Και επανερχομαι και συνεχιζω μετα απο αυτο που ειχα ειδη πει εδω
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,183.msg485513.html#msg485513Λοιπον εδω και 4 εβδομαδες ειμαι στην 5 εβδομαδα τωρα που κανω ενα ειδικο προγραμμα τρεξιματος και περπατημα απο ενα προγραμμα που σας ειχα πει στο προιγουμενο ποστ μου .. εβαλα πεισμα και ειπα οτι μπορω χωρις ομως να επιβαρυνω τον εαυτο μου και τις αντοχες μου .. λοιπον ακουστε την ιστορια ..
Αφου τοτε με εβαλε σε σκεψεις ο γιατρος οτι χρειαζομουν περπατημα και γενικα μια ψιλοασκηση ειπα οτι μπορω να το κανω .. και επειδη ειμαι ατομο που θελω να εχω καποιον να με συμβουλευει και να με παροτρυνει .. στη προκειμενη περιπτωση δεν ειχα καποιον ευχερο οποτε εγω θα τον χρειαζομουν και μαλιστα να εχει και τι ειδικες γνωσεις ... ετσι βρηκα αυτο το αντροιντ προγραμμα που ειναι για εννια εβδομαδες και ειπα θα το ακουληθω .. και αυτο εκανα ... Εδω πρεπει να σας πω οτι με τρεξιμο και γυμναστικη καμια σχεση δεν ειχα για πολλα χρονια .. μαλλον ειχα στο σχολειο ..χαχχαχα βλεπεται καπνιζα απο τα 13 μου με 14 που σχεδον μεγαλωσα με αυτο και δεν με αφηνε να ασχοληθω με τιποτα γιατι μου ετρωγε σιγα σιγα τις αντοχες .. και μαλιστα υπουλα χωρις να το καταλαβαινω ... οποτε οταν αποφασισα να το κανω τωρα δεν ειχα καμια απαιτηση .. ακομα και ενα ψιλοπερπατημα θα ξηταν αρκετα για κανα 2 χιλιομετρα .. εβαλα το προγραμματακι στο κινητο και το ακολουθουσα πιστα ...
Το περπατημα - τρεξιμο ειναι 3 φορες την εβδομαδα για 9 εβδομαδες .. οποτε και αυτο θα εκανα και κανω ...
πρωτη εβδομαδα ... χμμμ ολος ο χρονος που κανεις τη ασκηση ειναι 30 λεπτα .. οποτε 3 φορες την εβδομαδα για 30 λεπτα την μερα .. καλα ακουγοταν αλλα θα μπορουσα
ενα λεπτο τρεξιμο ...1και μισο περπατημα .. εναλαξ ..χμμμ λεω καλα ειναι λιγο φουσκωνα και λαχανιαζα αλλα καλα ηταν .... τελειωσε η εβδομαδα ολα καλα
2 εβδομαδα .. χμμ.. εδω τα πραγματα υπουλα αλλαξαν ..χαχαχχαχα ειχα να κανω το αντιθετο 1 και μισο τρεξιμο και μετα αλλο τοσο περπατημα .. εναλαξ ... τελειωσα την εβδομαδα με επιτυχια ....
3 εβδομαδα ... χμμμ καλα οπως η δευτερη εβδομαδα αλα καπου στην μεση τησ ασκησης των 30 λεπτων ειχα και 2 σετ με 3 λεπτα τρεξιμο ενω αρχισα με 1 και μισο λεπτο ... ππωπππω δεν πιστευα οτι θα ετρεχα 3 ολοκληρα λεπτα .. και μαλιστα για 2 φορες μεσα σε 30 λεπτα ... ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ !!!! εγω που λαχανιαζα στις σκαλες και σε ανηφορα πριν ατμισμα .... χαχαχχαχ ... τελειωσε η εβδομαδα με επιτυχια να κανω και τα 3 λεπτα 2 φορες αναμεσα στα 1.και μισο λεπτο τρεξιμο .. το περπατημα αναμεσα στο τρεξιμο ηταν μισο λεπτο λιγοτερο παντα αναμεσα ... δηλαδη αφου ετρεχα 3 λεπτα περπατουσα μετα 2,5 λεπτα .. χμμ..
4 εβδομαδα ...υπουλα τωρα μονο 3 λεπτα πανε τα 1,5 λεπ[τα τρεξιμο .. αλλα και εδιαμεσα 5 λεπτα τρεξιμο... λεω απο μεσα μου κωστα τωρα ηρθαν τα σκουρα .. χμμ.. αλλα εκει λεω θα το κανω ... και μαλιστα 2 σετ απο 5 λεπτα παλι .. αλλα το περπατημα πια ηταν στο μισο τωρα .. πεντε λεπτα τρεξιμο ... 2,5 λεπτα περπατημα .. 3 λεπτα τρεξιμο ... 1,5 λεπτο περπατημα .... αυτο διαρκεσε και τις 3 φορες την εβδομαδα και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑ ... απιστευτο αλλα για μενα πολυ αληθινο.. αν καπνιζα τωρα ποτε δεν θα το εκανα πιστεψτε με ... με τιποτα ..... το ελεγα και ξαναελεγα στην γυναικα μου και ελεγε οτι μην κουραζεσε .. και της λεω μα δεν το καταλαβαινω πια ... μεχρι τα 5 λεπτα jogging δεν κουραζομουν πια και ουτε λαχανιαζα υπερβολικα αλλα σαν κανονικος ανθρωπος που τρεχει ... ο υδρωτας που εχω ριξει ειναι αποστευτος με αποτελεσμα να χασω σε ενα μηνα απο την πρωτη μερα που αρχισα 3 κιλα και παω και για αλλα....
ειμαι στην 5 ΕΒΔΟΜΑΔΑ τωρα ... και μαντεψτε ... τερμα πια τα 3 λεπτα .. ολα τα σετ ειναι 5 λεπτα τρεξιμο και μονο 3 λεπτα περπατημα .. εναλαξ ... μεχρι το τελος... συνολικος χρονος τρεξιματος σχεδον 15 λεπτα και τα υπολοιπα με το ζεσταμα ηταν περπατημα ... για να συμπληρωσω 30 λεπτα .. τρεχω πια περισσοτερο απο οτι περπαταω ....
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ηθελα να σας μεταφερω ολο το θαυμα που εχει συμβει σε μενα ... που πριν 4 μηνες και εδιαμεσα σε αυτους τους 4 μηνες περασα τα διαφορα μεχρι να ερθω στα ισα μου ... αλλα το πολεμαω ... και ανταμοιβομαι ... οπως βλεπω ..
Δοκιμαστε και εσεις να δειτε ποσο ωραιο ειναι να μπορεις να αναπνεεις βαθια ... και κατι που το αφησα για το τελος ... σημερα που ετρεχα πριν να αρχισω ειχε βρεξει ... και οπως ετρεχα .. περασα απο ενα μερος που εχει πολλα δεντρα ευκαλυπτους και αλλα δεντρα .. μια περιοχη που περναω πολυ συχνα ... το χειμωνα και τετοια εποχη ... σημερα οπως ετρεχα μυρησα κατι πολυ εντονο σαν κολονια και ειπα ρε συ ποιος εβαλε τοση κολονια ... αλλα δεν ηταν κολονια ηταν τα βρεγμενα φυλλα απο τον ευκαλυπτο ... δεν πιστευα οτι θα ειχα τετοια μυρωδια ... μυριζε ολο το συμπαν γυρω μου ...
πηρα δυνατη αναπνοη και ειπα .. ρε συ παω καλα??? Παω πολυ καλα .... και αυτο ειναι η ανταμοιβη !!!!!!!!