Είναι καθαρά θέμα προτίμησης. Μίλαγα με έναν κολλητό χτες και παρόλο που πήρε καινούργιο Evic VT, το χρησιμοποιεί λέει μόνο όταν δεν έχει φορτισμένη μπαταρία να βάλει στο Gus του. Αυτός ατμίζει στα 1 - 1.4 Ω με επισκευάσιμους όπως Kayfun, Phenomenon, Eviva κτλ. και ισχυρίζεται ότι το παλμικό ρεύμα δεν του αρέσει καθόλου και έχει ξετρελαθεί με τα μηχανικά.
Εγώ απ' την άλλη που ατμίζω σε μεγαλύτερα Watt και πιο χαμηλές αντιστάσεις δεν μπορώ να πω ότι παρατηρώ τεράστια διαφορά. Σίγουρα προτιμώ το "γλυκό" ρεύμα (δεν είναι παλμικό όπως στα ηλεκτρονικά αλλά συνεχές) που παίρνω απ' το Nemesis ή το Stingray, αλλά αν έχω αφόρτιστες μπαταρίες μια χαρά κάνει τη δουλεία του και το στικάκι μου.
Συνεπώς, μην αγοράσεις τίποτα χωρίς να το δοκιμάσεις πρώτα. Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί, σε κάποιο φίλο/γνωστό και δοκίμασε τον ατμοποιητή σου πάνω σε μηχανικό. Έχε στο νου σου παράλληλα ότι χρειάζεται κάποια συντήρηση και ότι πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό φορτιστή και αν στο τέλος τα θετικά σου βγαίνουν περισσότερα απ' ότι τα αρνητικά, κάνε την αγορά σου.