Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Είμαι ο Ζαφείρης απο θεσσαλονίκη,50 ετών και καπνίζω απο τα 19 με ένα διάλλειμα απο το 2006 εως το 2013.(δέχομαι μούτζες

)
Τα τελευταία 2 χρόνια εμπλεξα με καταστήματα ψιλικών άρα και καπνικά προιόντα.
Μέσα σε όλα τα προιόντα έβαλα και κάποια υγρά αφού μου ζητούσαν αρκετοί πελάτες,όχι κάτι το ιδιαίτερο όμως.
Ξεκίνησα να ατμίζω πριν απο 1,5 χρόνο περίπου,όταν ένας φίλος μου έκανε δώρο ένα istick 30w με ατμοποιητή gs tank.
Ποτέ δεν κατάφερα να μείνω χωρίς τσιγάρο για πάνω απο 2 ώρες!!!!!
Στην πορεία άρχισα να εμπορεύομαι,άρα και να χρησιμοποιώ κάποια επώνυμα υγρά μετά απο επιθυμία αρκετών πελατών, αλλά και πάλι δεν κατάφερα να το γυρίσω στο ηλεκτρονικό.
Τον τελευταίο μήνα ξεκίνησα συνεργασία με μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο και με αρκετή πλέον εξιδείκευση απόκτησα και δοκιμαστήριο!!!!
Φυσικά η πρώτη μου δουλειά ήταν να δοκιμάσω όλα τα υγρά για να ξέρω τι πουλάω.
Ξεχώρισα 2 υγρά τα οποία παράγονται με ψυχρή απόσταξη φύλων καπνού και έμεινα σε αυτά αφού η γεύση τους μου φάνηκε ίδια ή καλύτερη από το τσιγάρο.
Το αποτέλεσμα......15/12 και μετά τις 16:30 δεν ξαναέπιασα τσιγάρο στο χέρι μου.
Ακολούθησαν η σύζηγος και ο γιός μου την ίδια τακτική με απόλυτη επιτυχία.
Τώρα είμαι σε φάση που δοκιμάζω καρπούζια πεπόνια λεμόνια και μπισκότα,μόλις όμως μου έρθει η επιθυμία για τσιγάρο,μπαίνει ο ατμοποιητής με το καπνικό και μετά απο 3-4 τζουρίτσες είμαι οκ.
Σύμφωνα με την εμπειρία μου λοιπόν για εύκολη μετάβαση απο το βρωμοτσίγαρο στο ΗΤ ,παίζει μεγάλο ρόλο το υγρό που θα χρησιμοποιήσουμε στην αρχή.
Συσκευή σαν αρχή ότι πιο απλό.....νομίζω δεν έχει κανένα νόημα να ξεκινήσει κάποιος με θηρίο των 100-150 watt.
Και πάλι σας ευχαριστώ για την αποδοχή.