Ξεκίνησα με BlackLine από σπόντα (δεν το αγόρασα, το πήρα από γνωστό που δεν το χρησιμοποιούσε).Πολύ σύντομα προμηθεύτηκα ακόμη μια μπαταρία 280 mΑ γιατί προφανώς δεν μου έφταναν οι άλλες που είχε.
Από εχθές έχω μια μπαταρία 900 mA Ego και έχω ξετρελλαθεί. Με καλύπτει από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα την βάλω να φορτιστεί. Το κάλυμα που επίσης προμηθεύτηκα (μην το ξεχάσετε να το βάλετε στην παραγγελία ) , με έχει σώσει από τις μικρές διαροές υγρού του ατμοποιητή καθώς και από τον ήχο του ατμοποιητή.
Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως η σύζυγος (που έχει τις μπαταρίες του B.L.) ζήλεψε και θέλει και εκείνη μπαταρία Ego.Εντάξει Χριστούγεννα έρχονται..

Χρησιμοποιώ τους 510 LR αλλά μάλλον (αν στο μεταξύ δεν βρεθεί κάτι άλλο) όταν θα παραδόσουν το πνεύμα τους, θα γυρίσω στους κλασσικούς 510, αφού οι LR χρειάζονται περισσότερο υγρό αλλά και περισσότερη προσοχή στη χρήση τους. Ίσως να δοκιμάσω και τους Mega ώστε να μην γεμίζω τόσο συχνά το φιλτράκι.
Πάντως σε γενικές γραμμές, το Η.Τ, δεν έχει φτάσει ακόμη στο επίπεδο του "πάρτο και άτμισε".
Έχει τα χούγια του, έχει τα κόλπα του, θέλει δοκιμές και πειράματα, μέχρι να βρεις τι σε ικανοποιεί και πως θα το πετύχεις.
Σίγουρα όμως αξίζει η όλη προσπάθεια, αν μη τι άλλο, για την υγεία μας. Επιπροσθέτως όμως προσφέρει πολυτέλειες που το Κ.Τ δεν τις προσφέρει. Είναι απόλαυση να είσαι αραχτός στον καναπέ σου και να ατμίζεις βλέποντας τανίες και πίνοντας το ποτό σου και να μην νοιάζεσαι για καπνούς, σταχτοθήκες και αποτσίγαρα.
Να μπορείς να έχεις την γεύση της επιλογής σου τσιγαρίσια ή όχι. Την περιεκτικότητα της επιλογής σου σε νικοτίνη.
Να μην μυρίζουν τα ρούχα σου, το στόμα σου, τα μαλλιά σου και γενικά ολόκληρος τσιγαρίλα και να μην έχεις κιτρινισμένα δάχτυλα.
Όσοι ξεκινήσατε την προσπάθεια, μην παραιτηθείτε. Επιμείνατε.