Γεια χαρα σε ολους.Χρησιμοποιουσα καιρο το Nobacco Hybrid με atomizer (αν δεν κανω λαθος ετσι λεγεται με το σφουγγαρακι που το γεμιζα με υγρο μεσα) καποια στιγμη το παρατησα τελειως και οταν πηγα να αρχισω το τσιγαρο παλι αποφασισα να επιστρεψω στο ηλεκτρονικο.
Πηρα πλεον ενα clearomizer (αν παλι δεν κανω λαθος ειναι το διαφανο με την κεφαλη με 2 φυτιλια στα 1.

.Δεν εχω παραπονο με καλυπτει.
Επειδη οι μπαταριες ομως εχουν αρχισει να αδειαζουν γρηγορα λογω πολυκαιριας παρολο που ατμιζω λιγο , να σκεφτειτε με βγαζει η 1100 2 ημερες μπορει και 3 καμια φορα (τους πρωτους μηνες που ηταν καινουργιες) ειπα να αλλαξω σε ego μπαταρια και να παρω της nobacco τον ατμοποιητη Nobacco eGo Epsilon-S Bdc 1.8ohm και ειναι dual coil (και αισθητικα με καλυπτει μην με κοροιδεψετε απλα μου αρεσει που ειναι ατσαλινος ).
Το θεμα ειναι τι μπαταρια να παρω που να δενει αισθητικα με τον ατμοποιητη ,σκεφτηκα να παρω μια Nobacco veve 900αρα για το σπιτι/δουλεια για καλυτερο αποτελεσμα μιας και μου ειπαν οτι οι μεταβαλομενες σε volt ειναι καλυτερες και να παρω και 1 ποιο μικρη, ποιο ομορφη αν υπαρχει αισθητικα (στυλ Primero δεν ξερω αν δενει με τον ατμοποιητη σε μεγεθος νομιζω ειναι πιο χοντρη ιδεα δεν εχω δεν την εχω δει απο κοντα) να τις εχω για εξω για καφε κλπ.
Η primero 650 επειδη δεν την εχω δει ειναι οπως οι κλασικες της nobacco σε μεγεθος οι 650αρες π.χ. Epsilon που εχω η εχουν διαφορα στο μεγεθος?
Ποια μπαταρια προτεινετε εσεις για τον παραπανω ατμοποιητη εκτος της veve που να εχει καποια εστω αισθητικη να μην εχω μια κουμουτσα στο χερι μου?
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν σας μπερδεψα ,απλα το θεμα αισθητικης με απασχολει λιγο γιαυτο ψαχνομαι αλλιως τα πραγματα για εναν απλο ατμιστη σαν εμενα θα ηταν αρκετα πιο ευκολα...