vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

595 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, camber

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 27, 2011, 23:52 »
μπήκα στο προφίλ του demis kαι είδα τα μηνύματά του χιχιιχιιχι και έβγαλα άκρη. Tem, μάλλον έχουν μεταφερθεί σε άλλο θέμα. 'γενικά για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα'

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
  • Φύλο: Άντρας
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 28, 2011, 01:09 »
Μπα! Δε θυμάμαι να είχαν μετακινηθεί.  :hmmm:
Απλά ως "πατρίδες" αναφέρθηκαν ξανά στο μαγαζί σ' αυτό εδώ το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 28, 2011, 11:34 »

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #93 στις: Μαΐου 08, 2011, 12:22 »
μπαίνω προχθές στην FedEx με το κόλπο στο χέρι/στόμα, και μέχρι να εξυπηρετηθώ μου έκανε εντύπωση που κανείς δε μου έδινε σημασία για τα ντουμάνια μου.
Η απάντηση δόθηκε μετά από 2 λεπτά. Όλοι τελικά ήταν ... "εκπαιδευμένοι" στη θέα του η.τ. γιατί μετά από λίγο βγήκε κάποιος υπάλληλος και με χαιρέτησε  συναδελφικά με ego-T :)) :))

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #94 στις: Μαΐου 09, 2011, 00:33 »
Από την πρώτη στιγμή είμαι προκλητικός επιδειξίας! Και ομολογώ ότι το ενδιφέρον συγκεντρώνεται πάνω μου σε χρόνο dt!
Φυσικά δεν θυμάμαι καν σε πόσους το πρότεινα... Κύριο επιχείρημα ότι έχει υποκαταστήσει ΠΛΗΡΩΣ τον θάνατο που έβαζα μέσα μου εδώ και 20 χρόνια!
Οι περισσότεροι ζητούν πληροφορίες και θεωρούν αυτονόητο ότι το βρίσκουν στα φαρμακεία. Σταμάτησα πια να τους εξηγώ ότι δικαιολογημένα δεν είναι διαθέσιμο μόνο σε αυτά...
Οι προτροπές μου πια δεν είναι να το αγοράσουν. Μου ζητούν μαγαζί και μοντέλο και απαντάω... e-kapnisma.gr
Το φόρουμ σας (...μας  :-[) είναι ο καλύτερος οδηγός. Σήμερα μάλιστα ένας ευγενικός κύριος με είδε να ατμίζω στη Δωδώνη στη Βουλιαγμένη και δεν άντεξε... 40 χρόνια καπνιστής... Ελπίζω να διαβάζει πληροφορίες και εμπειρίες μέχρι τα ξημερώματα!
Στη δουλειά βέβαια, το γέλιο της αρκούδας! Πήγα στην πλάτη της πιο φανατικής αντικαπνίστριας, που όποτε μύριζε καπνό στην άλλη άκρη της αίθουσας (υπάρχουν αρκετοί που καπνίζουν στη λούφα) γινότανε αρένα! Και μάλιστα με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς! Άρχισα λοιπόν να φουμάρω, να ατμίζω και μου ρίχνει ένα βλέμμα δολοφονικό που παραλίγο να ρουφήξω τζούρα από την ανάποδη... Κι έμεινε εκεί κολλημένη! Άνοιξε το στόμα και πλέον έχω πάρει θάρρος και της φυσάω ατμό στα μούτρα με τρελό θράσσος! Ε, δέκα λεπτά αργότερα με πήγαινε δεξιά και αριστερά και με έβαζε να εξηγώ τις εστί ατμίζω σε όποιον κάπνιζε...
Και το αστείο... Μία από αυτές που με έβαλε να εξηγώ, είχε δοκιμάσει ένα μικρό njoy και είχε απογοητευτεί. Της έδωσα τζούρα (βανίλια, 18άρα με το eGo) - κάπνιζε ελαφριά τσιγάρα - και με κοίταξε μετά με το βλέμμα της αγελάδας.... "Ωχ! Την άκουσα" μου λέει! Κι επόμενη ερώτηση: Από που το πήρες;

« Απάντηση #95 στις: Μαΐου 16, 2011, 13:20 »
μπαίνω προχθές στην FedEx με το κόλπο στο χέρι/στόμα, και μέχρι να εξυπηρετηθώ μου έκανε εντύπωση που κανείς δε μου έδινε σημασία για τα ντουμάνια μου.
Η απάντηση δόθηκε μετά από 2 λεπτά. Όλοι τελικά ήταν ... "εκπαιδευμένοι" στη θέα του η.τ. γιατί μετά από λίγο βγήκε κάποιος υπάλληλος και με χαιρέτησε  συναδελφικά με ego-T :)) :))

Φιλε μου αυτος ημουνα εγω  :)
και στη δουλεια καπνιζουν τουλαχιστον αλλα 5 ατομα απο την ημερα που ειδαν το ego-t :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #96 στις: Μαΐου 16, 2011, 14:10 »
Χα χα!  :))
Ωραίο!!
Πρέπει να είναι η πρώτη αναγνώριση (έστω και κατόπιν εορτής) μέσα από το φόρουμ.

Άλλη φορά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να πέφτει κατευθείαν η ερώτηση:
- e-kapnisma ??
και η επόμενη:
- Όνομα μέλους ??
 :D

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #97 στις: Μαΐου 16, 2011, 15:54 »
Φιλε μου αυτος ημουνα εγω  :)
και στη δουλεια καπνιζουν τουλαχιστον αλλα 5 ατομα απο την ημερα που ειδαν το ego-t :)

.. καλά τους είδα εγώ οτι ήταν "εκπαιδευμένοι". Κάνατε καλή δουλειά  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #98 στις: Μαΐου 16, 2011, 23:16 »
Σήμερα λοιπόν, συναντηθήκαμε 3! Στην πλατεία Κοτζιά (για δουλειά φυσικά) εγώ ο Άρης (που δεν είναι μέλος) και ο Σίμος (που εδώ τον λέμε blue αν θυμάμαι καλά...)
Φυσικά οι υπόλοιποι μας δουλέψανε για λίγη ώρα αλλά μετά ψιλορωτούσαν διάφορα... από ενδιαφέρον! Ρε σεις, έχει γίνει πια ενοχλητικό... Σκέφτομαι να πάρω φιλτράκια έξτρα μόνο για ξένους... Βαρέθηκα να το δίνω για τζούρα σε όποιον το κοιτάζει σαν εξωγήινος... Θα κολλήσω και τίποτα στο τέλος...

Υ.Γ. Στην δουλειά του Σίμου άλλοι 3 έχουν μπει στο τριπάκι και ξεκινούν άτμισμα ωσονούπω. Στην δική μου, άλλοι 2 (όχι και πολύ φαν των φόρουμ πάντως)

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #99 στις: Μαΐου 16, 2011, 23:20 »
.. Σκέφτομαι να πάρω φιλτράκια έξτρα μόνο για ξένους... Βαρέθηκα να το δίνω για τζούρα σε όποιον το κοιτάζει σαν εξωγήινος... Θα κολλήσω και τίποτα στο τέλος...
Επιβάλλεται. Εγώ έχω ένα cv2 με 40αρα βάση μέσα για να την ακούνε όσοι τολμάνε να μου το πάρουν από τα χέρια  :))

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 16, 2011, 23:22 »
Επιβάλλεται. Εγώ έχω ένα cv2 με 40αρα βάση μέσα για να την ακούνε όσοι τολμάνε να μου το πάρουν από τα χέρια  :))
:eyesplash: Χαχαχαχαχαχαχα!!!!! καλά τους κάνεις! Θα το δοκιμάσω κι εγώ!

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 16, 2011, 23:25 »
Ήταν θυμάμαι Φλεβάρης του 2010 και πήγα σε μια συνάντηση του myphone.gr (Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα στην Ν.Κρήνη) ;) Ήμασταν καμιά 20αριά άτομα τουλάχιστον και κάπου στο βάθος του τεράστιου τραπεζιού παρατηρώ έναν να ατμίζει. Ήταν ο πρώτος που έβλεπα live και έτσι η περιέργεια με ώθησε να τον ρωτήσω τις κλασικές ερωτήσεις... Είχε μαζί του αρκετά μοντέλα και η απάντηση του ήταν τοοοοσο απλή: "e-kapnisma.gr" μου λέει :laugh1: Εκεί θα μάθεις ότι χρειάζεσαι ;) ;D Αν και γράφτηκα τότε, το πήρα απόφαση σχεδόν ένα χρόνο μετά :wall: Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως ;) 8) Φίλε αν με διαβάζεις σε ευχαριστώ πολύ :yes:

Αποσυνδεδεμένος mple

• *
  • 6
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 17, 2011, 01:15 »
φιλε makk δηλαδη Σωτηρη η ωρα ειναι 1 και ειλικρινα τωρα χαλαρωσα ατμιζοντας !!! και για να μπω στο θεμα μετα πηγα αριστοτελους για δουλεια και ειδα αστυνομικο να ατμιζει !!!!! αρα σιγα σιγα μπενουν ολα τα επαγγελματα στο ατμισμα ..

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 17, 2011, 01:16 »
Την Παρασκευή που μας πέρασε, σε λεωφορείο άτμιζε ο οδηγός (ego + απλό 510 με φιλτράκι).
Εμφάνισα κι εγώ ένα ego που είχα μαζί μου και πιάσαμε κουβέντα.
Ήταν ατμιστής λίγων ημερών αλλά όπως μου είπε σταμάτησε αμέσως το κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 17, 2011, 14:43 »
Την εβδομάδα μετά το Πάσχα στο Τάλως στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο flo cafe ένα ζευγαράκι απέναντί μου άτμιζε με eGoT (από ένα ο καθένας)...
Όχι δεν μιλήσαμε αλλά σίγουρα, όπως τους εντόπισα, εγώ θα με εντόπισαν και αυτοί...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360287 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110873 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328472 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F