Καλησπέρα, είμαι ο Λάζαρος από Κομοτηνή. Νέος σχετικά στο άτμισμα. Η αγορά της πρώτης συσκευής έγινε περίπου 2 χρόνια με ένα πακετάκι που μου είχε φτιάξει ένα μαγαζί στην Θεσσαλονική με το i-stick 40w της e-leaf να είναι το πρώτο μου μοντάκι και ο mini fumytank 2 να το συνοδεύει. Τότε το ότι θα μπορώ να ελέγχω την θερμοκρασία και να κάνω μια ελεγχόμενη και οικονομική χρήση ακουγόνταν φαντασμαγορικό στα αυτιά μου. Με τις γεύσεις natura να ήταν αυτές που λόγο φυτικής προέλευσης με έλκυσαν, δεν μπήκα ποτέ στο κόπο να δοκιμάσω άλλες μάρκες, με τις γεύσεις να πηγαίνουν και να έρχονται, προσπαθόντας να βρω την ιδανική. Μέχρι που ένα πρωινό σε ένα διάλλειμα στην δουλειά, μετά από 2 μήνες περίπου αποκλειστικής χρήσης, εμεινα από μπάταρία, και βρήκα την εύκολη λύση σε ένα πακέτο τσιγάρα. Ήταν και το τέλος της χρήσης του Η.Τ. Από 5 Σεπτεμβρίου και μετά είμαι και παλι πίσω στην χρήση με περισσότερη γνώση με 2 τσιγαρά ενδιάμεσα μέχρι αυτο τον καιρό λογο λάθος υπολογισμού με την γεύση και τις ποσότητες νικοτίνης. Κουράστηκα να γράφω στο λαπτοπ παιδια τα υπόλοιπα θα γραφτούν σε σχετικά ποστ. Καλά ατμίσματα.