vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

759 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, camber, anetost, Milarepa, Methodios

Σε ποιο κομμάτι του η.τ εστιάζεται περισσότερο η τυχόν επιφύλαξη σας

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
Νημα του 2013 και εχει οκτώ σελιδες και νημα χθεσινο εχει 17 σελιδες  :laugh1: :laugh1:
Γιατι αραγε?  ;D

Σημεία των καιρών φίλε... ;D

Και αν δεις και τα στοιχεία της ψηφοφορίας...

Φυτίλι? :o
Πολυεστέρας? :o
Που είναι το μπαμπακι? :shock_sick_02: οεο? :))

Μην ασχολείσαι... :sfyrigma:

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Με ανησυχεί φυσικά η επίδραση του υγρού αναπλήρωσης  στον οργανισμό μας, που δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και η πιθανότητα ... έκρηξης της πάσης φύσεως μπαταρίας!!!  :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Αποστολης

• **
  • 399
  • Φύλο: Άντρας

Αποσυνδεδεμένος Stagonas

• *
  • 26
Δεν ειναι πολυ ευκολο να καταλαβω ποτε καιγεται το βαμβακι (απο την αρχη του, οχι οταν ωγαζει ξεκαθαρα καμμενο).

Αποσυνδεδεμένος Chriskos

• *
  • 70
  • Enjoy the Silence ....
Στα υγρά και εχω λίγο το μυαλό μου στις μπαταρίες

Αποσυνδεδεμένος thangeol1

• *
  • 29
Από την στιγμή που δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του ατμίσματος 
με όλα θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί .
Πρόσφατα διάβασα για έρευνες σχετικά με τα αλλαντικά και τον καρκίνο .
Οι διαφημίσεις λένε δώσε παριζάκι και γαλοπούλα στο παιδί για το σχολείο.

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 1084
  • What can change the nature of a man?
Αρώματα και σύρματα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
 χημεια και συρματα

Αποσυνδεδεμένος Nana

• **
  • 198
  • Φύλο: Γυναίκα
Το υγρο αναπλήρωσης  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος haros

• 521
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
Στα χημικα που περιεχουν οι γευσεις στα υγρα.
Καταλληλα μεν για καταποση ,αλλα για ατμισμα οι ερευνες ακομα συνεχιζονται.
Το θεμα ειναι οτι οι γευσεις ,ακομα και οι πιο απλες αποτελουνται απο δεκαδες χημικα συστατικα, ποσο μαλλον οταν σε ενα υγρο υπαρχει συνδυασμος 2-3 γευσεων + γλυκαντικα κλπ.
Οι εταιρειες στον τομεα της ερευνας εχουν κανει σημαντικα βηματα, εξεταζουν τα υγρα τους για διακετυλιο και αλλες επιβλαβεις ουσιες, αλλα υπαρχει μεγαλη πολυπλοκοτητα στην τεκμηριωση ,δηλαδη για να ειναι κανεις σιγουρος, θα πρεπει το αεροζολ που παραγεται απο καθε υγρο να εξεταστει σε διαφορες θερμοκρασιες,με διαφορους ατμοποιητες, σε διαφορετικα βατ και με διαφορετικα συρματα αντιστασεων.
Παντως μεχρι να υπαρξουν απολυτες απαντησεις, προσωπικα πηγαινω με τον σταυρο στο χερι, χαμηλα βατ, απλες γευσεις και οσο μπορω, σκετη βαση κατα διαστηματα..

Watt κατα κύριο λόγο (πολλά watt με τη λογική μου σημαίνει μεγαλύτερες παραμορφώσεις-μεταλάξεις σε σύρματα, βαμβάκια και υγρό) και μετα υγρά (συστατικά) για εμένα.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
ανησυχώ αν θα έχω χρήματα να αγοράζω υγρά στις ποσότητες που ατμίζουμε οικογενειακώς...

Στα χημικα που περιεχουν οι γευσεις στα υγρα.
Καταλληλα μεν για καταποση ,αλλα για ατμισμα οι ερευνες ακομα συνεχιζονται.
Το θεμα ειναι οτι οι γευσεις ,ακομα και οι πιο απλες αποτελουνται απο δεκαδες χημικα συστατικα, ποσο μαλλον οταν σε ενα υγρο υπαρχει συνδυασμος 2-3 γευσεων + γλυκαντικα κλπ.
Οι εταιρειες στον τομεα της ερευνας εχουν κανει σημαντικα βηματα, εξεταζουν τα υγρα τους για διακετυλιο και αλλες επιβλαβεις ουσιες, αλλα υπαρχει μεγαλη πολυπλοκοτητα στην τεκμηριωση ,δηλαδη για να ειναι κανεις σιγουρος, θα πρεπει το αεροζολ που παραγεται απο καθε υγρο να εξεταστει σε διαφορες θερμοκρασιες,με διαφορους ατμοποιητες, σε διαφορετικα βατ και με διαφορετικα συρματα αντιστασεων.
Παντως μεχρι να υπαρξουν απολυτες απαντησεις, προσωπικα πηγαινω με τον σταυρο στο χερι, χαμηλα βατ, απλες γευσεις και οσο μπορω, σκετη βαση κατα διαστηματα..
Αυτό που λες, δεν παίζει να γίνει ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Σε ποιές θερμοκρασίες, με πόσους ατμοποιητές από τους χιλιάδες που υπάρχουν, με πόσες έτοιμες αντιστάσεις, με πόσες diy αντιστάσεις και με πόσα είδη και διατομές συρμάτων να γίνουν οι δοκιμές;
Η γενικότερη μεθοδολογία ελέγχου είναι στα πόσα W ή στους πόσους C διασπάται πχ η γλυκερίνη και τα αρώματα σε επιβλαβή παράγωγα, και αυτό το όριο είναι ήδη γνωστό.
Επίσης το λίγα W είναι πάρα πολύ σχετικό. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν λίγα ή πολλά W, υπάρχει το "σωστό" εύρος W για τα Ω και την διατομή σύρματος της αντίστασης.
Απλή γεύση είναι και μια σκέτη custard. Όλων των εταιρειών οι V1 custards έχουν διακετύλιο...

συγχώνευση συνεχόμενων
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 03, 2017, 19:11 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος I.P

• *
  • 58
Δεν ειχα καταλαβει τι, αλλα κατι κατα καιρους με ενοχλουσε.
Αλλαζα περιοδικα ολα τα προιοντα που συνθετουν την ατμιστικη μου εμπειρια.
Μια εβδομαδα αλλη βαση,την επομενη αλλο συρμα,την επομενη αλλα αρωματα μεχρι και το WFI αλλαξα...
Αυτο που με χαλουσε ηταν ενας συγκεκριμενος ατμοποιητης.
Δεν ειναι ο μονος κλωνος που εχω αλλα ειναι ο μονος που με ενοχλει.
Η απαντηση λοιπον,τα υλικα απο τα οποια φτιαχνονται οι κλωνοι!!!
Προσοχη και τον σταυρο μας...

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
Τι ήταν ακριβώς αυτό που σε χαλούσε τελικά; Ή γεύση του; κάποια μυρωδιά; κάτι άλλο;

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
Δεν ειχα καταλαβει τι, αλλα κατι κατα καιρους με ενοχλουσε.
Αλλαζα περιοδικα ολα τα προιοντα που συνθετουν την ατμιστικη μου εμπειρια.
Μια εβδομαδα αλλη βαση,την επομενη αλλο συρμα,την επομενη αλλα αρωματα μεχρι και το WFI αλλαξα...
Αυτο που με χαλουσε ηταν ενας συγκεκριμενος ατμοποιητης.
Δεν ειναι ο μονος κλωνος που εχω αλλα ειναι ο μονος που με ενοχλει.
Η απαντηση λοιπον,τα υλικα απο τα οποια φτιαχνονται οι κλωνοι!!!
Προσοχη και τον σταυρο μας...
Μήπως απλά δεν σου ταίριαζε το άτμισμα που σου έδινε ο συγκεκριμένος ατμοποιητής?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114116 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359690 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110599 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374660 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15257 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99842 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F