vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

777 επισκέπτες, 5 χρήστες
zalaros, Methodios, Milarepa, camber, manoslykos

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 18, 2011, 22:38 »
Σήμερα έκανα μια διαδρομή με τρόλευ. Ο οδηγός άτμιζε Nobacco eGo-T.

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
  • GGTS #937 & Iatty, GG Stealth #568, GGTB...
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 19, 2011, 00:22 »
Καθημερινά στην δουλια πεφτω πανω σε εναν "καραφλα" με ενα GGTS τουμπανο. Ankouts εσενα ενοοω!!!

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 19, 2011, 00:24 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :idiot1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 19, 2011, 01:50 »
Στιγμιότυπο σήμερα ...
 Στην εργασία μου την τελευταία βδομάδα στην κεντρική καγκελόπορτα συμβαίνει να συνεργάζεται ένας αγαπητός συνάδελφος ( ονομάζεται "αυτός" )  με έναν μπάτσο για τη φύλαξη (αγαπητός κι αυτός) . Προφανώς από τις 7 το πρωί ως τις 2,30 έχουν πολλά να πουν οι 2 τους.
Εγώ δουλεύω σε διπλανό χώρο, αλλά τους κόβω, και ενδιάμεσα κάνω κάποιες κινήσεις προς τα 'κει αδιάφορα πιάνοντας την κουβέντα περί ανέμων και υδάτων με το συνάδελφο, μη δίνοντας (επίτηδες) καμιά σημασία στο όργανο.
 Φεύγοντας απ'  τη δουλειά και ατμίζοντας από τα 100 μέτρα μακρυά  (ego με μεγάλη μπαταρία), βγάζοντας όσο πιο πολλά ντουμάνια μου είναι διαθέσιμα , πλησιάζω τον αγαπητό συνάδελφο.

εγω  - Όλα καλά ? Αϊντε , καλή ξεκούραση !
αυτός  - Την βγάλαμε και σήμερα
 όργανο - εεεεχ! 
 εγω  με το ego - παφ πουφ παφ πουφ!!!
 αυτός- τί είν αυτό πάλι, θα μας τρελάνεις ?
 εγω   - δεν στ'όχω δείξει? χάνεις!

ο συνάδελφος είναι μανιώδης, γι αυτό καταλαμβάνει με βουλημία τη θέση δίπλα στη καγκελόπορτα , για να καπνίζει τουλάχιστον 2 πακέτα ενω άλλοι 100 συνάδελφοι ένα γύρο χαρμανιάζουν ανέλπιδα! Κάποιοι (ξένοι με το χώρο) ρωτούν και αναζητούν ένα χώρο "καβάντζα" να ξεχαρμανιάσουν. Τους λέω ψυχρά: "εκεί σ' αυτό το δωμάτιο μάλλον είναι καλά , αλλά πρόσεχε τον επιστάτη, είναι αθεράπευτος αντικαπνιστής, έχει ορκιστεί ότι αν δει κάποιον να φωνάξει αστυνομία!"

αυτός-  Τι είν' αυτά ρε?  (αστειευόμενος) θα σε μπαγλαρώσει ο κύριος απο δω ( - δείχνει τον μπάτσο)
 όργανο - Εεεεεχ, χχχχμ!  ( ανοίγοντας τις κόρες - των ματιών - κατά τα 3/4, ούσες μισόκλειστες πιο πριν απο τη βαρεμάρα)
εγω - Τι να μπαγλαρώσει ρε ? εσένα θα μπαγλαρώσει που καπνίζεις μέσα στο χώρο.
αυτός - Ναι, αλλά ο καπνός βγαίνει έξω , έχει ούριο άνεμο !
εγω ( χαμογελώντας) - όργανο, δεν κάνεις σωστή δουλειά  μου φαίνεται!
όργανο - εεεεχ!

Η δουλειά του μπάτσου είναι να κάθεται εκεί απ τις 7 το πρωϊ χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, χτές ο "αυτός" είχε υπηρεσία  (καγκελόπορτα πάντα)  με μια άστυνομικίνα μπουκιά και συγχώριο ( δεν μου κάθεται ο όρος " μπατσίνα"), τον ζήλεψα γιατί ήμουν σίγουρος ότι 5-6 ώρες ήταν υπεραρκετές γι αυτόν να φτάσει στο ποθητό αποτέλεσμα! Χτες επιχείρησα το ίδιο τρικ , αλλά η αστυνομικίνα ήταν ήδη κρεμάμενη απ τα χείλη του συναδέλφου και δεν μου έδωσε σημασία ( &^%$#$%^&&) έτσι αποφάσισα να βγάλω το άχτι μου σήμερα!

εγω- και που να σου βγάλω το άλλο! ( ψάχνωντας στην τσάντα μου)
αυτός - ποιό άλλο ?
εγω (βγάζοντας περήφανα απο την τσάντα ένα GG με καρφωμένο Α2 στην κορφή του) - Αυτό !
αυτός - ΙοΙ
όργανο - ΙΟΙ ( έχοντας ανοίξει πλέον τα 4/5 απ τις κόρες των ματιών του)
εγω - (αρχίζοντας κάτι απίστευτα ντουμάνια με καινούριες διπλές μπαταρίες 16380) παφ πουφ παφ πουφ
αυτός - σε χάνω!
όργανο (επιτέλους)  - Αυτό είναι το ψεύτικο τσιγάρο ? (καπνιστής κι αυτός)
εγω - Σου μοιάζει για ψεύτικο ? ( προωθώντας στην πλήρως πλέον  ανοιγμένη κόρη των ματιών του ένα αριστούργημα της ελληνικής τεχνολογίας απο ατόφιο αλουμίνιο πολλές inches long που αντανακλά και την παραμικρή προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία )
όργανο - εεεεεχ! δηλαδή καπνίζεις με αυτό ?
εγω - ατμίζω!
όργανο (δηλώνοντας πλήρη απαξίωση για το άτομό μου)  - απίστευτο!
αυτός - κι όμως αληθινό!
όργανο (κλείνοντας μέρος της κόρης και απαξιωτικά) - και τι καταλαβαίνεις απ αυτό?
εγω - θες αύριο να σου δώσω να δοκιμάσεις?
όργανο (ανοίγοντας τις κόρες υπερβολικά)  - Αμέ!
εγώ - Αντε γειά και  καλή ξεκούραση
......έπεται συνέχεια χαχαχαχαχαχαχα!

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2011, 10:05 από Abet »

« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 19, 2011, 14:25 »
Μέχρι να αγοράσω το η.τ μου δεν είχα συναντήσει(ή τουλάχιστον δεν είχα προσέξει)από το τότε που το πήρα συνάντησα 4 φορές με η.τ

« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 19, 2011, 14:49 »
Καθημερινά στην δουλια πεφτω πανω σε εναν "καραφλα" με ενα GGTS τουμπανο. Ankouts εσενα ενοοω!!!

Κωστάκι προχώρα αγόρι μου με καμία φυσιολογική συσκευή κι άσε το ποταπό ego-T!  :))

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 19, 2011, 18:39 »
Κωστάκι προχώρα αγόρι μου με καμία φυσιολογική συσκευή κι άσε το ποταπό ego-T!  :))

Ξεχασες να προσθεσεις και "τιποτένιο"  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 19, 2011, 19:08 »
αυτό το eGo-T όμως έχει φέρει πολύ κόσμο στο ΗΤ ;)

Αποσυνδεδεμένος saxo_29

• **
  • 239
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 19, 2011, 19:44 »
Οντως,, και εννοειται οτι κανουμε πλακα, το eGo-T θα παραμεινει το βασικο μου ΗΤ οτι αλλο και να παρω :thumpup:

Ο Ankouts  το ειπε ετσι για να δωσει εμφαση σε κατι αλλο και να ξεχαστει το σχολιο για την πλουσια "χετι" του. :)) :))

Παντα φιλοι ετσι Αντρεα.

Αποσυνδεδεμένος Theofilos

• *
  • 44
    • Manaria Radio
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 30, 2011, 20:00 »
Εγώ έως τώρα δεν έχω δεί ποτέ ατμιστή. Πού είστε όλοι κρυμένοι? Ούτε Λάρισα ούτε Γιάννενα που γυρνάω δεν έχω δει κανένα. Αν και όπως το κόβω θα βλέπω αρκετούς απο καιρό σε καιρό μιάς και σκοπεύω να σώσω πολύ κόσμο από το ΚΤ. Τι στο καλό (?), με το που έποιασα το ΗΤ την έχω δει σωτήρας των καπνιστών  :tongue_smilie:. Ηδη στην παρέα μου ζητούν συνεχώς τζούρες, σε λίγο καιρό τους βλέπω και αυτούς να το γυρνάνε σε ατμό.  :thumpup:

« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 31, 2011, 23:42 »
εγω ξεκινησα η.τ. βλεποντας στην δουλεια μου 5-6 συναδελφους με ego-t.το συζητησα,το δοκιμασα και εφυγα για αγορα δικου μου.Τωρα πια αυξανομαστε συνεχεια!!!

Αποσυνδεδεμένος makk

• **
  • 116
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 01, 2011, 11:50 »
 :thumpup:
Άντε να βλέπουν κι οι υπόλοιποι να ξυπνάνε...

Αποσυνδεδεμένος Lancerlot

• **
  • 407
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 01, 2011, 12:09 »
Και εγώ βλέπω όλο και περισσότερους συναδέλφους να ξεκινούν το ΗΤ αλλά όταν ρωτάνε τους παραπέμπω εδώ για διάβασμα για να μη με πρήζουν  ::)

« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 01, 2011, 18:46 »
αν και μόνο μια βδομάδα ατμιστής, προχθές τη κυριακή στο σύνταγμα πέτυχα και δύο παληκάρια που χρησιμοποιούσαν η.τ. Κι αυτοι νέοι στο η.τ μου είπαν!!! πάντως ήδη 2 φίλοι μου παρήγγειλαν μολις δοκίμασαν από το δικό μου. να προσθεσω και αλλους 2 που τηλεφωνικώς θέλαν οδηγίες και επιφ'υλαξα μέχρι να συναντηθούμε. εκθετικά αυξανόμαστε βλεπω...

« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 01, 2011, 23:30 »
αν και μόνο μια βδομάδα ατμιστής, προχθές τη κυριακή στο σύνταγμα πέτυχα και δύο παληκάρια που χρησιμοποιούσαν η.τ.
οποτε και αγανακτισμενοι και ατμισμενοι :)) :)) :)) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110619 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99863 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F