Δεν θα διαφωνήσω σε ρεύματα και αυτονομία καθώς δεν είμαι έμπειρος (αν και στην αυτονομία έγραψα παραπάνω τι περίπου δίνει σε μένα και το βρίσκω εξαιρετικό). Γενικότερα όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πλήρωσα σχετικά ακριβά (120 ευρώ, αλλά στην τιμή ήταν 2 υγρά (12 ευρώ) και ένας Nobacco Epsilon XL (8 ευρώ)) καθώς για δικούς μου λόγους ήθελα να το πάρω από ένα επαρχιακό κατάστημα.
Αλλά όσο έχω ψάξει δεν έχω βρει άλλο που να μπορεί να σου κρατάει στατιστικά στοιχεία του ατμισματός σου (προσωπικά αυτό μου αρέσει πολύ γιατί είναι "διαφορετικό" στο μυαλό μου από το "σταματάω στο περίπτερο και παίρνω πακέτο, ξέχασα ότι πήρα το πρωί και παίρνω και δεύτερο και τρίτο, έχω άλλο στο αυτοκίνητο, άλλο στο μπουφάν και έφτασε το τέλος της ήμερας και δεν ξέρω αν κάπνισα 25-30-35 κτ...") αλλά και μεταβαλλόμενα βατ κατά τη διάρκεια της τζούρας (αυτό τώρα το μαθαίνω). Επίσης θεωρώ πολύ μεγάλη ευκολία την θύρα φόρτισης Micro usb. Σχεδόν παντού υπάρχει πλέον ένας βύσμα Micro usb από κάποιο φορτιστή κινητού ή ότι ανάλογο για να δώσεις λίγο ρεύμα σε περίπτωση που είσαι στα τελευταία.
Το 11Watt μπορεί σε κάποιους να φαίνονται λίγα αλλά εγώ αν πάω πάνω από 8.5 αρχίζω και μπουκώνω. Ίσως σε λίγους μήνες να γίνω "βαρύτερος" ατμιστής αλλά αν γίνει αυτό τότε σίγουρα θα ψάξω τα 15-20 watt (αν και όπως το βλέπω τώρα δεν νομίζω).
Σαν κατασκευή δεν δείχνει άρμα μάχης αλλά δεν θα κατέβω και σε μάχη με αυτό.
Το κινητό μας που έχουμε όλη μέρα στο χέρι είναι εξίσου ευαίσθητο χωρίς θήκη.
Προσωπικά βιδώνω προσεκτικά τους ατμοποιητές ειδικά προτού πάρει την πρώτη σωστή στροφή.
Λόγω πυρεξ στον Protank πλέον το άγχος μου σε μια πτώση είναι μεγαλύτερο για τον ατμοποιητή παρά για το evic.
Συνοπτικά (με την μικρή μου εμπειρία):
ΣΥΝ
- μεγάλη αυτονομία με την μαμά μπαταρία του πακέτου.
- οθόνη. Ευκολία ρυθμίσεων αλλά και στατιστικά στοιχεία όπως και πλήθος ρυθμίσεων από τον υπολογιστή.
- Ωραίο φινίρισμα. Σίγουρα το SS θα έδειχνε πιο πολυτέλεια αλλά το ματ που έχει στο σώμα του αρχικού πακέτου δεν κρατάει δαχτυλιές αλλά είναι και μάλλον ελαφρύ.
- ευμεγέθες κουμπί. Πατιέται άνετα και με τον αντίχειρα αλλά και με τον δείκτη (βάζοντας τον αντίχειρα "αντίβαρο" στο δαχτυλίδι πάνω από την οθόνη. Με τον δεύτερο τρόπο έχει οπτική πρόσβαση στην οθόνη άμεση).
- επώνυμη μπαταρία (samsung) στο πακέτο σχετικά καλής χωρητικότητας 2600mah (λιανική γύρω στα 12 ευρώ). Δέχεται και ακόμη μεγαλύτερη.
ΜΕΙΟΝ
- δεν δείχνει ότι μπορεί να αντέξει πολλές πτώσεις λόγω οθόνης κυρίως αλλά και δεσίματος αυτής με την κεφαλή (προφανώς για αυτό μπήκαν σε δεύτερο χρόνο δύο βίδες). Προφανώς δεν απευθύνεται σε ασταθή χέρια.
- σχετικά ακριβό. Σίγουρα υπάρχουν φθηνότερες λύσεις για Mod. Υπάρχουν βέβαια και άλλες πολύ ακριβότερες που δεν ξέρω αν αξίζουν τα τόσο παραπάνω χρήματα τους (κάτι σαν Apple πάνω κάτω
).
- σχετικά μεγάλο σε σύγκριση με "απλά" άλλα ητ αλλά είναι Mont και έχει και μια εξήγηση λόγω μεγάλης μπαταρίας από την αρχή.
- ξεκίνησε σαν 15 βατ αλλά σε μία αναβάθμιση αυτά έγιναν 11. Ίσως για κάποιους ατμιστές να είναι λίγα.
- σχετικά ακριβά μαμά αξεσουάρ αλλά και ανταλλακτική κεφαλή.