Σήμερα το πρωί παρέλαβα το stingray από FT
Οι απορίες του πρωτάρη των μηχανικών:
1) χρειάζεται κάποιου είδους προετοιμασία πριν τη χρήση, όπως κάποιο καθάρισμα του μοντ ή κάτι άλλο; Εγώ από τη φούρια μου, του έβαλα μια samsung 25r και το subtank mini που είχα στημένο σε άλλο μοντ, με αντίσταση 0,8Ω, κανθαλ 0,4mm twisted και δείχνει να δουλεύει μια χαρά.
2) για δοκιμή επίσης, έβαλα πάνω τον Κ4 με αντίσταση 1,8Ω αλλά δεν δίνει καθόλου ρεύμα σ' αυτόν.Ξέρω ότι είναι μεγάλη η αντίσταση αυτή αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να δίνει με φρεσκοφορτισμένη μπαταρία 4,2V; Μοιάζει σαν να μην κάνει επαφή ο θετικός πόλος, είναι πιθανό αυτό;
3) αμέσως μετά έστριψα μια απλή μονή αντίσταση 1Ω, με κανθαλ 30mm, σε 2,5mm τρυπανάκι, στον magma και ατμίζει πολύ ωραία. Έπραξα σωστά;
4) τον υβριδικό αντάπτορα δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμη και τον ψιλοφοβάμαι για να πω την αλήθεια. Έμαθα ότι για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, χρειάζεται να μονωθεί η μια πλευρά του, με μανό νυχιών. Αυτή είναι η επάνω πλευρά που έρχεται σε επαφή με τον ατμοποιητή; Επίσης για να τον τοποθετήσω στο μοντ, πρέπει πρώτα να αφαιρέσω τον κονέκτορα που φοράει ήδη ο σωλήνας όταν έρχεται;
Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά θέλω να αισθάνομαι ασφαλής πρωτίστως.