση στο magma. Δοκίμασα αραίωση μέχρι και 2:1
Αυτό το ατμίζω άνετα, το υγρό όπως είναι δεν το μπορώ για απανωτές
τζούρες, με μπουχτίζει. Κάπου διάβασα για κεράσι και άλλα. Εγώ δεν τα
άκουσα αυτά, δεν είμαι και κανένας ειδικός βέβαια.
Και οι δύο γεύσεις πολύ έντονες για μένα!

:happy_roll_01:

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #281 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 17:09 »
Pink Friday στον dripper stormA , 1.8Ω στα 14W

Πιστεύω είναι το υγρό με τον πιο ξεκάθαρο χαρακτήρα από τα μη καπνικά της σειράς που έχω δοκιμάσει έως τώρα.
Κόκκινο λουκούμι με κάποιους απροσδιόριστους όξινους τόνους (κεράσι?) που το κάνουν ελαφρύ και καθόλου κουραστικό τουλάχιστον από τις πρώτες τζούρες. 
Η αλήθεια είναι
βέβαια πως διαβάζοντας τις προηγούμενες περιγραφές δεν ήξερα αν θα μου αρέσει ή όχι μιας και το λουκούμι δεν με τρελλαίνει σα γεύση,αλλά το συγκεκριμένο ύγρο είναι πραγματικά πολύ καλή και πρωτότυπη έμπνευση!

Θέλω να το δοκιμάσω με καφέ, φαγητό, σε ολοήμερο άτμισμα και γενικά να του δώσω χρόνο για να δω εάν κουράζει ή όχι κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Όπως και να έχει όμως είναι
ήδη  ένα από το υγρά που ξεχωρίζουν λόγω ιδιαιτερότητας στη συλλογή μου  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος eckotek

• 522
  • MAKE LOVE NOT WAR
« Απάντηση #282 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 17:28 »
Μετά το Max Berry και το Old Harbor πάμε στο επόμενο.
Tangelo Dream. Ονειρο όνομα και πράμμα.  Απαλό άρωμα από μύρτιλο, μανταρίνι, πράσινο μήλο,ρόδι, γλυκάνισο.
Δυνατό χτύπημα στα 0,6 και πλούσιος ατμός. Σαν να έχεις στο στόμα καραμελίτσα όχι μπουχτιστικά γλυκό αλλά διακριτικό όσο πρέπει. Ο ατμός δεν ενοχλεί τους γύρω μάλλον το αντίθετο τους φάνηκε σαν σαν άρωμα από μύρτιλο και τριαντάφυλλο. Γίνεται πιπίλα όλη μέρα κοντεύει να τελειώσει το μπουκαλάκι. Πιστεύω αν βγει σε καλή τιμή στα μαγαζιά θα σκίσει από πωλήσεις. Πολυ καλύτερο από μερικά ντεμέκ γκουρμέ υγρά από αμερική.
Ως τώρα δεν έβαλα βαθμούς στα προηγούμενα που δοκίμασα αλλά βλέπω εδω ότι βάζουν όλοι. Βαζω και εγώ σε αυτό : 10/10.
Για δύο προηγούμενα που δεν έβαλα βαθμολογία στο Old Harbor 8/10 και στο Μαχ Berry 10/10
Συνεχίζεται...

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #283 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 17:51 »
Eden's Garden από τη σειρά Mama's Best
Πανδαισία φρούτων και αρωματικών ανθοφόρων φυτών-βοτάνων....κάπως έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω το συγκεκριμένο υγρό. Η γεύση σιροπιού γρεναδίνης - κερασιού κυριαρχεί στην όλη σύνθεση. Στα 6mg/ml το χτύπημα είναι αρκετά υποτονικό.......κάτι δηλαδή το οποίο θεωρώ απόλυτα λογικό. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε φίλους μη καπνικών γεύσεων.

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #284 στις: Νοεμβρίου 15, 2015, 18:02 »
Yγρό Δοκιμής: Tangelo Dream 12mg
Aτμοποιητής: Eviva-T (Kathal 0,28-6 σπείρες mc σε 1.8mm διάμετρο-1.22Ω-Βαμβάκι KGD)

Πριν προχωρήσω στην παρουσίαση του υγρού πρέπει να δηλώσω πως δεν πίνω ούτε ούζο ούτε τσίπουρο. Είναι έξω από τις γεύσεις μου και μόνο η μυρωδιά τους με κάνει να αλλάξω δωμάτιο.
Το συγκεκριμένο υγρό ήμουν πολύ επιφυλακτικός να το δοκιμάσω μιας και με το που ανοίγεις το μπουκαλάκι σου έρχεται έντονα η μυρωδιά του γλυκάνισου. Μαζί έρχεται και η μυρωδιά κάποιων όξινων φρούτων, μανταρίνι και φλούδα λεμονιού θα έλεγα.
Στη γεύση τώρα ο γλυκάνισος κυριαρχεί χωρίς όμως να κουράζει. Η οξύτητα από τα φρούτα έρχεται και δένει όμορφα μαζί και το τελικό αποτέλεσμα αποκτά μια σπυρτάδα πράγμα που το κάνει δροσερό και ευχάριστο στο άτμισμα.
Όσοι συνατμιστές είπαν πως θυμίζει τις παλιές καραμέλες Mez, έχουν απόλυτο δίκιο.
Υγρό απολύτως διαυγές με μέτριο χτύπημα.
Σίγουρα αυτό το υγρό θα αποκτήσει φανατικούς οπαδούς μιας και είναι κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Προσωπικά δεν θα το αγόραζα μιας και είναι τελείως έξω από τις γεύσεις μου από την άλλη η γυναίκα μου το τιμά δεόντως.

Βαθμολογία: 8/10

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360329 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450730 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110925 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6461 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99988 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F