Καλημέρα. Λόγο ότι λύση δεν έβρισκα με τίποτα, κατόπιν συνεννόησης με τον εξυπηρετικότατο Μιχάλη, έστειλα την Σοφία στην Αθήνα την Δευτέρα και μόλις την ξαναπήρα στα χέρια μου. Αλλάξαμε όλα τα o rink στο slim tank και μονωτικό στον πόλο. Πήρα και το d base που το ήθελα ούτως η άλλος και το drip tip nail. Η αντίσταση που μου βάλανε τα παιδιά είναι 1,8 και φιτίλι για το τεστ και μετά βαμβάκι. Εδώ και 1 ώρα λοιπόν όλα πάνε καλά εκτός από μια ψιλή γεύση φιτιλιού που όμως από ότι μου εξήγησαν είναι μέχρι να στρώσει. Τα volt που μου δίνει το μοντάκι μου είναι 4,2 με 3,8. Με 1,8 αντίσταση και με μπαταρία την ώρα που την μέτρησα 3,7 volt μου έδινε 6,8watt. Όλες οι συμβουλές δεκτές. Για μιά ακόμα φορά σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Μόνο καμένο να μην ξαναπάρω γιατί θα φρικάρω.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Καλημέρα πλέον φίλοι. Απο το πρωί την έχω λιώσει την Σοφία και από τηνστιγμή που άλαξα το φυτίλι και έβαλα βαμβάκι, καμένο μηδέν. Την έχω πιπίλα, έχω κάνει 2 τανκάκια και όλα καλά εκτός του ότι έχει σκουρυνει το υγρό. Δεν την άφησα να αδειάσει όταν την ξαναγέμισα. Αν μου πείτε ότι όλα καλά τότε δεν δίνω σημασία και συνεχίζω. Αλλαγή στην γεύση δεν είδα σε γενικές γραμμές. Γιατί όμως σκούρυνε το υγρό;
Το οτι σκουρένει το υγρό αυτό συνήθως οφείλεται σε πολυκαιρισμένη αντίσταση και ή φυτίλι/βαμβάκι καθώς επίσης παίζει ρόλο και
αν έχει "αρπάξει" το φυτίλι/βαμβάκι...αυτή είναι η πιο σύνθετη απάντηση....η πιο απλή τώρα ίσως οφείλεται σε διαφορετικού χρώματος υγρά.
Ωστόσο απο προσωπική μου εμπειρία λάβε υπ'όψιν οτι το βαμβάκι θέλει συχνότερα αλλαγή σε σχέση με το φυτίλι.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ρε παιδιά,τελικά τι ισχύει για το στήσιμό της με σύρματα χωρίς non; Της έκανα ένα στα 1,2Ω microcoi και βαμβάκι και έχω πάθει πολιτισμικό σόκ.
Ti τεράστια διαφορά σε σχέση με τα έτοιμα που κυκλοφορούν.
Σε video έχω δει και το κάνουν και σε αυτό το νήμα έχω δει posts που το κάνουν,αλλά πήγα σε γνωστό μαγαζί και πάνω στην κουβέντα το λέω στον φίλο και ιδιοκτήτη του και μου λέει μην το ξανακάνεις θα έχεις βραχυκύκλωμα και έχω φοβηθεί.
Ας μας δώσουν τα φώτα τους οι παλιότεροι και εμπειρότεροι
Θα σου πρότεινα να μην το κάνεις αυτό και για του λόγου το αληθές δοκίμασε να ανάψεις την κατασκευή σου χωρίς την καμπάνα και το tank, αυτομάτως θα διαπιστώσεις πως ανάβουν και τα σύρματα που αγκαλιάζουν το κεραμικό...το θεωρώ πολύ επικίνδυνο.
Μετά απο πολλά ξενύχτια και πειράματα κατέληξα πως οταν χρησιμοποιώ βαμβάκι ακολουθώ όσον αφορά την αντίσταση τη μέθοδο του κατασκευαστή με τη μόνη διαφορά πως εγώ τυλίγω βαμβάκι γύρω απο την καρφίτσα και όχι φυτίλι.
Το δικό μου σετάρισμα :
0,16 αντίσταση....0,20 χωρίς αντίσταση....συνήθως 3είς, το πολύ 4εις σβούρες γύρω απο την καρφίτσα και το βαμβάκι...τελικό αποτέλεσμα 1,3ohm.
Δοκίμασέ το, θα πάρεις πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα.