vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

483 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, Doubt, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, maprix, grag, camber, dvelev

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος DarkAngel-Kelly

• 4
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #375 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:44 »
Καλησπέρα στην παρέα!! Είμαι η Κέλλυ και μετά από 15 περίπου χρόνια καπνίσματος,ήρθε η ώρα του ατμίσματος... ήδη αρκετές μέρες χωρίς συμβατικό τσιγάρο και είμαι μια χαρά!!
Καλώς σας βρήκα,πάω να ξεφυλλίσω το φόρουμ!!!

Αποσυνδεδεμένος dlmen

• *
  • 20
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #376 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 20:09 »
 :bye: Καλησπερα παιδια,με λενε Δημητρη και ειμαι επι 25 χρονια καπνιστης.
Η σκεψη για το ητ ηρθε εδω και μια εβδομαδα,μετα απο τη συνεχη πιεση του
ξαδερφου μου ( ξερετε ...εχουμε μικρα παιδια ...και τι θα γινει...και εγω αρχισα εδω και μια εβδομαδα και ειμαι ευχαριστημενος...κλπ )
  Ετσι ψαχνοντας για πληροφοριες,επεσα  πανω πανω στο forum και ναμεεε...
Ενημερωθηκα απο τις γνωσεις κι εμπειριες σας , και εδω και πεντε ωρες ειμαι ευτυχης κατοχος του nobacco Giant (κι ο Θεος - κι εσεις - βοηθος...).  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος agaida

• *
  • 12
« Απάντηση #377 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 00:39 »
Καλησπερα. :bye:
Είμαι ο Αντωνης 43 χρονών παντρεμένος και εχω δυο παιδάκια.
Καπνιζα 25 χρονια μεχρι πριν απο 10 ημερες.Εχω μπουκώσει πολυ ασχημα και ειδα οτι οι πνεύμονες μου άρχισαν να χτυπάνε το καμπανάκι για τερμα σε αυτη την συνήθεια.
Μέχρι πριν κάποια χρόνια ειχα πολλά χομπυ-σπορ αλλα το τσιγάρο με ανάγκασε να τα παρατησω.
Snowboard,αγωνιστική ιστιοπλοΐα.Τωρα ασχολούμαι με μοντελισμό και με την μηχανή μου.
Μου άρεσε ομως και πολυ το κάπνισμα και ετσι δεν γίνονταν να τα εχω ολα.
Εχω δώσει αρκετά χρήματα για καλές πίπες (20) αλλα και για καλούς καπνούς γιατι το κάπνισμα της πιπας ειναι απόλαυση και οχι μόνο συνήθεια για το στερητικο σύνδρομο της νικοτίνης.Εκατό γραμμάρια καλού καπνου ομως σημερα κοστίζουν 55 ευρω και δεν μπορώ να τα δίνω καθε 10 ημέρες.

Το ατμισμα το ανακάλυψα τυχαία και πραγματικά ηταν μια μεγαλη έκπληξη για εμενα γιατι ηταν το μοναδικό που κατάφερε να κόψω 10 ήμερες το κάπνισμα. Άντεχα το πολύ 2 ημέρες και μετα γινόμουν πολυ νευρικός και την πλήρωναν αθώοι. :wall:
Εχω τον Ego T με τις 1000 αρες μπαταριες και παλεύω με αυτους αν και πρέπει να πω οτι εχω βρει λιγο σπαστικό το θεμα με τους ατμιστες και περισσότερο αυτήν την ριμάδα γεύση του καμένου. :angry_orange:

Το φορουμ με εχει βοηθήσει παρα πολυ γιατι ειναι ενημερωμένο με έμπειρους ατμιστες που ενημερώνουν σε όλα.
Περιμένω λιγω ακόμη να δω τις αντοχές μου στο ατμισμα για να κανω τγν αγορά του Α2 ,και μιας και ανέφερα αυτόν κάνω και μια ερώτηση. :confused1: Κουμπώνει στην μπαταριά του ego T xωρις ανταπτορα και αν οχι με ποιον?
Ελπίζω να τα καταφέρω να μείνω στο ατμισμα και να τα λεμε παντα απο εδω μεσα.

Συγχαρητήρια σε ολους και καλη συνέχεια στην πολυ καλη δουλειά που κάνετε. :respect:

Αποσυνδεδεμένος yannis

• *
  • 38
« Απάντηση #378 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 14:53 »
καλησπερα σε ολες και ολους.
γιαννης 41 ετων.
απο κερκυρα αν και μοιραζω την ζωη μου αναμεσα στην ελλαδα  και μαλτα
20 χρονια malboroκαπνιστης  καιεδω και 1 μερα giantατμιστης.
Ελλπιζω να μην ξαναγυρισω στο τσιγαρο αλλα να παραμεινω στο ΗΤ .
Φυσικα ειναιι νωρις για συμπερασματα,προς το παρον ολα καλα.
εχω ξεκινησει με nobacco usa 16mg και ειμαι καλυμμενος.
το giant πολυ εξυπηρετικο για εναν αρχαριο.

θα παραγγειλω και ενα μινι για τις εξοδους μου .
Παντως δεν περιμενα οτι θα υποκαταστησει το κανονικο τσιγαρο τοσο ευκολα.

το μονο μειονεκτημα ειναι οτι το ακουμπω σε καθαρο τασακι και που και που κοιτω μηπως εχει σβησει  :eyesplash:

αυτα προς το παρον και ενα μεγαλο μπραβο στο φορουμ για την προσπαθεια που κανει

Αποσυνδεδεμένος spyros_s

• *
  • 19
« Απάντηση #379 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 20:01 »
Καλησπέρα σε όλους ,
Με λένε Σπύρο, μένω στον Πειραιά είμαι 32 χρονών και περίπου 13 χρόνια καπνιστής  κ.τ.  με μικρές διακοπές.
Πλέον πάω να κλείσω 1,5 μήνα με το η.τ.  και είμαι πολύ χαρούμενος με την αλλαγή της ποιότητας της ζωής μου προς το καλύτερο.

Μια μέρα λοιπόν στην πρόβα με το συγκρότημα  ( είμαι ερασιτέχνης μουσικός ) ενα απο τα παιδιά καπνιστής , ηρθε με ενα η.τ.
...αυτη ηταν η αρχή μεσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι μισοί απο την μπάντα κόψαμε το τσιγάρο και αρχίσαμε το ηλεκτρονικό. :)

Σχεδόν απο την αρχή που ξεκίνησα το η.τ.  ανακάλυψα  το forum  αυτό και έχω περάσει αρκετές ώρες διαβάζοντας.
Και επειδη πλέον αποτελεί μία απο τις ιστοσελίδες που τσεκάρω σχεδόν καθημερινά αποφάσισα να γίνω μέλος της όμορφης ατμοπαρέας σας
και να σας πώ συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γνώσεις που έχω αποκομίσει εως τώρα.

Απο θέμα "hardware"  ξεκίνησα με hybrid E και μπαταρία με κουμπι 900 , συνεχισα με ατμoποιητή ego-w (eliq)  και τώρα που σας γράφω δοκιμάζω
έναν ego t type b  .Απο υγρά έχω δοκιμασει nobacco virginia  6mg , halo tribeca & freedom 6mg , natura virginia 9 mg και DIY  με αποτυχία μέχρι στιγμής.

Συγγνώμη εαν είπα πολλά , καλως σας  βρήκα λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος Andriano Rossi

• 2
« Απάντηση #380 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 20:37 »
Χαιρετώ  την ατμοπαρέα σας....! Είμαι ο Ανδρέας ετών 45 ..... Μετά από 27 χρόνια κάπνισμα και με την  όμορφη  παρότρυνση από το έτερον μου ήμισυ αποφάσισα να ξεκινήσω όπως κι αυτή το άτμισμα....!!! 20 μέρες ήδη λοιπόν χωρίς κ.τ και δεν σκοπεύω να το ακουμπήσω ξανά....!! Χαίρομαι πολύ που είμαι στην παρέα σας και διαβάζω με ενδιαφέρον το κατατοπιστικότατο φόρουμ σας....!!!

Αποσυνδεδεμένος leondas

• *
  • 20
« Απάντηση #381 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 12:03 »
καησπερα ειμαι ο Κωστας 35 χρονων ,καπνιστης απο τα 16, και εδω και 2 μερες ατμιστης.το φορουμ το προτεινε ενας φιλος και ειναι οντως  αψογο.

Αποσυνδεδεμένος ontheset

• **
  • 357
  • Η Μακεδονία είναι, ηταν και θα είναι Ελληνική
« Απάντηση #382 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 12:42 »
Γεια σας παιδια και ευχαριστω.

Ευχαριστω γιατι πιστεψτε με το φορουμ αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ βοηθεια για αυτους που βρισκονται στην αλλαγη. Οι γνωμες όλων μετράνε.

Ειμαι ο Πάνος απο Θεσσαλονικη, 38 ετων, 24 χρονια καπνιστης με ασθμα. Τον τελευταιο χρονο καπνιζα καπνο (περιπου 15 στριφτα την ημερα), οχι πολυ αλλα πολυ για μενα με το ασθμα.
ΕΧω περιπου 1 εβδομαδα που ατμιζω και εκτος απο το στεγνο στομα, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Εχω ενα eGo-T χιλιαρι με 18 mg λαδακια.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ( και το γραφω με δακρυα στα ματια, πραγματικα) μπορω επιτελους να παιζω, αγκαλιασω, φιλησω το παιδακι μου χωρις να κανει την γνωστη γκριματσα (Μπαμπα βρωμας).

Και σε πιο ευχαριστη νοτα.....ασε που δεν τρεχω στο περιπτερο καθε λιγο.

Α, εκανα και την γυναικα μου χαρουμενη......πολυ.

Συνεχίστε την καλη δουλεια και ενωμένοι μονο θα κρατησουμε το ητ ζωντανο.

Αυτα.

Αποσυνδεδεμένος foxergr

• *
  • 50
  • Όλα, είναι ατμός....
« Απάντηση #383 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 13:16 »
Γεια χαρά σε όλους ήρθα και εγώ ! ! !

Ονομάζομαι Θοδωρής και είμαι 24 ετών καπνίζω μανιωδώς από τα 19 μου. και σκεφτείτε ξεκίνησα να καπνίζω επειδή μου άρεσε να κάνω κυκλάκια φοβερό :laugh1: ? ακόμη κάνω βέβαια :laugh1: χαχαχα !!!

Έχω πάρει απόφαση να κόψω το τσιγάρο και θα μπω και εγώ στον κόσμο του ατμίσματος αυτές τις μέρες.
Υγεία εύχομαι σε όλους !

Αποσυνδεδεμένος makisagel

• 2
« Απάντηση #384 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 17:32 »
Γεια σας.Με λενε Μακη ειμαι 32 χρονων απο τα οποια τα 17 καπνιστης.Εμαθα κατα τυχη για το ηλ.τσιγαρο,μπηκα στο internet να μαθω λεπτομερειες,και ενεργοποιηθηκα αμεσα!Ειμαι 4 μερες ατμιστης,και ηδη πολυ ικανοποιημενος.Μπαινω στο κοπο να γινω μελος της παρεας σας,γιατι η αληθεια ειναι οτι,οτι εμαθα ειναι απο δω..Καταπληκτικο φορουμ-συγχαρητηρια!(εχω ζαλιστει να διαβαζω :o :o)..Συνεχιστε δυναμικα..

Αποσυνδεδεμένος Parmenion

• *
  • 19
« Απάντηση #385 στις: Οκτωβρίου 10, 2011, 21:44 »
για σας και απο εδω.
Το μονο πουεχω να πω ειναι μινετε μακρια απο hybrid.  τιποτε αλλο.

« Απάντηση #386 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 00:21 »
καλησπέρα και από εμενα με λένε μάνο και είμαι καλά είμαι περίπου 4 μήνες καθαρός και είμαι μια χαρά:) μένω αθηνα είμαι 30 χρόνον αυτά από εμενα :)

Αποσυνδεδεμένος gfilip

• **
  • 107
« Απάντηση #387 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 08:40 »
Καλημερα σε ολους.Ειμαι ο Γιωργος και μετα απο 25 χρονια μανιωδους καπνισματος το γυρισα στο η.τ.Εχω το hybrid εδω και 3 εβδομαδες και ομολογω οτι τα παω περιφημα.Το μονο που ψαχνω ακομα ειναι το καταλληλο  υγρο για μενα :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Chris S.

• *
  • 9
« Απάντηση #388 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 10:27 »
Xαιρετώ όλη την παρέα. Είμαι ο Χρήστος, 39 ετών, παντρεμένος με 2 παιδιά που υποφέρουν από τον καπνό ειδικά στο αυτοκίνητο (στο σπίτι βγαίνω στο μπαλκόνι - για την ακρίβεια στο μπαλκόνι περνάω την περισσότερη ώρα.......). Καπνίζω 1,5 με 2 πακέτα 25άρια την ημέρα.

Προτού γνωρίσω το φόρουμ είχα εντελώς λανθασμένη εντύπωση για τα η.τ., τώρα πλέον όμως χάρη σε σας κατάλαβα περι τίνος πρόκειται και το έχω πάρει απόφαση να κόψω το ρημάδι το κ.τ. και να αρχίσω το άτμισμα. Έχω σχεδόν κατασταλάξει στην πρώτη μου αγορά και είναι θέμα ημερών.

Συγχαρητήρια για το φόρουμ και την πολύτιμη συνεισφορά όλων.

Αποσυνδεδεμένος Thanos_21

• 1
« Απάντηση #389 στις: Οκτωβρίου 11, 2011, 11:49 »
Χαιρετώ και εγώ την ωραία παρέα σας.
Είμαι ο Θάνος, 36 χρονών και είπα μετά από περίπου 20 χρόνια καπνίσματος να το κόψω επιτέλους. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια αλλά και θέληση.
Αγόρασα λοιπόν το μοντέλο Giant της Nobacco μιας και το χρησιμοποιεί φίλος μου εδώ και αρκετές μέρες και είναι πολύ ικανοποιημένος.
Καλώς σας βρήκα όλους λοιπόν  ;D

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374765 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328147 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F