vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

407 επισκέπτες, 6 χρήστες
tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop, kmitkas, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #75 στις: Ιαν 12, 2011, 23:14 »
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=359
 :eyesplash:ουπς με προλαβε ο Sera, atmin κανε del το msg μου.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #76 στις: Ιαν 12, 2011, 23:15 »
Μερσί

« Απάντηση #77 στις: Απρ 12, 2011, 23:50 »
Στην σχολη μου εναν συμφοιτητη και η εκπληξη !! στο τελος ενος μαθηματος μου γνεφει ο καθηγητης , παω και μου κανει .. στελνεις μαιλ.. που, πως, μοντελο ... τα θελω ολα !!! του κανω εχετε ηδη ? γιατι φενεται να γνωριζετε ηδη περι τινος προκειται μου δειχνει κατι που μοιαζει με ego με 900αρες αλλα δεν ηταν χαρουμενος απο το ντουμανι και το refill νομιζω , αυριο θα δουμε !!

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #78 στις: Απρ 13, 2011, 00:07 »
Στην σχολη μου εναν συμφοιτητη και η εκπληξη !! στο τελος ενος μαθηματος μου γνεφει ο καθηγητης , παω και μου κανει .. στελνεις μαιλ.. που, πως, μοντελο ... τα θελω ολα !!! του κανω εχετε ηδη ? γιατι φενεται να γνωριζετε ηδη περι τινος προκειται μου δειχνει κατι που μοιαζει με ego με 900αρες αλλα δεν ηταν χαρουμενος απο το ντουμανι και το refill νομιζω , αυριο θα δουμε !!

αν δεν βάλει άριστα στην βαθμολογία,τότε δεν έχει τίποτα  8)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #79 στις: Απρ 23, 2011, 17:00 »
Απο την πανεμορφη Εδεσσα και με δικτυο κλεμενο γεια σε ολους.Σημερα στο lidl της Εδεσσης στο ταμειο πιο μπροστα απο εμενα βλεπω ενα παλληκαρι να πληρωνει και στο χερι να κραταει ενα ego.Tο γελιο ηταν οταν βγηκα και μπηκα στο αμαξι.Αφου ξεκινησα τραβαω μια ξεγυρισμενη με το 5βολτο και τον Α2 και εκεινη την στιγμη απο την απεναντι μερια να με κοιταζει το παλληκαρι με το ego........ειλικρινα δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα του :)) παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο αρνητικα δεν ηταν... :yes:
Καλη Ανασταση σε ολους απο την πανεμορφη Εδεσσα.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #80 στις: Απρ 23, 2011, 17:38 »
 :thumpup: κουμπάρε, τον τσάκισες τον άνθρωπο,
---
Το 5βολτο δεν το ξεκολλάω απο το στόμα Βάγγο, μαγεία είναι, να περνάς καλά, πάω στο όμορφο λαγονήσι τώρα,
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑ σε όλους !

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
  • **
  • 369
« Απάντηση #81 στις: Απρ 26, 2011, 14:27 »
Απο την πανεμορφη Εδεσσα και με δικτυο κλεμενο γεια σε ολους.Σημερα στο lidl της Εδεσσης στο ταμειο πιο μπροστα απο εμενα βλεπω ενα παλληκαρι να πληρωνει και στο χερι να κραταει ενα ego.Tο γελιο ηταν οταν βγηκα και μπηκα στο αμαξι.Αφου ξεκινησα τραβαω μια ξεγυρισμενη με το 5βολτο και τον Α2 και εκεινη την στιγμη απο την απεναντι μερια να με κοιταζει το παλληκαρι με το ego........ειλικρινα δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα του :)) παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο αρνητικα δεν ηταν... :yes:
Καλη Ανασταση σε ολους απο την πανεμορφη Εδεσσα.

Έλα ρε συ!!?! Εγώ ακόμα δεν έχω δει κανέναν εδώ!!!  :tongue_smilie:
Άντε τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα το κυκλοφορίσω περισσότερο το ΗΤάκι μου!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #82 στις: Απρ 26, 2011, 17:47 »
Έλα ρε συ!!?! Εγώ ακόμα δεν έχω δει κανέναν εδώ!!!  :tongue_smilie:
Άντε τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα το κυκλοφορίσω περισσότερο το ΗΤάκι μου!!!  :)
Που να δεις ρε πατρίδα άμα δεν κυκλοφορείς και μου τραβιεσε στην Γαλλία  ;D
Και γιατί τώρα που φτιάχνει ο καιρός?Φοβόσουν μην κρυώσει? :laugh1:
Πάντως δεν ξέρω η nobbaco αν άνοιξε μαγαζί εκεί αλλά αυτό που είδα στο κέντρο της πλατείας προς έξοδο για Θεσσαλονίκη,έγραφε medicre shop και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ο Βασίλης αντιπρόσωπος?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
« Απάντηση #83 στις: Απρ 27, 2011, 10:02 »
 :)) :laugh1: :))

Όχι βρε!!!! Μια εβδομάδα έχει που ξεκίνησα!!!
Αλλά και ως τώρα δεν έχω δει κανέναν!
Το μαγαζί έχει 2-3 εβδομάδες που άνοιξε και δεν ξέρω ποιος το έχει. Πάντως μέσα είναι 2 αδέρφια μικρής ηλικίας.

Και σόρυ αν πήγα λίγο off-topic!  :D

Αποσυνδεδεμένος Yrw

• *
  • 7
  • Φύλο: Γυναίκα
  • eGo, 510LR, Cartomizer, halo Freedom 24mg
« Απάντηση #84 στις: Απρ 27, 2011, 20:09 »
Συνάντησα μια μέρα έναν συνατμιστή, κρατούσε ενα eGo-T αλλά χάρηκα πολύ μάλλον κι άρχισα τις ερωτήσεις αλλά δεν είχε πολλή όρεξη για κουβέντα και με γείωσε ελαφρώς... :dontknow:
Τέσπα, προς το παρόν, ο μόνος συναντμιστής  που βλέπω, εκτός από τον άντρα μου, είναι μια πολύ καλή μας φίλη που την έχουμε μυήσει στα μυστικά του ατμίσματος και πάντα έχει όρεξη για κουβέντα... ;D

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #85 στις: Απρ 27, 2011, 20:11 »
μάλλον την ώρα που τον ρωτούσες θα του ρθε καμένο από το egoT και θα στράβωσε ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #86 στις: Απρ 27, 2011, 20:29 »
 :hapy_crazy: :hapy_crazy: :hapy_crazy:

Πολύ καλή διαπίστωση ακόμη γελάω.:respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #87 στις: Απρ 27, 2011, 23:43 »
:)) :laugh1: :))

Όχι βρε!!!! Μια εβδομάδα έχει που ξεκίνησα!!!
Αλλά και ως τώρα δεν έχω δει κανέναν!
Το μαγαζί έχει 2-3 εβδομάδες που άνοιξε και δεν ξέρω ποιος το έχει. Πάντως μέσα είναι 2 αδέρφια μικρής ηλικίας.

Και σόρυ αν πήγα λίγο off-topic!  :D

ποιο μαγαζί? πάλι μεταφέρθηκαν μηνύματα???? :hmmm: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
« Απάντηση #88 στις: Απρ 27, 2011, 23:47 »
κι εγώ την ίδια απορία έχω  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #89 στις: Απρ 27, 2011, 23:50 »
Που να δεις ρε πατρίδα άμα δεν κυκλοφορείς και μου τραβιεσε στην Γαλλία  ;D
Και γιατί τώρα που φτιάχνει ο καιρός?Φοβόσουν μην κρυώσει? :laugh1:
Πάντως δεν ξέρω η nobbaco αν άνοιξε μαγαζί εκεί αλλά αυτό που είδα στο κέντρο της πλατείας προς έξοδο για Θεσσαλονίκη,έγραφε medicre shop και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ο Βασίλης αντιπρόσωπος:hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877596 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361718 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465943 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907485 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519099 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1559 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375167 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701340 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos