vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

788 επισκέπτες, 6 χρήστες
zalaros, Methodios, Milarepa, camber, manoslykos, mathimatikos1966

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος aiwnios_foithths

• 578
  • Keep Vaping
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 23:14 »
http://www.funstore.gr/index.php?target=products&product_id=359
 :eyesplash:ουπς με προλαβε ο Sera, atmin κανε del το msg μου.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• 1045
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 12, 2011, 23:15 »
Μερσί

« Απάντηση #77 στις: Απριλίου 12, 2011, 23:50 »
Στην σχολη μου εναν συμφοιτητη και η εκπληξη !! στο τελος ενος μαθηματος μου γνεφει ο καθηγητης , παω και μου κανει .. στελνεις μαιλ.. που, πως, μοντελο ... τα θελω ολα !!! του κανω εχετε ηδη ? γιατι φενεται να γνωριζετε ηδη περι τινος προκειται μου δειχνει κατι που μοιαζει με ego με 900αρες αλλα δεν ηταν χαρουμενος απο το ντουμανι και το refill νομιζω , αυριο θα δουμε !!

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #78 στις: Απριλίου 13, 2011, 00:07 »
Στην σχολη μου εναν συμφοιτητη και η εκπληξη !! στο τελος ενος μαθηματος μου γνεφει ο καθηγητης , παω και μου κανει .. στελνεις μαιλ.. που, πως, μοντελο ... τα θελω ολα !!! του κανω εχετε ηδη ? γιατι φενεται να γνωριζετε ηδη περι τινος προκειται μου δειχνει κατι που μοιαζει με ego με 900αρες αλλα δεν ηταν χαρουμενος απο το ντουμανι και το refill νομιζω , αυριο θα δουμε !!

αν δεν βάλει άριστα στην βαθμολογία,τότε δεν έχει τίποτα  8)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #79 στις: Απριλίου 23, 2011, 17:00 »
Απο την πανεμορφη Εδεσσα και με δικτυο κλεμενο γεια σε ολους.Σημερα στο lidl της Εδεσσης στο ταμειο πιο μπροστα απο εμενα βλεπω ενα παλληκαρι να πληρωνει και στο χερι να κραταει ενα ego.Tο γελιο ηταν οταν βγηκα και μπηκα στο αμαξι.Αφου ξεκινησα τραβαω μια ξεγυρισμενη με το 5βολτο και τον Α2 και εκεινη την στιγμη απο την απεναντι μερια να με κοιταζει το παλληκαρι με το ego........ειλικρινα δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα του :)) παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο αρνητικα δεν ηταν... :yes:
Καλη Ανασταση σε ολους απο την πανεμορφη Εδεσσα.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #80 στις: Απριλίου 23, 2011, 17:38 »
 :thumpup: κουμπάρε, τον τσάκισες τον άνθρωπο,
---
Το 5βολτο δεν το ξεκολλάω απο το στόμα Βάγγο, μαγεία είναι, να περνάς καλά, πάω στο όμορφο λαγονήσι τώρα,
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑ σε όλους !

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #81 στις: Απριλίου 26, 2011, 14:27 »
Απο την πανεμορφη Εδεσσα και με δικτυο κλεμενο γεια σε ολους.Σημερα στο lidl της Εδεσσης στο ταμειο πιο μπροστα απο εμενα βλεπω ενα παλληκαρι να πληρωνει και στο χερι να κραταει ενα ego.Tο γελιο ηταν οταν βγηκα και μπηκα στο αμαξι.Αφου ξεκινησα τραβαω μια ξεγυρισμενη με το 5βολτο και τον Α2 και εκεινη την στιγμη απο την απεναντι μερια να με κοιταζει το παλληκαρι με το ego........ειλικρινα δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα του :)) παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μονο αρνητικα δεν ηταν... :yes:
Καλη Ανασταση σε ολους απο την πανεμορφη Εδεσσα.

Έλα ρε συ!!?! Εγώ ακόμα δεν έχω δει κανέναν εδώ!!!  :tongue_smilie:
Άντε τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα το κυκλοφορίσω περισσότερο το ΗΤάκι μου!!!  :)

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #82 στις: Απριλίου 26, 2011, 17:47 »
Έλα ρε συ!!?! Εγώ ακόμα δεν έχω δει κανέναν εδώ!!!  :tongue_smilie:
Άντε τώρα που φτιάχνει ο καιρός θα το κυκλοφορίσω περισσότερο το ΗΤάκι μου!!!  :)
Που να δεις ρε πατρίδα άμα δεν κυκλοφορείς και μου τραβιεσε στην Γαλλία  ;D
Και γιατί τώρα που φτιάχνει ο καιρός?Φοβόσουν μην κρυώσει? :laugh1:
Πάντως δεν ξέρω η nobbaco αν άνοιξε μαγαζί εκεί αλλά αυτό που είδα στο κέντρο της πλατείας προς έξοδο για Θεσσαλονίκη,έγραφε medicre shop και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ο Βασίλης αντιπρόσωπος?  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #83 στις: Απριλίου 27, 2011, 10:02 »
 :)) :laugh1: :))

Όχι βρε!!!! Μια εβδομάδα έχει που ξεκίνησα!!!
Αλλά και ως τώρα δεν έχω δει κανέναν!
Το μαγαζί έχει 2-3 εβδομάδες που άνοιξε και δεν ξέρω ποιος το έχει. Πάντως μέσα είναι 2 αδέρφια μικρής ηλικίας.

Και σόρυ αν πήγα λίγο off-topic!  :D

Αποσυνδεδεμένος Yrw

• *
  • 7
  • Φύλο: Γυναίκα
  • eGo, 510LR, Cartomizer, halo Freedom 24mg
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 27, 2011, 20:09 »
Συνάντησα μια μέρα έναν συνατμιστή, κρατούσε ενα eGo-T αλλά χάρηκα πολύ μάλλον κι άρχισα τις ερωτήσεις αλλά δεν είχε πολλή όρεξη για κουβέντα και με γείωσε ελαφρώς... :dontknow:
Τέσπα, προς το παρόν, ο μόνος συναντμιστής  που βλέπω, εκτός από τον άντρα μου, είναι μια πολύ καλή μας φίλη που την έχουμε μυήσει στα μυστικά του ατμίσματος και πάντα έχει όρεξη για κουβέντα... ;D

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 27, 2011, 20:11 »
μάλλον την ώρα που τον ρωτούσες θα του ρθε καμένο από το egoT και θα στράβωσε ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 27, 2011, 20:29 »
 :hapy_crazy: :hapy_crazy: :hapy_crazy:

Πολύ καλή διαπίστωση ακόμη γελάω.:respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 27, 2011, 23:43 »
:)) :laugh1: :))

Όχι βρε!!!! Μια εβδομάδα έχει που ξεκίνησα!!!
Αλλά και ως τώρα δεν έχω δει κανέναν!
Το μαγαζί έχει 2-3 εβδομάδες που άνοιξε και δεν ξέρω ποιος το έχει. Πάντως μέσα είναι 2 αδέρφια μικρής ηλικίας.

Και σόρυ αν πήγα λίγο off-topic!  :D

ποιο μαγαζί? πάλι μεταφέρθηκαν μηνύματα???? :hmmm: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 27, 2011, 23:47 »
κι εγώ την ίδια απορία έχω  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 27, 2011, 23:50 »
Που να δεις ρε πατρίδα άμα δεν κυκλοφορείς και μου τραβιεσε στην Γαλλία  ;D
Και γιατί τώρα που φτιάχνει ο καιρός?Φοβόσουν μην κρυώσει? :laugh1:
Πάντως δεν ξέρω η nobbaco αν άνοιξε μαγαζί εκεί αλλά αυτό που είδα στο κέντρο της πλατείας προς έξοδο για Θεσσαλονίκη,έγραφε medicre shop και αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι ο Βασίλης αντιπρόσωπος:hmmm:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110619 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374675 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327974 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29316 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99863 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F