vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

630 επισκέπτες, 7 χρήστες
pngtszs1976, Tem, tasos1976, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος ManCos

• **
  • 279
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1305 στις: Μαρτίου 01, 2012, 10:34 »
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα και επισήμως. Παρακολουθώ το φόρουμ πολύ καιρό ως επισκέπτης.
Είμαι ο Κώστας, 38 ετών, και χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό τσιγάρο από το προηγούμενο Πάσχα, όπου ξεκίνησα με εγκο-Τ.
Πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά Α2 με Provari!

Αποσυνδεδεμένος christhes

• **
  • 155
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1306 στις: Μαρτίου 01, 2012, 10:56 »
Καλημέρα και από μένα, καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και περίπου 2 μήνες, όσο δηλαδή χρησιμοποιώ και το η.τ. Είμαι ο Χρήστος και μετά από 25 περίπου χρόνια κ.τ. είμαι πλέον με ένα mini lava και αναζητώ ακόμα τον ιδανικό ατμο.  :)
Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε και τη βοήθεια που προσφέρετε σε νέους χρήστες σαν και εμένα.
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος scorpioneg

• 1
« Απάντηση #1307 στις: Μαρτίου 01, 2012, 15:36 »
Καλησπέρα κι απο μένα!Είμαι ο Χρήστος και παρακολουθώ το forum εδώ και λίγες μέρες,όταν το πρόσεξα τυχαία ψάχνοντας πληροφορίες για το η.τ.!Δεν χρησιμοποιώ ακόμα η.τ.,με βλέπω όμως σύντομα....κοντά σας!!!

Αποσυνδεδεμένος LadyP

• *
  • 64
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Πες μου τι ατμιζεις να σου πω ποιος εισαι.
« Απάντηση #1308 στις: Μαρτίου 01, 2012, 16:48 »
Καλησπέρα! Νεα εδω ατμιζω εδω και μια μερα ενα ovale ego-t . δεν διαβασα τιποτα απο κριτικεσ κτλ απλα ειδα οτι εχει πολλα καταστηματα και οργανωμενα η συγκεκριμενη εταιρια , ηταν διπλα στο σπιτι μου και πηγα. Ολα εγιναν τοσο γρηγορα διοτι ειχα ενα προβλημα με το λαιμο μου και εκανα 2 βδομαδεσ να καπνισω, πηγα να καπνισω και ενω το ηθελα παρα πολυ η γευση των τσιγαρων που καπνιζω εδω και 5 χρονια με αηδιαζε οποτε λεω καιρος ειναι να παρεις ηλεκτρονικο τσιγαρο και να συνηθησεις πλεον αυτη τη γευση  πριν ξεκινησω παλι το κ.τ.Εχω ξενερωσει λιγακι διοτι μου φαινεται λιγο πολυπλοκο ολο αυτο και πολυδαπανο... να αλλαζω ατμιστες και το ενα και το αλλο κτλ.... αλλα φανταζομαι θα τα μαθω και θα τα συνηθησω και θα μου γινουν καθημερινοτητα. το ελπιζω δηλαδη γιατι εγω οτι και να λενε τα συμφεροντα πιστευω οτι ειναι εκατονταδες φορες καλυτερο απο το τσιγαρο δε βρομαει το στομα μου τα χερια μοου το αμαξι μου κτλ κτλ κτλ!πηρα για πρωτο υγρο το naturα e-liquid φραουλα me 9mg νικοτινης.

Αποσυνδεδεμένος dallia

• *
  • 6
« Απάντηση #1309 στις: Μαρτίου 01, 2012, 23:10 »
Γεια χαρά! Είμαι η Έλενα, 29 χρόνων, ξεκίνησα να καπνίζω όταν ήμουν 23 . Σταμάτησα στα 26 μισό λόγο εγκυμοσύνης και μέχρι τα 28 όπου και χρόνισε ο μικρός μου δεν κάπνιζα. Ξανάρχισα το κάπνισμα αρκετά μειωμένο , έκανα 1 πακέτο σχεδόν κάθε 2-3 μέρες περίπου. Μου αγόρασε η μητέρα μου το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν δώρο Χριστουγέννων για να μην καπνίζω όποτε μου έρχεται , αλλά να ατμίζω. Σημαντικό ρόλο έπαιξε τ'ότι τα προμηθεύτηκαν και τα εμπορεύονται στο μαγαζί γιατί αν δεν τα είχαν δε νομίζω να τα ήξερε!! Πάντως να πω την αλήθεια πλέον μου αρέσει περισσότερο το η.τ. από το κ.τ. γιατί περισσότερο μου άρεσε η κίνηση παρά η γεύση του. Στο η.τ. έχω και επιλογή γεύσης!! Νικοτίνη χρησιμοποιώ την χαμηλότερη για την ώρα, στην μηδενική δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη ακόμα!!

Αποσυνδεδεμένος basouli

• *
  • 28
« Απάντηση #1310 στις: Μαρτίου 02, 2012, 00:38 »
 :D :D καλησπερα ... μπηκα και εγω στην παρεα σας !!! εχω παρει το eGo-T  εδω και ενα μηνα αλλα τωρα εδω και μια βδομαδα εχω αρχισει να κανω μονο αυτο χωρις να κανω πακετο μαζι !! εχω παρει red mix u.s. και εχω βαλει και μπανανα μεσα !!! το μονο που μου κανει απορια ειναι οτι καθε μπαταρια μου κραταει μια μερα !! τοσο κρατανε ολες ;;;;  ???  ???

Από τη διαχείριση: Καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Εδώ είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις. Ερωτήσεις μπορούν να γίνουν στα ανάλογα θέματα του φόρουμ.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 02, 2012, 00:42 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος Tigris

• *
  • 56
  • Provari v2 blue
« Απάντηση #1311 στις: Μαρτίου 02, 2012, 11:53 »
Καλημέρα σε όλους  :bye:
Με λένε Νίκο και είμαι 40 ετών.Διαζευγμένος εδώ και χρόνια χωρίς παιδιά.
Είμαι ιδιοκτήτης ενός μικρού Ξενοδοχείου στην Αράχωβα όπου είναι και η καταγωγή μου και όπου ζώ και εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια.
Πρίν επιστρέψω στα "πάτρια εδάφη" είμουν για αρκετά χρόνια στο εξωτερικό στη Γαλλία και το Βέλγιο. Μετά επέστρεψα Αθήνα για μερικά χρόνια.
Χόμπυ και κόλλημα οι υπολογιστές από παιδί.
Με το η/τ ξεκίνησα εδώ και 5 περίπου μήνες και ένα από τα πρώτα πράγματα που διάβασα ήταν αυτό εδώ το φόρουμ από το οποίο αποκόμισα πολλές χρησιμότατες πληροφορίες και πάντα το συμβουλευόμουν.
Είμαι με το EGO-W από την αρχή αλλά ετοιμάζομαι για την μετάβαση σε mod σύντομα.
Αυτά...  :)

Αποσυνδεδεμένος os_nika

• 1
« Απάντηση #1312 στις: Μαρτίου 02, 2012, 12:42 »
Καλημέρα. Είμαι η Όλγα. Ζω στην όμορφη Κέρκυρα και είμαι ατμίστρια τριών περίπου μηνών. Ευχαριστημένη μέχρι στιγμής από το η.τ., αν και ακόμη ψάχνω για να βρω τη γεύση, ανάμεσα στις τόσες που κυκλοφορούν. Ευχαριστώ τον δημιουργό του φόρουμ, αλλά και τους ανθρώπους που γράφουν εμπειρίες και απόψεις σ' αυτό, βοηθώντας τους νεώτερους. Θεωρώ οτι το η.τ. είναι το θαύμα που περιμένει όποιος θέλει να ξεφύγει από το κ.τ.
Κατά τα άλλα, είμαι παντρεμένη, έχω ένα γιό στο παμεπιστήμιο και παράλληλα μια πρόσφατη ανεργία στη τσέπη.
Εύχομαι υγεία και καλά ατμίσματα!

Αποσυνδεδεμένος triastros

• **
  • 149
« Απάντηση #1313 στις: Μαρτίου 02, 2012, 18:45 »
Καλησπέρα σε όλους τους συνατμιστές!!
Είμαι ο Μάνος ,24 ετών , δημόσιος υπάλληλος ,  ατμιστής περίπου για 4 μήνες ,με μία διακοπή στους 3 και κατι , αλλά ξανασυνεχίζω ακάθεκτος , εδώ και 1 εβδομάδα.
Στο περίπου 2 πακέτα καθημερινά , βρισκόμουν πριν ανακαλύψω το η.τ.
Ξεκίνησα απο ego-t κλασσικά, μετα στο ego-w f1 , και τωρα δουλεύω dual coil cart-tank system από Totally Wicked και f1!
Το φορουμ κατατοπιστικότατο και με την ευκαιρία πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς!!!
Καλά ατμίσματα να έχουμε !

Αποσυνδεδεμένος greeks

• *
  • 42
« Απάντηση #1314 στις: Μαρτίου 03, 2012, 12:47 »
Καλημέρα σε όλους από Καρδίτσα,το όνομα μου είναι Μαρία,ειμαι 31 χρονών, άγαμη και ειμαι ξενοδοχουπάληλος και καπνίζω απο τα 17 μου. :idiot1:
 :wall:  Ξεκινησα να ατμίζω στις 25 Δεκεμβρίου με ΕGO-T ,στη συνέχεια άτμιζα με dual coil Tank και απο μέρα σε μέρα περιμένω απο Γερμανία το Α2-ΤΜ  ;D.
προσπαθώ να φτιάξω το πρώτο μου flashlight mod και θα ήθελα σα τρελή να αποκτησω το DD του craven.gr Αυτη τη στιγμή ατμιζω υγρα INAWERA που πήρα από Πολωνια ώπου και πέρασα τα Χριστουγεννα μου. Παρακολουθώ το forum εδώ και αρκετούς μήνες και πραγματικά πιστεύω οτι είναι υπέροχο.Μπράβο παιδιά, συνεχίστε την καλή δουλειά!!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #1315 στις: Μαρτίου 03, 2012, 13:14 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.

Τα νέα μέλη, καλό είναι μετά την αυτοπαρουσίασή τους, να ξεκινήσουν από εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,118.0.html
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

« Απάντηση #1316 στις: Μαρτίου 03, 2012, 17:10 »
Με λένε Ματίνα χαιρετώ :respect:πρέπει να το κόψω βαρέθηκα από 15καπνίζω πόσο είμαι? 45 :eyesplash:2 παιδάκια 25 κ 23 :angry_orange:ο γιος καπνίζει κ εγώ :hmmm:η κόρη όχι :angel:παρακαλώ βοήθεια ατμοποιητή έχω αλλά  :thumpdown:δεν καταλαβαίνω τα πιο πολλά αλλά θα μάθω που θα μου πάει :wall:ευχαριστώ που θα με ανεχτήτε ;D :sign_apokleiesai: :sign_kalooo:χαιρετώ :sign_psyxraimia:

Αποσυνδεδεμένος Max@

• 4
« Απάντηση #1317 στις: Μαρτίου 03, 2012, 23:36 »
Γεια και απο μένα, είμαι o Kωστας και ειμαι 30 ετων πρωην καπνιστης
και νυν ατμιστης εδω και τρεις μηνες.

Αποσυνδεδεμένος renaxan

• *
  • 35
  • To Mac or not to Mac?
« Απάντηση #1318 στις: Μαρτίου 03, 2012, 23:55 »
Καλησπέρα σε όλους σας,

Το όνομα μου είναι Ρένα και βρίσκομαι στα Χανιά. Ατμίζω πάνω από 2 μήνες και νιώθω φυσικά πολύ καλύτερα από το παθητικό κανονικό κάπνισμα. Στην αρχή άτμιζα 18ml Nicotine. Τώρα είμαι στα 12ml και προβλέπω σύντομα σε λιγότερα.

Μετά από δοκιμές, διάφορες αγορές βρήκα να μου αρέσουν το Provari από την Provape και ο CE4+ Sturdust + Puromizer (από την Janty). Αγαπημένο υγρό Freedom από την Halo.

To Forum με βοήθησε αρκετά, σε διάφορα θέματα-Ερωτήματα του η.τ. Σας ευχαριστώ.  ;)

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Ρένα

Αποσυνδεδεμένος Fight3R

• *
  • 63
  • Mess With The Best Die Like the Rest...!!!!
    • Ammoudara Beach Hotel/Apts
« Απάντηση #1319 στις: Μαρτίου 04, 2012, 20:16 »
Καλησπέρα και από μένα λέγομαι Παναγιώτης... Είμαι και εγώ νέος ατμηστής (αύριο κλείνω βδομάδα)... Έχω μείνει έκπληκτος διότι καπνίζω 14 χρονια KT και όχι μονο δεν πίστευα ότι κάποια μέρα δεν θα το έβαζα στο στόμα μου αλλα για να είμαι ειλικρινής υπήρχαν φορες που έλεγα ότι δεν θέλω γιατί  μου αρέσει ktlp... Όμως ένεκα της κρίσης είπα να δοκιμάσω και στην χειρότερη δεν θα είχα να πάω για καφέ αυτόν τον μηνα.. Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν μετά την 3-4 τζούρα όχι μονο δεν ένιωθα την ανάγκη για KT αλλα μου άρεσε πολύ  η γεύση ο ατμός και το χτύπημα του ταπεινού μου Ego-T. Βρήκα και αυτό το καταπληκτικό forum (μακάρι να το είχα βρει νωρίτερα για μην μου είχαν πιάσει τον k..ο κατά την αγορά αλλα δεν πειράζει).. Βεβαια είναι πολλές οι πληροφορίες και θα μου πάρει αρκετό καιρό να βγάλω μια άκρη..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F