vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

535 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, sakissalonika, lagoudakis, Mimhsdr, manoslykos, Buliwyf, I.P

Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Φύλο: Άντρας
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 16:03 »
Ετσι ειναι με την βιδα, οπως το λες, αλλα δεν ειναι και κανενα τρομερο προβλημα.
Ειδικα οταν το συνηθισεις θα το κανεις εντελως μηχανικα.
Οσο για το αλλο που επιμενεις να εξηγησω :
Ειπα εχω τον Α7 και μετα λεω οτι Α7 εχει το atmomixani και Zeus το atmistique.... Τι κανει τσσιου τσσιου ?

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• 3469
  • Impossible is nothing!, never give up!
Απ: Κριτικη - Παρουσιαση SS A7 / ZEUS ατμοποιητης.
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 17:28 »
Kάτοχος και εγώ από χθές ενός  SS A7 / Zeus ...
Μετά από ένα καλό πλύσιμο με καθαρό οινόπνευμα τον δοκίμασα με το "μαμίσιο" setup πάνω σε VV mod στα 5 Volt με e-liquid 50VG/50PG 30mg Black Cherry by Inawera και παρά το σιγανό "χτύπημα" και την πολύ "αεράτη" τζούρα για τα γούστα μου είναι τέλειος σε απόδοση γεύσης και παραγωγή ατμού και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!
Γενικά, -για τα χρήματα που κοστίζει- ειναι μια άριστη πρόταση  για τους λάτρεις του dripping...
Κρίμα που σταμάτησε η εισαγωγή του από το fabvape  και το atmistique...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2012, 18:56 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 19:30 »
Ωμέγα:
-Δίκιο έχεις: το είπες έμμεσα.
-Δίκιο έχεις: το συνηθίζει κανείς. Εξ άλλου δε θέλει καν κατσαβίδι. Ξεβιδώνει πολύ εύκολα.
zacharis1955:
-Δίκιο έχεις: Κρίμα που σταμάτησε η εισαγωγή του και, όταν εξαντληθεί κι από atmomixani.gr, δε θα μπορεί να τον βρει κανένας σε ελληνικό μαγαζί.

Για γενικά σχόλια και προβληματισμούς για τους επισκευάσιμους και τις ατμιστικές συμπεριφορές υπάρχουν τα κατάλληλα νήματα.
Παρακαλώ να μην επαναλαμβάνουμε αυτούσια τα μηνύματα μας σε διάφορα σημεία του φόρουμ.
Από το μήνυμα παρέμειναν όσα έχουν κάποια σχέση με τον τίτλο του νήματος.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2012, 21:54 από WileECoyote »

Αποσυνδεδεμένος dorita

• *
  • 77
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #48 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 21:06 »
Τον Α7 τον έχω πάνω κάτω ένα μήνα και τα πηγαίναμε καλά, τις τελευταίες μέρες μου ερχόταν που και που μια μυρωδιά απ το μέταλλο κι έτσι σήμερα πήρα την απόφαση να τον βράσω με γάλα κάτι που δεν είχα κάνει στην αρχή..εκτός απο  ένα πλυσιματάκι που το χα ρίξει.
Τον άφησα 5 λεπτά μέσα στο καυτό γάλα αλλά μετά για να σιγουρευτώ η έξυπνη  :idiot2: θέλησα να το ζεστάνω ξανά κι εκεί μου ξέφυγε και τον έβρασα κανα δίλεπτο.
Κάνω καινουργια αντίσταση, και έρχετε μια βρώμα άλλο πράγμα.. :heat: .
Ξανά πλύσιμο απ την αρχή και άλλη αντίσταση, τίποτα η ίδια μυρωδιά..καμιά ιδέα?

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
« Απάντηση #49 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 23:14 »
Μετα το γαλα το ριχνεις και βρασμενο νερο για να φυγει η γαλατιλα ή ατμιζεις γαλακτομπαρα ?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #50 στις: Νοεμβρίου 16, 2012, 23:36 »
κάντε τον ρε παιδιά κομμάτια να καθαρίσει καλά ο ατμοποιητής ... έχει 3 ορόφους μπλεγμένους πλαστικούς και μεταλλικούς δίσκους, δε μπορεί να καθαρίσει με ένα απλό βράσιμο
να ανεβάσω βιντεάκι ?

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
« Απάντηση #51 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 00:14 »
Ανεβασε εσυ ρε Arxos για τα παιδια, γιατι εγω τον εχω σεταρει μολις χθες :)

Αποσυνδεδεμένος dorita

• *
  • 77
« Απάντηση #52 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 02:06 »
χα χα χα εννοείται ότι του κάνα καλό ξέπλυμα με μπόλικο νερό μετά αλλά τέτοια χάλια μυρωδια δεν είχε βγάλει πότε πριν το βράσιμο η οποια δεν φευγει τώρα με τίποτα...και εκει που ξεγελιεμαι και λέω ξεμύρισε και κάνω νέα αντίσταση στη δευτερη τσούρα να την πάλι... :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
« Απάντηση #53 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 08:30 »
Προφανως εβρασες το γαλα παρα πολυ ή ηταν ληγμενο :) θα ανεβει video για το πως γινεται κομματια και θα γινουν ολα οπως πρεπει. Μεχρι τοτε... Γαλακτοφετες ;D

• **
  • 299
« Απάντηση #54 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 18:18 »
 arxos: Αν ανεβάσεις τελικά βίντεο, μήπως μπορείς να δείξεις ευκρινώς πώς ξεβιδώνουν τα τμήματα του κάτω κυλίνδρου, της βάσης; Εξακολουθώ να μη βρίσκω πώς ξεβιδώνει. Δε δοκιμάζω με πένσα, φοβάμαι μήπως του κάνω γρατσουνιές. Εξωτερικά φαίνεται ενιαίος ο κύλινδρος και εσωτερικά η βάση του "ποτηριού" δείχνει να είναι ένα σώμα με τα τοιχώματα.  Παίζει να είχε κάνει νέα παραλαβή η atmomixani με φιξαρισμένη τη βάση; Μάλλον τον αγόρασα μετά από εσένα.
 Να ξέρουμε αν ξεβιδώνουν όλοι που να μην κάνει ζημιά κανένας προσπαθώντας.

Η μπόχα εξαλείφθηκε βέβαια στο δικό μου, δεν έχω λόγο να τον ξεβιδώσω. Δεν ξέρω: Για ποιο άλλο λόγο να τον ανοίξει κανένας;

« Απάντηση #55 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 19:11 »
Παύλο, μετά το review σου αποφάσισα και εγώ να τον δοκιμάσω!  :thumpup:

Μια ερώτηση μόνο βρε παιδιά: σε κάποιον άσχετο με τους επισκευάσιμους (moi!  :-[ ), η αλλαγή φυτιλοαντίστασης είναι εύκολη ή δύσκολη με τον Α7;

• **
  • 299
« Απάντηση #56 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 19:42 »
Fanifox: Μη διστάζεις να τον πάρεις. Άριστος. Πολύ εύκολος. Η αντίσταση παιχνιδάκι, οι βίδες εύχρηστες. Όσο για το φυτίλι έχεις εναλλακτικές:
-Από τη μάνα του είναι τυλιγμένο ένα μονό φυτίλι στο «ποτηράκι» και γύρω από τις βάσεις που πιάνεται η αντίσταση. Μπορείς να το κάνεις εύκολα έτσι, ακόμα κι αν δε λύσεις τη βάση (διαβάζεις πως εγώ δεν την έλυσα αλλά τυλίγεται και χωρίς λύσιμο).   
-Ποιο απλό είναι να ανεβάσεις σε θηλιά το φυτίλι όπως περιγράφω παραπάνω. Δουλεύει μια χαρά έτσι και σηκώνει 20 σταγόνες χωρίς διαρροή .
 Δεν έχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνεις, αντίσταση και φυτίλι…

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #57 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 20:41 »
άιντε, καλά λυσίματα  :))

sorry για τον ήχο, μετά πήρα είδηση οτι ήταν πλακωμένο το mic  :eyesplash:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UV4TV5KzWoY[/youtube]

edit: το έβαλα τώρα για να το δω, ο ήχος είναι ελεεινός, είναι τελείως μπουκωμένο, αν ήταν ατμοποιητής που έκανε πάνω από 20 ευρώ θα έφτιαχνα ένα δεύτερο video, για το κόστος του αυτό το video με αυτό τον ήχο είναι υπεραρκετό  :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2012, 20:51 από ArXoS »

« Απάντηση #58 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 20:42 »
Ευχαριστώ sarchos!  :respect:
Τον παρήγγειλα ήδη και από εβδομάδα θα σας πω εντυπώσεις - ή μπορεί να σας ζαλίσω με ερωτήσεις!  ;D

Πάντως εδώ θα με έχετε ούτως ή άλλως... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
« Απάντηση #59 στις: Νοεμβρίου 17, 2012, 20:55 »
μέσα στη βδομάδα θα τον δοκιμάσω κι εγώ ........
 :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359827 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1067 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F