vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

630 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, trollga, nikpepa, manoslykos, Buliwyf, lounik, camber, lagoudakis

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος cobolt

• **
  • 329
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 02, 2011, 20:35 »
Χθές στα γραφεία της ΑLTER, πέτυχα κάποιον που ζητούσε 30αρι και του είπαν για 3 10αρια... Δυστυχώς βιαζόμουν, και δεν έκατσα για γνωριμία, αν και ψηνόμουν. (αλήθεια, ποιός είσαι?  :hmmm: :hmmm: :hmmm:)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 03, 2011, 12:09 »
Αν μιλάς για τα γραφεία του alter channel για 30άρια και λίγα ζήτησε :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 03, 2011, 12:18 »
χθες μου είπε η κοπέλα μου που είναι στα εισιτήρια ησαπ πέρασαν 2 άτομα με ego στον σταθμό Πειραιά  , ειναι απο εδω ?

Αποσυνδεδεμένος cobolt

• **
  • 329
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 03, 2011, 12:25 »
Αν μιλάς για τα γραφεία του alter channel για 30άρια και λίγα ζήτησε :laugh1:
ivape ενοουσα, αν και ακουγεται τοσο απιθανο ...(οι πιθανοτητες να συναντηθουν δυο ατμιστες σε μια εταιρια που πουλαει πρωτες υλες και αξεσουαρ για τα ατμοτσιγαρα τους, φανταζει μιδαμινή)

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 03, 2011, 15:25 »
επιτέλους είδα συνατμιστες! 3 αεροπόροι από τις Σέδες..! εγώ ήμουν κατενθουσιασμένη που τους είδα πήγα κι έπιασα κουβ έντα, αλλά δεν ήταν πολύ πρόθυμοι για συζήτηση... μου είπαν μόνο πως δεν είναι μέλη του φόρουμ, και πως στο στρατόπεδο το ego-t πάει κι έρχεται..! ελληνικά στρατά άκαπνα!!

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 03, 2011, 17:36 »
Εγώ παίδες έχω κουραστεί να παραγγέλνω ή να δίνω τηλ για φανστορ να παραγγείλουν το eGoΤ, διάφοροι που με βλέπουν να ατμίζω...
Τις προάλλες πήγα για κάτι εξετάσεις στο νοσοκομείο τσουπ κοπελίτσα από απέναντι να με κοιτάει σχεδόν έντρομη...
Την κοιτάω και πριν προλάβει να ρωτήσει της λέω ΄΄ηλεκτρονικό τσιγάρο΄΄...το αγόρι της της απαντάει είδες καλά σου είπα΄΄ στη συνέχεια πληροφορίες και τηλ για παραγγελία.
Προχτες στον ιππικό όμιλο του Ηρακλείου τα ίδια από διπλανό τραπέζι και παρέα που όπως πάντα στην αρχή κοιτούν όλοι με περιέργεια και μετά ακολουθούν οι ερωτήσεις...αποτέλεσμα τηλ για παραγγελία...
Σήμερα στην ημερήσια του σχολείου ο οδηγός του πούλμαν με παρακάλεσε να του παραγγείλω όποτε μπορώ ή έστω να του δώσω τηλ να παραγγείλει ο ίδιος...
Και άλλα πολλά παλιότερα...
Άντε να εξηγήσεις τώρα στο φανστορ το πόσους τους έχει στείλει ο καθένας μας...
Τουλάχιστον ας μας έβαζαν τα points από τις παραγγελίες μας ρε γ@#ώτο...

Αποσυνδεδεμένος E-Alekos

• **
  • 127
  • Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια.
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 03, 2011, 17:41 »
Ωφειλω να ομολογήσω πως οταν παω για καφε η ποτο και παιζει καποιο πιθανο αισθημα (αλλιως θα το λεγα κανονικα :Ρ) δε παιρνω τιποτα μαζι μου! απλα λεω δε καπνιζω.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 03, 2011, 19:18 »
Τουλάχιστον ας μας έβαζαν τα points από τις παραγγελίες μας ρε γ@#ώτο...
Αν δεν κάνω λάθος το ivape σου δίνει πόντους όταν φέρνεις πελάτες. Μπες στο site και ψάξτο

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 03, 2011, 19:25 »
Αν δεν κάνω λάθος το ivape σου δίνει πόντους όταν φέρνεις πελάτες. Μπες στο site και ψάξτο

Μπράβο Άγγελε...
Διάβασες την σκέψη μου.
Αυτό σκεφτόμουν να κάνω... :thumpup:

Μετά από τόοοοσα eGo, τοοοσες παραγγελίες δικές μου και άλλων σε υγρά και ατμο επιμένοντας στο συγκεκριμένο κατάστημα, οταν ανέφερα οτι θα μπορούσε να μου κάνει ένα δωράκι έτσι σαν ένδειξη αναγνώρισης άκουγα από το ακουστικό ένα γελάκι του στυλ ΄΄τι μας λέει τώρα αυτόςςς΄΄...
Νομίζω οτι έχω ξαναναφερθέι στο θέμα εδώ μέσα...
Μια κινηση να έκανε το καταστημα θα γυρνουσα με καρτουλες στην τσεπη και θα μοιραζα στον καθε ενδιαφερομενο που με προσεγγίζει με την ερώτηση ΄΄από που το πήρες΄΄;

Εχει κι αλλου πορτοκαλιές... :bye:

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 03, 2011, 20:38 »
Σήμερα το μεσημέρι πήγα στο καινούργιο μαγαζί του κουμπάρο μου. Είχα πιει 4 τσίπουρα και κάτι μπύρες και μου είχε τελειώσει το υγρό μου. Και  αφού υπέπεσα στο προπατορικό αμάρτημα και ζήτησα τσιγάρο από τον σερβιτόρο  :-[ , βλέπω μπροστά μου κάποιον γνωστό μου με ego t και μένω μ@λ@κ@ς. Το ωραίο είναι  ότι τον συγκεκριμένο δεν περίμενα ποτέ να τον δω με η.τ.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 03, 2011, 22:01 »
Σήμερα το μεσημέρι πήγα στο καινούργιο μαγαζί του κουμπάρο μου. Είχα πιει 4 τσίπουρα και κάτι μπύρες και μου είχε τελειώσει το υγρό μου. Και  αφού υπέπεσα στο προπατορικό αμάρτημα και ζήτησα τσιγάρο από τον σερβιτόρο  :-[ , βλέπω μπροστά μου κάποιον γνωστό μου με ego t και μένω μ@λ@κ@ς. Το ωραίο είναι  ότι τον συγκεκριμένο δεν περίμενα ποτέ να τον δω με η.τ.
Πουθενά δεν πάω αν δεν έχω στην τσέπη μου υγρό 1 ημέρας και ανάλογες μπαταρίες!

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 03, 2011, 23:35 »
Πουθενά δεν πάω αν δεν έχω στην τσέπη μου υγρό 1 ημέρας και ανάλογες μπαταρίες!

μια απο τα ιδια ! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 03, 2011, 23:48 »
Θηκη eGo μονιμα, μαζι με 2 μπαταριες τουλαχιστον, Α2 και εναν eGo-T + 1 μπουκαλακι 12ml υγρο  για καθε ενδεχομενο !!!

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 03, 2011, 23:55 »
2 μπαταρίες 900άρες. Ένας Τ οπλισμένος, 2 μπουκαλάκια 10 ml (καλά όχι πάντα γεμάτα) και ένας LR 510 με driptip για backup.

Αποσυνδεδεμένος gnikolaos

• *
  • 28
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 04, 2011, 10:21 »
Καλημερα........δηλαδη ρε παιδια ατμιζουμε παντου χωρις προβλημα???  επιτρεπεται παντου???  δεν μπορει να μας πει κανεις                                        " τι κανεις εκει ??  απαγορεύεται " ..........

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F