Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

405 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, Ηρακλης, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΣΟΦΙΑ by Leo RTA  (Αναγνώστηκε 168123 φορές)

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: ΣΟΦΙΑ by Leo RTA
« Απάντηση #660 στις: Ιουλ 14, 2014, 23:38 »
60 μλ πηγα δυο εργοστασιακούς τζεμινι. Τον μινι και τον 510. Με τον αμέσως επόμενο κάτω από 40μλ.
Οντως άσχετο!  :))

Σε επισκευάσιμους, πάντα είμαι γύρω στα 20, άντε να ξεφύγω λίγο παραπάνω.
το καλό όμως με δαύτους είναι ότι δε χρειάζεται να ψαχνεσαι κάθε φορά για ρεκόρ μακροζωίας της αντιστασης. Η αντικατάστασή τους είναι εύκολη και οικονομική.
Με τη σοφία έχω παρατηρήσει κάτι περίεργα σκαλώματα και μπουκώματα, ειδικά μετά από γέμισμα του τανκ. Και μπορεί να χάσει και την επαφή με τη μπαταρία ή το μοντ και να θελει ξεβιδωμα και βιδωμα.

Αυτό που λες μπορεί να συμβαίνει σε μακρόσυρτη τζούρα και να κόβει η μπαταρία.
Μαθαίνεις να ζεις μ΄αυτά και όσο τη μαθαίνεις καλύτερα, θα τα περιορίζεις.

Αποσυνδεδεμένος themiskir

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #661 στις: Ιουλ 14, 2014, 23:41 »
Και γιατι να κοβει το μεκα την επαφη? Πρωτοβουλιες? :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: θεσσαλονίκη
« Απάντηση #662 στις: Ιουλ 14, 2014, 23:46 »
γιατί μερικές φορές κάνει οριακή επαφή ο πόλος της σοφίας με τον πόλο του μέκα ( εντάξει το διατύπωσα λιγάκι λάθος  ;D ) Αναφέρω το μέκα γιατί σ αυτό συνέβει σ εμένα ενώ στο προβάρι πχ δεν είχα τέτοιο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Καλλιθέα
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #663 στις: Ιουλ 14, 2014, 23:58 »
το μεκα το κάνει που και που γενικότερα αλλά λίγες φορές. Καλό καθάρισμα πάντα σαν μηχανικό μοντ που είναι :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #664 στις: Ιουλ 16, 2014, 19:12 »
εχω την σοφια εδω και καποιους μηνες... στις ετοιμες αντιστασεις... αμα ειναι φτιαγμενες σωστα σκοτωνει απο ολες τις αποψεις... τελευταια ομως πεφτω συνεχεια οταν αγοραζω ετοιμες λογο ελειψης χρονου σε ελατωματικες οι οποιες βγαζουν πολυ κακη γευση... παρατηρησα οτι το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ χαλαρα στριμενο το συρμα γυρω απο το φυτιλι σε σημειο να ειναι στον αερα εντελως καποια σημεια του και γιαυτο και η ασχημη γευση... δεν ξερω που κατασκευαζονται αλλα λιγο προσοχη δεν βλαπτει στην κατασκευη η ακομα και τα καταστηματα πριν αγορασουν χονδρικα εναν στοιχειωδη ελεγχο ρε παιδια... μου εχει τυχει στο ιδιο καταστημα να αγορασω 5αδα και να ειναι ολες τελειες.. οταν ξαναγοραζω βλεπω αλλη συσκευασια  σημαδι οτι αγορασε απο αλλου... εκει ειναι τυχη... χτες αγορασα μια 5αδα τις 4 τις πεταξα λογω ασχημης γευσης γιατι καποιες σπυρες ηταν στον αερα τελειως.. και η μια η τελευταια που δουλευω τωρα ετσι κιετσι... :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος drakonman

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #665 στις: Ιουλ 17, 2014, 04:35 »
Γενικά με της έτοιμες δεν θα βγάλεις άκρη εδώ εγώ που στρίβω κάθε 5 μέρες και μπορεί να μην την κάνω τέλια φαντάσου ένα ανθρώπινο να στρίβει επί ένα 8ωρο πως θα βγεί. Αν θες την γνώμη μου μάθε να την κάνεις μόνο σου δεν είναι τίποτα, η σοφία είναι εύκολη. Εγώ κάθομαι μια ώρα τον μήνα και κάνω 5 και ξενοιάζω για όλο τον μήνα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #666 στις: Ιουλ 17, 2014, 21:05 »
συμφωνω φιλε και στριβω και μονος μου και πλεον διορθωνω και τισ "χαλασμενες" ξετιλιγοντας τες και ξαναστριβοντας τες απο την αρχη... ομως το εθεσα το θεμα γιατι δεν ειναι και φθηνες πουλιουνται 3 ευρω περιπου η μια...  καταλαβαινω και την κουραση αυτοθυ που στριβει αλλα οκ δεν ειναι δυνατον να βγαζει καποιος χρηματα πουλωντας ενα προιον που δεν κανει την δουλεια που υποσχεται... και δεν μιλαω για μια στισ 5 η 2... μιλαω για το αντιστροφο να ειναι η μια καλη στισ 5...πιθανον να μην ειναι καταληλοσ να στριβει...αλλα δεν φαινεται αυτοσ  αλλα τα καταστηματα που τις πουλανε μιας και φαινεται με γυμνο ματι οτι ειναι χαλια και σαν ατμιστες δεν δικαιολογουνται να μην ριχνουν μια ματια στο στοκ τους για το τι πουλανε... αυτοι φαινονται στην τελικη στον πελατη που δεν εχει γνωσεις και του υποσχεθηκαν παρε την σοφια η τον driper και εχουμε ετοιμες αντιστασεις να κανεισ τη δουλεια σου.... καταλαβαινεις τι θελω να πω... τελος παντων ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του και βρισκει τις συνεπειες μπροστα του πουλωντας ακριβα κατι που δεν λειτουργει
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 17, 2014, 21:20 από ΑΕΤΟΣ »

Αποσυνδεδεμένος drakonman

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #667 στις: Ιουλ 17, 2014, 22:31 »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα το κακό γίνεται και με τους εργοστασιακούς φαντάσου τι γίνεται με αυτούς άστρο είναι εκτός topic ας μιλήσουμε για την Σοφια κάθε αυτή . Όσοι έχετε Σοφια για μένα μπείτε στο κόπο και στρίψτε μονι σας αντιστάσεις .

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ροδος-Bεροια
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #668 στις: Ιουλ 18, 2014, 00:43 »
το σοφακι δουλευει τελεια και με βαμβακι.βγαλτε προσεκτικα το φυτιλη  και στην θεση του περαστε βαμβακι.αλαξτε καθε 20 μλ βγαζοντας προσεκτικα παλι το βαμβακι dry byrn και ετοιμο.φουλ γευση. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #669 στις: Ιουλ 18, 2014, 01:02 »
Eνα βιντεακι για nanocoil.

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
« Απάντηση #670 στις: Ιουλ 18, 2014, 01:17 »
Εγώ είχα αφήσει εντελώς τα σεταρίσματα με βαμβάκι (οργανικό φυτίλι από βαμβάκι Vapeland) γιατί είχα συνέχεια υπερτροφοδοσία. Τι και αν άλλαξα μονοτικα στον πόλο τι και αν έκοβα σύριζα ολο  το φυτίλι ψηλά στην αντίσταση  δεν μπορούσα να βρω λύση και έτσι είχα γυρίσει στα silica φυτίλια. Εχθές μου πρότειναν από ένα μαγαζί ΗΤ (με σήμα το βατράχι) να δοκιμάσω να αφήσω τα φυτίλια πιο μακριά και να τα στριμώξω μέσα στη βάση της σοφίας απο τις σχισμές. Με αυτόν τον  τρόπο δεν θα περνάει μεγάλη ποσότητα υγρού στον ατμοποιητή.  Πραγματικά λύθηκε το πρόβλημα 100%. Απολαμβάνω βαμβάκι χωρίς διαρροές και υπερτροφοδοσίες ;)  και η Σοφία αποδίδει ακόμα καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος d3r3Lict

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #671 στις: Ιουλ 18, 2014, 01:24 »
Χωρίς νον χάνει πολύ φιλαράκι (μιλάω για το βίντεο πιο πάνω)

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #672 στις: Ιουλ 18, 2014, 01:33 »
Με μπάλα οργανικό βαμβάκι που το στρίβεις μόνος σου, η ΣΟΦΙΑ έχει ελάχιστα πιο ιδιοτροπη συμπεριφορά από ότι με το σιλικα.
Κάποια στιγμή πειραματίσου

Αποσυνδεδεμένος al6spap

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #673 στις: Ιουλ 19, 2014, 17:01 »
Το αγαπημένο μου στήσιμο για τη ΣΟΦΙΑ αυτή τη περίοδο...

:fight_shot_auto: https://www.youtube.com/watch?v=YUQMirqtOpE&list=UUXfBblsIDBx36GREuRPQ1mw
 ;D

Το αγαπημένο μου στήσιμο για τη ΣΟΦΙΑ αυτή τη περίοδο...

...ξέχασα να πω οτι αντιστάσεις βρίσκω από εδώ : http://www.vaporhouse.gr/site/products.html#!/~/product/category=6784188&id=29296439

Δεν θέλω να τοy κάνω διαφήμιση, αλλά εγώ μόνο εδώ έχω βρεί τόση ποικιλία σε έτοιμες αντιστάσεις και με το nr όπως πρέπει (0.20mm)

Συγχώνευση συνεχόμενων πόστς
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 19, 2014, 18:39 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος vag21

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #674 στις: Ιουλ 31, 2014, 22:37 »
για τα δικα μου γουστα ,η σοφουλα πανω στο προβαρακι με τερμα ανοιχτη την τρυπα στο hippo στα 3,4 βολτ και αντισταση 1,7-1,8  :love_hearts: :party_beer_01: :cigar:

Εγώ είχα αφήσει εντελώς τα σεταρίσματα με βαμβάκι (οργανικό φυτίλι από βαμβάκι Vapeland) γιατί είχα συνέχεια υπερτροφοδοσία. Τι και αν άλλαξα μονοτικα στον πόλο τι και αν έκοβα σύριζα ολο  το φυτίλι ψηλά στην αντίσταση  δεν μπορούσα να βρω λύση και έτσι είχα γυρίσει στα silica φυτίλια. Εχθές μου πρότειναν από ένα μαγαζί ΗΤ (με σήμα το βατράχι) να δοκιμάσω να αφήσω τα φυτίλια πιο μακριά και να τα στριμώξω μέσα στη βάση της σοφίας απο τις σχισμές. Με αυτόν τον  τρόπο δεν θα περνάει μεγάλη ποσότητα υγρού στον ατμοποιητή.  Πραγματικά λύθηκε το πρόβλημα 100%. Απολαμβάνω βαμβάκι χωρίς διαρροές και υπερτροφοδοσίες ;)  και η Σοφία αποδίδει ακόμα καλύτερα.

η καμπανα ανοιγοκλείνει χωρις δυσκολια?
καποια στιγμη που θα εχεις χρονο θα μπορουσες να βγαλεις μια φωτο?

Συγχώνευση συνεχόμενων πόστ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 31, 2014, 23:45 από Giannis Pap »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 791 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258035 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715757 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373124 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388097 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262512 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678876 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886656 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.