Νομίζω πως στις θερμοκρασίες έχεις πραγματικά θέμα εξάτμισης της νικοτίνης. Τώρα για τους διαλύτες που ειπώθηκε νωρίτερα, χωρίς να είμαι ειδικός, δε μου κάθεται. Η ζάχαρη σε καφέ, αν είναι σε υγρή μορφή όπως τα αρώματα σε βάση, είτε διαλυθεί είτε όχι, αν αναδευτεί πριν τον πιούμε (τον καφέ) θα είναι γλυκός. Και ο βασικότερος λόγος που δε μου κάθεται (αυτό με τους διαλύτες),είναι η το ότι στην απλή διάλυση και μη χημική αντίδραση αυτό σταματάει σε κάποιο διάστημα. Όμως στην ωρίμανση συνεχίσουμε και βλέπουμε αλλαγές σε χρώματα και γεύση, συνέχεια. Και μάλιστα σε αντίθεση με τις βάσεις ή τα αρώματα σκέτα που στέκονται δίπλα τους στο ντουλάπι, που δεν αλλάζουν χρώμα. Οι παρενθέσεις ήταν μια ευγενική προσφορά του πονηρού μυαλού.