vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

631 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, captain, jim356, Milarepa, manoslykos, anetost, antiklitos140, grag, lagoudakis, camber

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #240 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 14:54 »
και οι δύο προτάσεις σου γιάννη μου φαίνονται μη λογικές... :dontknow:
τι σχέση μπορεί να έχει το χρώμα του υγρού αλλά και οι υδρατμοί σχετικά με την καμένη γεύση.... :dontknow:

όλοι οι ατμοποιητές πιάνουν υδρατμούς...και το χρώμα των υγρών...καινούριο αυτό πάλι... :wall:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #241 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 15:05 »
τώρα για παράδειγμα παρατηρώ πως αν ατμίζω κάθετα έχει καμένο αν ατμίζω οριζόντια δεν έρχεται. (κι αυτο που και που πάλι)  :-\

τι δεν ερχεται? ???
μηπως παιρνεις καμμενο και στις 2 περιπτωσεις?
ο ατμοποιητης ειναι γεματος με υγρο ή περιπου στην μεση?

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #242 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 15:08 »
Εχει ενα ακομη θέμα ο συγκεκριμένος με τον όγκο του υγρου lemy που αναλογως ποσο εχεις μεσα στο τανκ συμπεριφέρεται και διαφορετικα. Εχει τα κουμπια του αλλα δεν είναι τοσο δυσκολο να τα βρεις, δεν ξερω ισως τα περισσοτερα προβληματα θα λυθουν με τις mini εκδοσεις που ο ογκος του υγρου δε θα παιζει τοσο ρόλο στο αποτέλεσμα. Γενικα χωράει πολλά περιθώρια βελτίωσης και σε επομενες εκδόσεις που ήδη βγαίνουν αυτα θα λυθουν σιγα σιγα. Αυτο που ειπε ο Γιαννης ισχύει, ο συγκεκριμενος ατμο δεν τα γουσταρει τα σκουροχρωμα υγρα καθως και τα παχυρευστα, οι δοκιμες βλέπεις απο τους κινέζους γίνονται σε διαφορετικά υγρα. Για αυτό λέω οτι περιμένω τον evod ή τον mini να δω πως θα παει στο θεμα της τροφοδοσιας. Δε γίνεται για εναν απλο ατμιστη που δεν εχει γνωσεις να παει να τον γεμισει και απο το δευτερο γεμισμα να παίρνει καμμενο. Θέλει δουλεια...

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
« Απάντηση #243 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 16:09 »
Αυτό για τα σκουρόχρωμα και παχυρευστα υγρά είναι τεσταρισμένο?γιατί στο τέστ που έκανε ο pbusardo με boba's που είναι και σκουρόχρωμο και παχύρευστο είχε την καλύτερη απόδοση απο όλους τους clearo,μάλιστα για την ακρίβια δεν είχε κανένα πρόβλημα με παχύρευστο υγρό.

Αλλά αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ή έχει κυκλοφορήσει κάποια σκάρτη παρτίδα με Τ3 ή οι Τ3 γενικά είναι αρκετά ασταθής σε ποιότητα/απόδοση απο παρτίδα με παρτίδα.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #244 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:08 »
από την πρώτη αντίσταση μέχρι και τη σημερινή, στο σύνολο καμιά 4 άλλαξα, σκουρόχρωμο υγρό ατμίζω...δε γίνεται τη μια να τρώω καμένες και την άλλη όχι...δε νομίζω πως κάτι τρέχει με αυτό...
τι δεν ερχεται? ???
μηπως παιρνεις καμμενο και στις 2 περιπτωσεις?
ο ατμοποιητης ειναι γεματος με υγρο ή περιπου στην μεση?
αν ατμίζω οριζόντια δεν έρχεται καμένο. και μόλις κάνω και το τσεκ τώρα...είναι σα να μην αντέχει η αντίσταση το βάρος του υγρού, και βγάζει καμένες, ενώ σε οριζόντια θέση δεν το κάνει, ή είναι πολύ ελάχιστη η καμένη γεύση....
τι να πω....άγνωστες οι βουλές του.... :dontknow:
για δοκιμάστε κι εσείς βρε παιδιά..με μια εγκο φρεσκοφορτισμένη κάνω τη δοκιμή αυτή, και δεν έχω πολυ γεμάτο τον ατμοποιητή... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος efstratia

• *
  • 93
« Απάντηση #245 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:33 »
Λεμονια με φρεσκοφορτισμενη μπαταρια , η δικια μου που βγαζει 4,2 για δυο τρεις τζουρες βγαζει λιγο καμενο αλλα στρωνει αμεσως. Επισης για τα υγρα , κανω σχεδον διαφανο σε χρωμα , και η αντισταση τωρα που την ανοιξα ειναι σα καινουρια.

Αποσυνδεδεμένος bitzimon

• *
  • 81
« Απάντηση #246 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:34 »
Να σου δώσω και εγώ τα φώτα μου . :idiot1:

Καταρχάς βλάλε την κεφαλή από το σώμα . Μετά αφαίρεσε προσεκτικά τον μεταλικό σωλήνα που καλύπτει την αντίσταση .

Τώρα ρίξε λίγο wfi (ενέσιμο νερό) στο φυτίλι της αντίστασης για να την ξεπλύνεις 5-6 είναι αρκετές.Μετά στάξε 2-3 και στα άλλα φυτίλια . Τα δεύτερα ταμπονάριστα με χαρτί κουζίνας και αν θέλεις αφαίρεσε το ένα .

Πριν τοποθετήσεις τα φυτίλια πάνω στην αντίσταση , βάλε την κεφαλή στην μπαταρία σου και πάτα το κουμπί μερικές φορές για 3 δευτερόλεπτα για να στεγνώσεις το φυτίλι της αντίστασης .

Ξαναβγάζεις την κεφαλή από την μπαταρία , βάζεις το φυτιλάκι-κια πάνω στην ατίσταση , βάζεις τον μεταλικό σωλινα (προσοχή να μπει μέχρι τέλους ) και προσέχεις το σιλικονάκι να φτάνει μέχρι τα φυτίλια .

Τώρα έχεις ανανεώσει πλήρως τον ατμοποιητή σου , μπορείς να το επαναλαμβάνεις κάθε πέντε μέρες σαν συντήρηση .

Ελπίζω να μην ατμίζεις μe perique γιατί αυτό ούτως ή άλλως σαν σβησμένο τσιγάρο μυρίζει , ;D και να σε βοήθησα περισσότερο από όσο σε μπέρδεψα.

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
« Απάντηση #247 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:42 »
Ευτυχώς για την ώρα δεν έχω τέτοια προβλήματα,ίσως να έπεσα σε καλή παρτίδα,αυτό που παρατήρησα (δεν είμαι και κανένας ειδικός) αν και νέος είναι ότι ο Τ3 μου παίζει καλά απο τα 3,7 εώς τα 4,2 (δεν τον άφησα πολύ στα 4,2 προτιμώ τα 3,7-4,0 βαρειά) απο εκεί και πάνω τρώω καμμένο,επίσης λένε ότι αν το υγρό αρχίσει να πέφτει (κάπου στη μέση και κάτω) αλλάζει η γεύση.
Κάνω 100% VG σε ego twist κανένα πρόβλημα με στεγνές ή αίσθηση γδαρσίματος κτλ. πολύ καλό ντουμάνι,πολύ καλό throw hit επίσης,και καλή γεύση(όσον αφορά την γεύση θα δοκιμάσω το ίδιο και σε phoenix να δώ διαφορές)

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
« Απάντηση #248 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:50 »
Δοκίμασε όταν βάζεις καινούρια κεφαλή, να στάξεις μια σταγόνα υγρό στο σωληνάκι που κρύβει την αντίσταση. Τράβα και καμία δύο τζούφιες να ποτίσουν τα φυτίλια και είσαι κομπλέ!

Δεν είναι θέμα ποτίσματος του φυτιλακίου! (sic)
Έχω δοκιμάσει να τον ποτίσω κι έτσι όπως λες, να τον αφήσω κανένα 12ωρο γεμάτο (μέχρι τη μέση), να τον ψιλοκάψω στην αρχή με κούφιες τζούρες, χίλια δυο δοκίμασα!... Τίποτε... Σημείωσε ότι κάνω 80/20 PG/VG λεπτόρευστο και ανοιχτόχρωμο...

Είναι αυτό που λέει κι η lemy, ψυχίατρο θέλει!... Τον έχω παρατήσει πλέον. Αν είναι να παλεύω μαζί του συνέχεια (είμαι κι όλη μέρα στο δρόμο...), παίρνω κι έναν αξιόλογο επισκευάσιμο να αξίζει τον κόπο η πάλη κι ο παιδεμός!...

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #249 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 18:54 »
ναι βρε παιδιά...εκεί που τον εκθείαζα για το απίστευτο ντουμάνι του και την πλούσια γεύση του τώρα θέλω να τον πετάξω στο κεφάλι του κινέζου που τον κατασκεύασε...
όντως για ψυχίατρο...τέτοια τρέλα δεν έχω ματαδεί σε ατμοποιητή...
νόμιζα πως ο ιάττυ ήταν ο πιο τρελάρας αλλά τελικά ο αρχιθεοτρελομουρλάρας είναι ο τ3.....
αν βρείτε καμιά πατέντα ή εν πάσει περιπτώσει τι φταίει πραγματικά, εδώ θα είμαι και θα σας διαβάζω...... :-\

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• **
  • 150
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
« Απάντηση #250 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 20:10 »
ειμαι σιγουρα off top...αλλα θα το ρωτησω...ξερει κανεις που μπορω να βρω τα σιλικονενια προστατευικα καπακια που εδιναν καποτε με τους πρωτους ce4 με τα μακρυα φυτιλια και το πλακυ πιπακι????τα θελω για τον τ3...ισως σωζεται λιγο το off topic... :))

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #251 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 20:22 »
υπάρχει καμία περίπτωση να χαλάω εγώ τις αντιστάσεις του τ3?
με το που τις αλλάζω τις χρησιμοποιώ και δεν αφήνω ούτε δευτερόλεπτο να ποτίσουν με το υγρό...... :-[

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #252 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 20:31 »
Αχ, lemy....
μου φαινεται οτι θελεις επειγοντως ιδιαιτερα με τον παππου για να μαθεις πως να ΜΗΝ χαλας τις αντιστασεις... ;D
Παντως, αυτο που λες με το υγρο, αντε να σου εβγαζε στις πρωτες τζουρες ασχημη γευση ή καμενο...οχι συνεχεια. Αυτο που με προβληματιζει...ειναι η ιδια κεφαλη που αρχικα σου δουλευε μια χαρα και μετα αρχισε τα ψυχολογικα της? Αν ναι.... τι ακριβως της εκανες? (και μην πει τιποτα :P προφανως κατι αλλαξε..)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #253 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 21:07 »
τίποτα, φωτιά να πέσει να με κάψει!!  :dontknow:

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #254 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 21:08 »
ναι βρε παιδιά...εκεί που τον εκθείαζα για το απίστευτο ντουμάνι του και την πλούσια γεύση του τώρα θέλω να τον πετάξω στο κεφάλι του κινέζου που τον κατασκεύασε...
όντως για ψυχίατρο...τέτοια τρέλα δεν έχω ματαδεί σε ατμοποιητή...
νόμιζα πως ο ιάττυ ήταν ο πιο τρελάρας αλλά τελικά ο αρχιθεοτρελομουρλάρας είναι ο τ3.....
αν βρείτε καμιά πατέντα ή εν πάσει περιπτώσει τι φταίει πραγματικά, εδώ θα είμαι και θα σας διαβάζω...... :-\

Κουμπάρα κουμπαρούλα μου . :)

Τα έχω γράψει και σε παλαιότερο πόστ .
Οι bottom coil θέλουν άριστη τροφοδοσία για να έχει της απαραίτητες ανοχές , να παίξεις δηλαδή πάνω - κάτω σε βολτ - βατ .
Άρα το φιτίλι πρέπει να είναι άριστο αλλιώς ( χάσαμε ) .
Κάποιες έτοιμες κεφαλές που κυκλοφορούν δέν είναι καλές , για μένα άχρηστες λόγο φιτιλιού .
Δυστυχώς δεν ξέρω ποιές είναι .
Σε σεταρίσματα που έκανα με δικό μου φιτίλι δεν υπήρχε κανένα θέμα .
Το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να μπει ακριβός το φιτίλι που χρειάζεται , ούτε πολύ , ούτε λιγότερο γιατί αν είναι πολύ θα στραγγαλίζετε το φιτίλι με αποτέλεσμα σε απανωτές να πάρουμε και καμένο , αν πάλι βάλουμε λίγο τότε θα έχουμε από υπερτροφοδοσία μέχρι μπουρμπουλήθρες .
Τα είπαμε είναι ιδιαίτεροι οι bottom coil και θέλουν την δέουσα προσοχή .
Αν τα κάνετε όλα αυτά ...  θα σας ανταμείψει με το παραπάνω.  ;) :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359925 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374828 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328187 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99933 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F