vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

486 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, stauros53, manoslykos, Doubt, camber, ZoeM

Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #975 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 22:42 »
Αν μιλάμε για ελληνικό μοντ αυθεντικό πρέπει να υπολογίζεις μια μέση τιμή περίπου 130€

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #976 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 22:52 »
Εκτός απ' τα Gus που είναι πολύ πιο προσιτά. Αρκετά αξιοπρεπή!

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #977 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 22:55 »
Για αρχή θα σου πρότεινα ένα κλωνάκι πχ nemesis (πουλάει κι ο nemesis ένα καινούργιο με 15 μόλις ευρώ στις αγγελίες ) ή ένα stingray (ας προτείνουν κι άλλοι διάφορα αξιόλογα κλωνο-mods ) και βλέπεις, αν σου αρέσει τότε επενδύεις και σε ένα γνήσιο που θα σου δώσει λίγο καλύτερα ρεύματα ίσως, υλικά και ποιότητα κατασκευής κλπ..

Έχω κι εγώ ένα κλωνο-nemesis και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ένα γνήσιο βέβαια για να δω τυχόν διαφορές. Την δουλειά μου όμως την κάνω και αξιοπρεπέστατα θα έλεγα.. ;)

Τα παραπάνω με σεβασμό σε κάθε άνθρωπο που δημιουργεί με τα χέρια του κομψοτεχνήματα βέβαια. :)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #978 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 23:15 »
Yπαρχουν φθηνα αυθεντικα μηχανικα μοντακια.
Ενα απο αυτα ειναι το Nanos απο MMVapor και αλλο ενα ειναι το GG4S .

Aπο προσωπικη εμπειρια μπορω να πω οτι ειναι πολυ σπανιο να βρεις ποιοτητα σε κλωνο.

Ατμιζω μονο με μηχανικα και δοξα το Θεο εχουν περασει απο τα χερια μου αμετρητα μηχανικα μοντακια , αυθεντικα και κλωνοι.
Οποτε πιστευω οτι εχω γνωμη για το τι ειναι πολλα απο αυτα .

Και το Nanos και το GG4S , ειναι μοντακια που θα τα πιασεις στα χερια σου και θα κολλησεις.
Παρα πολυ καλες κατασκευες και κορυφαια αποδοση και απο τα δυο.

Πολυ λιγες εταιριες βγαζουν ποιοτικούς κλωνους , αλλα η αξια τους ειναι πολυ μεγαλυτερη απο ενα κλωνο της Fasttech ή οποιoυδηποτε κλωνομαγαζου.
Μιλαμε για τιμες κοντα στο οριο που εβαλε το παλικαρι πιο πανω.

Αν ειναι ομως να δωσω 50-60€ για κλωνο , βαζω 10-20€ ακομα και αγοραζω το Nanos ή το GG4S.

NANOS
http://mmvapors.com/product-category/spare-parts/spare-parts-nanos/

GG4S
http://www.esmokeguru.com/el/gg4s-monkey-style-without-air-control-shined-de-el.html

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο απο τα δυο ετοιμοπαραδοτο , αλλα αν παρεις ενα τηλεφωνο στα καταστηματα , μπορει να βρεθει λυση.

Ειναι αδικο να αγορασει καποιος ενα Nemesis απο την Hcigar με 50 € , ενω μπορει να παρει ενα πραγματικα αυθεντικο και κατα πολυ πιο ποιοτικο μοντακι  οπως το Nanos , που αν το παρεις σε κομματια με μια σωληνα ειναι καπου στα 60 αντε 70€.

Αποσυνδεδεμένος triastros

• **
  • 149
« Απάντηση #979 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 23:34 »
Eυχαριστώ πολύ παιδιά ! Έχει να πέσει ψάξιμο!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #980 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 00:36 »

Και το Nanos και το GG4S , ειναι μοντακια που θα τα πιασεις στα χερια σου και θα κολλησεις.
Παρα πολυ καλες κατασκευες και κορυφαια αποδοση και απο τα δυο.
GG4S
http://www.esmokeguru.com/el/gg4s-monkey-style-without-air-control-shined-de-el.html

Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο απο τα δυο ετοιμοπαραδοτο , αλλα αν παρεις ενα τηλεφωνο στα καταστηματα , μπορει να βρεθει λυση.

Ειναι αδικο να αγορασει καποιος ενα Nemesis απο την Hcigar με 50 € , ενω μπορει να παρει ενα πραγματικα αυθεντικο και κατα πολυ πιο ποιοτικο μοντακι  οπως το Nanos , που αν το παρεις σε κομματια με μια σωληνα ειναι καπου στα 60 αντε 70€.

Επειδή και εγώ ήθελα το GG4S πήρα τηλέφωνο και ο Βασίλης μου έστησε ένα μοντακι από ανταλλακτικά.
Αν ξέρεις πως στήνεται μπορείς να το κάνεις και μόνος σου από ανταλλακτικά και μάλιστα να κάνεις συνδυασμούς υλικών.
Δηλαδή μάττ, γυαλιστερό, μπρούτζο.
Υπάρχουν όλα τα κομμάτια διαθέσιμα.

μην με ρωτήσετε για την ποιότητά, το μέγεθος και την απλότητά του (5 μεταλλικά κομμάτια, , ένα ελατήριο και 3 o rings)
απλά δεν υπάρχει αντίπαλος σε μηχανικό.

• 4515
« Απάντηση #981 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 01:31 »
Πραγματικα πολυ καλη αποδοση και σε πολυ καλη τιμη το GG4S και γιαυτο και το αναφερα.
Αν καποιον τον ενοχλει ο ορειχαλκος ομως , υπαρχει και το Nanos που ειναι ατσαλινο ολο .

Ακομα μια λυση που μπορω να δωσω , ειναι ενα μοντακι που εχει τοσο χαμηλη τιμη , που ειναι αμαρτια να κοιταξει καποιος ενα κλωνο , ακομα κι αν ειναι Α' ποιοτητας.
Μιλαω φυσικα για το ξυλινο μοντακι του Craven.

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26325.0.html

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26839.0/topicseen.html

Μιλαμε για ενα ξυλινο μασιφ χειροποιητο μοντακι με τιμη ............. 40 €
Ποιος ο λογος να κοιταξει καποιος τον οποιοδηποτε κλωνο ;;;

Αποσυνδεδεμένος IEROFANTIS

• **
  • 124
« Απάντηση #982 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 01:36 »
Το νάνος δεν υπαρχει πουθενά ομως!

• 4515
« Απάντηση #983 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 01:40 »
Το ξερω οτι δεν υπαρχει πουθενα φιλε μου , γιαυτο και εγραψα πιο πανω οτι μπορει να βρεθει λυση αν παρεις τηλεφωνο στο καταστημα .
Οπως γραφει και ο Netsplit πιο πανω , το GG4S που αγορασε ειναι φτιαγμενο απο ανταλλακτικα.

Μπορει να εχει και η MMVapor ανταλλακτικα (που σιγουρα θα εχει) και να μπορεσει να φτιαξει μοντακι.

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• 1359
« Απάντηση #984 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 01:50 »
φυσικά διότι πλέον πουλάνε dryad σε κοινό εκτος Ελλάδος με λίστα και προπληρωμένο για 300 κάτι ευρώ αν θυμάμαι καλά.
Με μέσο χρόνο αναμονής απο την πληρωμή μεχρι την παραλαβή 25-35 ημέρες !

Και να φανταστείς είχα έναν νάνο 18650 και τον χάρισα.

Shado

καμία σχέση ο νάνος με το GG4S (χωρίς αέρα και τα 2 συγκρίνω, διότι ο νάνος δεν έχει επιλογή για να παιρνει αέρα απο το 510)
Στον νάνο βιδώνεις ανάποδα μια βίδα και μετά κανονικά μια άλλη για να πιάσει σωστα ο άτμο και μάλιστα κάνεις δοκιμές ώσπου να πετύχεις να σφίξει η μπαταρία.
Στο GG4S βιδώνεις τον άτμο και μετά βιδώνεις όσο πάει το πάνω τμήμα.
Ούτε αριστερά ούτε δεξιά, ούτε κέντρο και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις.  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

• 4515
« Απάντηση #985 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 02:05 »
Σωστο , αλλα ξεχνας κατι.....

Μπορεις απλα να κανεις τη ρυθμιση στο περιπου απο τον επανω πολο στο καπακι και να παρεις τα κενα απο το κουμπι.... 8) ;) ;D

Αφου εχει αυτη τη δυνατοτητα , γιατι να μη την εκμεταλλευτεί αμα βαριεσαι ;;;;   ;D

Προσωπικα βρισκω πολυ καλα πραγματα και στα δυο μοντακια και στα ματια μου ειναι και τα δυο πολυ καλες κατασκευες.
Γνωμη μου....

Αν ομως δεν θελεις κατι πανευκολο χωρις καμια ρυθμιση και απλα να βιδωνεις ατμ/τη , μπαταρια  και να ατμιζεις , το ξυλομοντακι που αναφερω πιο πανω , ειναι πιστευω πολυ καλη λυση και με αποδοση ρευματος στον ατμ/τη , απλα κορυφαια απο τη στιγμη που εχεις το ρευμα να ''περπαταει'' σε χαλκο .

Οποτε λιγο λιγο μαζευονται αρκετες επιλογες για καποιον που θελει με λιγα χρηματα να δοκιμασει μηχανικο μοντακι......... ;D

Αποσυνδεδεμένος mistel

• *
  • 11
« Απάντηση #986 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 15:13 »
Για το dingo ποια είναι η γνώμη σας;Χρησιμοποιώ ως τώρα το πρόβατο και θέλω να δοκιμάσω και ένα μηχανικό μοντ με μικρές διαστάσεις.Ποιες είναι οι διαφορές τους;

• 4515
« Απάντηση #987 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 15:56 »
Να το πω καλο ....;;;;    Αντε να το πω καλο.
Για 'μενα ομως που μπορω να εκφερω μονο την προσωπικη μου αποψη , μακρια κι αγαπημενοι.

Υπαρχουν παρα πολλα και καλυτερα μοντακια.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #988 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 18:03 »
Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει περίπτωση σε μηχανικό να μπορεί να μπει η μπαταρία και με τον θετικό προς τα κάτω; Για σωλήνα λέω, όχι box ή κάτι με έξτρα καλώδια.

Γιατί είδα ένα βίντεο που έλεγε βάζω την μπαταρια με τον θετικό κάτω γιατί αν κάνει vent θα το κάνει από εκεί, οπότε απλά θα σπρωξει  το καπάκι/διακόπτη προς τα έξω.

Τι παίζει;

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #989 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2015, 18:41 »
Ναι, στα μηχανικά μοντ η μπαταρία μπορεί να μπει και "ανάποδα". Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει κι όταν χρησιμοποιείς kick, αλλά φαντάζομαι πως όχι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450555 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375152 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F