Στα Gus που ειχαν καποτε το ελατηριο στον θετικο πολο του επανω καπακιού , βαζαμε αναποδα την μπαταρια , γιατι υπηρχε μια υποψια οτι αφου το ρευμα φευγει απο τον αρνητικο προς τον θετικο , ετσι θα υπηρχε μικροτερη απωλεια ρευματος.
Προσωπικα δεν το πιστευω (αν και το εκανα) και μαλλον ηταν απλα αφορμη για να κανουμε κατι διαφορετικο..
Οπως λενε και τα παιδια θα πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση η ζελατινη της μπαταριας , γιατι θα εχεις και θετικο και αρνητικο στο σωμα του μοντ.
Τωρα αυτο με τα αερια αν καταλαβα καλα , για να σπρωξει το κουμπι η μπαταρια μεσο των αεριων , θα πρεπει να μην εχει διαφυγη απο πουθενα για τα αερια και οταν φτασει στο σημειο αυτο (αν φτασει ποτε) , να εισαι σηγουρος οτι δεν θα ειναι στο χερι σου για αρκετη ωρα πιο πριν το μοντακι.
Για να φτασει σε τετοιο σημειο η μπαταρια , θα εχεις στην κυψελη τετοια θερμοκρασια που δεν θα μπορεις να το κρατησεις αρκετη ωρα πιο πριν με γυμνο χερι.
Οποτε μαλλον ειναι ακυρο ολο αυτο.
Αλλα γιατι να βαλω την μπαταρια αναποδα , οταν εχω μονωμένο τον θετικο ;;;
Για να ακυρωσω την ασφαλεια που μου προσφέρει το μοντ και η μπαταρια μου ;;;
Ακυρο λοιπον. Βαλε σωστα την μπαταρια σου και ατμισε το υγρο σου. Μια χαρα ειναι κι ετσι.....