vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

146 επισκέπτες, 6 χρήστες
tankwart, Buliwyf, gfilip, maprix, thanos1071, Ducati.Jimakos

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2013, 12:58 »
Είπαμε...  :) μην το φτάνουμε και στο καψούλι !!!

Πάντως, εάν θές, δώσε μια αναφορά, μετά απο πόσα ml θα αλλάξεις βαμβάκι, και σε ποιά κατάσταση θα είναι !

« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 11:00 »

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1946
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 15:28 »
Ακόμα και στον VapeOnly που αρχικά μου άρεσε, αλλά μετά λόγω του ότι το σιλικονένιο δαχτυλίδι δεν έλεγε να αποχωριστεί κάποια δυνατά αρώματα (αλλά και λόγω EVOD, mini Protank etc),  τον είχα εγκαταλείψει, πάει μια χαρά!!!!
Γενικά είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ στην κατασκευή και έχει την ευκολία ότι απλά αλλάζεις βαμβάκι όταν αρχίσει να μειώνεται η απόδοση ή όταν θες να αλλάξεις γεύση.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 16:30 »
Με Μ3 τι "microcoil" είναι αυτό? Μάλλον "megacoil" πρέπει να λέγεται...
Αυτός όλος ο θόρυβος περί microcoil, μου φαίνεται σαν ξαναζεσταμένο φαγητό... Το βαμβάκι/γάζα δε, όσοι το χρησιμοποιήσαμε καιρό τώρα λέγαμε ότι έχει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, εφόσον βέβαια δεν το αφήνουμε να στεγνώσει.
Αποψή μου, μετά από άπειρες δοκιμές που έκανα στο παρελθόν με βαμβάκι και σπείρες προδιαμορφωμένες σε πυρήνες (δοκίμασα διάφορες διαμέτρους, πυκνότητα σπειρών, σύρματα κλπ) είναι ότι οι πολύ πυκνές σπείρες έχουν το μειονέκτημα ότι μπουκώνουν γρήγορα με κατάλοιπα από το υγρό, πρέπει να υπάρχει μια ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους ώστε να "αναπνέει" το φυτίλι (είτε το βαμβάκι), από εκεί και πέρα, ναι, με την προδιαμόρφωση μπορεί κανείς να πετύχει πολύ πιο ομοιόμορφες, πυκνές σχετικά και προβλέψιμες αντιστάσεις, αυτό είναι το μεγάλο κέρδος (της προδιαμόρφωσης όχι του micro.. τέτοιου...).
Η ανομοιομορφία στην διάμετρο που εκ των πραγμάτων υπάρχει με το κλασικό τύλιγμα είναι η μεγάλη αδυναμία. Ακόμα και οι "καλλιτέχνες" δεν είναι δυνατό να έχουν τελείως όμοιες σπείρες, και αυτό οδηγεί σε "καψαλίσματα" στα πολύ χαλαρά σημεία ή "πνιξίματα" στα πιο στενά, ακόμα κι αν δεν είναι προφανώς ορατή η ανομοιομορφία. Από την άλλη οι 1-2-3 σπείρες παραπάνω που προσφέρει η προδιαμόρφωση δίνει ένα "τικ" καλύτερη γεύση....

ΥΓ: Επιπλέον ευκολία της μεθόδου είναι ότι επιτρέπει εύκολη αλλαγή μόνο του βαμβακιού. Τραβάς το παλιό, βάζεις καινούργιο και είσαι έτοιμος.... κάποια στιγμή είχα κρατήσει την αντίσταση δύο μήνες, μέχρι που κόπηκε, απλά άλλαζα κάθε 3-4 ημέρες μόνο το βαμβάκι....

ΥΓ2: Το καλύτερο αποτέλεσμα το έχω με τρυπανάκι 2.2 χιλιοστά....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 16:56 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• **
  • 178
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 21:25 »
Eγω την τελευταία βδομάδα πειραματίστηκα με microcoil στον Kayfun Lite. Εκανα μία αντίσταση με 0,28 με 7 σπείρες τις οποίες τύλιξα σε σύριγγα αρκετά χοντρή (ειδική για υγρά που είχα αγοράσει) και μου βγήκε στα 1,5 Ω. Θέλει οπωσδήποτε dryburn όπως αναφέρει και παραπάνω ο Buliwyf και πάτημα των σπειρών για να συμπτυχθούν και μετά πέρασα βαμβάκι και το αποτέλεσμα είναι ότι καλύτερο έχω ατμίσει σε φυτιλάτο. Για τα δικά μου γούστα ξεπέρασε και τον ΙΑΤΤΥ ακόμα και σε γεύση. Το καλό είναι ότι δεν πιάνει μάκα η αντίσταση τόσο εύκολα. Χθες μετά από πέντε μέρες άλλαξα βαμβάκι. Εκανα κανά 2-3 dryburn στην αντίσταση και ήταν πεντακάθαρη, λες και την είχα στήσει εκείνη την ώρα!!!! Εν κατακλείδι, εγώ προσωρινά θα συνεχίσω με microcoil setup (τουλάχιστον στον Kayfun) γιατί τα κάνει όλα και συμφέρει όπως έλεγε και η διαφήμιση. Ντουμάνι πολύ δυνατό, χτύπημα το ίδιο και γεύση για τα δικά μου γούστα πάντα πιο καθαρή από φυτίλι. Δεν είναι τόσο "αναλυτικη" όπως σε έναν genesis, αλλά είναι πολύ πιο καλή από οποιοδήποτε φυτίλι και αν έχω δοκιμάσει.

Αποσυνδεδεμένος fotispap3

• 647
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 21:44 »
Ρε παιδια, για τι βαμβακι μιλαμε; Θα παω στο φαρμακειο και πως θα το ζητησω, απλα οργανικο βαμβακι;

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2013, 21:53 »
...πάντως κι η δική μου εμπειρία απ'τα μέχρι τώρα σεταρίσματα με μικροαντιστάσεις, δείχνουν αυξημένη αντοχή σε ml κατανάλωσης. (η οποία είναι αρκετά μεγάλη)

Μένει να δοκιμάσω το βαμβάκι γιατί με τη γάζα ναι μεν είχα καλή γεύση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλύτερη απ'το σίλικα.
Εφάμιλλη ίσως ναι, καλύτερη όχι...

EDIT: Φώτη, απλό υδρόφιλο βαμβάκι (το συνηθισμένο).

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 17:02 »
παιδιά αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? να μας πει αν κάνει???
(συγνώμη για το οφ τοπικ.... αλλά θέλ να δοκιμάσω και εγώ με microcoils και δε ξέρω τι βαμβάκι να πάρω  :dontknow:)

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• 531
  • MTL+flavour
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 18:01 »
κανει κι αυτο...μεχρι να βρεις οργανικο..για καλυτερη γευση

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 18:47 »
στο ιντερνετ που εψαξα δε βρήκα οργανικο βαμβάκι... μόνο σε ρουχα βρήκα αναφορές..... κανείς που να προτείνει κάποιο??? (εταιρία,φωτό  :dontknow:)

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 21:16 »
Ε πήγαινε σε κάποιο Hondos κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μην υπάρχει. Αλλιώς σε σουπερματκετ με βιολογικά.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 23:54 »
Υπάρχει κι αυτό:
http://www.sunnyside.gr/product/simply-gentle-organic-cotton-wool-pleats-100g.html

ή αυτό:
http://www.bathoskipos.gr/wipnatura-%CE%B2%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF-100-%CE%B3%CF%81

Πιστεύω ότι, αν το ζητήσεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ακόμη κι αν δεν έχει, θα μπορεί να το προμηθευθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα (και κόστος).

Αποσυνδεδεμένος Drippakias

• *
  • 91
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 26, 2013, 23:58 »
πηρα και εγω απο φαρμακειο να δοκιμασω το micro coil τρομαρα μου :idiot1:

γραφει 100% φαρμακευτικο υδροφιλο , αλλα δεν γραφει οργανικο
 κανει τη δουλεια?

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 00:02 »
Παιδιά, για να μην τρελαινόμαστε, τουλάχιστον για τις αρχικές μας δοκιμές, μια χαρά είναι και το συνηθισμένο.

Αν κάποιος αποφασίσει ότι του ταιριάζει αυτό το σετάρισμα, μπορεί να πάρει μετά ένα σακουλάκι οργανικό και να περάσει για τουλάχιστον 2-3 χρόνια !!!

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2013, 08:08 »
Και το μη οργανικό, κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά, απο άποψη υγιεινής. Απο άποψη γεύσης, είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί δεν ξέρω.

Οτι βρίσκεται σε μορφή ατμού, δεν εμπεριέχει μικρόβια.
Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους ατμοποιητών. Δεν υπάρχει μικρόβιο που "μπορεί να ζήσει" άρα να "περάσει" στον ατμό.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 4899 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 107697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 27645 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 354896 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98235 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 324085 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 603712 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12666 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3798 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 611929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 156590 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L