vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

499 επισκέπτες, 6 χρήστες
kyrgiannis, Methodios, sakissalonika, maprix, maraki1308, manoslykos

ΑΤΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
  • Φύλο: Άντρας
ΑΤΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
« στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 22:46 »
Εχει ακουσθη τιποτα για παρενεργειες που διμηουργει το ατμισμα σε ατομα με τετοιο προβλημα?
το ρωτω για φιλη που της διεγνωσαν αρτηριακη αποφραξη και της ζητηθηκε επειγοντως να κοψει το τσιγαρο,ο γιατρος της δεν μπορει να εκφερει γνωμη.

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
Απ: ΑΤΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 23:15 »
χωρίς να είμαι ειδικός, η νικοτίνη προκαλεί αθηροσκλήρωση, επομένως.....εάν δεν το κόψει μαχαίρι, ας το δοκιμάσει. Μπορεί να του δώσει πνευμόνια για να κάνει ελαφριά γυμναστική. Ας ρωτήσει τον ιατρό της εάν η νικοτίνη κάνει αυτό το κακό.

• **
  • 364
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 09:40 »
σιγουρα προξενει προβλημα η νικοτινη ,αλλα πιστευω οσο και να ατμιζεις η ποσοτητα που διοχετευεται στον οργανισμο ειναι απειρως ελαχιστη απ,οτι αν καπνιζεις.
Εγω της συνεστησα να ατμιζει 0% αλλα το βλεπω δυσκολο για βαρεια καπνιστρια σαν αυτην
(αναβε το τσιγαρο με το προηγουμενο....)οπως και ειναι δυσκολο να το κοψει μαχαιρι.
Τελος παντων πιστευω οτι το ατμισμα ειναι λιγοτερο επιβλαβες γι,αυτην και οτι δεν διμηουργει επιπλεον προβληματα

Αποσυνδεδεμένος freyarip

• *
  • 95
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 13:09 »
Πες στη φιλη σου οτι αν περιμενει καποιον γιατρο να της προτεινει το η.τ. τοτε δεν θα το ξεκινησει ποτε!
Απο δικη μου εμπειρια κανενας γιατρος δεν το αντιμετωπιζει θετικα και ολοι το κατηγορουν γιατι ειναι αντιθετο με τα δικα τους συμφεροντα.
Τωρα οποιος το καταλαβει και τους αγνοησει εχει καλως αλλιως..... η αποφραγμενη αρτηρια θα ειναι μονο η αρχη....

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 14:55 »
Παράθεση
Πες στη φιλη σου οτι αν περιμενει καποιον γιατρο να της προτεινει το η.τ. τοτε δεν θα το ξεκινησει ποτε!
Δεν είναι ανάγκη να πει στο γιατρό για ΗΤ γιατί όντως δεν θα καταλάβει. Μπορεί να πει όμως για λήψη νικοτίνης . Η ουσία είναι γνωστή και μελετημένη και η συμβουλή του καλού γιατρού έγκυρη και απαραίτητη.

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 16:02 »
Προχωρώντας την σκέψη του Abet, να τον ρωτήσει εάν της κάνει κακό, η λήψη τσιχλών nicorette !!

• **
  • 364
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 17:06 »
της ειπα οτι προταιρεοτητα εχει μια καλη ιατρικη ενημερωση,δυστιχως πολοι ανθρωποι πρεπει να φτασουν στο παρα πεντε για να αποφασισουν να κοψουν το τσιγαρο,οπως αυτη η περιπτωση.....η το κοβεις η πεθαινεις
Ειναι και ανθρωπος που κανει πολυ καθιστικη δουλεια,και ασχημη διατροφη...ολα τα κακα δηλαδη

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 19:13 »
της ειπα οτι προταιρεοτητα εχει μια καλη ιατρικη ενημερωση,δυστιχως πολοι ανθρωποι πρεπει να φτασουν στο παρα πεντε για να αποφασισουν να κοψουν το τσιγαρο,οπως αυτη η περιπτωση.....η το κοβεις η πεθαινεις
Ειναι και ανθρωπος που κανει πολυ καθιστικη δουλεια,και ασχημη διατροφη...ολα τα κακα δηλαδη

κοιτα Καπετανιο.αρτηριακη πιεση δεν πρεπει να εχει παρουσιαστει σε κανεναν απο εμας.τωρα,αν η φιλη σου ξεκινησει το ατμισμα,το πολυ πολυ να την δεις και να μεταλασεται σε μουρλοκομειο οπως ουλοι εδω μεσα :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 19:30 »
Λόγω της ιδιαιτερότητας του προβλήματος δεν νομίζω ότι μπορούμε να πούμε πολλά.
Όπως είπε και ο Abet, o μόνος που μπορεί να πει κάτι είναι ο γιατρός της και εάν τον ρωτήσει εάν η πρόσληψη νικοτίνης επηρεάζει το πρόβλημά της πιστεύω ότι θα μπορέσει να πάρει απάντηση.

Στη θέση της πάντως θα προσπαθούσα να μην ατμίσω.

• **
  • 364
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 19:49 »
και εγω πιστευω οτι τελικα ειναι ενα θεμα που δεν μπορουμε με σιγουρια να το λυσουμε εδω......

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
  • Η πραγματικότητα ξεπερνάει την ανθρώπινη φαντασία!
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:14 »
Άρχισα το η.τ. επειδή είχα έντονες ενοχλήσεις στο στήθος, βήχα και δυσκολία στην αναπνοή. Δεν μπορούσα να πάρω βαθειά ανάσα γιατί την διέκοπτε ο βήχας. Τα υπόλοιπα με τις σκάλες, το λαχάνιασμα κλπ είναι τα γνωστά που συμβαίνουν στους καπνιστές. Ήδη μετά από 1 μήνα ατμίσματος νοιώθω καλύτερα. Δεν λαχανιάζω και παίρνω βαθειά ανάσα άνετα.
Προπαραμονή πρωτοχρονιάς, 5 το πρωί, ξύπνησα από σφίξιμο στο στήθος και ένοιωθα να πνίγομαι, χωρίς φυσικά να πνίγομαι. Ένοιωθα οτι δυσκολευόμουνα να ανασάνω, ενώ ανέπνεα κανονικά. Φοβισμένος πήγα στο νοσοκομείο. Αμέσως έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και καρδιογράφημα. Φοβήθηκαν τη καρδιά οι ιατροί και μου έκαναν εισαγωγή για παρακολούθηση. Συνέχισαν τις εξετάσεις και έγιναν και δυό υπερηχογραφήματα. Κάποια στιγμή ανάμεσα στους ελέγχους και απευθυνόμενος στους δύο καρδιολόγους ρωτάω αν μπορώ να καπνίσω, αλλά δεν πρόλαβα να πω η.τ. όταν είδα τα μάτια τους να με διαπερνάνε...να με κάνουν σουρωτήρι!!!χαχα! Είπα "να ατμίσω η.τ." και αμέσως και άνετα, χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπαν "αν είναι η.τ. κάπνισε όσο θες". Άρα λοιπόν και αφού βρισκόμουνα σε διαδικασία ελέγχου για έμφραγμα, αν υπήρχε υποψία οτι το η.τ. θα με έβλαπτε, δεν θα μου το επέτρεπαν. Έτσι άρχισα να ατμίζω άνετα μέσα στη καρδιολογική και να γουστάρω αφάνταστα, από τη μια γιατί άτμιζα και από την άλλη γιατί ΑΤΜΙΖΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ!!! YES! YES! YES! Σήμερα έκανα τεστ κοπώσεως που με βάση το πως ενοιωθα με το κ.τ. νόμιζα οτι ούτε στο περπατητό δε θα το έβγαζα, αλλά από την άλλη είχα ελπίδες επειδή με το η.τ. αναπνέω πολύ καλά και γενικώς νοιώθω καλύτερα. Το τεστ λοιπόν στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία! Το έβγαλα άνετα με τρέξιμο και 176 παλμούς. Είμαι λοιπόν καλά, σπίτι μου, κατενθουσιασμένος και χαίρομαι πολύ που σας γράφω την εμπειρία μου!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:25 από sensk3 »

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #11 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:37 »
Μπραβο φιλε !! Αν το συνδυασεις και με ηπια γυμναστικη θα δεις θεαματικα αποτελεσματα .

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #12 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:39 »
Ευχαριστώ, είναι στις σκέψεις μου...

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #13 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:52 »
εγω δυστυχως δεν ειμαι της γυμναστικη πολυ αλλα κανω οσο μπορω περπατημα....
την δευτερα κ μετα απο 6 κ κατι μηνες ατμισματος θα παω για το πρωτο τσεκ απ
στα πρωτα αντα κ μετα την διακοπη του καπνισματος να δω που βρισκομαι
τεστ κοπωσεως τριπλεξ καρδιας  αιματολογικα κ.λ.π θα αναφερω τα αποτελεσματα

Αποσυνδεδεμένος sensk3

• 858
« Απάντηση #14 στις: Ιανουαρίου 03, 2012, 16:55 »
Καλή επιτυχία! Πιστεύω οτι με το η.τ. τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα απ' οτι αν κάπνιζες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449934 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F