Πλύθηκε ο magma,στήθηκε εκ νέου με μονή αντίσταση στα 1.4,2άρι κόιλ,28άρι σύρμα
για πάμε
american pie
χθες δοκίμασα λίγα μλ και στον kayfun.Το υγρό κι εκεί ήταν έντονο μα τονίζονταν η πικράδα του από τα φλούδια των εσπεριδοειδών.Δε μπορούσα να διακρίνω γλύκα ή οξύτητα.Σήμερα στον ντρίπερ το τοπίο άλλαξε προς το καλύτερο.Εξηγούμαι.
Δε θυμάμαι να έχω φάει νερατζάκι γλυκό,μου αρέσει μόνο το βύσσινο, αλλά θυμάμαι καμιά φορά που σκαρφαλώναμε στις νερατζιές του δρόμου και τσουρνεύαμε μερικά φρούτα για να τα πετάμε ο ένας στον άλλον.Εκείνη η μυρωδιά του ελαίου της φλούδας,καθώς και η πικράδα αν πήγαινες για πλάκα να δοκιμάσεις κανένα, είναι κάπου εκεί σ'αυτό το υγρό.Κουμ κουάτ τώρα, είχα πάρει ένα μπουκαλάκι λικέρ από ένα χειμερινό ρομαντικό ταξιδάκι εξπρές της άγουρης νιότης στην Κέρκυρα, μα δε μπορώ να αναπολήσω τη γεύση...
Στον magma λοιπόν ισορροπεί τέλεια το πικρό με το γλυκόξινο.Θα ορκιζόμουν ότι γεύτηκα και χυμό γλυκολέμονου. Η πικράδα από τις φλούδες από τα εσπεριδοειδή σιγοντάρουν και εμφανίζεται και μία διακριτική γλυκάδα που δεν ξέρω αν είναι ζύμη ή τάρτα ή κάποια κρέμα αρωματισμένη με κάποιο λικέρ;Σε μια δυο τζούρες ειχα και την αίσθηση ότι εμφανίστηκε κάτι πικάντικο ή κάτι που το ένιωσα σαν ανθρακικό.Το υγρό αυτό, θέλει την ευκαιρία του σε ντρίπερ για όσους δεν τους άρεσε.Πραγματικά ξεδιπλώνεται.Προσωπικά μου άρεσε πολύ.Εχω δοκιμάσει αρκετά υγρά με λεμόνι, ξύσμα, πορτοκάλια, σαγκουίνια κλπ και μου αρέσουν πολύ, μου αρέσουν όμως για λίγο.Αυτό το υγρό, με τη γλύκα του αρμονική με τα άλλα συστατικά του, είναι ευκολόπιοτο και κατεμέ εύκολα μπορεί να γίνει εθιστικό για τους λάτρεις του είδους.
edit το υγρό αυτό αποδίδει το ίδιο υπέροχα και στον φρεσκοστημένο erlprinz, τελικά μάλλον δε συμπάθησε τον καυφούνη μου για το
Tangelo Dream δεν έχω να πω πολλά.Το φοβήθηκα να το δοκιμάσω αυτό το υγρό γιατί δε συμπαθώ το γλυκάνισο και το τσιπουράκι μου το πίνω χωρίς.Ούζο δεν πίνω κι ας σπούδασα στη Μυτιλήνη
Το υγρό αυτό, θα συμφωνήσω με τους συνατμιστές μου, είναι μια γλυκιά καραμελίτσα γλυκάνισου.Όμως, ο γλυκάνισος είναι απαλός στο λαρύγγι.Επίσης, παράλληλα με την πιστότατη καραμελίτσα αυτή, νιώθω ατμίζοντάς το σα να μασάω εκείνα τα παιδικά καραμελάκια με γεύση πορτοκάλι.Εκείνα τα ζαχαρένια, που βγαίνανε σε βραχιολάκια για μας τα κορίτσια.
Ενα πολύ ενδιαφέρον υγρό,που δε θα δοκίμαζα αυτοβούλως ποτέ αν δε μας έδινε η εταιρία αυτήν την ευκαιρία. Σίγουρα όχι ολοήμερο, αλλά από κείνα που σε κάνουν να βλέπεις έξω τέτοιο ήλιο χειμωνιάτικα και να θες να σουρτουκέψεις με σκοπό να αράξεις σε κανα μεζεδοπωλείο.Αρα δεν ομορφαίνει, παχαίνει
Συνεχίζοντας να ντριπάρω για να δω τί θα πάρω μαζί μου στη δουλειά στον καυφούν να κάνει παρέα με την πίτα την αμερικάνικη στον ελπρίνζ, έπεσα σε ένα υγρό μεγάλη εκπληξη κατεμέ,το
max berry, που πιάνει δύο ειδών ατμιστές.Τους καπνικούς, που θέλουν και ένα φρούτο αλλά δεν βρίσκουν κάτι να τους κάνει και τους φρουτάκηδες που θα θελαν να ήταν καπνικοί για να πιουν το καφεδάκι τους αλλά δε θα γίνουν ποτέ.
ΩΩΩΩπα αναφώνησα σίγουρη ότι δε θα μπορέσω να το ατμίσω και πολύ πολύ και ότι θα έχει την τύχη του black horse εκεί στο ντουλάπι, μέχρι να βρεθεί κάποιος φίλος να του αρέσει και να χαριστεί.ΑΜ ΔΕ!
Λοιπόν αυτό το υγρό μας φέρνει στον ουρανίσκο ελαφρά καπνά, τα οποία δε μπορώ να περιγράψω γιατί δεν έχω ιδέα από καπνικά.Από την αρχή μου στο άτμισμα κάνω μόνο φρούτα και τώρα τελευταία κάποια γλυκά μέ φρούτα μαζί, ο Κώστας44 να'ναι καλά!Θα μπορούσε να είναι ελαφρύς καπνός στριφτού απ'ότι μπορώ να θυμηθώ από τα χρόνια που κάπνιζα.Ναι μεν αλλά δεν.Γιατί σε ίσο μερτικό έρχονται τα μούρα.Τα μούρα όπως τα θυμάμαι στο χυμό ριμπένα των παιδικών μου χρόνων.Μα όλο αναμνήσεις μου ξυπνούν αυτά τα υγρά, πρέπει να έχω αρχίσει να γίνομαι γραφική
Θυμίζουν χυμό λοιπόν, χωρίς φαρμακίλα αλλά όχι το φυσικό φρούτο.Είναι γλυκά και κρεμώδη.Δεν καλύπτουν τον καπνό, αλλά ούτε και τον αναδεικνύουν, είναι εκεί παρόντα.Αυτό το υγρό ήρθε και μου κάλυψε ένα ατμιστικό κενό.Love from the first vape ένα πράγμα.Σίγουρα θα αγοραστεί στο μέλλον.Εχω να πω ότι και στον παραπονεμένο kayfun απέδωσε άψογα, τον γέμισε και κέρδισε μια θέση στο τσαντάκι για απόψε.