vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 3 χρήστες
Buliwyf, tapantari, ZoeM

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος antonishart

• 529
  • Φύλο: Άντρας
  • watch your back..
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #1080 στις: Σεπ 13, 2014, 14:48 »
κατι τετοια μου ελεγε κ μενα!ειδικα απο εκει που αγοραζω..... :hmmm: :alert: :fight_shot_bandana:
το δικο του βεβαια μου ελεγε οτι ητανε πολυ καλο..

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #1081 στις: Σεπ 13, 2014, 15:56 »
χθες το βραδυ στο φεστιβαλ της κνε,στον συναυλιακο χωρο ενα παλικαρι με μοντακι δεν καταλαβα πιο και εναν aspire,μια κυρια με ενα πολυ μικρο και λεπτο η.τ πρεπει να ηταν ψιλο παλιας τεχνολογιας  :dontknow:  και ενας κυριος με ego και ατμοοποιητη ce4.

Αποσυνδεδεμένος mpoygatsa kollias

• *
  • 98
« Απάντηση #1082 στις: Σεπ 13, 2014, 15:58 »
χθες στην εκθεση ηταν παντος  πολλοι ατμιστες και πολυ μοντακι ,μεχρι και σεκιουριτα με ηλ πιπα βρηκα.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #1083 στις: Σεπ 13, 2014, 18:03 »
Εδώ και δύο χρόνια έχω αφήσει την Αθήνα και έχω μετακομίσει σε ένα χωριουδάκι στους πρόποδες Πηλίου. Πριν από μερικές εβδομάδες, λοιπόν, είμαι στην κοντινή παραλία, κάνω τις (ξ)απλωτές μου και βλέπω ένα παλικάρι που μου θύμιζε πολύ έναν παλιό κολλητό μου από το λύκειο. Λάθος εκτίμηση ήταν, τελικά, αλλά όταν βγήκα έξω τον είδα να μολύνει το περιβάλλον με σύννεφα μίγματος προπυλενογλυκόλης, γλυκερίνης, νικοτίνης και αρώματος που έβγαιναν από ένα ατσάλινο VV μαγκούρι.  ;D "Δικός μας είναι", σκέφτηκα, πήγα και πιάσαμε κουβέντα (http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16004.msg758848.html#msg758848).

Καταπληκτικός άνθρωπος ο Αλέξης με ένα μόνο κουσούρι, ατμίζει υγρά με γεύση οδοντόκρεμας  ;D Τα μόνα χειρότερα υγρά που έχω δοκιμάσει ήταν κάποια που άτμιζε ο Θανάσης (γεύση ιδρωμένης κάλτσας με after taste οδοντόκρεμας)  ;D

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #1084 στις: Σεπ 13, 2014, 18:17 »
Καλησπέρα Γιώργο  :bye:
Καλωσήλθες και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #1085 στις: Σεπ 13, 2014, 18:19 »
Γειά σου Θέμη  :)

Καλώς σας ξανα-βρήκα

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• Frostyz Freak
  • **
  • 263
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #1086 στις: Σεπ 13, 2014, 23:59 »
με ένα μόνο κουσούρι, ατμίζει υγρά με γεύση οδοντόκρεμας  ;D

Τι άλλο θα έγραφε κάποιος που ατμίζει 99% PG και 1% VG???
 :))

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #1087 στις: Σεπ 14, 2014, 00:39 »
Γιώργο  :respect:
Από την Αθήνα έφυγες, ευτυχώς, από εδώ δεν θα φύγεις  :nope: (εκτός από τα ποστ, οι συνδέσεις δείχνουν ότι είσαι πάντα εδώ).

Το νήμα δεν έχει πια νόημα σαν έννοια, για κάποιον που ζει στη Ρόδο.
Ίσως το "εθεάθη συνατμιστής μεν, αλλά..." να είναι πιο ταιριαστό στην περίπτωση του νησιού προς το παρόν, πανελλαδικά εύχομαι στο άμεσο μέλλον.

Λοιπόν, η τελευταία ατμοσυνάντηση στη Ρόδο, σε μέρος που εμπνευσμένα υπέδειξε ο rexakos, είχε και την πικαντικο-γαργαλιστική λεπτομέρεια:
Αφού φάγαμε του σκασμού και ατμίσαμε του μελανοσωρίδος, ενεφανίσθη ο ψήστης ηθικός αυτουργός του σκασμού με μια τεράστια ποδιά κουζίνας και ανάλογες τσέπες... από τις οποίες αναδύθηκε το cube (μοντ+ατμοποιητής).
Η πρώτη σκέψη ήταν ότι το μοντ είναι κρίμα να λαδώνεται, αλλά μια πιο ώριμη σκέψη με έκανε να δεχτώ ότι είναι μέρος από τη ζωή μας, άρα οφείλει να προσαρμόζεται.
Δοκιμάστηκαν όλα τα συνολάκια του καθενός, ανά δύο (ως γνωστόν, στους άντρες δεν φτάνει αυτό που τους "ανήκει", θέλουν και μια εξτρά-εμπειρία).
Τρία λεπτά αργότερα, ο ψήστης ξανάβαλε το συνολάκι στον μάρσιπο και ξαναχώθηκε στους... καπνούς της ψησταριάς  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος mpeos

• *
  • 90
« Απάντηση #1088 στις: Σεπ 14, 2014, 02:17 »
ημουν για καφε παραλια και βλεπω εναν τυπο ιδοιος ο fred flinstone με ηλ τσιμπουκακι επαθα πλακααααααααα :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #1089 στις: Σεπ 21, 2014, 10:22 »
Αν δεν είναι κι αυτοί εδώ μέσα, τι να πω...

Εθεάθηκαν συνατμιστέ, δύο, στο crow (οκ, οκ, στο ροκόμπαρο Jasmin που θέλει να αναστηθεί). Vamo με Aspire ο ένας, και Lavatube με κάτι άλλο (νομίζω, από μακριά που έβλεπα). Και σαν αυτό να μην ήταν ήδη αρκετά καλό, έρχεται η σερβιτόρα η οποία είχε δηλώσει προφορικά ατμίστρια. Πιάνει και μιλάει το λοιπόν στη φίλη μου, η οποία καπνίζει, και της κάνει κύρηγμα να το κόψει και νά κάνει ηλεκτρονικό! Να της λέει η φίλη μου "όχι, δεν καπνίζω, να μόνο όταν βγαίνω κάνω κανένα" και να απαντά "κι εγώ μόνο όταν βγαίνω κάνω ηλεκτρονικό"
 :respect:

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #1090 στις: Σεπ 21, 2014, 11:28 »
Γεια σας από Θεσσαλονίκη! Σε μια περιοχή προς τα ανατολικά της πόλης ζω κι εγώ! Λέγεται Ανάληψη. Υπάρχει κατάστημα εμπορίας ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου και η γειτονιά μας έχει γίνει φωλιά!!! Όπου και να γυρίσεις, βλέπεις ατμούς!!! To 90% όσων έχω δει, κυκλοφορεί με το starter kit του καταστήματος που προανέφερα, κρεμασμένο με λουράκι στο λαιμό. Ego-C με T2 ατμοποιητή  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 21, 2014, 11:42 από kostasfender »

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
« Απάντηση #1091 στις: Σεπ 21, 2014, 12:31 »
Αν εννοείς το κατάστημα που είναι απέναντι από το πρώην 157 τότε είμαστε γείτονες γιατί κι εγώ εκεί μένω (αλλά ανήκω στο 10%).

Το Σάββατο στην καφετέρια του Leroy Merlin από τα 4 τραπέζια που έβγαζαν καπνούς, τα 3 ήταν ατμοί. Για πρώτη φορά οι ατμιστές ήταν περισσότεροι από τους καπνιστές.  :)

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #1092 στις: Σεπ 21, 2014, 12:34 »
Αυτό ακριβώς εννοώ  ;)  Κι εγώ πλέον στο 10% είμαι αλλά αν κοιτάξεις στη γειτονιά, θα το παρατηρήσεις το υπόλοιπο 90 :))

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 21, 2014, 15:33 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Fiestaris

• Πρώην Aris-ProVape
  • **
  • 452
« Απάντηση #1093 στις: Σεπ 21, 2014, 19:43 »
Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μεσημέρι, παλικάρι με μάλλον μηχανικό μοντ και καυφουνη με τζιν, γκρι αθλητικά παπούτσια άσπρη μπλούζα, σκουλαρίκι, κοντό μαλλί και γενια, έχοντας στρατιωτικό σακίδιο έπαιρνε τις τελευταίες του τζουρες πριν μπει στο χωρο του αεροδρομίου. Μάλλον δεν ήθελε να ατμισει μέσα.

Στάλθηκε από το HTC One X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1210
« Απάντηση #1094 στις: Σεπ 21, 2014, 20:33 »
Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μεσημέρι, παλικάρι με μάλλον μηχανικό μοντ και καυφουνη με τζιν, γκρι αθλητικά παπούτσια άσπρη μπλούζα, σκουλαρίκι, κοντό μαλλί και γενια, έχοντας στρατιωτικό σακίδιο έπαιρνε τις τελευταίες του τζουρες πριν μπει στο χωρο του αεροδρομίου. Μάλλον δεν ήθελε να ατμισει μέσα.
.......

Άμα δεν μας δώσεις και ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, νούμερο παπουτσιού και όνομα στο κουδούνι του σπιτιού, που να καταλάβουμε ποιος είναι βρε Άρη?  :)) :)) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 117 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877588 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907457 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375093 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701330 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos