vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

553 επισκέπτες, 3 χρήστες
DARK ANGEL, manoslykos, Tem

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος ILIAS67

• *
  • 42
  • Φύλο: Άντρας
    • ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #780 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 17:27 »
Καλησπέρα με λένε Ηλία και ειμαι 44 ετών εδώ και δυο μήνες έχω ξεκινήσει το Η. Τ. κόβοντας τελείως το Κ.Τ.  μετά από 26 χρόνια.
Άρχισα με την αγορά ενός Giant έμεινα ικανοποιημένος στην αρχή μέχρι που χρησιμοποίησα το δεύτερο καρτομαιζερ είχα μια περίεργη γεύση. Άρχισα να ψάχνομαι με τους ατμοποιείτες και μετά από πόλη διάβασμα κατάληξα σε ένα 510 DC-tank dual coil cartomzier το οποιο με εχει καλυψη μεχρι τωρα.
Και συνεχιζω το ψαξιμο για καποια μπαταριοθηκη .  Ένα μεγαλω μπραβο σε ολους που σειμετεχουν σε αυτό το φορουμ , για όλα τα θεματα που γραφονται, με εχουν βοηθησει για να λυσω πολες αποριες μου να εισται ολοι καλλα.

Αποσυνδεδεμένος kikos7

• *
  • 11
« Απάντηση #781 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 17:59 »
Καλησπέρα
Είμαι ο Δημήτρης και χάρη στη πολύτιμη βοήθεια που πήρα από το e-kapnisma.gr  έχω κόψει το κάπνισμα εδώ και 5 μήνες.

Αποσυνδεδεμένος konstantinosbg

• *
  • 16
« Απάντηση #782 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 18:29 »
Καλησπέρα και από εμένα. Σε λίγες μέρες αφού την ψάξω λίγο ακόμα, θα γίνω κάτοχος του πρώτου μου η.τ. Καπνίζω μόλις τρια χρόνια και ελπίζω να κολλήσω με τον ατμό ;) .Θα συνεχίσω το ψάξιμο μέχρι να καταλήξω. Δεν θα τσιγκουνευτώ καθόλου. :bye:

Αποσυνδεδεμένος renos4

• 2
« Απάντηση #783 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 19:37 »
Γεια σας παίδες.Είμαι ο Ρένος  κ είμαι καλά! :D
Ψάχνοντας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο έπεσα πάνω στο φόρουμ κ πραγματικά εντυπωσιάστηκα για την δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά του φόρουμ,
όπως επίσης κ από το γεγονός ότι είναι τόσοι πολλοί οι χρήστες του Ε.Τ.
Είμαι κάτοχος εδώ κ μια βδομάδα του NOBACCO WANT κ ακόμα ψάχνομαι.....Σιγά σιγά θα βρω την άκρη,,,, :bye:

Αποσυνδεδεμένος mr. Tessera

• *
  • 5
« Απάντηση #784 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 06:34 »
Γειά σας φίλοι ατμιστές!
Λοιπόν εγώ ατμίζω απο τις 21/11/11, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, χρησιμοποιώ το OVALE ELIPS με γεύση Dark Vapure 18mg, έχω εππηρεάσει 3 ακόμα άτομα μέχρι τώρα και αύριο νομίζω θα έχω το τέταρτο, κάνω παρέα με άλλους 8 ατμηστές και νιώθω ΚΑΙ γ@#ώ για όλα αυτά! :D
Ήμουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ για 10 ΧΡΟΝΙΑ, καπνίζοντας 50 τσιγάρα μέσο όρο τη μέρα και ακόμα δεν το πιστεύω οτι το έκοψα σε μια στιγμή!!!

Επίσης όποιος λέει ότι το ELIPS είναι γυναικείο ή αδερφίστικο για μένα είναι απλά κομπλεξικός, δεν νιώθει τι σημαίνει style και swagg και μάλλον δεν έχει δει τη γυναίκα μου...  ;)

Αποσυνδεδεμένος stafnik

• *
  • 29
« Απάντηση #785 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 08:47 »
Καλημέρα και από εμένα ,
ονομάζομαι  Νίκος και από εχθές είμαι κάτοχος  του NOBACCO WANT . Ξεκίνησα να προσπαθώ να κόψω ή ελαττώσω το τσιγάρο μετά από 18 χρόνια , κάθε βοήθεια δεκτή.

Αποσυνδεδεμένος Babarokos

• *
  • 6
« Απάντηση #786 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 11:57 »
Καλημερα/καλησπερα σε όλους!
Συγχαρητήρια για αυτήν σας την προσπάθεια η οποία έχει βοηθησει πολύ κόσμο.

Ονομάζομαι Θεόδωρος (παρατσούκλι babarokos), 28 χρονών από επαρχία και είμαι χρήστης μίας βδομάδας του η.τ. EGO-T. Πλέον χρησιμοποιώ κ.τ. για λόγους που θα αναφέρω σε άλλο θέμα. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας.
Συγχαρητήρια και πάλι!

Αποσυνδεδεμένος djfloor

• **
  • 199
« Απάντηση #787 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 12:10 »
Καλώς σας βρήκα. Είμαι ο Γιώργος , είμαι 41 και καπνίζω από τα 16. Τον τελευταίο χρόνο κάπνιζα Drum Natural με γλυκόριζα (ωραίος συνδιασμός). Έχω ένα γιό 4,5 και ενα κοριτσάκι 2 χρονών. Λόγο των παιδιών λοιπόν απαγορεύτε το κάπνισμα στο σπίτι. Έτσι τα καλοκαίρια την έβγαζα στο μπαλκόνι και τους χειμώνες κάτω από τον αποροφητήρα! Για μένα το κάπνισμα ήταν πάνω απ'όλα σκλαβειά. Μέγα πάθος.

Το η.τ. το γνώρισα από τους φίλους μου τους Πακιστανούς που έχουν πάγκο έξω απο το μαγαζί που δουλεύω. Στην αρχή πήρα αυτό το μικρό με τα cartridge, μετά πήγα στη πηγή (κινέζους) και πήρα τη κασετίνα με ένα παλιό μοντέλο που είχε μεγάλες μπαταρίες σαν του e-go. Μετά μου έφερε το πακετάκι της eGo-t και τέλος.
Κόλλησα από τότε με το η.τ. , βρήκα και το e-kapnisma από google και να'μαι .

Καλά ατμίσματα.

Αποσυνδεδεμένος sifis

• **
  • 109
  • ΛΕΥΚΟ CUBE,PROVARI MINI ΛΕΥΚΟ,spheroid,
« Απάντηση #788 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 12:19 »
καλημερα με λενε σηφη ,ατμιζω 3 μηνες .παρολο που εχω παρει 10 κιλα εστανομαι τελια χωρις το τσιγαρο .
κοιμαμε κ ξυπναω σαν μικρο παιδι χωρις την γευση τησ παπουτσιλας στο στομα μου και χωρις των βηχα

Αποσυνδεδεμένος Roxy

• 4
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #789 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 13:19 »
Γειά σας! Είμαι η Βάσω , 28 χρόνων, καπνίστρια τα τελευταία 13 χρόνια και επίδοξη ατμίστρια! Μέχρι σήμερα η μοναδική φορά που κατάφερα να σταματήσω το κάπνισμα ήταν όταν έκανα εγχείρηση στις αμυγδαλές και έμεινα άκαπνη 2 εβδομάδες (τόσο άντεξα)... Δουλεύω αρκετές έως πολλές ώρες την ημέρα και δυστυχώς ή ευτυχώς στο χώρο της δουλειάς μου επιτρέπεται το κάπνισμα.Από τεχνολογία,μηχανήματα και γκάτζετς ...δεν το έχω και πολύ, οπότε ίσως να χρειαστεί να κάνετε λίγο παραπάνω υπομονή μαζί μου!Καλώς σας βρήκα λοιπόν  :)

Αποσυνδεδεμένος spyrosemp

• 3
« Απάντηση #790 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 17:23 »
Φίλοι μου γεια σας,
Με λένε Σπύρο και είμαι καλά.
23 χρόνια ζωής,5 καπνίσματος,1 μέρα ατμιστής.
Αυτά τα λίγα για αρχή.
Υ.Γ. Συγχαρήτηρια για την εξαιρετική προσπάθεια που γίνεται καθημερινά εδώ και που έχει βοηθήσει πολλά άτομα :D

Αποσυνδεδεμένος mikasa

• 1
« Απάντηση #791 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 17:41 »
Καλησπερα !
Ειμαι ο χρηστος ,μανιωδησ καπνιστης μεχρι την 17 νοεμβρη.
Εδω και 15 περιπου μερες που αγορασα το ego-t της joytech εχω κανει 6 τσιγαρα.
πριν εκανα 60 την ημερα.Ειμαι πολυ ικανοποιημενος(ως τωρα)απο το η.τ.

Αποσυνδεδεμένος Arf

• *
  • 25
« Απάντηση #792 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 19:31 »
Χαιρετώ το καινούριο μου αγαπημένο forum! (Έχει μπει ήδη στα πρώτα-πρώτα bookmarks του firefox  :) )

To όνομά μου είναι Άρης, 29, Θεσσαλονίκη. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσω το παιχνίδι με το Giant το οποίο φυσιολογικά θα πάρω στα χέρια μου αύριο (Τάσο το νου σου!!!)

Αυτά προς το παρόν, τώρα πρέπει να ξαναβουτήξω στα άδυτα του forum για να εμπλουτίσω κι άλλο τις γνώσεις μου  8)

Αποσυνδεδεμένος spacebeer

• *
  • 26
  • θα τον στρωσω που θα παει ....
« Απάντηση #793 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 21:55 »
Kαλησπέρα σε ολη την παρέα του φορουμ.
Γιώργος και για 15 περίπου μερες χαρούμενος ατμιστής.  Εθίστικα η αλήθεια είναι και μου θυμίζει τις μέρες
που δοκίμαζα με μανία  ποια τσίγαρα μου κάνουν. Να είσται καλά και καλή συνέχεια στο φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος kone

• *
  • 25
    • pet shop
« Απάντηση #794 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:31 »
Ονομαζομαι Κωστας, ειμαι φοιτητης στο ηρακλειο κρητης. Ημουν καπνιστης για περιπου 9 χρονια και εδω και 3 μηνες το εχω κοψει και κανω αυστηρα και μονο η.τ. Η εμπειρια που εχω αυτο το διαστημα των 3 μηνων ειναι θετικη, νιωθω αλλος ανθρωπος, πρωτα απο ολα στην υγεια μου ( πονος στο στηθος το πρωι, γευση, αντοχη κτλ.) και στην προσωπικη μου ζωη ( μυρωδια στοματος, αυτοκινητου, ρουχων κτλ ). Μοναδικο παραπονο, αλλα που δεν με πτοει (δεν ξερω αν φταιει το υγρο που κανω) ειναι οτι μετα απο πολυ χρηση ενος υγρου δεν μου αφινει την αρχικη του γευση, σαν να το συνηθιζω. Αυτην την στιγμη εχω κολισει με την γευση φραουλα με VG ως βαση με 16 mg νικοτινη . Μπορει να μην βλεπετε μηνυματα μου αλλα μην νομιζετε οτι δεν εχω ξεκοκαλισει στο διαβασμα πολλα αρθρα απο το forum σας και σας ευχαριστω πολυ για τις πολυ καλες πληροφοριες που παρεχετε. Ευχαριστω.

Ακομα οι συσκευες που χρησιμοποιω ειναι : μπαταριες: ego-t μια 1300 passthrou και μια 650 passthrou
                                                                    ατμοποιητες: giant, ego-t, 510-t, ego-w
                                                                    (αγαπημενος συνδιασμος 1300mah με 510-τ ατμο δεν ξερω αλλα
                                                                     βγαζει ντουμανια και καλη γευση)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:44 από Vangos »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360141 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375074 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F