vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

148 επισκέπτες, 7 χρήστες
azzazel, tankwart, Buliwyf, gfilip, maprix, thanos1071, Ducati.Jimakos

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος nuclear

• *
  • 48
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 23:15 »
Για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι παίζει κανένα ρόλο αν είναι οργανικό το βαμβάκι ή βιολογικό ή πλυμένο κλπ. Εδώ με το ΚΤ ή τα χαρτάκια ή τον καπνό ή ακόμα και το silica νομίζω ότι ρουφάει κανείς πολύ περισσότερα χημικά με τα οποία έχουν αυτά επεξεργαστεί. Απλά έχει υπερτιμηθεί η σημασία του (γνώμη μου). Στην αρχή έχει μια "βαμβακίλα" αλλά εξαφανίζεται μετά απο 2-3 τζούρες. Ίσως να φταίω κι εγώ που βιάζομαι να πατήσω το κουμπί και δεν το αφήνω λίγο παραπάνω να ποτίσει καλά.

Αν και ορισμένα θέματα είναι υποκειμενικά, εγώ είδα διαφορά με το ανεπεξέργαστα οργανικό βαμβάκι σε επίπεδο γεύσης ( καθαρότερη και χωρίς ίχνος βαμβακιλας). Απο την άλλη μια συσκευασία cotton balls που κοστίζει τρία ευρώ και πιστεύω οτι θα μου φτάσει τουλάχιστον για ενα χρόνο, νομίζω οτι δεν αξίζει το ρίσκο όσο μικρό κι αν είναι.

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 23:40 »
Σαφώς και δεν αξίζει το ρίσκο.
Απλά λέω για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει να μην κωλύεται απο την απουσία του οργανικού βαμβακιού. Ντε και καλά να ξαμολυθεί και να το ψάχνει απεγνωσμένα.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 23:51 »
Συμφωνω - εγω ακομα ειμαι με το βαμβακι που βρηκα στο μπανιο.

Αλλά στις τελευταιες δοκιμες το ειχα βρασει για κανενα μισαωρο (και στεγνωσει για κανα μηνα  :tongue_smilie:) και η γευση του βαμβακιου εφυγε πολυ πιο γρηγορα. Βασικα η γευση ειναι απο το οξυζενέ που χρησιμοποιουν στην κατεργασια του.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 07, 2013, 00:03 »
Σαφώς και δεν αξίζει το ρίσκο.
Απλά λέω για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει να μην κωλύεται απο την απουσία του οργανικού βαμβακιού. Ντε και καλά να ξαμολυθεί και να το ψάχνει απεγνωσμένα.

Φίλε μου, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω στο "...να μην κωλύεται...". Μην ξεχνάμε ότι κάποιοι συνατμιστές ξεκίνησαν ακριβώς με κίνητρο να ξεφύγουν από τις "χημείες" του κτ. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουν με άλλες. Σαφώς δεν ξέρουμε ακόμη τί μπορεί να προκαλεί το φυτίλι, ή το μες, ή το βαμβάκι (αν προκαλούν κάτι) κατά την ατμοποίηση, αλλά το ότι πριν το ητ καπνίζαμε, δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για να ρίχνουμε απερίσκεπτα ό,τι να 'ναι μέσα μας. Ας το πάμε λίγο "εκ του ασφαλούς". Άλλωστε το οργανικό βαμβάκι δεν είναι και κανένα δυσεύρετο προϊόν.

Για τον ίδιο λόγο βράζουμε ή καίμε το silica φυτίλι μας, όχι μόνο για να δώσει καλύτερη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος fotispap3

• 647
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:06 »
Παντως εδω, Κορινθο, εχω παει σε 7-8 φαρμακεια και μονο στο ενα μου ειπαν οτι θα ρωτησουν αν εχουν στις αποθηκες (φυσικα δεν ειχαν), σε ολα τ αλλα με κοιταζαν σαν εξωγηινο  :))

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:13 »
ecofamily.gr & sunnyside.gr

Και τα δύο δεν νομίζω να μην μπορούν να σου στείλουν.

Στο πρώτο link, δεν θα το βρεις στο site, αλλά ξέρω κανα δυο συνατμιστές που έχουν αγοράσει από εκεί.

Σε φαρμακεία, δεν ξέρω αν θα βρείς ούτως ή άλλως. Δοκίμασε σε καταστήματα με βρεφικά είδη, ή σε καταστήματα με οικολογικά προϊόντα.

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:18 »
ολα καλα με το Micro coil setup αλλα ενα θεμα με χαλαει η αίσθηση σαν βράσιμο/γουργουρητό  που κάνει κατα την λειτουργιά του λες και εχεις υγρο στον πολο....
μηπως κανω κατι λαθος???? :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:22 »
Να λοιπόν που είναι δυσεύρετο το βιολογικό στην επαρχεία. Και εδώ στη Σύρο φυσικά δεν υπάρχει.
Μόνο στα βιολογικά προϊόντα, και αυτό στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Ανέβηκε φίλος πρόσφατα στην Αθήνα και πήρε απο Εμ. Μπενάκη 26. Natura λέγεται σε κίτρινη σακούλα. Είναι πανακριβο σε σχέση με το κανονικό (5€) αλλά φυσικά αξίζει τον κόπο. Έχει όντως διαφορά στη γεύση, προς το καλύτερο και είναι πολύ απορροφητικό.
Αφήνω να κρίνει καθένας μόνος του πόσο ρισκάρει αν χρησιμοποιησει κανονικό βαμβάκι κατά τις πρώτες δοκιμές.

Υπάρχει και εδώ
http://www.bathoskipos.gr/wipnatura/wipnatura-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF-100-%CE%B3%CF%81
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:32 από marbass »

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1439
  • SKY
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:27 »
ecofamily.gr & sunnyside.gr

Και τα δύο δεν νομίζω να μην μπορούν να σου στείλουν.

Στο πρώτο link, δεν θα το βρεις στο site, αλλά ξέρω κανα δυο συνατμιστές που έχουν αγοράσει από εκεί.

Σε φαρμακεία, δεν ξέρω αν θα βρείς ούτως ή άλλως. Δοκίμασε σε καταστήματα με βρεφικά είδη, ή σε καταστήματα με οικολογικά προϊόντα.
στο πρωτο site δεν υπαρχει σε αποθεμα http://ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30694
στο δευτερο δεν ειναι σε μπαλες δεν ξερω εαν παιζει ρολο ας μας πει καποιος που εχει παρει εαν βολευει σε στησιμο
http://www.sunnyside.gr/product/simply-gentle-organic-cotton-wool-pleats-100g.html
υπαρχει σε μπαλες αλλα ειναι out of stock

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 15:31 »
Μανο μια χαρα κανει το δευτερο.... ;)

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 16:16 »
Να λοιπόν που είναι δυσεύρετο το βιολογικό στην επαρχεία. Και εδώ στη Σύρο φυσικά δεν υπάρχει.
Μόνο στα βιολογικά προϊόντα, και αυτό στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Ανέβηκε φίλος πρόσφατα στην Αθήνα και πήρε απο Εμ. Μπενάκη 26. Natura λέγεται σε κίτρινη σακούλα. Είναι πανακριβο σε σχέση με το κανονικό (5€) αλλά φυσικά αξίζει τον κόπο. Έχει όντως διαφορά στη γεύση, προς το καλύτερο και είναι πολύ απορροφητικό.
Αφήνω να κρίνει καθένας μόνος του πόσο ρισκάρει αν χρησιμοποιησει κανονικό βαμβάκι κατά τις πρώτες δοκιμές.

Υπάρχει και εδώ
http://www.bathoskipos.gr/wipnatura/wipnatura-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF-100-%CE%B3%CF%81

Εεεε, δεν θα το έλεγα ακριβώς δυσεύρετο... Μια "πόρτα" είναι το ίντερνετ πλέον, δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις μέχρι την Αθήνα μόνο γι' αυτό...  ;)

Εδώ παραγγέλνουμε από Κίνα ή Χονγκ Κονγκ...

Μάνο, όπως είπε κι ο Babis1098, δεν είναι απαραίτητο να είναι σε μπαλίτσες. Έτσι κι αλλιώς κι απ' την μπάλα, ένα μέρος θα χρησιμοποιήσεις  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 17:18 »
ολα καλα με το Micro coil setup αλλα ενα θεμα με χαλαει η αίσθηση σαν βράσιμο/γουργουρητό  που κάνει κατα την λειτουργιά του λες και εχεις υγρο στον πολο....
μηπως κανω κατι λαθος? ??? :hmmm:

Σε dripper τύπου igo-l(με τροφοδοσία απ'το πλάι) δε μου το κάνει σχεδόν καθόλου...σε kayfun/eternity/κτλ μειώνεται αισθητά μετά απο μερικά ml.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 11, 2013, 17:20 »
Αυτό το setup είναι αρκετά ενδιαφέρον και επιτρέπει διάφορους πειραματισμούς.
Διάβαζα σε κάπιο ξένο forum (δεν θυμάμαι σε ποιό) ότι τύλιγαν το βαμβάκι γύρω από το πηνίο και δεν το πέρναγαν από μέσα. Έχει να κάνει με τη ροή του αέρα. Μάλιστα το ονόμασαν "poop in a diaper", αφήνοντας "ανοιχτά" τα δύο άκρα του πηνίου ακριβώς για να εισέρχεται ο αέρας μέσα από το πηνίο. Βέβαια αυτό το setup θα έχει ποιό εύκολη εφαρμογή σε κάποιον driping ατμοποιητή.

Το είδα σε βίντεο αυτό το σετάπ. Κάθετο πηνίο σε Kayfun, βίδωμα το θάλαμο και βαμβάκι γύρω γύρω. Το κέντρο της αντίστασης ακριβώς πάνω από την οπή αερισμού. Όχι τόσο παραγωγικό σε σχέση με κάτι dragon coil 0.6Ω που είδα και σκάλωσα με τα ντουμάνια, αλλά όχι και κακό!

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 00:11 »
Πάντως, μετά από καμιά δεκαριά σεταρίσματα με διάφορα σύρματα (διατομές και υλικό), ουσιαστικά και πραγματικό micro coil με ενωμένες σπέιρες, μόνο με χοντρά (>0,20mm) γίνεται.

Τα λεπτότερα είτε τα συμπιέσω με πενσάκι, είτε τα κάψω σε καμινέτο/φλόγηστρο, είτε τα κάνω τάμα στο Άγιο Επισκευάσιμο, δε μένουν πλήρως ενωμένα σχεδόν ποτέ. :hmmm:

Η απόδοση πάντως (όταν κάθεται σωστά) είναι σχεδόν πάντα εγγυημένα υψηλή. :thumpup:

Τείνει να γίνει μόνιμη επιλογή μου.

Αποσυνδεδεμένος progressevakos

• **
  • 124
  • Aut viam inveniam aut faciam
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 12, 2013, 00:47 »
Ναι θελει πανω απο 0.20..0.28 ψαχνω αλλα που να το βρεις..!! Εγω εστησα με 0.20 γυρω στις 7-8 σπειρες και για να τα κολησω, 4-5 φορες πατημα με τσιμπιδακι..μια χαρα το σεταπ αλλα μη ψαρωνετε απο τα βιντεακια..ουτε τι π@π@ροζουμα βαζουν ξερουμε ουτε αν ειναι σωστο να εισπνεουμε τοση μεγαλη ποσοτητα ατμου..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 4899 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 107697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 27645 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 354896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 324085 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603712 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12666 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3798 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156590 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L