Σε εμένα παιδιά πάντως το σύρμα της αντίστασης ακουμπάει στην βάση του κεραμικού, αριστερά δεξιά δεν ακουμπάει. Αλλά στήνω με το χέρι δικές μου αντιστάσεις σε 2άρι τριπανάκι και φυσικά η αντίσταση είναι πάνω απο το κεραμικό, ή έστω ένα μικρό μέρος της μέσα. Την ψάχνω ακόμη με τα στησίματα και αυτό είναι που με εξιτάρει με την Σοφία. 
Και καλά κάνεις.. Να σου πω λοιπόν και αυτό που έχει πλέον βολέψει εμένα μετά από πολλές δοκιμές.
Σύρμα N-R-N έτοιμο 1.5 έως 1,8Ω (παρακάτω νομίζω ότι δεν χρειάζεται η Σοφία και έχοντας σαν σκοπό μου την γεύση παίζω σε σχετικά χαμηλά watt 8-9)
Στήνω σε 2αρι τρυπανακι και αφήνω το coil να εξέχει λίγο πάνω από το κεραμικό. Δοκίμασα mc αλλά δεν με ικανοποίησε, αφήνω λοιπόν μικρά κενά ανάμεσα στις σπείρες και προσέχω να μην ακουμπά στο κεραμικό (σε αυτό βοηθά και το δυάρι γιατί κάνεις λιγότερες σπείρες) .
Με παίδεψε λίγο το κεραμικό. Για το στήσιμο με δυάρι, τα slots που έχει είναι μικρά, άρα για να περάσω βαμβάκι έπρεπε να το κάνω πριν τοποθετήσω την αντίσταση ή μετά αλλά με δυσκολία. Πήρα λοιπόν dremmel και άνοιξα τα slots σε όλα τα κεραμικά μου έτσι ώστε να χωρά το 2αρι. Πλέον αλλάζω βαμβάκι εύκολα και συχνότερα, χωρίς να κουνώ το κεραμικό από την βάση και να πειράζω την αντίσταση. Στην δε αντίσταση κάνω ένα πολύ ελαφρύ dry burn και αλλαγή κάθε δυο ή τρεις αλλαγές βαμβακιού γιατί το σύρμα είναι ψιλό και δεν ξέρω τι παθαίνει με τόσο κάψιμο.
Αφού τα είχα κάνει όλα αυτά έμαθα ότι στο atmistique διαθέτουν κεραμικά με μεγαλύτερο slot (κοντά στα 2μμ) το οποίο βγάλανε για το στήσιμο του eviva. Τα δοκίμασα και είναι μια χαρά αν και τα ήθελα με λίγο μεγαλύτερο άνοιγμα.