vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

522 επισκέπτες, 3 χρήστες
DARK ANGEL, Tem, PsykieG

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος xag

• **
  • 108
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #795 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:41 »
Γεια και από εμένα. Κατά κόσμον Γιώργος.

Νέος στον κόσμο του η.τ. Η πρώτη μου επαφή μαζί του έγινε πριν από λίγους μήνες, μέσω φίλων. Οι εντυπώσεις ήταν καλές, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως με κάθετι καινούργιο, ήμουν λίγο επιφυλακτικός απέναντι του. Κυρίως λόγω έλλειψης γνώσεων.

Σαν καπνιστής, μάλλον ήμουν (?) ''τσιμινιέρα'' αφού ήθελα περίπου 2 25άρια πακέτα την ημέρα.

Τώρα λόγω κυρίως του μωρού που ήρθε στην οικογένεια, αλλά και του οικονομικού κόστους, που πλέον έχει ανεβάσει την τιμή του ''χόμπυ'', αποφάσισα ότι δεν είναι εποχή για ξεχειμώνιασμα στην βεράντα και μετά από πολύ ψάξιμο στο internet για πληροφορίες (κάτι στο οποίο με βοήθησε πολύ αυτο το site), αποφάσισα να γίνω και εγώ μέλος της κοινότητας των ατμιστών.

Αγόρασα λοιπόν την πρώτη μου συσκευή, ένα Alter eGo-T και ξεκίνησα το ταξίδι που πιστεύω ότι θα με κάνει να απαλλαγώ από το κ.τ μια και καλή.

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #796 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 08:26 »
Καλημέρα σας,

Κατ' αρχήν ένα ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έχετε μαζέψει και μπόρεσα να βρω. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα το η.τ. αλλά μόλις εχθές αποφάσισα έστω να δω τι είναι και σήμερα βρήκα αυτό το forum και ξεκίνησε το διάβασμα.
Είμαι καπνιστής κ.τ. πλέον όμως κάνω στριφτά αλλά για ένα μέτρο σύγκρισης έκανα περίπου 1 εώς 1,5 πακέτο τσιγάρα την ημέρα. Ευελπιστώ να ξεκινήσω μαζί με την αραβονιαστικιά μου το η.τ. (περίεργο πόσσες φορές έχω χρησιμοποιήσει ήδη τις συντομεύσεις η.τ./κ.τ. ενώ μέχρι πριν μία ώρα δεν ήξερα καν τι είναι) η οποία καπνίζει ότι και όσο και εγώ. Σκοπός πάντα είναι να το κόψουμε τελείως δεν το έχουμε ξαναδοκιμάσει αλλά έχω ακούσει πολλά για αυτό τον τρόπο και πιστεύω θα είναι ότι πιο ομαλό υπάρχει.
Απλά να πω ότι για έναν που ξεκινάει τώρα πραγματικά είναι λες και μπαίνει σε club επιστημόνων. "Έλα ρε Κώστα βάλε 3% VG και 25 PG και 0,4 νικοτίνη και μπλα μπλα μπλα..." κάπου εκεί σταματάς και λες ...."μισό ρε ψηλέ...ΤΙ ΛΕΣ?". Επίσης δεν σας κρύβω ότι έριξα πολύ γέλιο και με μερικά reviews που δείχνουν στο youtube που έχουν βάλει κάτι μερακλήδες να τραβάνε 3 φορές όσο πέρνουν τα πνευμόνια τους και να κάνουν τον bob marley να δείχνει αρχάριος..ξεκίνησε με γέλια λοιπόν οι εμπειρία..καλό είναι αυτό.
Αυτά για τώρα έφτιαξα λίγο το profile θα αρχίσω να διαβάζω περισσότερα αλλά ρε γ@#ώτο είναι κρίμα που έχει τόοοοσσσσα πολλά να διαβάσεις και να κάνεις. Από τη μία θέλω να κάτσω να τα εξερευνήσω όλα, να ασχοληθώ με μόντες να πάρω διάφορα εξαρτήματα να φτιάξω δικά μου μείγματα όλα φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά από την άλλη λες εδώ δεν έχω χρόνο να ηρεμήσω πλέον θέλω πραγματικά κι άλλη ασχολεία? 25000 είδη τσιγάρων με 2000 διαφορετικές τεχνικές με 1000000 διαφορετικά υγρά και συνδιασμούς. Τώρα που το σκέφτομαι seems to complicated πάω να πιάσω ένα στριμμένο...

Πλάκα κάνω. Άντε καλημέρες.

Αποσυνδεδεμένος mkoukoumides

• *
  • 7
  • Η ζωή είναι ατμός...
« Απάντηση #797 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 08:52 »
Γειά σας κι από 'μενα.
Με λένε Μανώλη και ξεκίνησα το η.τ. εδώ και 15 μέρες, μέσω ενός συναδέλφου ο οποίος ήρθε μια μέρα κρατώντας το, μου είπε τι είναι, το δοκίμασα, μου άρεσε και... το άρχισα.
Πρίν έκανα Old Holborn κίτρινο των 40gr, με χαρτάκια καφέ (ακατέργαστα) του "παππού" και φιλτράκια άνθρακα του "παππού" (σε 3 ημέρες περίπου) προσπαθώντας για πιο "υγειϊνό" κάπνισμα.
Τώρα κάνω ego-w με Freedom της Halo (12mg) κυρίως και λίγο Virginia της Decadence (18mg) και ευελπιστώ να τα κατέβω στο κατώτερο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα 15 ημέρες αλλά κυρίως διότι δεν μου λείπει καθόλου!
Το site σας είναι πολύ καλοστημένο, με πολλές πληροφορίες / εμπειρίες κι ελπίζω όπου μπορώ, να προσφέρω / καταθέσω κι εγώ τις δικές μου.
Καλή συνέχεια!

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• *
  • 61
  • less is more
« Απάντηση #798 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 13:50 »
Γειὰ χαρὰ κι ὰπὸ ἐμένα, μἐ λένε Κωνσταντίνο, μένω Ἀθήνα, εἶμαι κινητὴ τσιμινιέρα, στριφτὰ χωρίς φίλτρο καπνίζω ἐδῶ καὶ 30 χρόνια (DRUM) καὶ δὲν μὲ πειράζει ἀλλὰ πειράζει ὅλους τοὺς ἄλλους γύρω μου, σὺν τοῦ ὅτι μυρίζει τσιγαρίλα ὅλο τὸ σύμπαν γύρω μου  ::)
Τὸ ΕΤ τὸ σνόμπαρα στὴν ἀρχὴ σὰν πλαστικουριὰ ἀλλὰ εἶδα πρόσφατα κὰτι Ἑλληνικὰ mods σὲ Ἀμερικάνικα sites καὶ τὰ ἐρωτεύτηκα. Εἶμαι σὲ διερευνητικὸ στάδιο πρὸς τὸ παρὸν  :hmmm: ἀλλὰ ὄχι γιὰ πολὺ βέβαια  ;D
Σᾶς ἀνακάλυψα ὰπὸ ἀναφορές τοῦ Imeothanasis στὸ Ἀμερικάνικο e-cigarette-forum.com χθὲς καὶ μὲ ἔχετε ξενυχτήσει :D
Αὐτὸ ἐδῶ τὸ Ἐλληνικὸ forum ὁμως εἶναι τὸ κάτι ἀλλο, εἴσαστε ἀπίστευτη παρέα ἀνθρώπων, χαίρομαι πολὺ ποὺ σᾶς βρῆκα. :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2011, 14:00 από Κωνσταντίνος »

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #799 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 13:53 »
Καλησπέρα σε όλους.
Κάπνιζω κ.τ για 14χρόνια...μάλλον κάπνιζα, μέχρι και σήμερα.
Αγόρασα πριν 1ώρα το Nobaco Giant. Να πώ την αλήθεια, νόμιζα ότι δεν θα με καλύψει λόγω του ότι
έκανα για 10χρόνια Old Holborn κίτρινο με ασημί χαρτάκι 1 πακέτο 25gr κάθε 1 1/2 μέρα.

Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ γέμισα τον γίγαντα με RY2 16mg, πρώτη τζούρα δεν κατάλαβα και πολλά,
λέω μέσα μου "μάλλον μάπα το καρπούζι", πάμε για δεύτερη και εκεί το χάος, για να καταλάβεται το
χτύπημα στο λαιμό ήταν τόσο δυνατό που μπούχτισα.
Όσο περνάει η ώρα η παραγωγή ατμού και το χτύπημα είναι φοβερά. Από ατμό, ΝΤΟΥΜΑΝΙ ;D.

Θα το συστήσω σε πολλούς φίλους, το εργαλείο σκοτώνει.
Το σκ@το κ.τ τέλος για μένα, το είχα κόψει 2 φορές για κάποιους μήνες αλλά ξανακοίλησα στα τασάκια.
Τώρα θα φάει ένα πανυγηρικό άκυρο το κ.τ

Το συνηστώ ανεπιφύλακτα σε όσους το σκέφτονται, αυτά από μένα, θα τα λέμε συχνά, χάρηκα που
σας βρήκα, και χάρις άρχισα το ΑΤΜΙΣΜΑ  :laugh1: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, συγχαριτήρια για το άψογο forum  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Nise

• *
  • 15
« Απάντηση #800 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 16:19 »
Καλησπεριζω τους συνφορουμιτες/ισες
Λεγομαι Νικος. Ειμαι 48 Μαρτιων και καπνιζα κ.τ. περιπου 30-32 χρονια. Τα 4-5 τελευταια στριφτο.
Εχω ξεκινησει εδω και 1 μηνα περιπου, αγοραζοντας το want και δοκιμαζοντας διαφορους τυπους υγρων και θεωρω οτι τελικα εκανα αυτο που ηθελα. Σταματησα το καπνισμα χωρις να σταματησω το τσιγαρο. Δεν ζητησα και δεν προβλεπω οτι θα ζητησω ξανα κ.τ.  :angel:

Ηδη εψησα 2 συναδελφους και χθες προμηθευτηκαν και αυτοι τα η.τ. τους.

Θελω να ευχαριστησω τα παιδια του φορουμ που εκαναν τις παρουσιασεις των η.τ γιατι πιστευω οτι με βοηθησαν παρα πολυ στην αποφαση και επιλογη μου.   :thumpup:
Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε  :)

Αποσυνδεδεμένος stelakis1

• **
  • 357
  • Βάρκιζα τέλος...
« Απάντηση #801 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 17:54 »
Καλησπερα!

Ειμαι ο Στελιος και ειμαι καπνιστης εδω και 20+ χρονια.
Σκεφτηκα τη λυση του Η.Τ. κυριως για το σπιτι μιας και εχω βαρεθει να γεμιζω τον τοπο καπνο απο το στριφτο και σταχτες. Οποτε σκεφτηκα σε πρωτη φαση να το χρησιμοποιω μαζι με κανενα τσιγαρο.
Και ποιος ξερει στο μελλον... :)

Απο σημερα ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος Ovale Ego-C.

Πολυ ενδιαφερον, πρωτοτυπο to say the least. Θελει λιγο να μαθεις να το δουλευεις, αλλα εχω δυο ωρες να καπνισω. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι ενα τσιγαρακι το θελω κι ας ειναι τα υγρα μου 18αρια...

Αλλα σαν αρχη, ακομα και επικουρικα, ειναι μια καλη ιδεα!

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• **
  • 358
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
« Απάντηση #802 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 19:45 »
Με λένε Μάνο και είμαι ατμιστής  :))... εδώ και δυο μέρες χωρίς κανένα τσιγάρο ενδιάμεσα. Μου αρέσει και συνεχίζω ακάθεκτος. Καλως σας βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος makhs

• *
  • 30
« Απάντηση #803 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 20:14 »
Καλησπερα και απο μενα. Με λενε Μακη ειμαι 37 χρονων και ειμαι απο Τρικαλα.
20 χρονια καπνιστης και αποφασισα μετα απο πολυ μελετη στο φορουμ να κανω και εγω μια προσπαθεια με το η.τ.  Την δευτερα περιμενω να μου ερθει ο γιγαντας αφου εκει κατεληξα μετα την μελετη.
Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια του forum, ημουν τελειως ασχετος κ εμαθα πολλα πραγματα χαρη σε αυτους.
Καλως σας βρηκα λοιπον..

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• **
  • 373
« Απάντηση #804 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 21:06 »
Καλησπερα στην ατμοπαρεα.
Λεγομαι Χρηστος,38 ετων απο Τρικαλα.
Μεχρι την 30/11/2011 καπνιζα ενα σακουλακι καπνο την ημερα  οποτε και αρχισα το ητ.
Μεχρι στιγμης το κτ το θελω μονο το πρωι με τον καφε (2κτ) και μετα το φαγητο.
Συνολο 4 κτ την ημερα.Για αρχη καλα ειναι  ;D μεχρι να τα σταματησω οριστικα.
Συνολικα καπνιζω απο το 1988 και τα τελευταια δεκα χρονια εκανα περιπου 2 πακετα την ημερα πριν με χτυπησει η κριση και το γυρισω στον καπνο  :-[
Για πρωτο ητ μετα απο διαβασμα του φορουμ αποφασισα να παρω το hybrid της nobacco.
Με εχει καλυψει απολυτα σε ολους τους τομεις μπορω να πω.Βεβαια δεν εχω καθολου πειρα απο ητ αλλα για να το συνεχιζω ακομα και να μην στριβω μαλλον κανει δουλεια  ;D
Καλως βρηκα την παρεα ολη και καλη συνεχεια σε ολους μας....

Αποσυνδεδεμένος ensor

• *
  • 10
« Απάντηση #805 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 22:09 »
Γεια χαρα στην παρεα

2η μερα στο αθλημα με Giant
Ωραια φαση

Αποσυνδεδεμένος mobilo

• 2
« Απάντηση #806 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 22:18 »
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα.
Με λένε Χρήστο,είμαι 35 ετών και είμαι κάτοικος Λάρισας.
Είμαι καπνιστής 18 χρόνια και αυτή την στιγμή καπνίζω περίπου 30 κ.τ την ημέρα.
Διαβάζω κάποιες μέρες τώρα το φόρουμ σαν guest και το βρίσκω πολύ ενημερωτικό.
Φυσικά πολλές απορίες ακόμα και αρκετά μπερδεμένος και ελπίζω στην βοήθειά σας.
Κάτοχος από εχθές ενός η.τ το οποίο ούτε καν ξέρω τι είναι.
Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος zetel

• *
  • 163
    • Ενα λινκ απο youtube με την μουσικη που δημιουργω!!!
« Απάντηση #807 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 23:01 »
καλησπερα και απο εμενα...με φωναζουν ολοι zetel και ειμαι 28 ...13 χρονια καπνιστης και εδω και 10 μερες ατμιστης και πολυ ευχαριστημενος!!!!

το επαγγελμα μου ειναι ηχοληπτης σε τηλεοραση κινηματογραφο διαφημιση...τα τελευταια χρονια με εχει αποροφησει η εκπομπη κατι ψηνεται στον alpha αλλα απο τον ιουλιο εχω κολησει στον βουρκο της ανεργιας...επισης ειμαι και μουσικος παραγωγος σε rap pop και r'n'b ρυθμους με μεγαλη επιτυχια μου το για να μπεις μεσ στο club κανε ντου .... οποιος γουσταρει να μου στειλει μυνημα τα π.μ μου ειναι διαθεσιμα για ολους!!!

ευχαριστω για την φιλοξενια και την απιστευτη διαχειριση του φορουμ!!!!
Απο θεμα εξυπηρετησης ειναι πολυ μπροστα αυτο το φορουμ !!!!

Αποσυνδεδεμένος ellania

• 1
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e-regular ατμιστής
« Απάντηση #808 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 00:25 »
Γειά σας. Με λένε Αρετή, είμαι 34 ετών, από Θεσσαλονίκη. Δουλεύω μόνο για μένα και για κανέναν άλλο. Καπνίζω από τα 17 μου, τον τελευταίο καιρό όμως το 1 πακέτο έγινε 2 κ.ο.κ και μόλις εχθές αγόρασα το πρώτο μου η.τ. και από σήμερα το πρωί ατμίζω.
Θα ήθελα να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για το τόσο όμορφο φόρουμ που έχετε φτιάξει και τόσο μα τόσο χρήσιμο για εμάς τους νέους ατμιστές.
Καλώς σας βρήκα και Καλό άτμισμα σε όλους !!!

Αποσυνδεδεμένος koukouvaou

• *
  • 83
  • ατμιζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #809 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 01:17 »
Καλησπέρα και από μένα.Λέγομε Κώστας και είμαι από Αθήνα.Καπνιστής από τα 13 και για 28 έτη.Ατμιστης και μονο ατμιστης εδώ και 3 μήνες.Καλή συνέχεια να έχουμε.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F