vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

643 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, Sergios, manoslykos, mathimatikos1966, Doubt

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος gerokost

• 4
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #840 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 11:37 »
Καλημέρα κι απο μένα.

Νίκος , απο Αθήνα, καπνιστής 15 συναπτά έτη.
Ατμίζω απο εχθές το πρωϊ και σήμερα πίνω τον πρώτο μου πρωϊνό καφέ χωρίς τσιγάρο.. Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το έκανα αυτό.

Η συσκευή που αγόρασα είναι η Alter Ego-T και μελλοντικά ίσως προμηθευτώ και μία ovale elips για τις εξόδους μου, καθότι πιό διακριτική.

Το forum σας είναι καταπληκτικό, βρίσκεις όσες πληροφορίες θέλεις αμέσως.

Ο σκοπός μου είναι σιγά σιγά να απεξαρτηθώ απο την νικοτίνη, πηγαίνοντας σε 0mg υγρά και μετά απο καιρό, να μπορέσω να σταματήσω και το η.τ. τελείως.

Αποσυνδεδεμένος Amarte

• *
  • 11
« Απάντηση #841 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 13:13 »
Καλημέρα και απο εμένα!

Χρήστος στό όνομα εκ Κατερίνης ετών 27 και καπνιστής τα τελευταία 10 χρόνια.

Ακόμα δεν έχω κάνει την μετάβαση στο η/τ πράγμα το οποίο σκοπεύω να πράξω σύντομα όχι με την προοπτική της σταδιακής μείωσης μέχρι την ολική απεξάρτιση απ το κάπνισμα, αλλά της μετάβασης σε εναν τρόπο μη βλαβερό για την υγεία μου!

ΑΕΚτζής στα οπαδικά και Πολ. Μηχανικός στο επάγγελμα!

Καλά "ατμίσματα" να έχουμε :)

Αποσυνδεδεμένος Nonos

• *
  • 8
« Απάντηση #842 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 14:47 »
Με λένε Βασίλη, είμαι γεννημένος  στις 23/10/1991 και καπνιστής από τις αρχές του 2008. Κάπνιζα βαριά τσιγάρα και την ημέρα τούλαχιστον ένα πακέτο. Ανά περιόδους έκανα 2 πακέτα την μέρα που είχαν φτάσει και τα τρία και τελευταία 1,5 με 2 25αρια πακέτα τη μέρα... Την προηγούμενη Τρίτη έτυχε να περάσουμε με έναν φίλο από ένα σταντ στο Σιτυ Γκειτ στην Γιαννιτσών και να το δούμε. Ρωτήσαμε να μάθουμε σχετικά με αυτό γιατί εγώ δεν είχα ιδέα (ο φίλος μου έχει συγγενή ο οποίος συλλέγει κιόλας η.λ.  :yes:). Μας έδειξε μια κασετίνα eGo - T και μας είπε ότι μπορούμε να την πάρουμε μαζί για να πάρουμε ο καθένας από 1 τσιγάρο και να μας έδινε έναν ακόμα φορτιστή +5 ευρώ στα 85 της κασετίνας. Δεν είχαμε λεφτά πάνω μας και αποφασίσαμε να την πάρουμε την επόμενη μέρα. Και έτσι και έγινε... Το πήρα και πήρα και ένα υγρό σοκολάτα των 24mg . Πήγαμε για καφέ και τράβηξα 2 τζούρες με τον καφέ, μετά άναψα τσιγάρο... Όσο κάπνιζα το κανονικό σκέφτηκα τον τρόπο χρήσης του η.λ. και έτσι το έμαθα.. 2 τσιγάρα είχαν μείνει στο πακέτο μου και είναι ακόμα εκεί!! :D :D Το ίδιο βράδυ μπήκα κιόλας στο ιντερνετ να ψάξω σχετικά με το θέμα... Σκέφτηκα πως έκανα μια ακριβούτσικη αγορά βλέποντας κάποιες διαφορές στις τιμές αλλά μη γνωρίζοντας τις διαφορές σε μάρκες ... Βέβαια εχθές το βράδυ παρήγγειλα την κασετίνα ξανά για την μάνα μου  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος amark

• 2
« Απάντηση #843 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 15:25 »
Καλησπέρα σε όλους ονομάζομε Αλέξης και αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο.Καπνίζω 13 χρόνια prnce  μαλακό και προς το παρων δοκιμάζω απο Η/Τ φίλων για να παρω μια ιδεα.Διαβάζοντας το φόρουμ συλλέγω πληροφορίες και συντομα θα παρω το πρώτο μου η/τ! Κάλη δύναμη σε όλους

« Απάντηση #844 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 15:44 »
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του φόρουμ. Με λένε Γιώργο, είμαι 31 ετών. Καπνίζω στριφτά απο τα 19 μου, και τα τελευταία 2 χρόνια ξεκίνησα να καπνίζω και 1 prince μαλακό τη μέρα, παράλληλα με τα στριφτά. Εδω και μία εβδομάδα έχω πάρει το elips και μέχρι στιγμής είμαι άκαπνος.

Αποσυνδεδεμένος enzo

• *
  • 8
« Απάντηση #845 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 17:18 »
Χαιρετω το φορουμ. Μακης απο καλαματα, καπνιστης πολλα χρονια 2 πακετων+ ημερισιως.
Ελπιζω να ερθει συντομα ενα ΕGO_T που εχω παραγκειλει για να μοιραζομαι και εγω τις εμπειριες μου μαζι σας. Kαλα ατμισματα !

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #846 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 18:54 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος dimitris-022

• 4
« Απάντηση #847 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 22:44 »
Καλησπέρα σε όλους σας, το όνομά μου είναι Δημήτρης είμαι 41 ετών πατέρας δύο παιδιών και κάπνιζα 1 πακέτο την ημέρα και κάποιες φορές έφτανα το ενάμιση. Τις τελευταίες 15 μέρες δεν έχω ανάψει κ.τ και δεν μου λείπει καθόλου. Χρησιμοποιώ ένα ego-t και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την προσπάθεια που κάνετε στο φόρουμ

trenino

« Απάντηση #848 στις: Δεκεμβρίου 07, 2011, 22:48 »
Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Γιώργος , είμαι 34 ετών και εδω και μια εβδομάδα περίπου καταδύομαι στα άδυτα το e-καπνίσματος. Εχω εντυπωσιαστεί απο εναν ολόκληρο καινούργιο κόσμο και χιλιάδες τεχνικές λεπτομέρειες.

Ενδιαφέρομαι να κάνω μετάβαση απο το αναλογικό τσιγάρο στο ηλεκτρικό (νομίζω ηλεκτρονικό είναι λάθος όρος- δεν υπάρχουν τσιπάκια ακόμα). Μέσα σε τόσες πληρόφορίες νομίζω οτι έχω βρεί αυτό που μου ταιρίαζει και περιμένω να το αποκτησω, αφού συνομιλήσω πρώτα και με κάποιους απο εσας.

Δυστηχώς, καθότι καινούργιο μέλος δεν μου επιτρέπεται να ανοίξω καινουργιο post με τις σκέψεις μου, οπότε πάω να ψάξω σχετικό θέμα για να απαντήσω.

Αποσυνδεδεμένος virtualeric

• 1
« Απάντηση #849 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 01:16 »
Καλησπέρα και απο εμένα, Ερρίκος 34, κάπνιζα 14 χρόνια και είχα δοκιμάσει και εγώ να κόψω το κάπνισμα. Είμαι 1 μήνα και δέκα ημέρες χωρίς τσιγάρο  :) και έχω το eGo-T στο οποίο πρόσφατα πρόσθεσα έναν ατμοποιητή eGo-C. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και έχω διαβάσει πολλά χρήσιμα μυνήματα εδώ στο φόρουμ  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος iglifil

• *
  • 46
« Απάντηση #850 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 05:12 »
HI. είμαι ο Ηλίας 31 ετών από λάρισα, καπνιστής από τα 17 μου ,μαζί με έναν φίλο μου αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το HT και ξεκινήσαμε με το elips τις ovale. μετά από 1 μηνα και 7 μέρες είμαι σε θέση να ατμίζω υγρό με μηδενική νικοτίνη.
βρίσκω το forum πολύ ενδιαφέρον αν και δυσκολεύομαι λίγο να κατανοήσω πως λειτουργούν αυτά τα mods ktlp :) δεν βαριέσαι θα την βρω την άκρη όπως όλοι άλλωστε :) aaa να μην ξεχάσω να πω πως δεν περίμενα ποτε πως θα ήταν τόσο εύκολο να απαλλαγώ από το KT :)
αν κάποιος το σκέφτεται να κάνει το βήμα από το KT στο HT να το κάνει άμεσα :P
με ψήνει πολύ το ggstealth αλλα νιώθω ότι είναι λίγο λαβύρινθος το όλο θέμα, έχω τόσες απορίες που δεν ξέρω από που να αρχίσω. τέλος πάντων εδώ λέμε την καλημέρα μας , να είστε όλοι καλά ;)

Αποσυνδεδεμένος svks

• *
  • 18
« Απάντηση #851 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 09:08 »
Καλημέρα και απο εμένα
Με λένε Σάββα είμαι 44 ετών κάτοικος Πειράιά και καπνίζω απο τα 17, τα τελευταία 15 χρόνια Old Holborn μπλέ.
Αποφασίσα να κάνω κάτι, και στο forum βρήκα αρκετές πληροφορίες για το Η.Τ, δεν έχω αποφασισει ακόμα μα ποιά συσκευή να ξεκινήσω αλλα το μελετώ...

Αποσυνδεδεμένος Gaval

• 2
« Απάντηση #852 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:28 »
   Καπνιστής απο το 1992, δηλαδή 19 ολόκληρα χρόνια (πρώτη φορά κάνω αυτήν την αριθμητική & ο λόγος είναι προφανής). Λόγω δουλειάς περνάω πολλές ώρες στον υπολογιστή με αποτέλεσμα να ήθελα περίπου έναν καπνό 25gr την ημέρα. Την επόμενη μέρα ξυπνούσα με ένα αφόρητο αίσθημα βάρους στους πνεύμονες.
Πρόσφατα γεννήθηκε ο γιος μου. Για να τον αγκαλιάσω και τον φιλήσω έπρεπε να έχω τσίχλες, να έχω κάνει ντους για να φύγει απο πάνω μου όλη η βρώμα του τσιγάρου. Κάτι έπρεπε να αλλάξω...
  Έτσι λοιπόν απέκτησα ένα ego-t. Τώρα λοιπόν -μετά απο μια εβδομάδα χρήση- μπορώ πραγματικά να πω πως είμαι ενθουσιασμένος. Ποτέ δε φανταζόμουν οτι θα μπορούσα να μην καπνίσω μία ολόκληρη μέρα (ακόμη και όταν είχα 40 πυρετό ή αμυγδαλίτιδα!). Τώρα πλεόν μπορώ. Αν βρω και το κατάλληλο υγρό να με καλύψει στην -τρελή- πρωινή ανάγκη για κ.τ, τότε θα γίνω ο πιο ένθερμος οπαδός του η.τ! Συγχαρητήρια στο forum και φυσικά στα μέλη του, που με τα μηνύματα τους με έχουν βοηθήσει εξαιρετικά στον άγνωστο κόσμο του ατμίζειν και στην απαλλαγή απο το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος bsd

• *
  • 35
« Απάντηση #853 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 10:32 »
Καλημέρα και καλός σας βρήκα.
Δημήτρης απο Λαμία καπνιστής τα τελευταία 15 - 16  χρόνια.

Ακόμα δεν έχω κάνει την μετάβαση στο η/τ, τωρα ειμαι έτοιμος να πάρω το Alter eGo-T , πράγμα το οποίο σκοπεύω να κάνω σύντομα , για  ολική απεξάρτιση απο το κάπνισμα,   για την υγεία μου πάνω απολα !

Αποσυνδεδεμένος thanos26

• *
  • 15
« Απάντηση #854 στις: Δεκεμβρίου 08, 2011, 18:01 »
Γεια σας παιδια,κ εγω καινουργιο μελος κ 1 μηνα ατμιστης χαρη σε αναγνωσμενες συζητησεις που διαβασα απο εδω μεσα.Για αυτο κ ευχαριστω πολυ ειδικα αυτο το φορουμ αλλα κ την τεχνολογια....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360048 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F