Αφού παρέλαβα πριν 3 μέρες και μετά από τις πρώτες πεταχτές δοκιμές, έκατσα σήμερα και τα δοκίμασα όλα από την αρχή.
Οι δοκιμές έγιναν όλες σε Le Magister και Evic VTC Mini με Ti στα 0.3Ω, 20W και 200C
Μέχρι σήμερα ότι καπνικό είχε τύχει να δοκιμάσω, ή μου βρομούσε τασακίλα, ή δεν είχε καμία σχέση με καπνό τσιγάρου. Οπότε το είχα ρίξει μόνο σε γλυκά με ιδιαίτερη προτίμηση σε διακετ....έεεε custards. Πώς είναι ο Cruiser? Έ το ανάποδο τελείως Περιέργως είχα μεγαλύτερη περιέργεια να δοκιμάσω τα καπνικά που παρέλαβα και τελικά δικαιώθηκα.
Hellas str8
Πολύ ελαφρύ καπνικό, με νότες φρούτων. Δεν κατάφερα να διακρίνω τα φρούτα ξεχωριστά αλλά το σύνολο ήταν πολύ καλό και δεν με κούρασε. Θα το ξαναδοκίμαζα.
Old Harbor
Όπως είπα και σε προηγούμενο πόστ, το Old Harbor είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Σαν πρώην καπνιστής Old Holborn κίτρινου, δεν νομίζω πως θα βρω άλλο υγρό να πλησιάζει τόσο κοντά. Αμιγώς καπνικό, όσο αρωματικό το θέλω και όσο ξηρό πρέπει. Για όσους ξέρουν τους Holborn, νομίζω πως είναι κάπου ανάμεσα σε κίτρινο και μπλε
Σίγουρα να μπει στο μόνιμο ρεπερτόριο.
Divino Cigar
Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερα φίλος των πούρων, χωρίς όπως να με απωθούν κι'όλας. Το Divino Cigar είναι ένα υγρό που θα άτμιζα ευχάριστα στην δερμάτινη πολυθρόνα δίπλα στο τζάκι με ένα ποτήρι κονιάκ (In my miiiiiind). Δεν είναι ADV σίγουρα, αλλά για μία στο τόσο υπό κατάλληλες συνθήκες είναι άψογο.
Black Horse
Δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι το Black Horse όταν το το άνοιξα. Η γεύση του με εξέπληξε ευχάριστα. Αρκετά περίπλοκο υγρό με το καπνικό υπόβαθρο εμφανές και την σοκολάτα σε πρώτο ρόλο. Οι υπόλοιπες γεύσεις δένουν το σύνολο όπως πρέπει. Δεν θα το άντεχα για πολλές ώρες όμως.
Max Berry
Το τελευταίο καπνικό ήξερα από πριν ότι δεν θα μου αρέσει γιατί δεν τα πάω καλά με τα μούρα. Άσπρα ή μαύρα. Παρόλα αυτά πιστεύω πως σε όσους αρέσουν, το υγρό θα τους ευχαριστήσει. Νομίζω πως έχει σωστές αναλογίες καπνού και φρούτου άσχετα αν δεν είναι του προσωπικού γούστου μου.
Cinnamon Cookie
Η καλύτερη κανέλα-μπισκότο που έχω δοκιμάσει, με διαφορά. Στην αρχή η κανέλα υπερισχύει, αλλά στην πορεία το μπισκότο γίνεται πιο εμφανές και ισορροπεί την γεύση. Μου έκανε εντύπωση που ενώ όλοι γράφουν για τραγανό και φρεσκοψημένο μπισκότο όμως, εμένα μου έκανε περισσότερο σε ζύμη για μπισκότο, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό βέβαια.
American Pie
Όπως οι περισσότεροι, περίμενα μηλόπιτα. Χα! Γεύση από ξύσμα εσπεριδοειδών με ζύμη μηλόπιτας. Υγρό που στην αρχή δεν με ενθουσίασε αλλά μετά "ξέχναγα" να το αλλάξω. Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια καραμέλα από τα παιδικά μου χρόνια μου θυμίζει, αλλά δεν μπορώ.
Tangelo Dream
Σε αυτό το σημείο πρέπει να πω πως δεν αντέχω το ούζο. Ούτε σαν ποτό ούτε σαν οτιδήποτε άλλο. Ούτε οι καραμέλες ούζου δεν μου αρέσουν. Το ίδιο και για όλα τα anisée ποτά (Pernod, Sambuca κλπ). Φυσικά ήμουν διστακτικός να δοκιμάσω το Tangelo Dream αφού το ούζο ήταν το πρώτο που μύρισα μόλις το άνοιξα. Παρόλα αυτά το άτμισμα του ήταν ευχάριστο. Δεν θα το ξαναπάρω αλλά όχι επειδή δεν είναι καλό.
Eden's Garden
Μέχρι στιγμής μου άρεσαν όσα υγρά είχα δοκιμάσει και είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως το γεγονός ότι μου τα χάρισαν είχε επηρεάσει την αντικειμενικότητα μου. Μόλις δοκίμασα το Eden's Garden κατάλαβα ότι δεν ίσχυε αυτό. Το υγρό μπορώ να το περιγράψω με 3 λέξεις: Glade Μανιτάρι Μαγικό!. Άρωμα αποσμητικού χώρου, από εκείνα τα παλιά που είχαν μέσα ένα ζελέ που μύριζε υποτίθεται ωραία. Neeext.
Pink Friday
Και τελειώνω με την αποκάλυψη της σειράς. Τριαντάφυλλο και λουκουμάκι κόκκινο. Τέλεια ισορροπία γεύσης, χωρίς να κουράζει ή να λιγώνει. Θα μπορούσε να είναι το ADV μου ά-ν-ε-τ-α!
Τα συγχαρητήρια μου στην E-Cig και για την προσφορά και για τα υγρά της και για τις τιμές της!