Εδω και ενα 24ωρο ατμιζω και εγω με την Σοφια!Ολα λοιπον δειχνουν να πηγαινουν πολυ καλα κ δεν εχω εως τωρα κανενα προβλημα σε περιπου 8-9 μλ υγρου που εχω κανει δηλαδη 5 γεμισματα.Η γευση πολυ καλη αλλα καπως περιεργη δεν βρισκω τη σωστη λεξη να την περιγραψω..καποιες στιγμες ειχα μια υποψια καμμενου αλλα διορθωνεται ευκολο με την ρυθμιση της καμπανας.Ατμιζω παντα υγρα με 80vg/20pg 3 νικοτινη.εδω και 15 μερες και μεχρι χθες ατμιζα αποκλειστικα τον Dripper και σε συγκριση με αυτον νομιζω πως το μονο + της Σοφιας ειναι το τανκακι δηλαδη η αυτονομια στο υγρο..ισως λιγο νωρις για ασφαλες συμπερασμα αλλα νομιζω πως ο Dripper δυσκολα θα χασει τον θρονο του καθως η γευση του για μενα ειναι μοναδικη και νομιζω πως αν αναγκαζομουνα να δωσω εναν απ τους δυο χωρις καθολου σκεψη θα αποχωριζομουν τη Σοφια!!!
εγω παλι θα γραψω το εξης.απο οτι διαβαζω (διορθωσε με αν κανω λαθος) εισαι νεος ατμιστης.αυτο δεν σημαινει τιποτα,απλα να προσεξεις και να δινεις λιγο παραπανω χρονο για να αποκτας την εμπειρια την οποια χρειαζεται το καθε ατμιστικο καλουδι.
οι περισσοτεροι απο εδω αν προσεξεις,μετα απο ενα χρονο ατμισματος περιπου,περασαν σε κορυφαιους επισκευασιμους.μεχρι να φτασουν εκει,και καμενο εφαγαν και υγρα καταπιαν και αλλα πολλα αλλα το κυριοτερο χαλασαν παρα πολλα χρηματα.μετα την συλλογη εμπειριων που ειχαν και γραφοντας τις εντυπωσεις τους εδω σε αυτο το φορουμ,ειχε σαν αποτελεσμα να βοηθηθουν παρα πολλοι νεοι ατμιστες.
το οτι εχω κανει παραθεση στο γραπτο σου δεν σημαινει προς θεου οτι υπαρχει κατι απλα αναφερομαι στον χρονο τον οποιο πρεπει να δινεις.
μονο ο χρονος ειναι αυτος που θα σου δωσει την εμπειρια αλλα και την πραγματικη ευχαριστηση του ατμιζματος.
και ποτε μα ποτε μην περιμενεις,σε κατι που θα παρεις,να ατμιζει απο την πρωτη στιγμη ετσι οπως θελεις εσυ εγω η ο καθενας.τυχαινει να εισαστε πολλοι τυχεροι σε αυτο το κοματι γιατι αν δεις τι εχουμε πεταξει-καψει θα τρελαθεις.
αυτα και καλη συνεχεια ευχομαι και οτι απορια εχεις και με πμ να στην λυσω.