vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 4 χρήστες
anetost, FINIX, ATMISTHS, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος vasmak

• *
  • 35
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #435 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 12:13 »
Καλημερα σε ολους, με λενε Βασιλη 42 χρονων, 27 χρονια καπνιστης και απο τις 5/10 ατμιστης!!

Αποσυνδεδεμένος Hugo

• 1
« Απάντηση #436 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 14:09 »
Καλησπέρα σε όλους. Στις 18 οκτωβρίου του 1981 εκτός του ότι βγήκε το ΠΑΣΟΚ, άρχισα και το κάπνισμα. Σήμερα, 30 χρόνια μετά, κλείνω 30 ώρες  ως ατμιστής και οι αλλαγές που παρατηρώ πάνω μου είναι εντυπωσιακές. Σα να συνήλθα από μια αρρώστια. Δεν είχα τσιγαρόβηχα, δεν εφτυνα το πρωί, στη δουλειά δεν κουράστηκα, ακόμη και η ψυχολογία μου έχει αλλάξει. Πάμε δυναμικά. Έχω ένα γεμάτο πακέτο. Το θέλει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος georod7

• *
  • 32
« Απάντηση #437 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 21:11 »
γεια σας κι απο μενα.εγω βαριεμαι τα πολλα πολλα γι αυτο θα ειμαι συντομος. :tongue_smilie:
Γιωργος.31ετων.καπνιζω σπαστα 7-8.τελευταια 2 χρονια καπνο old holdborn κιτρινο!το πηρα αποφαση να παρω το η.τ. και ειμαι αναποφασιστος αφου εχω χασει τη μπαλα!!!το σιγουρο ειναι οτι θα παρω το ego-t αλλα δεν ξερω ακομα τι μαρκα κι απο που.λεω τελος παντων να παρω το τυπου Β με μπαταρια 1000ρα, αλλα δεν το βρισκω πουθενα.ελπιζω συντομα να γινω κι εγω κατοχος ενος τετοιου τεχνολογικου θαυματος!!!

Αποσυνδεδεμένος zakman35

• *
  • 51
« Απάντηση #438 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 23:42 »
Καλησπέρα και από εμένα, είμαι ο Χάρης και ήμουν καπνιστής για 25 χρόνια περίπου. 

Εντελώς τυχαία πριν από 4 μήνες περίπου βρέθηκα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων που πουλούσε το EGO-T και χωρίς δεύτερη σκέψη το αγόρασα.
Παρόλα αυτά αρχικά δεν κατάφερα να το κόψω μιας και τόσο η επιλογή του συγκεκριμένου Η.Τ όσο και των υγρών ήταν για εμένα τουλάχιστον, ατυχής.

Μετά από 3 μήνες περίπου απραξίας αποφάσισα να δώσω στον εαυτό μου μια δεύτερη ευκαιρία και μετά από πολύ διάβασμα στο forum, απέκτησα το EGO-W μαζί με υγρά στα 24mg (Cubab cigar) και Bingo!!!!  Από τις 27/9/11 είμαι πλέον Ατμιστής και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Ευχαριστώ το forum για τις χρήσιμες συμβουλές.

Υ.Γ. Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση ούτε δυσφήμιση σε κάποιο προϊόν, απλά αναφέρω τι λειτούργησε στην δική μου περίπτωση και τι όχι.

Αποσυνδεδεμένος StratisV

• 1
« Απάντηση #439 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 18:29 »
Καλησπέρα κι απο εμένα. Καπνιστής μανιακός και εξαρτημένος τα τελευταία 15 χρόνια έκλεισα το πρώτο 24ωρο άτμισης. Τα αποτελέσματα πολύ θετικά και καμία διάθεση για κ/τ μέχρι στιγμής. Η γυναίκα μου επίσης μετράει τις πρώτες ώρες ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος larry70

• *
  • 52
  • 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΤΜΙΣΤΗΣ
« Απάντηση #440 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 23:13 »
Για σας είμαι ο Λευτερης από Κρήτη . Κάπνιζα 23 χρόνια και τον τελευταίο καιρό 30 - 60 τσιγάρα την ημέρα. Πριν από 2 μήνες ήρθε στα χέρια μου ένα ego-t  με αποτέλεσμα να μειώσω το κτ στα 2 - 3 την ημέρα.Στην πορεία δοκίμασα διάφορα ηλεκτρονικά τσιγάρα όσπου πριν ένα μήνα αγόρασα μερικά dual coil και απο τότε έκοψα εντελός το κτ ατμιζοντας περίπου 20 - 30 ml στα 11 mg τη βδομάδα
Καλή συνέχεια σε όλους :bye:

Αποσυνδεδεμένος saks2

• *
  • 16
« Απάντηση #441 στις: Οκτωβρίου 19, 2011, 23:48 »
Αγγελος απο θεσσαλονικη μερια ..45 χρονων καπνιστης απο παλια και εδω και 2 μηνες περιπου ατμιστης ...
σας βρηκα στο νετ ψαχνοντας για ηλεκτρονικα τσιγαρα .
πολυ καλη σελιδα με πολλα θεματα και εξαιρετικες παρουσιασεις ! ;)

Αποσυνδεδεμένος D KAPNAS

• **
  • 255
« Απάντηση #442 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 08:56 »
Σας χαιρετώ όλους,  είμαι 49 χρονών, από την Κρήτη  παντρεμένος με 2 παιδιά και καπνίζω 33 χρόνια. Τα τελευταία 15 από 35-40 τσιγάρα την ημέρα , δεν το χω κόψη ποτέ ούτε άρρωστος κρυωμένος κ.α…  δεν πίστευα ποτέ να υπήρχε κάτι τέτοιο πράγμα στο διαδίκτυο. Μπράβο συνεχίστε έτσι!

Αποσυνδεδεμένος giorgoskilkis

• *
  • 37
« Απάντηση #443 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 10:16 »
καλημερα με λενε γιωργο και καπνιζω 12 χρονια. πριν 2 χρονια αγορασα ενα μικρο ηλεκτρονικο τσιγαρο (e-tobbaco) αλλα απογοητευτηκα λογω αποδοσης και το παρατησα. τωρα ανακαλυψα οτι τα πραγματα εχουν εξελιχθει πολυ και αποφασισα να παρω ενα μεγαλο και ποιοτικο μοντελο. ψαχνω να βρω που θα καταληξω και ελπιζω στη βοηθεια σας.....

Αποσυνδεδεμένος gsall

• 1
« Απάντηση #444 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 11:13 »
Καλημέρα, με λένε Γιώργο και είμαι 47 χρονών. Καπνίζω ΚΤ από τα 15 μου και εδώ και 3 εβδομάδες το εκοψα μαχαίρι λόγω του ΗΤ. Μάλιστα προχθές βράδυ είχα πάει θέατρο και ξέμεινα από μπαταρία και ένας φίλος μου μου έδωσε ΚΤ αλλά επειδή έχει επανέλθει η όσφρηση και η γεύση μου δεν μπόρεσα να το καπνίσω παρά μόνο μία τζούρα (μετά το έριξα στις τσίχλες). Πιστεύω ότι τελείωσα με το ΚΤ και κόλλησα με το ΗΤ. Το φόρουμ το βρήκα ψάχνοντας με ποιο ηλεκτρονικό θα ξεκινούσα. Ξεκίνησα με το Mini & More της Nobacco και μια εβδομάδα μετά μου το πήρε η γυναίκα μου και η κόρη μου (δυστυχώς καπνίζει τώρα στα 18 της) κι έτσι πήρα και το Hybrid. Στη δουλειά μετά από μένα πήραν άλλοι δύο συνάδελφοι. Αυτά τα λίγα...

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #445 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 12:05 »

ας παρουσιαστούμε και εμείς!

με λένε Νίκο 34 χρονών και μόλις πριν 3 μέρες έλαβα το ΗΤ μου από μια προσφορά / deal , από το οποίο δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος οπότε πολύ σύντομα θα αλλαχθεί και αυτό με κάποιο της προκοπής  ;D

πρώτα υγρά ήταν γνωστής εταιρίας αλλά ήταν ιδιαίτερα γλυκά και χαμηλής νικοτίνης και δε μου άρεσαν ιδιαίτερα (πιο πολύ σε ναργιλέ μου έφερναν).

Η δε εμπειρία μου με το ΗΤ είναι πολύ θετική μιας και δεν έχει τα τόσα συστατικά του κανονικού και το καπνίζεις όπου θες εύκολα.

το φόρουμ το βρήκα ψάχνοντας για πληροφορίες για το ΗΤ και πραγματικά είναι κάτι που χρειάζεται για να βρίσκεις πολλές πληροφορίες.  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος sole

• *
  • 9
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #446 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 16:15 »
Γειά σας!Ονομάζομαι Αναστασία,23 ετών κομμώτρια απο γιαννιτσά!!καπνίζω απο τα 15 μου (καπνό)Το site αυτό το βρήκα ψάχνοντας για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.Κατέληξα να ψάχνω γι αυτό κυρίως γιατί καπνίζω μέσα στο υπνοδωμάτιό μου και δεν μαρέσει καθόλου όταν έρχεται η ώρα του ύπνου με όλη αυτή τη καπνιά και την μυρωδιά....Ο σκοπός μου δεν είναι να το κόψω αλλά να το αντικαταστήσω!!!!Είμαι φανατική τσιγαρού!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ddonald

• *
  • 40
« Απάντηση #447 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 18:33 »
Με λένε Μανώλη είμαι από την μυροβόλο Χίο.
Σπουδάζω ηλεκτρονικός και μένω στο Αιγάλεω.
Το φόρουμ το βρήκα από το Google και το βρήκα τον κατάλληλο οδηγό για έναν αρχάριο σαν εμένα.
 Είναι 4 μέρες που έχω κόψει το κάπνισμα μαχαίρι και άρχισα το ατμισμα.
Ήμουν καπνιστής στριφτού περίπου 5 χρόνια
 Έκανα 1 πακέτο σε 2 μέρες (Old Holborn κίτρινο των 25 γρ rizzla γαλάζια)
Είναι πρώτη φορά που δοκιμάζω να σταματήσω το κάπνισμα και το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα.
Είμαι μια χαρά δεν έχω καπνίσει από την ώρα που πείρα το ητ και ούτε πρόκριτε να το αφήσω από τα χέρια μου
Το ητ το είδα από ένα φίλο του πάτερα μου πριν κάνα 3μηνο  και εντιποσιαστικα !!!
Και σκεπτικά ότι και στην υγεία μου θα κάνω καλό και στην τσέπη μου.
Άρχισα να ψάχνω στο ιντερνέτ και παράλληλα μάζευα λεφτά (Α ρε γιαγιά!!!). :respect: :respect: :respect:
Μέχρι που το πείρα!!! OVALE EGO-T DOUBLE KIT 650mA - BLACK :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Την πρώτη μέρα η αλήθεια είναι ότι το ζητούσε ο οργανισμός μου 1 τσιγάρο και τώρα αλά ελαττώθηκε η επιθυμία

Αποσυνδεδεμένος fzin

• 2
« Απάντηση #448 στις: Οκτωβρίου 20, 2011, 20:54 »
Καλησπέρα σε όλους .
Ονομάζομαι Σπύρος από Αθήνα ηλεκτρολόγος μηχανικός και τα τελευταία πέντε χρόνια ζω στο Άργος . Είμαι σαράντα χρονών (σχεδόν) και καπνίζω :wall: 25 χρόνια . Καπνίζω περίπου 40γρ καπνό marlboro την ημέρα , πιο παλιά κάπνιζα prince εώς και πέντε πακέτα την ημέρα . Είμαι εθισμένος και έχω συνδιάσει τα πάντα στη ζωή μου με τσιγάρο .
Πλησιάζοντας τα 40 ξέρω ότι από εδώ και πέρα ειδικά ένας καπνιστής θα τα βρεί σκούρα (όπως μου είπε και ένας φίλος γιατρός "μετά τα 40 ή το κόβεις-ή σε κόβει " ....συν ότι βρωμάω καπνό από μέτρα (το σπίτι φυσικά τεκές =γκρίνια )..... συν ότι δίνω για τσιγάρα 150 Ε το μήνα ....συν οτι τελευταία αισθάνομαι πολύ μ@λ@κ@ς με τόσους φόρους που δίνω........σκέφτομαι εδώ και καιρό να το κόψω αλλά δεν το αποφασίζω :-\ .
Πριν ένα μήνα περίπου είδα κάποιο γνωστό που άτμιζε .
Η πρώτη μου αντίδραση ¨ ;D
Ρωτόντας τον , μου είπε ότι είχε καταφέρει περίπου ενα δίμηνο να απέχει από το κ.τ .....Οπότε  :hmmm: ......
Τις τελευταίες μέρες έφαγα το internet ψάχνοντας ότι έχει σχέση με η.τ. εντός και εκτός Ελλάδας .Έτσι βρήκα και το e-kapnisma .(σας ευχαριστώ πολύ για τις μαζεμένες και πολύπλευρες πληροφορίες και για την αίσθηση της καλής παρέας που υπάρχει εδώ μέσα).............
Τελικά αποφάσισα να το δοκιμάσω ....
Αύριο θα παραγγείλω ένα η.τ .από Αγγλία (Μου γυάλισε ένα cigarette look με cartomizer) .
Θα τα πούμε :bye: :bye:

Αποσυνδεδεμένος gioulaki

• *
  • 9
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #449 στις: Οκτωβρίου 21, 2011, 00:51 »
γεια σας και από μένα! με λένε γιούλα και είμαι 8 χρόνια καπνήστρια. ελπίζω αυτό να αποτελέσει πλέον παρελθόν και να τα πάω περίφημα με το πρώτο μου η.τ. που κρατάω εδω και 3 ώρες στα χέρια μου!

ευχαριστω πολύ το site σας για τις αποριες μου μου λύνετε εδω και μέρες, καθως και τον καλό μου φίλο από τον οποίο έμαθα και δοκίμασα το η.τ.!!!!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359946 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114259 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450243 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99936 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F