vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

502 επισκέπτες, 4 χρήστες
camber, Ηρακλης1985, Doubt, PsykieG

Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Φύλο: Άντρας
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
Απ: Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.
« Απάντηση #60 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 21:13 »
arxos. Είσαι πρώτος. Σαφέστατος. Ακούγεσαι αρκετά και σε κατανοούμε. Εγώ προσπαθούσα να ξεβιδώσω τον κύλινδρο εξωτερικά. Στις φωτο στην αρχή θα φαίνεται πως δε λύνεται έτσι. Αδιάβαστος είμαι πάλι. Μεταξεταστέος. Πάω για επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου.
Fanifox:  Εδώ θα είμαστε. Αξίζει ο ατμο. Καθαρή, κρυστάλλινη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #61 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 17:38 »
Να ρωτησω αν μπορει κανεις να βοηθησει...
ειχα ενα θεματακι μερες τωρα,
δεν εκανε καλη επαφη ο αρνητικος πόλος και δεν λειτουργουσε,το κουναγες λιγο, επιανε και ολα καλα για καμποση ωρα,
μεχρι που τελικα τα επαιξε τελειως....
κουνιεται ο αρνητικος, και δυστυχως δεν βιδωνει...τον ελυσα κιολας μηπως και καταφερω τπτ, αλλα....
δεν βιδωνει, ουτε ξεβιδωνει και κουνιεται οποτε δεν κανει καλη επαφη,...
τι να κανω;;;; :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #62 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 18:46 »
Για δες το καλύτερα. νομίζω ότι βιδώνει. Σε μια αλλαγή αντίστασης που είχα βιδώσει πολύ σφιχτά το βιδάκι, όταν πήγα να το ξεβιδώσω, ξεβίδωνε ο πόλος, και τον ξαναβίδωσα σιγά σιγά. Δώσε λίγη προσοχή γιατί με τέτοια λεπτά πραμματάκια, δεν είναι απλό. Θέλει πολύ προσοχή και σιγά σιγά.

Αποσυνδεδεμένος ilias.2008

• **
  • 487
    • Εργαστήρι Αγιογραφίας - Ζωγραφικής
« Απάντηση #63 στις: Νοεμβρίου 18, 2012, 19:47 »
Κανονικα ξεβιδωνει, αλλα πρεπει να χαλασε... :-[ :-\

ο δευτερος ο θετικος ξεβιδωνει....

τι κανω τωρα; τον κολάω;;; και πώς; :dontknow:

« Απάντηση #64 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 21:39 »
Ήρθε!!!

Βρε παιδιά, είχατε δίκιο!! Δεν ξεκολλάω!!
Το χτύπημα και η αληθινή γεύση που δίνει είναι πάρα πολύ καλή. Το γεγονός, δε, ότι δουλεύει άψογα με το REO μου, τον κατατάσει στην πρώτη θέση των αγαπημένων μου ατμοποιητών!
Για του λόγου το αληθές:

Φυσικά, ακόμα δεν άλλαξα φυτιλοαντίσταση, το καθυστερώ για... όσο μπορώ!  :-[

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #65 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 23:19 »
είσαι με την αντίσταση του κινέζου και τον χρησιμοποιείς χωρίς να τον έχεις ξεβρωμίσει ?
Αν ναι, το λέει η ψυχούλα σου  :)) :))

« Απάντηση #66 στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 23:51 »
Ναι, μια... βουτυρίλα την έχει!  :))

Αλλά από το να ξεκινήσω το παίδεμα με την αλλαγή από τώρα, καλύτερη η βουτυρίλα!!  :laugh1:

Χρησιμοποιώ υγρά με έντονο άρωμα και... την ξεχνάω!!  :lotpot:

« Απάντηση #67 στις: Δεκεμβρίου 22, 2012, 16:23 »
Πρώτη αλλαγή φυτιλοαντίστασης...

Βρε καλά σας το έλεγα ότι δεν είμαι εγώ για τέτοια!!
Η αλλαγή πανέυκολη, αλλά ενώ η φυτιλοαντίσταση θα έπρεπε να είναι στα 2.4-2.6, εμένα μου βγήκε 1.1!! Λίγο κούνημα και αλλάζει στα 1.3, οπότε λέω "άντε, καλά είναι" και βάζω να τη δοκιμάσω (στα 4.2 βόλτ!). Πρώτη τζούρα, γεύση καμμία, ατμός λίγος. Δεύτερη τζούρα, καλύτερη γεύση, πολύς ατμός. Τρίτη και... τσαφ!! Πάει!! Αφού ένιωσα το κάψιμο στη μούρη!!  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Bishopheals

• *
  • 16
A7 .8 ohms 4.2v Dual coil Διπλού τυλίγματος.8 ω 4.2v Α7
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 01:56 »
A7 Dark Chrome από την Empire Mod με Dual coil 0.8 ohms στα 4.2v

I visited Keith's Empire Mod shop last night after some good laughs we got to check out this beautiful affordable A7 black Chrome atomizer. After examining it I asked Keith if I can test it out in with my Zeus Dual Coil build. He said sure give it a go. That's all I needed to hear to take this little RBA to the next level.

After getting the wick and coils ready off I was building my Zeus Dual coils. Check out his face expression. I did a 1.1ohms -1.2 ohms in the shop. We fired it up on my GG and empire mod and tested it out. Keith face said it all he couldn't believe the amount of juicy heat flavor. He was stoked.

This device I certainly give it my Bishopheals seal of approval on easy dual setups, cleaning, and maintenance. For an affordable price $19.99 it's a major steal and bargain. If anyone is lucky to own one and would like further instruction on customizing dual coils feel free to reach me on ECF GG section or email me on youtube. Please register so you get more info on upcoming videos. You can also check me out live on http://Vapetvlive.com every Sunday at 9pm east coast.

Have a great day Live Hard and Vape Hard!!!

Links
Empire Mods A7 Stainless Steel
http://www.empiremods.com/product_p/reba7.htm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1RHuEjWoG8Q&list=PLD94070498D1970A3&index=1[/youtube]

Επισκέφθηκα χθες το κατάστημα Empire Mods του Keith και μετά από μερικά γερά γέλια, πιάσαμε στα χέρια μας αυτόν τον όμορφο και οικονομικό ατμοποιητή Α-7 σε μαύρο chrome. Αφού τον εξετάσαμε, ρώτησα τον Keith αν μπορούσα να τον δοκιμάσω με το Dual Coil σεταπ που έχω για τον Zeus. Είπε ενταξει, δοκίμασε το. Αυτό περίμενα να ακούσω για να ανεβάσω αυτόν τον μικρό RBA στο επόμενο επίπεδο.

Αφού ετοίμασα τις φυτιλοαντιστάσεις μου, άρχισα να φτιάχνω το dual coil σεταπ. Κοιτάξτε την έκφραση του. Έκανα μια αντίσταση 1,1-1,2Ω. Το βάλαμε στο GG και το δοκιμάσαμε. Το πρόσωπο του Keith τα είπε όλα, δεν μπορούσε να πιστέψει την ποσότητα του ζεστού και γευστικού ατμού. Έμεινε ξερός.

Η συσκευή αυτή πήρε βέβαια την σφραγίδα της έγκρισης του Bishopheals για την ευοκλία στα dual coil setups, στον καθαρισμό και την συντήρηση. Με μια οικονομική τιμή $19.99 είναι μεγάλη ευκαιρία.
Αν κάποιος τυχερός είναι κάτοχος και θα ήθελε περισσότερες οδηγίες για την κατασκευή dual coil αντίστασης, να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο πίνακα GG του ECF ή να μου στείλει email στο youtube.
Μπορείτε να εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για νέα βίντεο. Επίσης μπορείτε να με δείτε ζωντανά στο http://Vapetvlive.com κάθε Κυριακή ώρα 9μμ ανατολικής ακτής ΗΠΑ.

Καλή μέρα να έχετε. Να ζείτε γερά και να ατμίζετε γερά!!!
Have a great day Live Hard and Vape Hard!!!

Links
Empire Mods A7 Stainless Steel
http://www.empiremods.com/product_p/reba7.htm
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2013, 02:49 από WileECoyote »

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #69 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 10:02 »
Πρώτη αλλαγή φυτιλοαντίστασης σήμερα και για μένα...
Προς το παρόν χρησιμοποίησα μια απ' αυτές τις έτοιμες: http://egotube.gr/vivi-ank.html (2.4 Ω ονομαστική, 2.5 Ω στο Vmax, 2.6 Ω στο Provari, 2.7 Ω στο Apollo Lava, 2.8 Ω στο WildFire  κοινώς ψάξε να βρείς...) και πάει πολύ καλά αν εξαιρέσεις ότι τώρα ζεσταίνεται πολύ περισσότερο εν σχέσει με την μαμίσια φυτιλοαντίσταση ...

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2013, 10:44 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #70 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 12:32 »
Κανενας τροπος για να ανοιξει λιγο η τζουρα στο προβατο?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Απάντηση #71 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 13:15 »
Ακόμα πιό αεράτη τζούρα εννοείς? :o
Βάλε αντάπτορα 510 to 510 ή  510 to eGo ...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 06, 2013, 14:37 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #72 στις: Ιανουαρίου 07, 2013, 12:10 »
Ο Α7 βρίσκεται στα χέρια μου 3 ημέρες και πραγματικά δεν τον αφήνω από τα χέρια μου....
- Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής SS,
- εύκολο σύστημα στερέωσης της αντίστασης με μεγάλες βίδες, στο σωστό ύψος
- βάση με μεγάλη χωρητικότητα
- bottom feed,
- χρήση με drip tip της αγοράς,
- μηχανουργημένος πόλος, εννιαίος με τη βάση
- διαρροές 0!
- ρύθμιση θετικού πόλου (αν και θα το ήθελα λίγο πιο σφιχτό)
- χαμηλή τιμή
Είναι μακράν ο best value ντριπάτος και ένας από τους καλύτερους ανεξαρτήτως τιμής....

Αποσυνδεδεμένος 43

• *
  • 88
« Απάντηση #73 στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 10:10 »
Να ρωτησω αν μπορει κανεις να βοηθησει...
ειχα ενα θεματακι μερες τωρα,
δεν εκανε καλη επαφη ο αρνητικος πόλος και δεν λειτουργουσε,το κουναγες λιγο, επιανε και ολα καλα για καμποση ωρα,
μεχρι που τελικα τα επαιξε τελειως....
κουνιεται ο αρνητικος, και δυστυχως δεν βιδωνει...τον ελυσα κιολας μηπως και καταφερω τπτ, αλλα....
δεν βιδωνει, ουτε ξεβιδωνει και κουνιεται οποτε δεν κανει καλη επαφη,...
τι να κανω;;;; :dontknow: :dontknow:
Έχω και εγώ το ίδιο θέμα. Τον πήρα χθες και κατευθείαν τον έλυσα, τον καθάρισα και στο δέσιμο δεν βίδωνε ο κοντός πόλος.
Είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει σπείρωμα, δεν βιδώνει με τίποτα, απλά μπαίνει-βγαίνει.

Το λίγο που δούλεψε (γιατί μετά κουνιέται ο πόλος και τέλος) μου άρεσε πολύ. Καμιά ιδέα πως θα μπορούσα να το φτιάξω?

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #74 στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 10:54 »
Θέλει πολύ υπομονή για να ξαναβιδώσει παιδιά. Εγώ τον πήρα χαμπάρι πριν ξεβιδώσει τελείως. Είχα βιδώσει τα φυτίλια πολύ σφιχτά και όταν ήρθε η ώρα της αλλαγής ξεβιδώνοντας το βιδάκι ξεβίδωνε ο πόλος. Ευτυχώς το πήρα χαμπάρι πριν βγει εντελώς και πρόλαβα.

Εκτοτε το σύρμα βίδωμα ίσα μέχρι να πιάσει και όχι σαν να δένω γαϊδούρι.

Σιγά σιγά και με υπομονή πρέπει να βιδώνει. Κάποιο παιδί είχεπ οστάρει φωτογραφία πλήρως λυμένου, άρα δεν μπορεί, πρέπει να βιδώνει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359859 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374773 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328148 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F