vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

456 επισκέπτες, 6 χρήστες
dallaskdp, camber, Milarepa, Xameno_Skli, manoslykos, mathimatikos1966

T3 clearomizer 2,4ml bottom coil

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: T3 clearomizer 2,4ml bottom coil
« Απάντηση #270 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 13:08 »
cruiser σου τελειωνει το υγρο μεχρι τερμα χωρις μπουρμπουληθρες?

Σπάνια να έχω λίγες, όταν το υγρό είναι περίπου κάτω και από το σιλικονάκι.

Παίξε ΛΟΤΤΟ!

Λες να ξαναμπώ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ μετά από 15 χρόνια??? ;D

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• **
  • 188
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
« Απάντηση #271 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 11:42 »
τον τ3 τον εχει δοκιμασει κανεις με εγκο μπαταρια?αν ειδα καλα στo νημα εχει αντισταση 2.6?? :hmmm: ???

« Απάντηση #272 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 11:48 »

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
« Απάντηση #273 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 00:53 »
Όσοι δουλεύετε τον Τ3 δοκιμάστε το παρακάτω:

Αφαιρέστε το σιλικονένιο καπάκι απο την κεφαλή/αντίσταση (αυτό που καλύπτει τα φυτιλάκια σαν καπάκι), γυρίστε το ανάποδα και περάστε το πάλι στο στέλεχος της κεφαλής.
Η πλακέ πλευρά του που περάσατε κάτω τώρα, βρίσκει στο πλατύτερο τμήμα του στελέχους και δεν του επιτρέπει να συμπιέσει τα φυτιλάκια σας.
Καμμία διαρροή και τα φυτιλάκια σας ποτίζονται καλύτερα ωστε να αποφεύγετε το καμμένο που εμφανίζεται μερικές φορές στις συνεχόμενες τζούρες.
Το διάβασα κάπου, το δοκίμασα και δουλεύει...

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #274 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 09:47 »
Επιβεβαιωνω κι εγω ninja13. Οντως εχει διαφορα.

« Απάντηση #275 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 10:56 »
δεν το επιασα..........μπορεις να το εξηγησεις καλυτερα???

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #276 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 11:22 »
Εννοεί το καπάκι από σιλικονη που έχει πάνω στο καλάμι του αέρα ακριβώς πάνω στο φυτιλι να το βγάλεις και να το ξαναπερασεις τούμπα , δηλαδή η επίπεδη επιφάνεια να πατάει τωρα στο φυτιλι.

« Απάντηση #277 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 12:32 »
το δοκιμασα αλλα δεν καθετε μετα το σωληνακι απο το σωμα καλα..............τελος παντων απο καμμενο δεν εχω θεμα,απο ψιλοδιαρροουλες εχω

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
« Απάντηση #278 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 13:27 »
Τι εννοείς βρε krasopatera?

Δεν σου βιδώνει καλά το καπάκι / αντίσταση?
Αν εννοείς αυτό, κατέβασε καλά το σιλικονάκι μέχρι εκεί που πάει η πλακέ πλευρά του (στο στοπ) και πίεσε λίγο την κεφαλή να βιδώσει στον ατμο...

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #279 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 13:37 »
Τα φυτιλάκια παιδιά δεν πιέζονται τόσο απο την επάνω την μεριά απο το σιλικονάκι οσο απο αριστερά και δεξια απο το μεταλλο της καμπάνας, για αυτο αντι να γυρνατε αναποδα το σιλικονακι και να εχετε θεματα στεγανότητας αραιώστε λίγο τα φυτιλάκια πανω απο την αντίσταση και αφαιρέστε και 2 ίνες απο το καθένα και θα έχετε σουπερ τροφοδοσια. Τουλάχιστον αυτο κανω εγω και εχω τελειο αποτέλεσμα στις καινούργιες κεφαλές. Βέβαια είναι και θέμα υγρού μην το ξεχνάμε, στα δικά μου τα υγρά αυτός ειναι ο μηχανισμός και όχι το σιλικονάκι...

« Απάντηση #280 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 14:06 »
αυτο κανω και εγω............αραιωνω λιγο τα πανω φιτιλια.οπως ειπα δεν εχω προβλημα καμμενου,ψιλουγρασια στον πολο της μπαταριας βρισκω.

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• **
  • 301
« Απάντηση #281 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 16:23 »
DeareN, το δουλεύω με το σιλικονάκι/καπακάκι ανάποδα απο χτες το βράδυ και δεν έχει κανένα θέμα στεγανότητας σε 2 -3 κομμάτια που έχω γεμάτα.
Το δοκίμασες και το γράφεις αυτό περί στεγανότητας?

Το σιλικονάκι ανάποδα απλά απελευθερώνει ένα μέρος απο τις 2 εγκοπές /υποδοχές στην καμπάνα που εδράζονται τα φυτιλάκια (οι οποίες είναι καλυμμένες απο το σιλικονάκι όπως έρχεται συσκευασμένος ο ατμο) και έτσι έχουμε καλύτερη τροφοδοσία.

10 δευτερόλεπτα είναι η δοκιμή για τον καθένα...

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
« Απάντηση #282 στις: Ιανουαρίου 18, 2013, 23:00 »
Δε βρίσκω κάτι το επιλήψιμο στο να εκθειάζει κάποιος ένα κατάστημα για ένα καλό προϊόν που αγόρασε! Το έχουμε κάνει τόσες φορές στο παρελθόν σε άλλα τόπικ, δεν καταλαβαίνω το λόγο να μη γίνει και τώρα.

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι όλοι οι έμποροι κρίνονται για τις υπηρεσίες τους και είναι καθήκον μας ως πελάτες να μιλάμε για προϊόντα που αγοράσαμε, αναφερόμενοι είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά. Αυτά που είπαν κάποιοι φίλοι παραπάνω, λυπάμαι που θα το πω ωμά, αλλά δεν έχουν καμία βάση. Δεν κάνει διαφήμιση ρε παιδιά κάποιος που λέει ότι αγόρασε το τάδε προϊόν από το τάδε σάϊτ και έμεινε πολύ ευχαριστημένος, ούτε σημαίνει ότι τα παίρνει! Οπότε απορίες όπως "δε ξέρω αν μπορώ να πω από που το πήρα" ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ. Αλίμονο αν φοβόμαστε να πούμε τη γνώμη μας...

Έχουν γραφτεί 19 ολόκληρες σελίδες για το θέμα και ούτε ένας ανέφερε όνομα καταστήματος, θαρρείς και είναι κανα κρατικό μυστικό! Οι μισοί μιλάνε για προβληματικούς ατμο (καμμένο, μπουρμπουλήθρες, διαρροές κλπ) και οι άλλοι μισοί για τέλειους ατμο που δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα  :eyesplash:

Δεδομένου ότι υπάρχει ομολογουμένως πρόβλημα με τους ανταλλακτικούς ατμοποιητές του Τ3 και αρκετός κόσμος παιδεύεται (μερικοί μάλιστα έχουν απηυδήσει) θεωρώ ότι όσοι πετύχατε διάνα, πρέπει να πείτε από που προμηθευτήκατε τους δικούς σας, ούτως ώστε να βοηθήσετε και τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό κάνουμε όλοι οι ατμιστές τόσο καιρό στο φόρουμ  ;)

Αποσυνδεδεμένος DeareN

• **
  • 364
  • Always looking for genesis attys and hybrids...
« Απάντηση #283 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 01:39 »

Κάνεις λάθος φιλε μου οτι δεν αναφέρθηκε, τουλάχιστον απο εμένα μια χαρά έχει αναφερθεί στο θέμα και μάλιστα και με φώτο.http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,14165.msg550860.html#msg550860
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,14165.msg531680.html#msg531680

Απο Ελλάδα πήρα απο replacesmoke ολόκληρους και ήταν μια χαρά, δεν ξέρω για κεφαλές ξεχωριστά και πήρα και εναν bio απο εδω Θεσσαλονικη απο τους πρώτους και ήταν χάλια αλλά η επόμενη παρτίδα ήταν μια χαρα. Απο Ιρλανδία που πήρα ήταν άψογες αλλα τώρα η δεύτερη παρτίδα που πήρα είναι διαφορετικές, το ίδιο καλές σαν απόδοση, όχι τόσο καλές στην ποιότητα των υλικών βεβαια δουλευουν μια χαρα. Οπότε και απο το ίδιο μαγαζί να πάρεις είναι αναλόγως την παρτίδα γιατί η εταιρία βγάζει συνέχεια διαφορετικές.
Αυτά απο εμένα και πιστεύω να βοήθησα.

Αποσυνδεδεμένος vato

• 548
  • a toda madre o un desmadre
« Απάντηση #284 στις: Ιανουαρίου 19, 2013, 05:38 »
Λοιπον ακουστε τι εκανα!!! Εβγαλα το δικο του σιλικονακι και εβαλα ενα απο κεφαλη vivi nova (απο αυτες που ειναι σαν του crystal, με τη μικρη τρυπα, οχι αυτες με το "ποτιρακι") βγαζοντας φυσικα το μεταλλικο μερος απο το σιλικονακι. Το εβαλα αναποδα στο σωληνα της κεφαλης του Τ3 και βιδωνοντας την στον ατμοποιητη κουμπωσε σαν... κ@ποτιτσα στον σωληνα του και συμπιεστηκε λιγακι ισα ισα για να φτασει τα φυτιλακια. Απο εκεινη την ωρα ουτε διαρροες παιζουν, ουτε καμμενο και εχω την εντυπωση οτι εχει αρκετα καλυτερη γευση. Υποθετω οτι τα μαμισια σιλικονακια ειναι κακης ποιοτητας και λεπτα με αποτελεσμα οταν ζεσταινεται το μεταλο να βγαζουν αυτη την πλαστικιλα.
Οταν ξεβιδωσετε την κεφαλη μετα για να τον ξαναγεμισετε, το σιλικονακι μενει κουμπωμενο στον ατμοποιητη, δεν βγαινει μαζι με την κεφαλη. Αυτο δεν παιζει ρολο, αφου γεμιζει κανονικα, ξαναμπαινει η κεφαλη μετα μια χαρα και οποιος θελει να το βγαλει μπορει με ενα τσιμπιδακι.
Δοκιμαστε το, εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2013, 05:50 από vato »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359900 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450082 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110726 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374800 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29357 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F