vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

460 επισκέπτες, 9 χρήστες
Mensanos, Tem, manoslykos, Paso, lounik, athmichalop, lagoudakis, Ducati.Jimakos, camber

The Dripper

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: The Dripper
« Απάντηση #1200 στις: Μαρτίου 29, 2016, 14:40 »
Ξέχασα να γράψω ότι το βαμβάκι το στήνω όπως φαίνεται παρακάτω. Χρησιμοποιώ τις λεπτές λωρίδες που βγάζω από το πάνω και κάτω μέρος του kogendo pad.

Το κάτω μέρος του Χ το κάνω θηλειά γύρω από τη βάση του κεραμικού, ενώ το πάνω μέρος το κατεβάζω προς τα κάτω και περιμετρικά.
Εννοείται ότι τα κόβω, δεν χρησιμοποιώ όλο αυτό το μήκος.

Αποσυνδεδεμένος mpikou

• *
  • 93
« Απάντηση #1201 στις: Μαρτίου 29, 2016, 14:59 »
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και το γεγονός ότι κάνω μόνο πνευμονικές, ακόμα και με τον the dripper

Α εσύ είσαι πολύ μερακλής!
Πνευμονικές με The Dripper δε περίμενα να το ακούσω!

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1202 στις: Μαρτίου 29, 2016, 18:37 »
εντάξει, δεν τις λες και αεράτες :) Παραδόξως μετά τόσα χρόνια κάπνισμα, έχω γερά πνευμόνια...

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1203 στις: Απριλίου 04, 2016, 20:07 »
Λοιπόν, έχω να πω ότι φαίνεται με το στήσιμο που πρότεινε ο dikos έχει λιγότερη υγρασία στον πόλο.
Αν και με τα άλλα στησίματα είχα ελάχιστη υγροποίηση, τώρα είναι λιγότερη. Μικρές διαφορές αλλά σίγουρα προς το καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος GRIZZLY

• *
  • 44
  • το αλκοολ με εσωσε απο τον αθλητισμο
« Απάντηση #1204 στις: Απριλίου 06, 2016, 12:45 »
μια βοηθεια πως αλλαζουμε μονωτικο δεν εχω ιδεα αδελφια.

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #1205 στις: Απριλίου 06, 2016, 12:54 »
Είναι για σοφία αλλά θα πάρεις ιδέα..

Αποσυνδεδεμένος GRIZZLY

• *
  • 44
  • το αλκοολ με εσωσε απο τον αθλητισμο
« Απάντηση #1206 στις: Απριλίου 06, 2016, 14:00 »
 :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1207 στις: Απριλίου 06, 2016, 14:18 »
Έχω δοκιμάσει ατμοποιητές και ατμοποιητές, σαν τον The Dripper ΚΑΝΕΝΑΣ.
Κάνω μια "έκκληση" στους νέους-παλιούς ατμιστές που δεν τον έχουν δοκιμάσει, όπου τον συναντήσουν ας του δώσουν μια ευκαιρία.
Τρελαίνομαι όταν τον βλέπω εδώ στις αγγελίες με 15 ευρώ μόνο. Δοκιμάστε τον παιδιά, μην φοβάστε το nrn σύρμα, δοκιμάστε τον  :thumpup:.

Αποσυνδεδεμένος mpikou

• *
  • 93
« Απάντηση #1208 στις: Απριλίου 06, 2016, 15:14 »
Η αλήθεια είναι πως προσφέρει κάτι δικό του. Κάτι μοναδικό.
Απαιτεί όμως μεράκι και δεξιοτεχνία ώστε να πάρεις το 100%, γεγονός που έχει συμβάλλει σημαντικά στην σπανιότητα χρήσης του.

Μέχρι και αυτοσχέδιο τσαφ ενσωματωμένο σε εργαλειοθήκη των Jumbo έφτιαξα για χάρη του και της Σοφίας...

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #1209 στις: Απριλίου 06, 2016, 15:29 »
Εγώ είμαι ένας από αυτούς που δυστυχώς δεν κατάφερα ποτέ να πάρω το 100% του the dripper.
Όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να πάρω αυτό που οι περισσότεροι περιγράφουν. Στα δικά μου χέρια η Σοφία δούλεψε πολύ πιο εύκολα από την αρχή και αναφέρω τη Σοφία κυρίως λόγω κεραμικού και ν-ρ-ν σύρματος..

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1210 στις: Απριλίου 06, 2016, 21:12 »
Λοιπόν, έχουμε και λέμε :)
Για το θέμα αντιστάσεων και τσαφ, υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμες αντιστάσεις οπότε υπάρχει λύση.
Για το θέμα της δεξιοτεχνίας, όλοι οι επισκευάσιμοι έχουν τα χούγια τους και απαιτούν να τους μάθεις, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να στήσεις επισκευάσιμο με την ίδια ευκολία που βιδώνεις μια αντίσταση σε εργοστασιακό.
Με τον καιρό και την εξάσκηση θα φτάσει να γίνει έτσι. Τίποτα δεν έγινε από μόνο του, όλα έχουν μια διαδικασία εκμάθησης, όχι μόνο οι ατμοποιητές.
Όσο για την γεύση, ο the dripper είναι απλά κορυφή. Ενσαρκώνει αυτό που λέμε "ο παλιός είναι αλλιώς" :)
Έχω ήδη τρείς the dripper, αγορασμένους από αγγελίες στο φόρουμ, σε τιμή λιώμα και παίζει να πάρω και τέταρτο.

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #1211 στις: Απριλίου 06, 2016, 21:45 »
Έχω δοκιμάσει ατμοποιητές και ατμοποιητές, σαν τον The Dripper ΚΑΝΕΝΑΣ.
Κάνω μια "έκκληση" στους νέους-παλιούς ατμιστές που δεν τον έχουν δοκιμάσει, όπου τον συναντήσουν ας του δώσουν μια ευκαιρία.
Τρελαίνομαι όταν τον βλέπω εδώ στις αγγελίες με 15 ευρώ μόνο. Δοκιμάστε τον παιδιά, μην φοβάστε το nrn σύρμα, δοκιμάστε τον  :thumpup:.

Συμφωνώ μαζί σου, για μένα μαζί με τη Σοφία έγιναν η ατμιστική μου Ιθάκη! Το αστείο είναι πως υπάρχει και καταχωνιασμένος στο site της ecig στα 30€ καινούριος. Για εμένα τρομερή αγορά για κάθε χρήστη που ψάχνει τη γεύση. Υπάρχουν καλά nrn σύρματα στην αγορά, το στρίψιμο δεν είναι και τόσο δύσκολο και η όλη εμπειρία σε αποζημιώνει. Το μόνο θέμα που υφίσταται για μένα είναι πως στα περισσότερα μοντάκια πλέον δεν υπάρχει αρκετός αέρας από το 510. Προσωπικά πήρα ένα bod/mecha σε τιμή χώμα και ο dripper μεταμορφώθηκε, με λίγο αέρα παραπάνω ο ατμός γίνεται πιο πλούσιος και γευστικός.

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1212 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:34 »
Για επιπλέον αέρα ανοίγουμε με τρυπανάκι τις πλαινές τρύπες στο σπείρωμα και να και το ντουμάνι...

Αποσυνδεδεμένος dikos

• 690
  • Δεν έχω χόμπι το Η.Τ.
« Απάντηση #1213 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:35 »
Μια αναβάθμιση του πόλου για περισσότερη εισαγωγή  αέρα πάντως θα την ήθελε.

Εγώ έχω πετύχει ένα πόλο (Central Pin) από μια μεταχειρισμένη Σοφία με μεγαλύτερη και βαθύτερη σχισμή και τον έχω βάλει στον The Dripper. Δεν γνωρίζω αν τον έφτιαξε ο κατασκευαστής ή κάποιος άλλος, αλλά μια ιδέα αέρα παραπάνω τον δίνει.

Κανένα λίνκ για Τσαφ μιας και το αναφέραμε υπάρχει;

Αποσυνδεδεμένος mpikou

• *
  • 93
« Απάντηση #1214 στις: Απριλίου 06, 2016, 22:53 »
]Μια ματιά που έριξα πριν ένα ήνα περίπου, δε βρήκα τίποτα.
Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω ένα pdf που έχω στήσει, με οδηγίες κατασκευής της ηλεκτροπόντας που έχω φτιάξει για εμένα.

Κόστος υλικών, περίπου 20 ευρώ.

Για το θέμα αντιστάσεων και τσαφ, υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμες αντιστάσεις οπότε υπάρχει λύση.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα 2mm που είναι η μέγιστη δυνατή διατομή για σωστό στήσιμο με βαμβάκι, οι αντιστάσεις του εμπορίου, δεν κάνουν. Τουλάχιστον όσες έχουν πέσει στα χέρια μου, είχαν μεγάλο μήκος το οποίο ήταν κατάλληλο για στήσιμο μόνο με διπλό silica.

Εξαίρεση αποτελεί το στήσιμο με micro coil το οποίο θα αδικούσε τις επιδόσεις του ατμοποιητή σε γεύση.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2016, 23:01 από mpikou »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359907 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450098 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F