vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

466 επισκέπτες, 4 χρήστες
filikos4, ZoeM, Mantis039, Buliwyf

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Vapdecup

• *
  • 8
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #3255 στις: Οκτωβρίου 24, 2017, 05:08 »
καλημερα και απο εμενα Κωστας απο Αθηνα.
καπνιζα εδω και 22 χρονια marlboro σκληρο....ωσπου δεν πηγαινε αλλο.
εδω και 2 χρονια ατμιζω αποκλειστικα και δεν σας κρυβω οτι οταν καπνιζα ειχα δοκιμασει καποτε απο εναν φιλο ενα Ego-t και εσκασα στα γελια
μου φαινοταν τρελο να σταματησω το τσιγαρο και να εχω ego-T.
Αφου λοιπον πηρα την αποφαση ειπα να παρω κατι δυνατο και αγορασα τον cleito και ενα istick-60w.
πολλα ειπα για πρωτη γνωριμια.
χαρηκα που σας βρηκα !!!

Αποσυνδεδεμένος chrysafis.dimitr

• 4
« Απάντηση #3256 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 07:36 »
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΤΜΟΙΣΤΕΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΖΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΑ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ.
ΕΓΩ ΠΟΡΕΒΩΜΕ ΜΕ ΕΝΑWISMEC ΚΑΙ
ΕΝΑ KAYFUN V5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΗΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΠΑΝΤΟΣ ΣΥΝΧΑΡΗΤΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΉΣΕΩΝ.
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣ ΜΟΥ ΓΡΑΨΗ   ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ [email protected] . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΈΡΑ

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα αγαπητοί συνατμιστές.
Μετά από 41 χρόνια κάπνισμα επιτέλους γλύτωσα.
Το όνομα μου είναι Δημήτρης χρυσαφής και ζω στην γερμανία.
Τον τελευταίο καιρό βρήκα το φόρουμ και μέσα από αυτό σας διαβάζω.
Εγώ πορεύομαι με ένα wismec και ένα kayfun v5 για την καθημερινότητα και δευτερεύοντα κάποιους άλλους .
Προσπαθώ να σας παρακολουθώ όσο μπορώ μήπως ενημερωθώ για καινούργια μοντέλα,
πάντως συγχαρητήρια για το επίπεδο των συζητήσεων.
ΌποΙος Θέλει κάτι από εδώ ας μου στείλει pm.

Από το συντονισμό:
Παρακαλούμε: Όχι ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Ένα εύκολο εργαλείο μετατροπής, είναι το Melobytes.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 25, 2017, 16:42 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Eneli

• *
  • 5
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Bambachaaaaaa
« Απάντηση #3257 στις: Οκτωβρίου 26, 2017, 07:24 »
Καλημέρα και από' μένα!! Πρωινή, αλλά είπα μιας και ο διαχειριστής έκανε γρήγορα την έγκριση, δεν με έπαιρνε και ο ύπνος (έχω πόδι στον γύψο και κάθομαι) ας πούμε μια καλημέρα και να συστηθώ. Λοιπόν, ας αρχίσουμε. Είμαι η Ελένη, 31 από Αθήνα. Ηλεκτρονικό άρχισα πριν 3 χρόνια με μια ψιλοδιακοπή 2 μηνών για χαζομάρα φυσικά και πλέον με όλο το σετάκι μου (Eleaf iStick Pico 75w (Hot pink εννοείται) + cubis pro atomizer by joyetech) μπορώ να πω πως έχω βρει την υγειά μου. :thumpup: Από υγρά λίγο ψάχνομαι ακόμη γιατί τα βαριέμαι τα περισσότερα ή δεν έχω βρει ακόμη το δικό μου, γενικά βέβαια βαριέμαι εύκολα.. Κάτι θα κάνουμε πάντως. Αυτά για αρχή, τα υπόλοιπα μέσα..  8) Καλημέρα σε όλη την παρέα λοιπόν..

Αποσυνδεδεμένος kydoimos

• *
  • 5
« Απάντηση #3258 στις: Οκτωβρίου 26, 2017, 10:45 »
Καλημέρα,είμαι ο Κώστας,34 από Αθήνα. Ατμιστης εδώ και 17 μήνες. Ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχετε παρέχει,τόσο καιρό, μέσα από το forum.

« Απάντηση #3259 στις: Οκτωβρίου 26, 2017, 17:22 »
Γειά σας φίλοι μου είμαι ο Σταύρος από Τρίπολη.  
Νέο μέλος εδώ στο φόρουμ αλλά και στο κόσμο του ατμίζματος.
Είμαι 36 ετών, λάτρης του τσιγάρου και εθισμένος σε όλα του "επακόλουθο".
Χρησιμοποιώ συσκευή istick pico με melo 3 περίπου ένα μήνα τώρα.
Το άτμιζμα άλλα και οι συσκευές από τότε που δοκίμασα μέχρι σήμερα είναι η μέρα με τη νύχτα. 
Πολύ ενθαρρυντικό κομμάτι είναι η εξέλιξη που παρέχεις στον εαυτό σου, περνώντας στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Δεν θα μακρηγορήσω άλλο..

Εύχομαι σε όλους καλά ατμίζματα  :bye: :bye:

« Απάντηση #3260 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 12:00 »
Καλημέρα σε όλους, Ανδρέας απο Αθήνα!
Νέος στο η.τ., μετράω καμιά δεκαριά μέρες και συνεχίζω.
Καλώς σας βρήκα!

Αποσυνδεδεμένος APROF

• 1
« Απάντηση #3261 στις: Οκτωβρίου 31, 2017, 07:09 »
Καλημέρα
Είμαι ο Τάσος 39χρονών, νέος ατμιστής με σκοπό την διακοπή του καπνίσματος για την υγεία αλλα και για το οικονομικό.

Αποσυνδεδεμένος tasoscook

• **
  • 299
« Απάντηση #3262 στις: Νοεμβρίου 02, 2017, 15:39 »
Καλησπέρα! Ειμαι ο Τασος 34 χρόνων απο Λάρισα,καπνίζω απο τα 17 και σήμερα (02/11/2017) κλείνω ένα μήνα με ηλεκτρονικό τσιγάρο!  :thumpup:
Χαίρομαι που μπήκα στο forum ώστε να μαθαίνω νεα πράγματα σχετικά με το ατμιζα!

Αποσυνδεδεμένος oinopoios

• *
  • 48
« Απάντηση #3263 στις: Νοεμβρίου 04, 2017, 00:39 »
Καλησπέρα, είμαι ο Λάζαρος από Κομοτηνή. Νέος σχετικά στο άτμισμα. Η αγορά της πρώτης συσκευής έγινε περίπου 2 χρόνια με ένα πακετάκι που μου είχε φτιάξει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονική με το i-stick 40w της e-leaf να είναι το πρώτο μου μοντάκι και ο mini fumytank 2 να το συνοδεύει. Τότε το ότι θα μπορώ να ελέγχω την θερμοκρασία και να κάνω μια ελεγχόμενη και οικονομική χρήση ακουγόνταν φαντασμαγορικό στα αυτιά μου. Με τις γεύσεις natura να ήταν αυτές που λόγο φυτικής προέλευσης με έλκυσαν, δεν μπήκα ποτέ στο κόπο να δοκιμάσω άλλες μάρκες, με τις γεύσεις να πηγαίνουν και να έρχονται, προσπαθόντας να βρω την ιδανική. Μέχρι που ένα πρωινό σε ένα διάλλειμα στην δουλειά, μετά από 2 μήνες περίπου αποκλειστικής χρήσης, εμεινα από μπάταρία, και βρήκα την εύκολη λύση σε ένα πακέτο τσιγάρα. Ήταν και το τέλος της χρήσης του Η.Τ. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά είμαι και παλι πίσω στην χρήση με περισσότερη γνώση με 2 τσιγαρά ενδιάμεσα μέχρι αυτο τον καιρό λογο λάθος υπολογισμού με την γεύση και τις ποσότητες νικοτίνης. Κουράστηκα να γράφω στο λαπτοπ παιδια τα υπόλοιπα θα γραφτούν σε σχετικά ποστ. Καλά ατμίσματα.

Αποσυνδεδεμένος DB4

• 1
« Απάντηση #3264 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 16:16 »

Γεια σε όλους! Ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι 34 χρονών.Κάπνιζα για 18 χρόνια περίπου. Τώρα ατμίζω εδώ και 1+ χρόνο και το απολαμβάνω ! Σας εύχομαι τα καλυτέρα και καλό άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος gangelo

• **
  • 463
« Απάντηση #3265 στις: Νοεμβρίου 12, 2017, 07:14 »
Καλημερα σε ολους.

Παρολο που εχω εγγραφει απο τον Αυγουστο και παρακολουθω τα θεματα, εχω παραλειψει να συστηθω.

Ειμαι ο Γιωργος με καταγωγη απο Καλαματα, μενω ομως Αθηνα λογω δουλειας.
Ημουν καπνιστης απο τα 14 μου χρονια και παραμενω ατμιστης τα τελευταια 2 χρονια.
Ξεκινησα το ατμισμα με συσκευη τυπου clearomiser stick οπως οι περισσοτεροι καπνιστες και μετα περασα σταδιακα σε Joytech cubis, Serpent mini και τωρα εχω το setup στο οποιο και θα παραμεινω που ειναι Vandy Vape Berserker MTL πανω σε ενα GeekVape Aegis mod.
Αγαπημενα υγρα ειναι τα Rope Cut (Dark Thirty & Loose Canon) και τα Egoist (Jesus Juice & White Castle) 

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την απιστευτη ενημερωση και τα ευχαριστα threads αυτης της ομαδας.

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολους

Αποσυνδεδεμένος bandit650

• *
  • 63
« Απάντηση #3266 στις: Νοεμβρίου 12, 2017, 14:02 »
γεια σας
με λενε δημητρη, ειμαι 50 χρονων και 30 χρονια καπνιστης. σε καποια φαση ειχα φτασει τα 2+ πακετα τη μερα τωρα ομως ειμαι αναλογα με τη μερα μεταξυ 15 και 20τσιγαρα τη μερα.
σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον τη διακοπη του.
το αθλημα του ατμισματος δε το ξερω και δε εχω ιδεα τι παιζει.
καποια στιγμη ειχα πει να παρω καποια πραγματα απο κινα να το ξεκινησω αλλα δε το εκανα.
κακως! γιατι τωρα δε υπαρχει αυτη η δυνατοτητα..
το σαιτ το βρηκα απο λινκ σε αλλο φορουμ που ειχε τοπικ το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
ελπιζω εδω να βρω συμβουλες και δοκιμασμενες λυσεις για να κανω το πρωτο βημα.

« Απάντηση #3267 στις: Νοεμβρίου 14, 2017, 02:55 »
Γειά σας, ονομάζομαι Αντώνης και ξεκίνησα  το ατμισμα πριν σχεδόν ένα χρόνο.Μελετησα τουλάχιστον μήνα το forum πριν  να επιλέξω τα πρώτα "σεμπρακαλα".
Άρχισα με  aspire triton mini, μετά από 1 μήνα έπεσε η πρώτη παραγγελία εξ ανατολάς για "σκυλάκι", μεσολάβησαν διαφοροι πειραματισμοι σε στησίματα-υγρα και 3 κλώνοι. Τώρα περιμένω τον hadaly και ένα mod για "ζουλιγμα".
Επόμενο στοίχημα η καθιέρωση 5-10 μονίμων diy υγρών.
Ειλικρινά ευχαριστώ για την συντροφιά και το επίπεδο των πληροφοριών σε ένα forum πραγματική εγκυκλοπαίδια.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος cts1800

• *
  • 5
« Απάντηση #3268 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 15:18 »
Γεια σε ολους!!Ειμαι ο Μπαμπης,εχω αρχισει το ατμισμα εδω και ενα μηνα..
Προς το παρον καλα παμε..ΙΔΩΜΕΝ!!

Αποσυνδεδεμένος KatKat

• *
  • 5
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3269 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 19:21 »

Καλησπέρα είμαι η Κατερίνα , καλώς σας βρήκα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356556 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372434 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14481 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325461 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604726 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F