Τις αγοράζουμε έτοιμες βέβαια!!!!
Λοιπον, το θέμα που είχα με τη ΣΟΦΙΑ και την παροπλιζα κατά καιρούς ήταν το τανκ της. Καλός, χρυσός ατμοποιητής, αλλά αν δεν βρεις το κατάλληλο τανκ, δε μπορεί να δουλέψει σωστά.
ξεκίνησα με τα 2 του Λεό. Το φαρδύ και το slim. Το φαρδύ απλά δεν... υπερτροφοδοσία. Το λεπτό έχει ντελικάτο τανκ, μου έσπασε αμέσως. Ταυτόχρονα, τα λάστιχα στα τανκ του λεο ήταν τόσο σφιχτά, ώστε το γέμισμα και ιδίως η αποσυναρμολόγηση για να αλλαχτεί η αντίσταση ήταν σκέτο μαρτύριο. Δοκίμασα τα στοκ τανκάκια που είχα του κυρΦάνη. Μόνο ένα ταίριαξε, τα άλλα πάλι ήταν στενά και δε χωρούσε να περάσει - σφήνωνε. Αυτό το ένα λοιπον, ήταν κοντό και βέβαια γέμιζε με ελάχιστο υγρό.
Δοκίμασα και με τανκ της ecig, ήταν όμως το φαρδύ και πάλι είχα υπερτροφοδοσία.
Τελικά, αντικατέστησα το σπασμένο τανκ του σλιμ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΝΓΚΣ. Δυστυχώς, τα ορινγκς ήταν καμμένα, είχαν χάσει την ελαστικότητά τους, ξέφτιζαν και ακόμη και με το μάτι φαινόταν καθαρά ότι μείωναν την εσωτερική διάμετρο του τανκ. Γι΄αυτό σφήνωνε η ΣΟΦΙΑ.
Εβαλα ορινγκ από παλιούς ατμοποιητές, CE4 κυρίως. 2 κάτω και 1 πάνω.
Αυτό ήταν!!! Η ΣΟΦΙΑ μπαινοβγαίνει όσο χαλαρά χρειάζεται, για να φτιάξω αντίσταση. Βγάζω βέβαια και τη βάση του τανκ μαζί της, διότι η τρύπα στο μέταλλο για να περάσει η ΣΟΦΙΑ είναι πολύ σφιχτή. Τα ορινγκς από τους ce4 είναι αρκετά χαλαρά για να κάνω τη δουλειά μου και αρκετά σφιχτά ώστε να μην έχω διαρροές.
Η γεύση της παραμένει πολύ ψηλά, άσχετα με την ηλικία της. Το χτύπημα ναι, θέλει λίγο πιο ενισχυμένα υγρά από τον καυφούν και τους άλλους σύγχρονους. Αλλά, όπως και ο άλλος ελληνικός, ο εβίβα, έχει το καλό ότι δουλεύει σε χαμηλά βατ, χωρίς να ξελιγώνει την μπαταρία.