Φιλε μου Varadero σε θεωρω πολυ ψαγμενο και πολυ εμπειρο ατμιστη.Πολυ σωστα τα λες ειμαι νεος και ασχετος αλλα προσπαθω να μαθω και ειλικρινα αυτο κανω δινω χρονο σε οτι καινουριο αγοραζω και η βλακεια μου ειναι οτι αγοραζω πολλα,παααααρα πολλα..δεν νομιζω οτι ρωταω κατι περιεργο και ουτε προσπαθω να βγαλω την σοφια κακο ατμοποιητη και σιγουρα δεν ειναι.Επειδη λοιπον κατι κανω εγω λαθος ψαχνομαι και ρωταω και προσπαθω να βρω τι φταιει.ευχαριστω πολυ!!!
καλα κανεις και ψαχνεσαι.αυτο σημαινει οτι ενδιαφερεσαι να ατμισεις και μαλιστα σωστα.προς θεου δεν νομιζω να ειδε κανεις οτι πας να βγαλεις καποιο προιον κακο.
απλα λιγο χρονο παραπανω.απο τον Ιουνιο ατμιζω με την ΣΟΦΙΑ και πιστεψε με μερα παρα μερα μαθαινω και παιζω με κατι καινουριο μαζι της.
οσον αφορα αυτο που εγραψες με τα πολλα που αγοραζεις,θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι κατα καποιο τροπο λαθος,γιατι δυστυχως δεν προλαβαινεις να αποκτησεις γμωμη και εμπειρια απο τον εναν και περνας στον αλλον.
και τελος μετα απο 20-30 τανκακια που θα κανεις με εναν ατμοποιητη και μονο,θα μπορεις να εχεις σωστη εικονα για το πως δουλευει αλλα και για το αν σου κανει.
εχει τυχει στο παρελθον να καταδικασω ενα προιον και να το βαλω στην ακρη η ακομη και να το πουλησω.οταν ξανασχοληθηκα μαζι του με λιγο παραπανω ορεξη και του εδωσα και τον χρονο του,ειδα εκπληκτος οτι ειχα κανει λαθος και οτι τελικα ηταν μια χαρα.
καλη συνεχεια.
Υ.Γ. βημα βημα αργα και σταθερα.και απο εδω θα εχεις απλετη βοηθεια.