vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

634 επισκέπτες, 2 χρήστες
bloodlessz, manoslykos

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος porky

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
    • vaPe Store
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1950 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2013, 10:42 »
Γεια σε ολους. Ειμαι η Σοφια απο Καβαλα. Ταλαιπωρω το ΗΤ εδω και σχεδον δυομισι χρονια και με ταλαιπωρει και αυτο. Ωστοσο τωρα το εχω παρει πολυ ζεστα πλεον και νομιζω πως θα καταφερω την οριστικη απαλλαγη.

Αποσυνδεδεμένος ManMin23

• *
  • 20
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1951 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 15:53 »
Χαίρομε που μπήκα στην παρέα σας . Ατμίζω εδώ και λίγο καιρό και θέλω οσονούπω θα αποκτήσω το πρώτο μου mod
καταλαβαινετε  απορίες στο έπακρον
Να ναι καλά κάποιοι φίλοι και το φόρουμ και μπαίνω στο νόημα

Παίδες καλά ατμίσματα σε όλους

Με εκτίμηση
Μανώλης (ManMin23)

Αποσυνδεδεμένος insane

• 4
  • st3@mtr0ll3r
« Απάντηση #1952 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 17:09 »
Χαίρετε χαίρετε !

Διαβάζω πάνω από ένα χρόνο το φόρουμ - Ατμίζω περίπου 5 μήνες.
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργηθεί απορία που να μην έλυσα χρησιμοποιώντας το :  "Αναζήτηση e-kapnisma".

Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου, όπως φαίνεται κι από το πιο πάνω, θεωρώ το συγκεκριμένο φόρουμ τρομερό database για τις πληροφορίες που περιέχει αλλά και τρομερή κοινότητα κρίνοντας από το καλό - συναδελφικό κλίμα που επικρατεί !  :thumpup:

Καλώς σας βρίσκω λοιπόν, αν και με κάποια καθυστέρηση !

Φιλικά,
Σπύρος - !n$@n3

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 11:11 από insane »

Αποσυνδεδεμένος scarletk

• *
  • 11
« Απάντηση #1953 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 22:13 »
Γεια σε όλους, ονομάζομαι Δημήτρης, ατμίζω 10 μέρες περίπου με ego απλή και ce4(thor), evod. Όλα καλά μέχρι στιγμής (οι απορίες μου θα πάνε στα ανάλογα νήματα). Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ποστάρουν τα "σεντόνια" τους. Το θέμα σηκώνει μελέτη  :respect: .

Αποσυνδεδεμένος atsirtsis

• **
  • 270
« Απάντηση #1954 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 09:29 »
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα! Νέος χρήστης η.τ. κι εγώ περίπου ένα μήνα, διάστημα στο οποίο έχω σταματήσει εντελώς το κ.τ.!

Αποσυνδεδεμένος Sky__BastarD

• 3
« Απάντηση #1955 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 13:28 »
καλημερα και απο μενα,
ειμαι ο κωστας 25 χρονων μενω Χαϊδαρι ειμαι τεχνικος υπολογιστων

καπνιζω απο τα 18 μου πριν 1.5 χρονο περιπου ειπα να δοκιμασω το ηλεκτρονικο τσιγαρο οπου και στη συνεχεια το ξεκινησα μετα απο 3 μηνες πραγματικα με πιασανε τα στεριτικα μου και ταυτοχρονα μου τελειωσαν και οι μπαταριες που ειχα πανω μου και εγινε η αρχη του κακου... "το εκολαπτομενο αυγο" ξεκινησε να βγαινει απο το αυγο του... κατευθειαν εκανα τρακα 4 τσιγαρα και μαρεσε.... αποτελεσμα 2 μερες μετα ξεκινησα παλι το κανονικο.... και αυτο συνεχισε μεχρι τον ιουλιο οπου η αντοχη μου επεσε κατακορυφα.... 2 μηνες τωρα ξεκινησα παλι να ατμιζω και τα παω μια χαρα  ;D  οταν ξαναξεκινησα πηγα πηρα μια μπαταρια nobacco Veve και μια μπαταρια vogue ξεκινησα παλι τους πειραματισμους με τους ατμοποιητες κατεληξα σε bottom coil με 2.5Ω αντισταση.... εδω και μια βδομαδα για mod κατεληξα να παρω ενα value for money για αρχαριο mod και πηρα το vamo V3  δε το εχω λειτουργισει ακομα γτ δεν εχω παρει μπαταριες και φορτηστη...
το φορουμ το εμαθα κατα τυχη χθες το βραδυ και ξεκινησα να διαβαζω... οταν τελειωσω το διαβασμα θα το αναφερω....  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #1956 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 21:40 »
15 χρόνια (πρώην πλέον) καπνιστής, τέτοιο ντουμάνι δε ξανάδα!

Πλησιάζω μήνα χωρίς κ.τ. ! Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά ψάχνομαι για ανταλλακτικά, υγρά οικονομικότερα κτλ κτλ μέσα στο χαώδες-τιτανοτεράστιο φόρουμ σας !

Ευχαριστώ που υπάρχετε και βοηθάτε !    :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος djdimitrisv

• *
  • 80
  • ΣΟΦΙΑ by Leo με Vision Spinner 1300
« Απάντηση #1957 στις: Οκτωβρίου 03, 2013, 20:42 »
Καλησπερα παιδια ειμαι πρωην χρηστης η.τ (για 8 μηνες) αλλα προσφατα αποφασισα να απαλλαγω απο το "βασανο" το κ.τ και ετσι ξεκινησα  :baby: ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω με βοηθεια και καλη παρεα  :thumpup: !!!

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #1958 στις: Οκτωβρίου 06, 2013, 04:21 »
Καλησπέρα συνατμιστές,
είμαι ο Πάνος και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.

Ατμίζω για 2-3 μήνες, αλλά η πρώτη μου απόπειρα και κακή εμπειρία ήταν μόλις είχαν πρωτοβγεί και δεν με κράτησε.
Κάπνιζα 2 πακέτα την ημέρα και όταν πήρα σοβαρά την απόφαση, μαζί με κάτι συνάδελφους κόλλησα.

Ξεκίνησα με Mini Nova και μπαταρία spinner, συνέχισα με Protank 2 και Anyvape Davide και τώρα ατμίζω με ΣΟΦΙΑ με Sigelei ZMAX και αύριο θα κάνω την πρώτη μου απόπειρα να στήσω τον Russian 91%.

Έτοιμα υγρά έχω ατμίσει πολλά, συνήθως παίρνω 10ml και τα δοκιμάζω και κρατάω σε Excel τις εντυπώσεις μου για να θυμάμαι. Εδώ και κάνα μήνα φτιάχνω τα δικά μου υγρά, έχω φτιάξει μια αρκετά ικανοποιητική συλλογή από αρώματα, κυρίως φρουτένια και φτιάχνω καθαρές γεύσεις κυρίως με ένα το πολύ δύο αρώματα για να τα δοκιμάσω πριν φτιάξω κάτι αρκετά σύνθετο.

Όπως καταλάβατε το έχω κάνει και λίγο χόμπι, αλλά όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα, έχω γευτεί τα πλεονεκτήματα του ατμού σε σχέση με τον καπνό.

Για την υγεία μου δεν το συζητάω. Πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Κι ας λένε ότι θέλουν και ας κάνουν όσες μελέτες θέλουν. Αν νοιώθω καλύτερα δε με πείθουν, γιατί ένα είναι το σίγουρο. Το τσιγάρο είναι κατά πολύ χειρότερο από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• *
  • 97
« Απάντηση #1959 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 00:25 »
καλησπερα σε ολους!!!

ειμαι ο Γιώργος και ατμιζω απο 15 σεπτεμβριου περιπου.  ειχα δοκιμασει πριν εναμιση χρονο η.τ. αλλα το πολυ υγρο στο στομα.. το υγρο στην τσεπη οπου εβαζα το η.τ. και γενικα οι διαροες πιο πολυ παρα η γευση με εκαναν να το δωσω πισω την επομενη μερα...  τωρα με νεα διαθεση...  και εμφανως με πιο προχωρημενα τα πραγματα στο θεμα πιστευω πως ολα θα πανε καλα.. ηδη πανε ως τωρα σχετικα καλα.

δυστυχως βρηκα το φορουμ και γενικα αρχισα να ψαχνομαι πολυ αφου αγορασα συσκευη αλλα οκ σε θεμα ατμοποιητων οπως βλεπω ειναι ευκολα τα πραγματα στην αναζητηση πια... με παρα πολλες επιλογες σε ατμοποιητες σε προσιτες τιμες και το ιδιο επισης και στις γευσεις υγρων ατμισματος.

καλά ατμισματα να εχουμε  :)

Αποσυνδεδεμένος minka

• *
  • 66
« Απάντηση #1960 στις: Οκτωβρίου 08, 2013, 10:02 »
Καλημερα κ απο εμενα.
Τα τελευταια 44 χρονια με φωναζουν Μηνά κ ολως παραδοξως ακουω κ γυρναω!!!
Πολλα χρονια καπνιστης μπηκα στο κοσμο του ΗΤ πριν 1 χρονο περιπου με ενα "εργαλειο" SUPER NTOUPER MINI ρουφαγα ρουφαγα ο αμοιρος τελειωνε η μπαταρια ετρεχε το υγρο στο στομα ετρεχε κ το "εργαλειο" να γλιτωσει απο τα χερια μου.
 Προσπαθειες STOP....... !
 Μεχρι που ενας καινουργιος συναδελφος στην δουλεια ατμιζε κ με λιγα λογια με εβαλε σε αυτον τον υπεροχο τελικα κοσμο του ΗΤ που ακολουθω φανατικα ποια εδω κ 5 μηνες.Την παλεψα με μπαταριες τυπου e-go κ τα αναλογα παρεμφερη κ τωρα ειμαι ετοιμος ( λεμε τωρα) για το επομενο βημα!! Mod . Διαβαζοντας εδω βλεποντας  λιγο Youtube κατι σελιδες δεξια κατι αριστερα κατι απο εδω κατι απο εκει κατεληξα στο Innokin SVD αντε να του κανει παρεα κ ενας protank II  για να μην γκρινιαζει κ καλη μας αρχη.
Για να τελειωνω την εφημεριδα μου καλως σας βρηκα συγχαρητηρια για την δουλεια ολων σας εδω  ενα μεγαλο ευχαριστω στην διαχειρηση για την ΑΜΕΣΗ βοηθεια σε μια μικρη δυσκολια κ ενα συγνωμη απο τον αγαπητο συνφορουμιτη που του εστειλα το μνμ αντι για διαχειριση!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος karavoskylos

• 4
« Απάντηση #1961 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 19:37 »
Καλησπέρα κι από μένα, Βασίλης από Σέρρες, ατμίζω 5 μήνες τους τελευταίους 3 με nobacco z και από ατμοποιητές Epsilon XL και από την προηγούμενη εβδομάδα ΣΟΦΙΑ

Αποσυνδεδεμένος dyzio2206

• 3
« Απάντηση #1962 στις: Οκτωβρίου 10, 2013, 20:27 »
καλησπερα κ απο εμενα
μηνας απο αθηνα και εδω και μια ωρα περιπου κατοχος ενος evod και ατμιστης.. :tongue_smilie:
καλως σας βρηκα

Αποσυνδεδεμένος dimitrismail001

• 2
« Απάντηση #1963 στις: Οκτωβρίου 12, 2013, 22:05 »
Καλησπέρα και από μένα.

Με λένε Δημήτρη

Είμαι ατμιστής τους τελευταίους δύο μήνες. Κάπνιζα περίπου 2 πακέτα την ημέρα και βαριά μάρκα συγκεκριμένα. Με είχε κουράσει τελευταία το τσιγάρο και έτυχε ένας φίλος να το κόψει και αυτός και να το γυρίσει σε ηλεκτρονικό. Ήμουν σχετικά ώριμος να αρχίσω το ηλεκτρονικό δηλαδή και ο φίλος με βοήθησε δίνοντας μου κάποιες συμβουλές. Ξεκίνησα όπως πιστεύω και οι περισσότεροι με ένα απλό kit[size=78%]. [/size]Με κάλυψε μπορώ να πω 100 % αφου απο τότε δεν έχω καπνίσει καθόλου και ούτε το σκέφτομαι. Όπως όλοι πιστεύω ψάχνουμε για το καλύτερο γι αυτό άρχισα να διαβάζω σε διάφορα forum για rebuildables. Ψάχνοντας έπεσα και σε το e-kapnisma. Έχω διαβάσει αρκετά απο τα posts και έχω να πώ συγχαρητήρια σε όλους γιατι πραγματικά βοηθάει.
Τις τελευταίες 3 εβδομάδες αγόρασα μία Ιθάκη και είμαι στο στάδιο του πειραματισμού με αντιστάσεις μέχρι να βρώ αυτό που μου αρέσει. Για την ώρα έχω κάνει single coil setup.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1964 στις: Οκτωβρίου 13, 2013, 11:47 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110755 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374971 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328274 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29365 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99944 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F