vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

623 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Sergios, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Φύλο: Άντρας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #855 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 18:06 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος stogiosg

• *
  • 10
« Απάντηση #856 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 21:54 »
Γεια sas παιδια ειμαι και εγω καινουριο μελος
με λενε γιαννη
 ατμιζο περιπου 4 μηνεs χαρειs το φορουμ εμαθα πολλα πραγματα επανο στο ηλεκτρονικο τσιγαρο και ευχαριστω πολυ. Ειμουν καπνιστιs απο το 1989 και το εκοψα με την βοιθεια του ηλεκτρονικου τσιγαρου. ευχαριστω και παλι δεν θα σταματισω  ποτε να σα διαβαζω.

Αποσυνδεδεμένος ASSOT1

• 2
« Απάντηση #857 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 22:00 »
Καλησπέρα παιδιά! ονομάζομαι Δημήτρης, ειμαι 35 ετών και μένω στην Αθήνα. Έκανα καπνό εδω και 15 χρόνια περίπου (1 μικρό σε 1,5 ημέρα) και ο λόγος που με έκανε να ζητήσω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος φαντάζομαι πως δεν είναι πολύ διαφορετικός απο αυτόν που έχουν τα περισσότερα μέλη του φόρουμ. πήρα ΗΤ πριν μια εβδομάδα και απο την στιγμή που το πήρα προσπάθησα να συλλέξω πληροφορίες τόσο για αυτό, όσο και για τα υγρά του. κάπως έτσι έφτασα και στο φόρουμ σας. πήρα απαντήσεις ικανοποιητικές, μου γεννήθηκαν νέα ερωτήματα και έκανα το μεγάλο βήμα της εγγραφής. Η αλήθεια είναι πως αν μετανιώνω για κάτι ειναι που δεν ψάχτηκα πριν αγοράσω το τσιγάρο, ούτως ώστε να πάρω κάποιο με ευκολότερη πρόσβαση στα αναλώσιμα του (οχι πως δεν είναι καλό αυτο που εχω). μμμμ, δεν βρίσκω κάτι άλλο να προσθέσω, ελπίζω να σας κάλυψα εν μέρη, αν πάλι οχι είμαι στην διάθεση σας.

Αποσυνδεδεμένος foithths

• *
  • 54
« Απάντηση #858 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 22:10 »
Χαιρετώ την παρέα σας είμαι καπνιστής 10 χρόνια τα 5 κάπνιζα μισό καπνό την μέρα μετά απο αγορά που έκανα ενός ego-t είπα να το ρίξω στο άτμισμα είμαι σε φάση προσαρμογής με το η.τ. και χαίρομαι πολύ που υπάρχει μία τετοια κοινότητα για να μπορουμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες και να ενημερωνόμαστε,σας διαβάζω αρκετό καιρό και είδη εχω μάθει αρκετά,καλως σας βρήκα λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος mariosluk

• 3
« Απάντηση #859 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 22:19 »
Γεία σας και απο εμένα είμαι ο Μάριος απο Αθήνα.Κάπνιζα 2   25άρια  Πακέτα την ημέρα και κατάφερα με την σημαντική βοήθεια του η/τ να  κόψω το κ/τ εδω και 2 μήνες και να μήν θέλω κάν να το ξαναμυρίσω!Την τελευταία εβδομάδα χρησιμοποίω το GG STELTH kai to GIANT.Διαβάζω καθημερινά το φόρουμ και είναι αρκετά ενδιαφέρον αφου μου λείνει αρκετές απορίες! :respect:

Αποσυνδεδεμένος fbs

• *
  • 6
« Απάντηση #860 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 22:57 »
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Το όνομα μου είναι Φώτης και σήμερα κλέινω 1 μήνα ατμίσματος χωρίς να κάνω όυτε ένα ΚΤ. Κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα εδώ και 30 χρόνια....

Σήμερα στα "γενεθλιά μου" είπα να αυτοπαρουσιαστώ κίολας. Δυστυχώς ο πρώτος μου μήνας με το ΗΤ συνέπεσε με την περίφημη πλέον "Ατμοαπαγόρευση"  :eyesplash:

Εγώ ένα ξέρω. Σήμερα 30 ημέρες μετά δεν έχω βάλει μέσα μου 1200 τσιγάρα !!!!!  :respect:

« Απάντηση #861 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 01:35 »
καλησπερα σε  ολους  .....ενα  μεγαλο  μπραβο  για  την  σελιδα  .....οπου  ενας  νεος ατμιστης  μπορει  να  βρει  τα  παντα  . 

ετσι  και  εγω  μετα  απο  μια  περιοδο  οπου  ημουν  max στο  ενα  πακετο  Winston
 Lights   ..........ειπα  τελος    .....και  ειμαι  πλεον  με  ενα   NOBACCO Want  ατμιζοντας  περιπου  1.5  με  2  μλ  TURKISH TOBACCO  στα  11 .     ειμαι  στην  3   εβδομαδα  πολυ  καλες  εντυπωσεις  ....αρκετα  βαρυς  και  σε  χτυπημα  και  σε  επιγευση  ο  TURKISH  ..........νιωθω  οτι  συντομα  θα  ειμαι  πιο  χαμηλα  .

ευχαριστω  για την  αποδοχη  στο  φορουμ 

παναγιωτης .

Αποσυνδεδεμένος vapel

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ατμίΖΩ!
« Απάντηση #862 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 05:02 »
καλήμερα πλέον! να συστηθώ και εγώ μετά από τόση ώρα! Είμαι ατμίστρια από τα τέλη του 2008 και ξεκίνησα για πλάκα με την παρέα μου (και μην το πάρετε στραβά το "για πλάκα" απλά ήθελα να δοκίμασω αυτό το νέο gadgeτακι (τότε νέο!!))  δεν είχα σκοπό να κόψω το κ.τ. απλά μου συνέβη! από την πρώτη κιόλας μέρα και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή!
Ξεκίνησα με mod και εκείνα τα περιβόητα 901 atomiser! Τώρα ατμίζω με ego-t και με 510 mini ανάλογα τα κέφια. Κάνω τις αγορές μου κυρίως απ'έξω λόγω ποικιλίας περισσότερο στα υγρά και τα άτος.
Διαβάζω τα φόρουμ συχνά αν και έγινα μέλος εδώ σήμερα με αφορμή την περιβόητη "απαγόρευση".

αυτά λοιπόν! καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος santzos

• 1
« Απάντηση #863 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 12:05 »
Καλημέρα,< κάπου ακούω καλώς ήρθες στην παρέα> καλώς σας βρήκα όλους απαντώ. ;D
Με λένε Ανδρεα,ειμαι 44 ετών ,κατάγομαι από Θεσσαλονίκη και διαμένω Θεσσαλονίκη, είμαι φανατικός παθολογικός καπνιστής από τα 18 έως και ..θέλω να πιστεύω, σημερα.Μολις πριν από 3 ώρες αγόρασα το F1 από πίκα πρώτον για αυτήν την απόφαση κόλαφο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεύτερο γιατί βαρέθηκα να πληρώνω 10e την ημέρα να κανω κακο στην υγεια μου και να με δουλεύουν και από πάνω. Αποφάσισα να γίνω μέρος του συνόλου σε αυτό το φόρουμ ,το οποίο από μια πρώτη ματιά με εντυπωσίασε ;)  :thumpup:, και ευελπιστώ να με βοηθήσει στις απορίες μου  :hmmm:.

Αποσυνδεδεμένος hyperman

• *
  • 5
« Απάντηση #864 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 12:16 »
:bye: τη καλημέρα μου σε όλους!με λένε  ΒΑΓΓΕΛΗ  και είπα να κάνω κάτι καλό για μένα έτσι αποφάσισα να ατμίζω. Το (κάρμα βλέπεις !) ωχ αυτό είναι από άλλο έργο!!!! χάχα! ...λοιπόν Βαγγέλης νέος στο άθλημα Πειραιώτης και τώρα πλέον μόνιμος κάτοικος Σαλαμίνας χόμπι moto, φωτογραφια,και τώρα ατμισμα!!η επαγγελματική μου δραστηριότητα    κατασκευές carbon βαψίματα κ.τ.λ παρακολούθησα προσεχτικά της συζητήσεις σας και μπορώ να πω ότι με βοηθήσατε πάρα πολύ  να ξεμπλέξω με το όλο θέμα  ατμίζω περίπου 3 εβδομάδες ξεκινώντας με το elips αλλά τελικά αποφάσισα να πάρω το GGTS και αναμένω τον Οδυσσέα για να το δοκιμάσω επίσης πήρα και ένα φορτιστή PILA δοκίμασα και μερικά ζουμιά αλλά με εντυπωσίασε το TRIBEKA  της HALO και μάλλον εκεί θα μείνω ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥ ΣΑΣ!!!!! 

Αποσυνδεδεμένος Prowler

• 4
« Απάντηση #865 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 12:26 »
Χαιρετώ την ωραία συντροφιά!  :)
Με λένε Μάριο, παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και κάνα 20ήμερο, αποφάσισα να γράψω σήμερα γιατί νιώθω οργή!!! :angry_orange:

Εδώ και μερικά χρόνια έκανα ΕΝΑΝ ΣΩΡΟ απόπειρες απεξάρτησης από το κ.τ., ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ :(
Και με το η.τ. κατάφερα στην αρχή να μειώσω το κ.τ. και τώρα που διανύω την 9η μέρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΠΝΟΣ  :D
Έρχονται οι κ.κ. του ΕΟΦ και δεν ξέρω ποιοι άλλοι να τα τινάξουν όλα στον αέρα! >:(

:angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος kostas67

• *
  • 6
« Απάντηση #866 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 12:38 »
Καλημέρα σε όλους τούς φίλους του φόρουμ .Με λένε Κωσταντή είμαι 45 ετών κ εδώ κ 3 εβδομάδες έχω απαλλαγεί από το κάπνισμα αγοράζοντας ένα πακέτο κ επιτελούς το έκοψα με βοηθήσατε όλοι εδώ γιατί σας παρακολουθούσα αρκετό καιρό πριν κάνω την αγορά σας ευχαριστώ όλους

Αποσυνδεδεμένος Elenitsa

• *
  • 5
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #867 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 13:09 »
Καλημέρα σε ολους και συγχαρητήρια για το εξαιρετικό forum με λενε Ελένη και είμαι απο τη Πάτρα ατμίζω σχεδόν 1μήνα με το πολύ καλό HYBRID διαβαζω απο καιρο για το η.τ. οταν αποφασισα να το πάρω νόμιζα οτι θα ειναι για 10μερες και δεν θα εκανε τιποτα και όμως μετα απο 10μερες σκεφτηκα, γιατι τελικά ολα στο μυαλο ειναι, να κανω ενα κ.τ. το αναψα λοιπον στην δευτερη τζουρα ηταν στα σκουπιδια μου φανηκε απαισιο ελπιζω να συνεχισω ετσι και ευχαριστω και παλι για ολες τις αποριες που μου λυσατε  :respect:

Αποσυνδεδεμένος booker_iv

• *
  • 18
« Απάντηση #868 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 14:42 »
Καλημέρα σας με λένε Λευτέρη από την καλαμαριά/Θεσσαλονίκης   
είμαι πολύ φρέσκος ατμιστής  ''καπνιστής'' ηλεκτρικού τσιγάρου αφού ξεκίνησα μέσα καλοκαιριού
-ο μέντορας μου στο ηλεκτρονικό  είναι ο saxo29 :respect:  και τον ευχαριστώ πολύ
-όταν κάπνιζα, κάπνιζα Karelia Rex  Ciel  25αρι  ήθελα περίπου σε καθημερινές φάσεις
 1πακετο την εβδομάδα
 και σε εξόδους 2 με 3 πακέτα το βραδύ
- όταν ξεκίνησα με το ηλεκτρονικό με Ego Pass-through & curtomizer .
Κατάλαβα μεγάλη διαφορά από ην πρώτη στιγμή γιατί παρόλο που το είχα μαζί μου
δεν άτμιζα και πολύ.
Τώρα  συνεχίζω να έχω Ego Pass-through’W’
- με τον καιρό παρατήρησα μια σταδιακή αλλαγή στην αντοχή μου στο να ανεβαίνω σκάλες  το οποίο αυξάνετε συνεχώς.
Ελπίζω να μην μας απαγορέψουν το καλό που κάνουμε στην ζωή μας

Καλό μας Άτμιζμα.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος G_manos

• *
  • 7
« Απάντηση #869 στις: Δεκεμβρίου 09, 2011, 21:12 »
Καλησπέρα, λέγομαι Μάνος, είμαι 34 χρονών, η καταγωγή μου είναι από το Ρέθυμνο και ζω στην όμορφη Πάρο. Είμαι ψυκτικός, άρα κάτι ξέρω από αέρια (  :)) :)) :)) ), και είμαι καπνιστής από τα 18 μου χρόνια, και μάλιστα πολύ fun καπνιστής. Αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο και να αρχίσω το άτμισμα και οφείλω να ομολογείσω πως η σελίδα σας ήταν ένας από τους λόγους που πείστηκα για να το κάνω. Κατ' αρχάς συγχαρητήρια για την σελίδα και την βοήθεια που προσφέρετε με αυτά που γράφετε, κρίνοντας πάντα από τον εαυτό μου....
Πιστεύω να συνεχίσετε να είστε πάντα έτσι ευγενικοί και εξυπηρετικοί όπως μέχρι σήμερα... Και τέλος, σας διαβάζω σε καθημερινή βάση, και χαίρομαι πολύ για εσάς και την παρέα σας, ευχαριστώ πολύ και καλά ατμίσματα !!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360048 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F