vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

622 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, trollga, ΨΗΛΟΣ, nikpepa, manoslykos, Buliwyf

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #225 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 13:48 »
Το πρόβλημα εντοπίζετε στο "σώμα" ή στην  αντίσταση ;

Γιατί οι διαφορές στο πιπάκι και την διαγράμμηση αφορούν στο σώμα , ενώ ο αριθμός τρυπών στην αντίσταση αν δεν κάνω λάθος .

Αν βάλω μια καλή αντίσταση , με τρεις τρύπες , σε σώμα με μονή διαγράμμηση μπορεί πάλι να έχω πρόβλημα;

διαφορες υπαρχουν απο οσο καταλαβα και σε σωμα και σε κεφαλη. Αν κανεις την δοκιμη που αναφερεις μας λες αν απεδωσε κατι..

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• **
  • 483
« Απάντηση #226 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 14:01 »
Αν αυτό που μετράει για την καλή απόδοση είναι η διαφορές στο σώμα ή την κεφαλή, δεν το ξέρω. Απλά έκανα μια επισήμανση βασισμένη στην μικρή εμπειρία μου. Υποθέτω πως έχει να κάνει με το από προμηθεύεται το κάθε μαγαζί. Αυτός με το εξάγωνο στο πιπάκι είναι άψογος. Αυτό, δυστυχώς, δε σημαίνει πως αποκλείεται να υπάρχουν εξίσου καλοί με λείο το εσωτερικό από το πιπάκι αλλά ούτε και το αντίθετο.
Θα πάρω κι άλλους σήμερα-αύριο και ίσως βγάλω καλύτερο συμπέρασμα.

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #227 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 14:17 »
Κι εγω πιστευω πως κατα κυριο λογο ειναι θεμα κεφαλης και οχι σωματος. Μπορει να ειναι κακης ποιοτητας φυτιλι, μπορει να ειναι απουσια συρματος χωρις αντισταση και να πυρωνει κανενα συλικονακι φερνοντας πλαστικιλα, μπορει να ειναι διαφοροι λογοι, αλλα δεν ερχεται στο μυαλο μου κατι στο σωμα που θα μπορουσε να επηρρεασει τοσο τη γευση.
Πιστευω οτι μολις αρχισουν αρκετοι πλυν της kanger να παραγουν Τ3 θα μειωθει η σκαρταδουρα που ειναι ενα απο τα αποτελεσματα του μονοπωλιου.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #228 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 15:23 »
για την γευση δεν ξερω...για τις διαρροες ομως, πχ, θα θεωρησεις υπευθυνο το σωμα.

Αποσυνδεδεμένος zoo

• **
  • 124
« Απάντηση #229 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 17:20 »
Εγώ τώρα τελευταία, με διάφορες κεφαλές από διαφορετικά μαγαζιά (δοκιμασμένα και μη), παίρνω στην αρχή πολύ έντονο καμένο και αφόρητη πλαστικίλα... Θέλουν 1- 1,5 ml τουλάχιστον για να αρχίσουν να στρώνουν... Το ζήτημα είναι ότι αυτά τα πρώτα ml είναι πλέον τόσο χάλια που δεν ατμίζονται με τίποτε (πρέπει να βάλω την ηλεκτρική σκούπα να ατμίζει μέχρι να στρώσει ο Τ3... :laugh1: )

Στην αρχή δεν είχα τόσο έντονο πρόβλημα, μύριζαν αλλά έστρωναν πολύ γρήγορα οι Τ3.
Με χάλασε πολύ το θέμα και το γύρισα πάλι στα τανκάκια...

Σίγουρα αν αλλάζει κανείς μόνος του φυτιλοαντιστάσεις μπορεί να το λύσει το θέμα, αλλά τότε χάνει την πρακτικότητά του ο Τ3. Δεν είναι πραγματικός επισκευάσιμος, εργοστασιακός πλύνε - βάλε είναι, θα έπρεπε να δουλεύει σωστά από την αρχή ή έστω να έστρωνε όσο γρήγορα στρώνουν και τα υπόλοιπα clearos....  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος abel

• **
  • 113
« Απάντηση #230 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 03:18 »
Πηρα σημερα κι εγω εναν Τ3 με μαυρο καλυμα. Αν και μεγαλος-μακρυς ατμοποιητης ειναι ομορφο το metal. Σε ego μπαταρια δενει απολυτα.
Κτυπημα πολυ καλο, γευση σωστη διχως ιχνη καμμενου ή πλαστικιλας. Το μονο αρνητικο οτι δεν τα παει καλα με δυνατο παρατεταμενο ρουφηγμα, μπουρμπουληθρες αλλα και υγρο στο στομα κανουν εμφανιση, ακομη κι αν ειναι γεματος. Σε ηρεμες και μακροσυρτες τζουρες ειναι να τον χαιρεσαι. Επισης απο καταναλωση..πινει αρκετα που λενε :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #231 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 10:25 »
μη βιάζεσαι...θα σου ρθει και το καμένο... ;D
πολύ παράξενος ατμοποιητής.....εκεί που λειτουργεί απίθανα, με εξαιρετική γεύση και
πλούσια παραγωγή ατμού, ξαφνικά μετά από 1 γέμισμα, μπορεί να δώσει καμένες...
χθες όλο το απόγευμα αυτό συνέβαινε... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος efstratia

• *
  • 93
« Απάντηση #232 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 10:29 »
Εγω παντως πρωτη φορα ειμαι τοσο ευχαριστημενη απο clearomiser,  φτου φτου! 8 μερες και παει σφαιρα! Εκτος απ το πρωτο γεμισμα που ειχα για κανα πενταλεπτο μπουρμπουληθρες, δεν εμφανισε κανενα αλλο προβλημα και τον εχω γονατισει. :D

Αποσυνδεδεμένος tibolaso

• **
  • 483
« Απάντηση #233 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 10:37 »
Καλημέρα.
Σε μένα έτσι διορθώνεται, όποτε εμφανίζεται, το πρόβλημα με τις μπουρμπουλήθρες οπότε δε χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε κι εσείς. Μόλις αρχίσει η ιστορία με τις μπουρμπουλήθρες να παίρνεται τζούρες ρουφώντας λιγότερο έντονα ενώ ταυτόχρονα έχετε κλείσει μια από τις τρύπες εισαγωγής αέρα με το δάκτυλο. Με 4-5 τέτοιες τζούρες διορθώνεται το πρόβλημα και ατμίζω μέχρι και κάτω από τα 0,4ml χωρίς πρόβλημα.

« Απάντηση #234 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 11:23 »
Να ρωτήσω μιας και δεν έχει γραφτεί από άλλον, σφύριγμα δεν έχει κανείς κατά την εισπνοή
ρουφηξιά ?
Οι μπουρμπουλήθρες είναι μόλις η στάθμη του υγρού φτάσει στο μέσον της δεξαμενής
και βελτιώνεται μόλις ... σταματήσεις να ατμίζεις  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #235 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 12:57 »
Εγώ τώρα τελευταία, με διάφορες κεφαλές από διαφορετικά μαγαζιά (δοκιμασμένα και μη), παίρνω στην αρχή πολύ έντονο καμένο και αφόρητη πλαστικίλα... Θέλουν 1- 1,5 ml τουλάχιστον για να αρχίσουν να στρώνουν... Το ζήτημα είναι ότι αυτά τα πρώτα ml είναι πλέον τόσο χάλια που δεν ατμίζονται με τίποτε (πρέπει να βάλω την ηλεκτρική σκούπα να ατμίζει μέχρι να στρώσει ο Τ3... :laugh1: )

Στην αρχή δεν είχα τόσο έντονο πρόβλημα, μύριζαν αλλά έστρωναν πολύ γρήγορα οι Τ3.
Με χάλασε πολύ το θέμα και το γύρισα πάλι στα τανκάκια...

Σίγουρα αν αλλάζει κανείς μόνος του φυτιλοαντιστάσεις μπορεί να το λύσει το θέμα, αλλά τότε χάνει την πρακτικότητά του ο Τ3. Δεν είναι πραγματικός επισκευάσιμος, εργοστασιακός πλύνε - βάλε είναι, θα έπρεπε να δουλεύει σωστά από την αρχή ή έστω να έστρωνε όσο γρήγορα στρώνουν και τα υπόλοιπα clearos....  :thumpdown:

Δοκίμασε όταν βάζεις καινούρια κεφαλή, να στάξεις μια σταγόνα υγρό στο σωληνάκι που κρύβει την αντίσταση. Τράβα και καμία δύο τζούφιες να ποτίσουν τα φυτίλια και είσαι κομπλέ!

Πηρα σημερα κι εγω εναν Τ3 με μαυρο καλυμα. Αν και μεγαλος-μακρυς ατμοποιητης ειναι ομορφο το metal. Σε ego μπαταρια δενει απολυτα.
Κτυπημα πολυ καλο, γευση σωστη διχως ιχνη καμμενου ή πλαστικιλας. Το μονο αρνητικο οτι δεν τα παει καλα με δυνατο παρατεταμενο ρουφηγμα, μπουρμπουληθρες αλλα και υγρο στο στομα κανουν εμφανιση, ακομη κι αν ειναι γεματος. Σε ηρεμες και μακροσυρτες τζουρες ειναι να τον χαιρεσαι. Επισης απο καταναλωση..πινει αρκετα που λενε :tongue_smilie:
Όταν έρχεται η ώρα να ξαναγεμίσεις, καθάρισε το εσωτερικό του σωλήνα που κρύβει την αντίσταση. Απαλά όμως μη σπάσει καμία επαφή και πάει η κεφαλή για τσάι. Επίσης, εγώ σκουπίζω και τα φυτίλια.
Για τον καθαρισμό χρησιμοποιώ κορδόνια καθαρισμού πίπας, φτηνά και αποτελεσματικά!

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #236 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 14:25 »
καινούρια αντίσταση και μου βγάζει καμενο-πλαστικίλα πάλι....εδώ και 2 ώρες δε στρώνει με τίποτα...η τελευταία αντίσταση, 2 γεμίσματα δούλεψε σωστά....
αυτή ούτε 1...τι στα διάλα συμβαίνει τελικά ξέρει κανείς? το ανοίγω, το κλείνω, βγάζω τα εξτρά φυτιλάκια, τίποτα...δε φτιάχνει η γεύση...μου ρχεται να τον πατήσω  κάτω
τι διχασμένη προσωπικότητα είναι αυτός ο ατμοποιητής!!!!!  :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #237 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 14:31 »
Σε εμενα αυτο που λες lemy γινόταν συχνά μέχρι που καταλαβα οτι ειναι λαθος το στησιμο με αυτα τα 2 εξτρα φυτιλακια απο επανω, τουλαχιστον για vg υγρο που ατμιζω εγω. Ετσι σε καθε νεα κεφαλή, τα αφαιρώ, τα ξεδιπλωνω και βάζω σχεδον τις μισες ινες απο επανω. Βέβαια το καλυτερο απο όλα είναι να βάζω 4 ίσιες ινες απο 2mm φυτίλι και έτσι έχω την καλύτερη τροφοδοσια με φυτίλι που γνωρίζω την ποιότητα του και οτι δε θα μου βγαλει πλαστικιλα (το καιω πρωτα), ελπιζω να μη σε μπερδεψα  :-[

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #238 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 14:37 »
όχι εντάξει, με τη δεύτερη έβγαλα άκρη.  :laugh1:

παρόλ αυτά δε νομίζω πως έχει να κάνει με το φυτίλι... :hmmm:
γιατί άλλοτε μου δίνει αυτή τη γεύση κι άλλοτε όχι...τώρα για παράδειγμα παρατηρώ πως αν ατμίζω κάθετα έχει καμένο αν ατμίζω οριζόντια δεν έρχεται. (κι αυτο που και που πάλι)  :-\

« Απάντηση #239 στις: Ιανουαρίου 15, 2013, 14:44 »
Έχεις δοκιμάσει διαγώνια ?  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Σε μερικές αντιστάσεις δεν "αρέσουν" κάποια υγρά, ειδικά τα σκουρόχρωμα.
Θα δοκιμάσεις φαντάζομαι και με άλλα και αν θες καθάρισε καλά τον άξονα
αερισμού μπορεί να έχει πιάσει υδρατμούς και για αυτό παίρνεις καμένο  :hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F