vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

149 επισκέπτες, 7 χρήστες
azzazel, tankwart, Buliwyf, gfilip, maprix, thanos1071, Ducati.Jimakos

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 12:33 »
Δεν έχει σχέση με τα μικρόβια αλλά με την επεξεργασία του βαμβακιού.

Βασικά, δεν θέλουμε βαμβάκι που έχει υποστεί λεύκανση - αυτό τουλάχιστον λένε στα ξένα forum.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 22:40 »
Σωστός :thumpup:

Κατά κανόνα χρησιμοποιείται χλώριο για λεύκανση.
Για τα πρώτα δοκιμαστικά σεταρίσματα όμως, πιστεύω ότι δεν έχουμε θέμα...

Στη συνέχεια, όπως έγραψα πιο πάνω:
...
Αν κάποιος αποφασίσει ότι του ταιριάζει αυτό το σετάρισμα, μπορεί να πάρει μετά ένα σακουλάκι οργανικό και να περάσει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια !!!

Αποσυνδεδεμένος Anastasis

• *
  • 63
  • Βρασιλ!
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2013, 21:25 »

Υπόλοιπες φωτό στο νήμα του ατμοποιητή! Θα το δοκιμάσω και σε άλλους ατμοποιητές και σε ένα dripper dc που περιμένω από αύριο και θα πω περαιτέρω εντυπώσεις. . . . ;)

Αποσυνδεδεμένος makos

• **
  • 171
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 21:54 »
που θα βρω micro coil απο Ελλαδα (Θεσσαλονικη ακομα καλυτερα) αν υπαρχει φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος progressevakos

• **
  • 124
  • Aut viam inveniam aut faciam
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 22:13 »
Makos microcoil μπορεις να φτιαξεις μονος σου με 0.20 συρμα kanthal και ανω..στριβωντας την αντισταση σου πανω σε ενα τρυπανακι 2mm..δεν νομιζω να πουλαει καποιος ετοιμο..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 23, 2013, 22:40 »
που θα βρω micro coil απο Ελλαδα (Θεσσαλονικη ακομα καλυτερα) αν υπαρχει φυσικα.

Αποσυνδεδεμένος makos

• **
  • 171
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 00:54 »
sorry μπερδευτηκα.. εννοω συρμα με αντισταση 0,28-0,30

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 24, 2013, 01:57 »
Από Ελλάδα έχει στην atmomixani , από εξωτερικό το zivipf έχει τα πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 19:58 »
Μετά από μερικα setups, μπορω να πω οτι ειναι ...επικινδυνο, γιατι αφου το δοκιμασεις, δεν εχει γυρισμο!

Δεν εχω ακομη τα καταλληλα συνεργα, πρεπει να βρω συρμα παχυτερο απο 20, μερικα τρυπανακια καταλληλων διαμετρων, και οργανικο βαμβακι (θα παραγγειλω αυτο http://ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=30694 ).
Παρ όλα αυτα, οι δοκιμές με εντυπωσιασαν. Κυριως στον kayfun, αλλά και σε κεφαλη protank (με κάθετο microcoil παρακαλω). Στον protank η αποδοση βελτιωθηκε χωρις ομως να εντυπωσιαζει τοσο (θελει κουρδισμα μολις εχω τα καταλληλα), αλλά στον kayfun απογειωθηκαμε!
Το ντουμανι διπλασιαστηκε (και μπορω να πω οτι οι φυτιλοαντιστασεις μου απεδιδαν ηδη παρα πολυ), το ιδιο και το χτυπημα, και η γευση "καθάρισε".
Βεβαια διπλασιαστηκε η καταναλωση, αλλά σιγα σιγα μειωνω τον χρονο τζουρας μου.
Ακομα και η συντηρηση του ειναι απλη, βγαζεις το παλιο βαμβακι, dry burn με φυσημα να φυγουν τα κταλοιπα, περνας νεο βαμβακι και ετοιμος.
Μοναδικο μειονεκτημα, μια μικρη ανασφαλεια στο ποσο βαμβακι θα βαλεις καθε φορά. Ψυχολογικη περισσοτερο, μιας και μεχρι στιγμης μετα απο 4-5 αλλαγες, δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα.
Δοκιμάστε το!

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 20:10 »
Πόσες σπείρες κάνεις με το 0.20 και τι τιμή αντίστασης σου βγαίνει; Το σύρμα είναι Kanthal;

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 20:50 »
Το συρμα ειναι kanthall, γυρω στις 10 σπειρες (δεν μπορω κολλημενες να τις μετρησω, γκαβομαρα), αλλά σε κατσαβιδι με μεγαλη διαμετρο, βγηκε 2.5 Ωμ. Οταν την καιω στεγνη αναβει ωραια απο το κεντρο προς τα ακρα, ενω τα ποδαρακια που πανε στους πόλους μενουν "σβηστά".

Αποσυνδεδεμένος hotcarver1

• *
  • 90
« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 21:06 »
25άρι σε 1.5 τρυπάνι βγάζει 10 στο 1.4 ομ.
Ντουμανι ομίχλη,χτύπημα κάτσε καλααα

Στάλθηκε από το LT30p μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 22:05 »
Το 25άρι σε 1.5mm γύρω στα 2Ω βγάζει και το 32άρι γύρω στα 1.2.

Πολύ πιθανό να έχεις 28αρι.

Αποσυνδεδεμένος marbass

• 1139
  • Smoke free since 24/9/2009
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 22:47 »
Συμφωνώ με τον Πολυκράτη.
Δεν έχει γυρισμό.
Παίζω κι εγώ την τελευταία βδομάδα με MC και βαμβάκι και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Σε LV2 και Talos-T. Top fed και κάθετο MC. Επειδή δεν είχα χοντρο συρμα έστρειψα 0.16.
Δεν είναι τόσο το mc και δεν έχει σημασία αν είναι κολλητές οι σπείρες. Θα έλεγα μάλιστα καλύτερα να απέχουν και λίγο για να περνά το υγρό ανάμεσα.
Σημασία έχει η πολύ καλή τροφοδοσία που προσφέρει το βαμβάκι. Πρέπει να είναι αρκετά σφινωτά περαστό και μετά ψιλοδιογκώνεται. Αρκεί να ποτίζεται συνέχεια και πολύ (στους ατμο μου το βάζω κατ' ευθείαν μέσα στο τανκάκι που έχουν άνοιγμα περίπου 2-3mm  για να ρέει ανεμπόδιστα το υγρό προς τα κάτω, και ναι δεν πλημμυρίζουν). Έχει τεράστια απορροφητικότητα. Αλλάζει στο πιτς φιτίλι και η αντίσταση παραμένει πάνω στον ατμο. Dry burn και νέο βαμβάκι και έχεις πάντα φρέσκο set up.
Για να πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι παίζει κανένα ρόλο αν είναι οργανικό το βαμβάκι ή βιολογικό ή πλυμένο κλπ. Εδώ με το ΚΤ ή τα χαρτάκια ή τον καπνό ή ακόμα και το silica νομίζω ότι ρουφάει κανείς πολύ περισσότερα χημικά με τα οποία έχουν αυτά επεξεργαστεί. Απλά έχει υπερτιμηθεί η σημασία του (γνώμη μου). Στην αρχή έχει μια "βαμβακίλα" αλλά εξαφανίζεται μετά απο 2-3 τζούρες. Ίσως να φταίω κι εγώ που βιάζομαι να πατήσω το κουμπί και δεν το αφήνω λίγο παραπάνω να ποτίσει καλά.
Προσοχή στο dry burn, όταν το σύρμα είναι πυρωμένο είναι εξαιρετικά μαλακό/εύπλαστο. Μολις το αγγίξεις αλλάζει σχήμα και μόλις κρυώσει μετά απο 2 δευτερόλεπτα σταθεροποιείται στη η νέα θέση/σχήμα.
Γενικά με τέτοιο set up βλέπω ότι χρησιμοποιώ χαμηλότερες τάσεις σε σχέση με mesh ή silica στα ίδια ohm και έχω πολύ περισσότερη απόδοση σε γεύση, ποσότητα ατμού και χτύπημα (όσο γίνεται φυσικά στα 1,5mg που παίζω). Ο ατμός είναι πυκνός και smooth.
Και μάλλον και τα κατάλοιπα είναι λιγότερα. Φαίνεται επίσης ότι η μαυρίλα στο βαμβάκι είναι περισσότερο κατάλοιπα (αν πλυθεί καθαρίζει κατά πολύ) αλλά δεν αποκλείω να αρπάζει και λίγο.

Αποσυνδεδεμένος georgegeo

• **
  • 279
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 06, 2013, 23:12 »
Αυτό το setup είναι αρκετά ενδιαφέρον και επιτρέπει διάφορους πειραματισμούς.
Διάβαζα σε κάπιο ξένο forum (δεν θυμάμαι σε ποιό) ότι τύλιγαν το βαμβάκι γύρω από το πηνίο και δεν το πέρναγαν από μέσα. Έχει να κάνει με τη ροή του αέρα. Μάλιστα το ονόμασαν "poop in a diaper", αφήνοντας "ανοιχτά" τα δύο άκρα του πηνίου ακριβώς για να εισέρχεται ο αέρας μέσα από το πηνίο. Βέβαια αυτό το setup θα έχει ποιό εύκολη εφαρμογή σε κάποιον driping ατμοποιητή.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 4899 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 107697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 27645 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 354896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 324085 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603712 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12666 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3798 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156590 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L