vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

366 επισκέπτες, 6 χρήστες
kmitkas, Milarepa, Buliwyf, lounik, ThioVag, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Kanger Evod bottom Coil (ή Delirium ή Primero κτλ.)
« Απάντηση #645 στις: Νοε 04, 2013, 21:45 »
Εμένα πάντως η nobacco κάθε φορά που έλεγα οτι ο primero βγάζει ζουμιά, έστελνε κουριερ την επόμενη μέρα σπίτι μου, μου έφερνε τον καινούργιο και έπαιρνε τον παλιό. Δωρεάν εννοείται. Πριν λίγες μέρες η τελευταία φορά.
Τον αγόρασα τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου..!!

Sent from my Optimus G using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος adoniram

• 3
« Απάντηση #646 στις: Νοε 04, 2013, 21:47 »
Είναι βέβαιο αυτό? Οπου και αν ρώτησα (συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων απ' όπου ψωνίζω συνήθως) μόνο για το μεγάλο Protank II κυκλοφορεί ανταλλακτικό pyrex.

Αν υπάρχει link ή άλλη πληροφορία και μου την κοινοποιούσες με ΠΜ θα ήμουν υπόχρεος.

Αποσυνδεδεμένος djdimitrisv

• Ακόμα προσπαθώ...
  • *
  • 81
  • ΣΟΦΙΑ by Leo με Vision Spinner 1300
« Απάντηση #647 στις: Νοε 04, 2013, 21:54 »
Ριξε μια ματια εδω: http://www.atmosfaira.com/aksesouar-ilektronikou-tsigarou/atomizers-ilektronikou-tsigarou/clearomizers/

Στα αξεσουρ

Υ.Γ  .Αν δε βγαινει το link,το ονομα του sait ειναι ''ατμοσφαιρα''

Διόρθωση λινκ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 04, 2013, 22:54 από Πολυκράτης »

Αποσυνδεδεμένος adoniram

• 3
« Απάντηση #648 στις: Νοε 04, 2013, 23:06 »
Όντως έχει ανταλλακτικό Pyrex αλλά για την ΙΙ έκδοση των Protank & Protank mini.

Για την πρώτη έκδοση όπου το pyrex ήαν κολλημένο στο μεταλικό επιστόμιο και την βάση, δεν υπάρχει ανταλλακτικό, δυστυχώς.

Η στάση πάντως των καταστημάτων είναι κατακριτέα, στη περίπτωσή μου τουλάχιστον. Το ελλάτωμα στη κατασκευή είναι ελάττωμα και χρήζει ολικής αντικατάστασης.

Αποσυνδεδεμένος alexaegean

• *
  • 49
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #649 στις: Νοε 04, 2013, 23:48 »
Η Nobacco πρεπει να έχει αλλάξει προμηθευτή για τον Primero. Πήρα πριν 4-5 μέρες έναν καινούργιο ασημί και παρατήρησα κάποιες μικροδιαφορές αρχικά (πιο μικρό σηματάκι στη βάση, πιο μικρές τρύπες αερισμού με αποτέλεσμα σφύριγμα, ελαφρώς πιο παχυ επιστόμιο) καθώς και μια δυσκολία στο βίδωμα σε eGo μπαταρία. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μετά από αρκετά βιδώματα κουμπώνει κανονικά και δουλεύει καλά. Σήμερα όμως πήγα να τον κουμπώσω στο καινούργιο μου μοντάκι και δεν βιδώνει μέχρι τέρμα, με αποτέλεσμα να μην ακουμπά η βάση στον πόλο. Οι άλλοι δυο Primero που έχω μπαίνουν άνετα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή έπεσα σε προβληματικό?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #650 στις: Νοε 05, 2013, 00:00 »
......Είναι κρίμα να αχηστεύεται το μεταλλικό τμήμα του ατμοποιητή (Kanger Evod) γιατί έσπασε το πλαστικό σώμα του ή αν πετάμε Protank Mini γιατί έσπασε το pyrex.Θα ήθελα την άποψή σας.

και εγω τα ίδια έπαθα με 2 evod, όμως όχι το πρώτο 24ωρο, μετά από αρκετές ημέρες....
Μήπως όπως το κρατάς το τσιγάρο ασκείς πίεση στο επιστόμιο? Δεν είναι πολύ ανθεκτικά αλλά δεν χαλάνε και έτσι.....
Τελος πάντων, δοκίμασε τον davide, ίδιες κεφαλές, ίδια και καλύτερη γεύση evod, ίδιο σχεδόν μέγεθος και σίγουρα πολύ καλύτερη κατασκευή...

Σχετικά με τη Nobacco, μπορώ να πώ ότι σίγουρα οι κεφαλές είναι διαφορετικές απ' ότι ήταν στην αρχή. Ενώ ήταν σε blister τώρα πήρα σε μεμονωμένα σακουλάκια. Έχουν επίσης διαφορετική απόδοση, κυρίως στην αρχή.... δεν είναι κακές, απλά είναι διαφορετικές....

Αποσυνδεδεμένος alexaegean

• *
  • 49
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #651 στις: Νοε 05, 2013, 00:09 »
Αυτό για τις κεφαλές ισχύει. Οι καινούργιες παρτίδες πάντως μου φαίνονται ελαφρώς καλύτερες και πιο ανθεκτικές.

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #652 στις: Νοε 05, 2013, 00:15 »
Επιβεβαιώνω κι εγώ alex. Όσα ανέφερες σχύουν και για τον καινούργιο ασημένιο που μου έστειλαν τώρα.
Δεν έχω το βαμο ακόμα για να επιβεβαιώσω το κουμπωμα σε μοντ, αλλά σίγουρα βιδωνει πιο δύσκολα.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • 1840
  • Dripάρω....
« Απάντηση #653 στις: Νοε 05, 2013, 00:22 »
και επειδή μόλις άλλαξα κεφαλή, από τις καινούργιες της nobacco, και έγινε η απαραίτητη εγχείριση, έχουμε:

Σύρμα (μόνο το res) 38 χιλιοστά @ 1.8Ω, άρα 17αρι!, τύλιγμα σε μονό δυάρι ή εναμισάρι φιτίλι και ένα παχύ στρώμα φιτιλιού από πάνω εκτός αντίστασης... σίγουρα διαφορετικές απ' ότι έχω ανοίξει μέχρι τώρα, καθως πρώτη φορά βλέπω τόσο φιτίλι εκτός αντίστασης, φαίνεται να είναι πιό πολύ και από αυτό που βρίσκεται μέσα στην αντίσταση...
Από αντοχή πήγαν πολύ καλά, περίπου μια εβδομάδα, ίσως 30-35 ml... θέλουν όμως πολύ χαλαρή χρήση στο πρώτο γέμισμα και καλό βρέξιμο το φιτίλι ακόμα και πρίν μπεί στο τάνκ, αν αρπάξουν στην αρχή δεν φιάχνει η γεύση εύκολα στην συνέχεια...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 05, 2013, 00:27 από slammer »

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1250
« Απάντηση #654 στις: Νοε 05, 2013, 00:37 »
Η δική μου γράφει και τα Ω από κάτω παρεμπιπτόντως, ξέχασα να το αναφέρω.

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #655 στις: Νοε 11, 2013, 16:58 »
Nα ρωτήσω κάτι...

Κεφαλές αλλάζουμε περίπου ανά βδομάδα. Ο ατμοποιητής, αφού πρόκειται για πλαστικό, πρέπει να αλλάζεται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κι αν ναι πότε περίπου ?

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #656 στις: Νοε 11, 2013, 17:07 »
Αν δεν λασκαρει σε βιδωματα, ή δεν θολωσει το πλαστικο του, δεν υπαρχει λογος κατα τη γνωμη μου.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• 673
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #657 στις: Νοε 11, 2013, 17:10 »
Φίλε duman άκου τη δικιά μου εμπειρία από τις κεφαλές. Την 1η κεφαλή την άλλαξα στις 3 μέρες. Την 2η και 3η το ίδιο. Την 4η την άλλαξα μετά από 1 μήνα!!!!!!!
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι τη ζημιά μου την έκανε ένα συγκεκριμμένο υγρό. Για την ακρίβεια το longhorn της halo. Στην 4η κεφαλή χρησιμοποίησα αποκλειστικά prime15 και μου κράτησε ένα μήνα. Όλο αυτόν τον καιρό δεν είχα καμία αλίωση στη γεύση ή στο χτύπημα. Ο λόγος που την άλλαξα είναι γιατί έβαλα λίγο longhorn και εκεί η κεφαλή κλάταρε

Τι να πεις; Ίδια εταιρία διαφορετικά υγρά. Κρίμα γιατι το longhorn μ´αρέσει πολύ.

Το τανκάκι δεν μπορω να καταλάβω γιατί να πρέπει να το αλλάξεις. Αν το ξεπλένεις με λίγο οινόπνευμα κάθε 4-5 μέρες που έτσι και αλλιώς το αδειάζεις, τότε πιστεύω ότι μπορει να κρατήσει μήνες ή χρόνια

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #658 στις: Νοε 11, 2013, 17:18 »
Mε τις κεφαλές δεν έχουμε θέμα. Μόνο μία έχει κάτσει που ήθελε αλλαγή μετά από 3 μέρες, παρόλο που χρησιμοποιείται κυρίως ένα υγρο torque56.

Το τανκάκι καθαρίζεται ανά 5-6 μέρες, οπότε είμαστε κομπλέ! ευχαριστώ για τις απαντήσεις  :)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
« Απάντηση #659 στις: Νοε 11, 2013, 17:52 »
Αν κανετε DIY και δεν βαζετε αρωμα ή βαζετε λιγο,θα δειτε μεγαλη διαφορα στην διαρκεια.

Αυτο ειδα εγω τουλαχιστον.   Δλδ το αρωμα ειναι αυτο που κανει τη μεγαλυτερη ζημια.....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 97 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1068 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877994 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362337 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467119 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909722 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519869 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375781 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ